Muškarac škorpija – karakteristike, u ljubavi

Muškarac škorpija – karakteristike, u ljubavi

Škorpija je jedan lagan momak, a uobičajene karakteristike muškarca Škorpije uključuju magnetično samopouzdanje i samosvest.

Ovaj čovek sebe razume veoma dobro i biće zadovoljen i polaskan kada odvojite vreme da biste ga i vi razumeli.

Karakteristike ličnosti muškarca Škorpije

Škorpionsko samopouzdanje može biti prepreka nekim parovima, ali možete biti svoji i sa ovim muškarcem ako imate podjednako puno samopouzdanja.

Poslednja stvar koju Škorpion očekuje ili želi od svog partnera je sumnja u sopstvene kvalitete i nesigurnost u sebe. Potrebna mu je jednaka partnerka da bi mogli da iskuse sve blagodati života oko sebe.

Uobičajene karakteristike Škorpiona uključuju:

 • Prekomerna ljubomora;
 • Nesposobnost opraštanja;
 • Intenzitet na mnogim poljima;
 • Takmičarski stav;
 • Izražena seksualnost;
 • Poetičnost i zamišljenost.

Zamke prekomerne indulgencije (povlađivanja, zadovoljenja)

Škorpion ima tendenciju da se prepušta većini životnih radosti. To može dovesti do ekscesnog života koji može postati štetan, pa čak i opasan po život ukoliko se ne povede računa.

Škorpion mora da se nauči disciplini – ovo je nezgodna tema kojoj će se on odupirati. Ako uspe da uključi kontrolu nad nekim svojim strasnim nagonima, postaće jači čovek i uživaće u dužem i zadovoljnijem životu.

Muškarac Škorpija voli ozbiljno

Jedna stvar u vezi sa ovim znakom jeste da kada je u pitanju ljubav, on nikada nije u njoj samo zbog čiste zabave. Za muškarca Škorpiona ljubav je ozbiljna stvar. Ako ne oseća ljubav prema vama, nikada se neće pretvarati da je drugačije.

Pravi osećaji su sam vrhunac strasti i integriteta za Škorpiona i on želi da oseti sve kada je reč o ljubavi. Udaviće se u patnji strastvene ljubavne veze i uživaće u svakoj njenoj sekundi.

Reč opreza

Nikada se ne igrajte sa Škorpionovim srcem. Igranje igrica je van granica njegovog poimanja sveta kada je ljubav u pitanju. Pre nego što date svoje srce i dušu ovom ljubavniku, proverite da li ste zaista ozbiljni u vezi sa njim.

Ljubav je intenzivni i ozbiljan posao za jednu Škorpiju. Ako ste tu samo radi zabave i igre, zaobiđite ga jer će njegov gnev biti jednako strastven kao i njegovo vođenje ljubavi.

Čuvajte se Škorpionovog uboda

Škorpija je simbol za znak Škorpiona, a njen bodljikavi rep nije mit. Škorpija vas može bocnuti i preseći vas na više načina svojim gorkim tiradama. Ubrzo ćete shvatiti koliko može da bude otrovan ako mu date da to testira na vama. Ubod Škorpiona nije priča i bajka.

Škorpion muškarac može biti osvetoljubiv ako ga je izdala ljubavnica ili ako otkrije da vaša osećanja za njega nisu stvarna ili duboka kao njegova osećanja prema vama. Iako je vodeni znak, vrlo brzo može postati kipuća voda.

Intriga i misterija

Škorpija je očarana misterijom i zavedena spletkama i intrigama. Ukoliko možete kreirati nešto od ovog oko sebe, ubrzo ćete postati objekat njegove strasti. Neće posustati sve dok ne otkrije vašu misteriju i proglasi je svojom.

Ukoliko niste spremni da se suočite sa ovom vrstom intenzivne veze, ne prihvatajte ni prvi izlazak. Zapamtite, ljubav je najozbiljnija stvar u životu Škorpije i sa vama bi trebalo da bude isto tako.

Kako objasniti njegov karakter?

Teško da je Škorpija negativan znak. U stvari, mnoge negativne škorpionske karakteristike se lako mogu prevesti u pozitivne osobine. Uzmite u obzir sledeće:

 • Biće ljubomoran jer vas voli celim svojim srcem;
 • Intenzivan je jer se fokusira na svoju istinsku ljubav;
 • Takmičarski je nastrojen jer teži ka izvrsnosti;
 • Duboko razmišlja jer je duboko svestan;
 • Ne oprašta jer je oprezan.

