Muškarac strelac – karakteristike, u ljubavi

Muškarac strelac – karakteristike, u ljubavi

Muškarac Strelac je neverovatno razigran, zabavan i pametan. Bez obzira da li je Strelac koga poznajete filozof po prirodi, šaljivdžija ili privlačna kombinacija ove dve karakteristike, videćete da postoji mnogo toga što kod Strelca možete da volite.

Sve o muškarcu Strelcu

Muškarac Strelac, naročito onaj koji ima i druge planete u sazvežđu Strelca, istinski veruje da kamen koji se kotrlja ne nahvata mahovinu.

Zbog toga ćete ga često videti kako ide na različita mesta i putuje relativno često. Oni su zauvek pred nekim velikim projektom. Navešćemo neke od opštih karakteristika koje možete očekivati kod ovog čoveka.

Žustri, hitri, okretni i agilni

Ovi muškarci su okretni kako u svom umu, tako i u telu. Učenje novih stvari, usavršavanje u tenisu ili klizanju i mnoštvo napetih situacija za njih su potpuno prirodno okruženje. Budući da je njihov suprotan znak u Zodijaku, Blizanac, vrlo često ćete ih videti kako imaju tipične blizanačke osobine, poput spretnosti, na primer.

Međutim, razlika između njih dvojice je u tome što Blizanci vole da znaju pomalo o svemu, a Strelac voli da vlada temom i građom o kojoj se diskutuje.

Filozof

Muškarci Strelci su poznati po svojoj pompeznosti i oni vole da dele svoje poglede i mišljenja sa bilo kim. Dovoljno je da vam se na trenutak sretnu pogledi i ubrzo ćete naći sebe kako čavrljate sa njim. On će se u tom prvom razgovoru odmah raspitivati odakle ste, šta radite tu i sl. Jednom kada muškarac Strelac sazna osnovne stvari o vama, odmah će preći na sledeći nivo i upitaće vas koje je vaše mišljenje o nekom aktuelnom problemu ili pitanju.

Tek što započnete sa obrazlaganjem, on će vas prekinuti i nastaviti sopstvenu tiradu. Naravno, vi ćete biti potpuno zavedeni njegovim fantastičkim izgledom, šarmantnim osmehom i vulkanskom strašću prema svim političkim temama.

Zabava

Ne može se poreći, Strelčevi su tu da bi pravili zabavu. Čini se da uzbudljiva energija prožima njihovu auru i prostor oko njih i oni su u stanju da izvrše najobimnije zadatke poput plaćanja računa ili kupovine namirnica, a da uz to dožive i zabavu, saznaju neki trač i novost. Oni žele da se zabave, ali isto tako žele da se i svi oko njih zabavljaju.

Ništa neće pokvariti raspoloženje jednog Strelca brže od nečijeg tužnog lica. Isprva će pokušati da vas natera da se nasmejete, i glupiraće se pred vam sa nastojanjem da vas izvuče iz lošeg raspoloženja. Ako u tome ne uspe, jednostavno će otići dalje jer ne želi da gubi vreme bojeći se da ćete ga odvući u to negativno raspoloženje, a to je poslednje što želi.

Kakav je Strelac po pitanju romantike?

Kada su u pitanju romantične teme, može se reći da sve one osobine zbog kojih ste se zaljubili u jednog Strelca mogu biti upravo ono što će vas kasnije najviše iritirati. Odjednom će njegova živahnost biti ta koja će vas naterati da ga pitate : „zašto ne možeš da se svrtiš?“.

Njegova ogoljena poetičnost će vas naterati da viknete: „zašto ne možeš da mi odgovoriš jednostavno?“. A njegova zabavna strana će podstaknuti vašu zapitanost: „zašto nikada ne možeš da budeš ozbiljan?“.

Tajming

Ova promena se obično dešava vremenom kako se romansa produbljuje i stvari počnu da postaju mnogo ozbiljnije. Ništa neće učiniti da muškarac Strelac pobegne tako brzo kao nadolazeća perspektiva ozbiljne posvećenosti. Poslednja stvar koju ovaj nestašan momak želi da uradi je pretvaranje iz okretnog tigra u pripitomljenu domaću macu. Ako želite tako nešto, onda pokušajte sa muškarcem Rakom.

Postoje li načini da ga uhvatite i pripitomite? Ne. Da biste uhvatili ovog čoveka moraćete ga namamiti uz obećanje da se ništa neće promeniti, da ćete se vas dvoje uvek zabavljati, da ćete biti bezbrižni i spremni na sve izazove koji vam se nađu na putu. Ako mu možete pružiti osećaj da će predanost vama biti jedna od najzabavnijih i najiskrenijih karnevalskih vožnji, onda će se on rado obavezati. Ovaj put nije jednostavan za navigaciju, ali čvrsto držite osmeh na licu i hodajte dalje. Taj napor se definitivno isplati!

Naravno, Strelac ne služi samo za zabavu. U stvari, to je čovek koji je neverovatno sjajan i ako uživate u raspravi oko širokog broja tema, onda ćete u njemu naći aktivnog i intrigantnog partnera. Retko se ljuti i gotovo nikada nije ljubomoran, tako da sve male ljubavne igrice na njega neće delovati. Ukoliko ste spremni za sjajno partnerstvo puno davanja i uzimanja, onda je on pravi izbor.

Šta Strelca privlači kod žene i kakvu ženu zapravo traži?

Šta muškarac Strelac traži i želi od žene složeno je pitanje jer Strelac ima višeslojnu ličnost koju često maskira njegovim pozitivnim i lagodnim stavom. Međutim, ovaj znak je definitivno pronicljiv i može sagledati žensku dušu u potpunosti.

Kako se Strelac ponaša kada je zaljubljen?

Ispod nežne, zabavne fasade muškarca Strelca kuca srce pravog romantika i žestokog ljubavnika. Žena mora shvatiti da joj ovaj muškarac neće reći da je ljubomoran ili uznemiren; on će to sačuvati za sebe. Podeliće svoje pozitivne emocije, ali će sakriti osećaje koje smatra negativnim ili nedostojnim.

Ženin put do Strelčevog srca

Mnogo je puteva do srca jednog Strelca. On želi kompanjona na svakom nivou i traži svoj ideal prave srodne duše. Nestrpljiv je u nastojanju da razmeni ideje sa ženom za koju je zainteresovan.

Stimulišite njegov um

Muškarac Strelac traži ženu koja će:

 • ga zaslepiti svojom dubinom razumevanaj života; kao primer, ona bi trebalo da bude sposobna i da ima znanje da diskutuje o temama kao što su etika, religija, duhovnost, politika, psihologija ili filozofija;
 • biti pametna i načitana; kao primer, trebalo bi da bude dobro obaveštena o aktuelnim događajima, da ima mišljenje i stav, da mu postavlja pitanja i razgovara sa njim o onome što se dešava u svetu;
 • moći da ima sopstveni stav u nekoj debati ili razgovoru; kao primer, ona bi mogla da uskoči pravo u centar i odigra ulogu „đavoljeg advokata“ kada Strelac započne sa jednim od svojih visokoumnih govora.

Zračite samopouzdanjem da biste osvojili muškarca Strelca

Savršena žena za Strelca je:

 • nezavisna; na primer, trebalo bi da održava svoja prijateljstva i redovno planira vreme koje provodi sa svojim prijateljima;
 • zna šta želi u životu i ne plaši se da to i ostvari; na primer, mogla bi da priča o svojim težnjama u obrazovanju i karijeri, kao i koracima koej preduzima da bi to i ostvarila;
 • seksi; na primer, kada se pokaže prilika, treba da bude koketna, da se obuče tako da impresionira, da se naparfimiše najboljim parfemom i da igra na kartu svojih fizičkih atributa;
 • osvešćena kada je u pitanju zdravlje i da ume da brine o sebi; na primer, mogla bi da ga pozove da joj se pridruži na planinarenju ili spa-vikendu, a ako ne uspe, trebalo bi da ode sama i tako mu pokaže koliko vodi računa o sebi.