Pročitajte vašeg Škorpiona

Muškarci Škorpije ne uskaču tako brzo u veze. Oni su vrlo promišljeni i drže do svoje privatnosti. Međutim, jednom kada odaberu željenu partnerku, skloni su da budu strahotno odani i verni. Zapravo, Škorpion je odan i veran čak i usred dokaza i saveta koji mu govore suprotno. Moraćete da priznate da ste pogrešili pre nego što on poveruje u to. Čak i tada, biće mu teško da poveruje da je to istina. Ova vrsta slepog poverenja je lepa stvar i ne bi trebalo nikada da se zloupotrebi jer je to vrlo redak poklon koji može da pruži samo Škorpion. To je i razlog zašto je Škorpion znak koji najmanje oprašta. Škorpion ume da napravi veliki balon od sapunice kada je poverenje u pitanju i jednom kada on pukne, više neće biti dovoljno glupi da veruju. Tretirajte srce vašeg Škorpiona s pažnjom i on će vas obožavati i preko zasluženog.

Ponašanje Škorpiona kada je zaljubljen

Škorpion je jedan od najdubljih i najmisterioznijih znakova zodijaka, a zaljubljeni Škorpion može biti moćan partner u koga treba ulagati. Međutim, kada ga zapale sukobljene strasti, veza sa Škorpionom može doživeti erupciju i postati neprijatna melodrama.

Ponašanje Škorpiona je uslovljeno njegovom emocionalnom prirodom

Škorpion je vodeni znak, a ovaj element je poznat po svojoj emotivnoj prirodi. Voda traži svoj sopstveni nivo i može prelivati i pokrivati velike površine i sakriti tajni svet ispod površine. Voda je moćni element; spira zemlju, gasi vatre i rastvara vazduh!

Kako element vode utiče na škorpionsku romansu?

Kada je u pitanju ljubav, uticaj vode znači da Škorpion ima tendenciju da: oseti ljubav zaista duboko, bude introspektivan i bude emocionalno pokrenut i vođen osećanjima.

Na ponašanje Škorpiona utiče fiksna priroda ovog znaka

Škorpionova četvorostrukost je unutar fiksne kategorije. Fiksni znaci su najmanje pokretljivi. Fiksna energija ide duboko, zavisi i ne odustaje.

Duboki, introspektivni i tvrdoglavi

Ove tri reči objašnjavaju zašto su Škorpioni izuzetno duboki, introspektivni i tvrdoglavi. Da je Škorpion zemljani znak, uzemljen zemaljskom energijom u kombinaciji sa fiksnom četvorostrukošću bio bi veoma stabilna ali tvrdoglava osoba. Međutim, Škorpion je vodeni znak, a kada je voda duboka i ne teče, to može da dovede do stagnacije, opsesije i duboko sakrivenih emocija.

Kako fiksni znaci utiču na Škorpiona ljubavnika?

Dakle, kada se Škorpioni zaljube, ta fiksna priroda znači da:

 • Oni žele da vole do same srži;
 • Žele da kontrolišu i da postanu jedno sa svojom voljenom;
 • Žele da osete sva zadovoljstva i svu bol ljubavi;
 • Žele da urone i da se izgube u toj ljubavi, da potonu i da ih ona transformiše.

Kao što možete da zamislite, uticaji vodenog elementa i fiksna četvorostrukost se kombinuju kako bi kod Škorpiona stvorili intenzitet, strastvenost i posesivnsot, ali i odanost i zaštitnički stav.

Škorpioni pokazuju ekstremno romantično ponašanje

Stari Grci su ljubav nazivali „ludilom bogova“. Tekstopisci su je opisali kao „kad god si pored mene, ja čujem simfoniju“. Šekspir je rekao da je „ljubav slepa i da ljubavnici ne mogu da vide“. Aristotel je rekao „ljubav se sastoji od jedne duše koja nastanjuje dva tela“. Savremeni psiholozi je definišu kao „jaku želju za emocionalnim spajanjem“. Astrolozi ovo zovu ekstremno romantičnim ponašanjem Škorpije.