Muškarac Strelac može da vidi izvan ženine spoljašnje ljušture i želi da nađe dubinu duše u njoj.

Budite originalni

Kada muškarac Strelac odluči da se smiri, on traži ženu koja:

 • može zaista da ga razume; na primer, ona bi trebalo da sluša šta on govori i da mu da iskreno mišljenje koje će mu pokazati da ga razume;
 • je lepa iznutra gde zaista i treba da bude; an priemr, ona bi mogla da radi volonterski u nekoj dobrotvornoj organizaciji ili da jednostavno ume da zastane i popriča sa beskućnikom i pruži mu ohrabrenje i nešto novca;
 • ne igra igrice; na primer, ona bi trebalo uvek da kaže ono što misli i da misli ono što kaže i da bude spremna i otvorena kada joj on postavlja teška pitanja;
 • ozbiljna u vezi sa njihovom vezom; na primer, ona bi trebalo da mu kaže da je ozbiljna; reči su veoma važne za muškarca Strelca;
 • voljna je da se obaveže; na primer, ona bi trebalo da bude otvorena i da mu kaže da mu je posvećena, a potom da se opusti, da se zabavlja i da bude strpljiva; Strelac ceni direktnost i iskrenost, ali je obazriv i sporo se predaje u potpunosti.

Muškarac Strelac je jedan od znakova u horoskopu koji je lojalan svojoj srodnoj duši. Međutim, on neće osećati da njegova partnerka zaslužuje lojalnost ako mu je uskraćena sama osnova veze poput intimnosti i istinskog uživanja u seksu. Zapamtite, on je idealista kada su u pitanju ljubav i romantika.

Strelčev pristup ljubavi, romantici i seksu

Strelac ima džinovsko srce koje je dovoljno veliko za celi svet. Takođe, ima strast prema društvenim kontaktima i neprestano ga vidimo kako čini razna dobročinstva prema drugima. Te iste osobine želi da vidi i kod žene koju voli.

Ovaj muškarac je pravi romantik. Razume zadovoljstvo i senzualnu stranu romantične ljubavi. Žena koja uđe u vezu sa muškarcem Strelcem trebalo bi da bude spremna da bude razmažena. On je jedan od najpredusretljivijih i najveštijih ljubavnika u zodijaku i on može svaki dan učiniti romantičnim sa svim tim malim stvarima koje čini kako bi pokazao koliko je pažljiv ljubavnik. Svaka njena potreba i želja o kojoj sanja, biće joj radosno ispunjena.

Za uzvrat Strelac želi ženu koja:

 • ume da odgovori na njegove romantične uvertire; na primer, ako je iznenadi romantičnim vikendom, trebalo bi da se osmehne, smeje, zahvali mu se i zagrli ga, a potom da otkaže sve što je planirala, spakuje svoju torbu i bude spremna da krene;
 • ume da ga neguje i mazi isto koliko i on nju; na primer, mogla bi da pokaže poštovanje i naklonost kada je on mazi tako što će upaliti mirišljave svećice i izmasirati ga;
 • ume da mu uzvrati strast sa jednakim žarom; na primer, ona bi mogla da odgovori na njegovu strast nekim erotski zapaljivim tepanjem i pričom i da ga još više zapali svojim rečima;
 • ume da bude avanturistički nastrojena i čak pomalo odvažna; na primer, ako od nje zatraži da uradi nešto pomalo na ivici zakona, poput upadanja bez karte na koncert, ona bi trebalo da udahne duboko, uhvati ga za ruku i krene za njim.

Idealna razmena (davanja i uzimanja) sažeta je u znaku Strelca, pa bi njegova partnerka trebalo da se uveri da je ona dostojna ljubavnica.

Šta ne bi trebalo da radite nikako sa Strelčevima

Postoji nekoliko stvari koje će oneraspoložiti Strelca i odbiti ga od vas. Evo nekoliko saveta za žene koje žele stvoriti trajnu vezu sa Strelcem.

Nikada nemojte pokazivati ljubomoru

Partnerka Strelca ne bi trebalo da zahteva od njega da joj kaže gde je bio. Postoji šansa da je zakasnio zbog toga što je pokušavao da pronađe savršenu nijansu ruža koje je želeo da joj pokloni. Ako je i ona pažljiva, baš kao što je i on, nikada ne bi trebalo da brine o tome da će on uraditi nešto pokvareno.

Nemojte nikoga maltretirati

Na priemr, partnerka jednog Strelca nikada ne sme biti bezobrazna sa prodavačicama ili konobarima. Strelci imaju dobar osećaj za ponašanje u društvu i na javnom mestu i lako se uvrede ako se njihove partnerke loše ponašaju, posebno u javnosti i prema drugim ljudima.

Nikada ne učestvujte u tračarenju

Strelčevi su iskreno zainteresovani za druge ljude i uživaju u upoznavanju drugih, ali ne cene one koji omalovažavaju druge i ogovaraju iza leđa.

Nemojte zanovetati i zvocati

Strelac će ostaviti svoju partnerku tek tako, ako mu ona zvoca i ako stalno zanoveta. Sve što treba da mu kaže, najbolje je da to uradi direktno i prijatnim tonom.

Kada Strelac odluči da se oženi, to će biti žena koja lako može da se preobrati iz seksi fatalne dame u brižnu majku. Ona će biti žena puna energije i avanturista koja će, sa ili bez šminke, biti puna samopouzdanja i koja će se veseliti spavanju ili vođenju ljubavi u šatoru isto koliko i u luksuznom hotelu.

Strelac želi nezavisnu ženu

Strelac ne traži osetljivu ženu ili onu koja je izuzetno brižna i domaćica po prirodi. On traži zaista nezavisnu ženu koja može biti njegova ljubavnica, prijatelj i kompanjon. On želi ženu koja može da luta svetom i bude oduševljena svime što vidi i doživi. Ona takođe mora biti žena koja deli njegovu potrebu za dosta prostora i slobode i koja ne očekuje stalnu pažnju.

Osvojite Strelčevo srce

Predlozi poput suzdržavanja od zvocanja i pokazivanja lepih manira prilično su univerzalni i mogu se priemniti na dosta znakova. Međutim, određeni znakovi zodijaka daleko više opraštaju specifične nedostatke karaktera od ostalih. Generalno topla i prijatna priroda čoveka Strelca veoma je osetljiva na bezobrazluk i negativno ponašanje. Imati ljubaznu i pozitivnu ličnost je ključno za ženu koja želi da privuče pažnju ovog vatrenog znaka. Ako žena može da pokaže gore navedene karakteristike i da i dalje bude potpuno iskrena i prirodna u tome, onda neće morati da se pita šta to Strelac traži kod žena jer će se i sama uveriti da je ona ta.

Strelac, mitski kentaur sa lukom i strelom, veliki je avanturista zodijaka, a upravo njegov avanturistički duh krije tajnu kako da se Strelac zaljubi u vas. Ovaj idealista sa dosta energije uvek traži nove svetove koje treba otkriti, ali prvo morate da privučete njegovu pažnju.

Naterajte Strelca da vas primeti

Vaša prva prepreka na putu osvajanja muškarca Strelca jeste da uopšte privučete nejgovu pažnju i da to potraje malo duže od jednog trenutka. Strelčevi su veoma aktivne osobe, i mentalno i fizički. Vatreni element koji podstiče Strelca neprestano gura ovaj znak prema novim ciljevima i poduhvatima.