Ljubav koja treba da se opeva ili da se o njoj piše

Kada ispitujete ljubavno ponašanje Škorpiona, lako je videti zašto ovaj znak gotovo dominira u mnogim kreativnim umetnostima. Škorpion u potpunosti ulaže u svog partnera, u iskustvo ljubavi, kao i u dobre i loše senzacije koje prate romansu. Škorpion koji dominira natalnom kartom obično vidi ljubav crno-belo, može postati opsesivan i može svaki intiman trenutak da posveti ispitivanju svojih sećanaj. Oni čak mogu otiči toliko daleko da zabeleže svoja iskustva u knjizi ili pesmi. Zbog toga su mnogi Škorpioni povezani sa poezijom, književnosšću, muzikom i uopšte umetnošću. Za njih je katarzično da izlažu i istražuju dubine i krajnosti svog intenzivnog emocionalnog, erotskog, ponekad i mračnog romantičnog ponašanaj kroz kreativnu umetničku formu.

Čuvajte se Škorpionove ljubomore

Znak koji tako duboko doživljava ljubav, takođe oseća i izdaju vrlo duboko. Škorpioni su ljubomorni, ponekad i užasno. Napokon, svaka emocija koju osećaju pojačana je njihovom fiksnom i vodenom prirodom. Ni ljubomora nije drugačija. Ljubomora Škorpiona može odvesti do osvete i potpuno neoprostive prirode. Jednom kada je prezren i odbijen, Škorpion se oseća prazno i uništeno. Nedostaje mu čvrstina zemaljskih znakova, racionalnost vazdušnih znakova i optimizam vatrenih znakova. Škorpionima vladaju njihove emocije i reagovaće iz dubine svojih emocionalnih krajnosti.

Zaštitnički nastrojeni, odani i verni

Oni su izuzetno zaštitnički nastrojeni, odani i verni ljubavnici. Svaki ljubavni odnos sa Škorpionom biće komplikovan i imaćete utisak da se iscrpljujete do krajnjih granica. Mogu biti promenljivog raspoloženja bez ikakvog razloga i poznati po svojoj posesivnosti i ljubomori, ali ako se ozbiljno posvete vezi, oni su odgovorni i uvek će ostati stabilni i iskreni kroz bilo kakve vrhunce i padove u odnosima. Škorpioni su izuzetno pouzdani, zaštitnički nastrojeni, odani i verni, a sve ovo može biti pojačano ako to isto dobijaju od svog partnera. Škorpija ide na sve ili ništa i verovatno će potpuno izaći iz veze ako su nezadovoljni, a neće varati svog partnera.

Zaljubljeni Škorpioni žele da dožive ljubav do kraja, oni žele da vide sve njihove vrhunce i padove i da dožive potpuno emocionalno i fizičko iskustvo, zbog čega se i ponašaju na neki misteriozan način.

Pozitivna ponašanja Škorpiona

Oni mogu biti uslužni, snalažljivi, iskreni i zaštitnički nastrojeni, potom verni, stabilni, izdržljivi, strastveni i nesputani u spavaćoj sobi.

Izazovno ponašanje

S druge strane, oni se mogu ponašati i prilično izazovno. Na primer, mogu biti prilično hladni, tajnoviti i nepoverljivi. Vole da kontrolišu, da budu posesivni i opsesivni, kao i osvetoljubivi i vrlo povredljivi.

Možda je njihovo najmisterioznije ponašanje takvo da će se, ako je veza postala previše mirna, ugodna i spokojna, ponašati na način koji izaziva probleme.

Ponekad Škorpije nisu samo oni sa Suncem u sazvežđu Škorpiona

Škorpion stalno talasa između ekstrema u ponašanju. Isto tako, zbog fiksnog kvaliteta ovih krajnosti, njegovo ponašanje može biti neodoljivo. Međutim, ne morate imati Sunce u Škorpiji da biste se ponašali poput Škorpije. Navedena ponašanja se ne odnose samo na pojedince čije je Sunce u Škorpiji. To mogu biti svi pojedinci čija natalna karta ima najmanje tri značajne planete u Škorpiji. Konkretno, pojedinci koji u svojoj natalnoj karti imaju Mesec u Škorpiji ili aspekt Venere/Plutona, verovatno će se ponašati onako kako smo gore opisali. Astrološko ljubavno profilisanje se sastoji od mnoštva nijansi. Da biste otkrili najtačniju ocenu svog ljubavnog života, najbolje je da sarađujete sa iskusnim astrologom koji će se usredsrediti na vašu natalnu kartu i kartu vašeg partnera.

Prava ljubav za Škorpiona

Odgovor na pitanje „Ko je prava ljubav za Škorpiona?2 leži u pasioniranoj, senzualnoj prirodi osobe koja je rođena u moćnom znaku. Fraza „tiha voda breg roni“ definitivno se može pripisati Škorpionima u ljubavi, bez obzira na uzrast.