Kako privući pažnju Strelca koji je stalno u pokretu?

Prvo, privucite svog Strelca sa bilo kojim fizičkim atributom koji imate. Trepkajte okicama, istaknite svoju figuru i osmehujte se.

Vatrene znakove snažno privlače strasti trenutka, zato nemojte biti previše duboko uronjeni u njegove konverzacione sposobnosti. Zaintrigirajte ga, ali nemojte se do kraja prepuštati.

Budite spremni na promene. Vaša ličnost ne bi trebalo da bude zatvorena i ograničena. Umesto toga, otkrivajte svoju ličnost u slojevima tako da on nikada ne oseća da vas poznaje u potpunosti.

Vatreni znakovi vole izazove i oni bi trebalo da se osete izazvanim kako bi im se zadržala pažnja, čak i ako koristite isti šablon svaki put.

Šta kada ga konačno osvojite?

Dakle sada imate njegovu pažnju i on vas je pozvao da izađete. Pokušaj da zadržite Strelca na duže staze zavisiće od brojnih faktora, kao što su:

 • od njegovog odrastanja i razumevanja odnosa;
 • takmičenja sa drugim ljudima ili projektima.

Neki Strelčevi će prirodno preći u posvećenu i dugotrajnu vezu jer je to unutar njihovih kulturoloških okvira normalno. Vatreni znakovi se ne moraju nužno bojati stupanja u brak. Međutim, oni se plaše „gušenja“, pa čak i slatki muškarci Strelčevi koji su posvećeni partnerki, više će se boriti sa onim aspektom koji se vezuje za „posvećenost vezi“, nego sa samom partnerkom. To je zbog toga što se za njegovu pažnju bori toliko mnogo faktora. Posao, aktivizam, projekti u vezi sa kućnim ljubimcima, prijatelji, ljudi koje treba upoznati, itd. Sve ove prepreke vam smetaju na putu da provedete više vremena sa svojim Strelcem.

Strelčevi takođe imaju tendenciju da stalno putuju, a zadržavanje na jednom mestu pogoršaće njegovu revnost u životu. To naravno ne znači da su izgubljene sve nade kada je u pitanju ozbiljna veza sa ovim znakom.

Idite sa njim gde god…

Ovo je surova realnost svake žene koja se bori za muškarca Strelca. Stari je aksiom i ovde istinit: „ako ih ne možete pobediti, pridružite im se“.

Pokušaj da sputate svog Strelca rezultiraće samo slomom njegove duše i, prema tome, raspadom vaše veze. Zato se spremite na to:

 • da putujete sa njim;
 • da njegovi hobiji postaju vaši hobiji;
 • da njegova interesovanja postanu vaša interesovanja;
 • da se uključite u njegov aktivan društveni život.

Strelac je aktivni tip čoveka. Iz tog razloga, on je najčešće kompatibilan sa eksplozivnim vatrenim znacima i društvenim vazdušnim znacima. Pojedinci koji su u vodenim i zemljanim znacima ne mogu ići u korak sa tempom Strelca i na kraju se osećaju iscrpljeno pored njega.

Ako želite da uhvatite muškarca Strelca, moraćete da unapred procenite svoje snage i videćete da li će razigrani društveni i aktivni život poboljšati vaše snove ili ih uništiti.

Svaki Strelac muškarac će ceniti domaće skuvano jelo, ali ako ste zaista kučni tip, nećete ga dugo držati u vašem vidokrugu. Strelac želi da bude napolju koliko je to moguće više, a previše večeri provedenih uz Netflix će ubiti energiju vašeg odnosa.

Strelčevi su optimiste i često idealiste. Oni žele da poprave ovaj svet i više su orijentisani ka pronalaženju rešenja nego ka uočavanju problema. Zbog toga bi trebalo da vodite računa kada sa njim razgovarate i da nikada ne budete previše pesimistični. Trudite se da budete od pomoći i da ponudite rešenja, a ne da otežavate situaciju.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!