Da li je moguća prava ljubav kada je Škorpion u pitanju?

Emocionalno govoreći, Škorpion je jedan od najjačih znakova u zodijaku. Ljudi rođeni u ovom znaku su tihi i, ponekad, skoro povučeni. Ipak, često postoji aura intenziteta oko njega. Za nekog je ovaj intenzitet prosto previše i to ne mogu da izdrže. Ipak, za nekog drugog, romantična ljubav i seks sa Škorpionom ulaze u legendu!

Prava ljubav za ovaj znak je moguća, ali Škorpionove partnerke moraju prvo uživati u jačini ovog znaka i moraju se navići na njega. Mnogi drugi koji su rođeni u nekom različitom znaku uživaju u prvom bujnom naletu romantike sa Škorpionom, ali kada je u pitanju dugoročna veza, onda to mogu da izdrže samo jake osobe.

Vrlo retko će se dogoditi da Škorpion prerano otkrije šta oseća. Međutim, to ne znači da nećete znati da li je on zaljublejn u vas. Škorpioni se brzo okreću ka onome što ih privlači i ako ste to vi, oni će se pojaviti brzo, često neočekivano će biti na raznim mestima i događajima samo ako ste i vi tamo.

S obzirom na to da Škorpioni mogu biti promenljivog raspoloženja, najbolje je da odvojite vreme kako biste videli da li ste zainteresovani. Držite stvari laganim sve dok niste sigurni u svoja osećanja. Jednom kada uđete u vezu sa Škorpionom, možda će vam biti teško da prekinete vezu. Pazite se uboda Škorpiona. Ako ovi ljudi shvate da se igrate sa njima ili da će uskoro biti otkačeni, njihov bes i odmazda su na pomolu.

Gde voda sreće zemlju…

Škorpion je vodeni znak. To je jedan od onih znakova koji se dobro slažu sa zemljanim znakovima: Bikovima, Dvicama i Jarčevima.

Zemlja je mesto gde voda počiva. U zemlji se voda može zadržati, kao što je jezero ili more, može se pokretati talasima ili prepoznati kao životna snaga potrebna drugima za rast i promene.

Bik, znak koji je direktno preko puta Škorpije u zodijačkom krugu, može biti odličan partner. Oba znaka su senzualni, seksualni znakovi i strast koju ova dva znaka stvaraju može rezultirati pravom ljubavlju koja će trajati čitav život.

Škorpion kod kuće

Pošto su Škorpioni često intenzivni i imaju nagon da kontrolišu s vremena na vreme, ne postoji ništa što im više prija od toga da su glavni i zaduženi za nešto. Škorpioni su prirodni lideri u nekom odboru, spavaćoj sobi i u svim ostalim sobama u kkući, ako vi, kao njihov partner to dozvolite. To je loša ideja, pa nemojte to dozvoliti. Ljubavno gnezdo se može vrlo brzo pretvoriti u zatvor kada jedan partner svima diktira život.

Umesto toga, dajte Škorpionu celu sobu u kojoj on može biti kralj u privatnom svetilištu. Škorpioni ma je potrebno da ih podsećate da ostatak kuće pripada podjednako svima i da u njoj vlada demokratija, ali da su oni glavni u svom prostoru. To bi trebalo da ih usreći, a vi ćete imati dovoljno kontrole da ih sprečite da postanu tirani domaćinstva.

Dugotrajna partnerstva i veze

Prava ljubav prema Škorpionu zahteva vrstu odanosti koja se retko doživljava u partnerskom odnosu. Najbolji romantični partneri Škorpiona uživaju u tome da ih magnetski šarm zaslepi i da uspeju samo da promucaju u okviru jednog metra svog životnog prostora. Ovo je odnos koji bi mogao trajati vekovima.

Škorpioni muškarci imaju reputaciju loših momaka zodijaka.

Generalno gledano, oni su okarakterisani kao zamišljeni usamljeni tipovi koji favorizuju duge crne kapute. Ovi momci su često u nekom bendu, voze motore ili praktikuju neki oblik crne magije – ili, ponekad, sve gore navedeno.

Neće svi muški Škorpioni koje sretnete odgovarati ovom kalupu, a mnogi će vas iznenaditi svojim izrazitim nedostatkom sablasnog karaktera i nekom finom toplinom. Ali retko je sresti čoveka Škorpiona koji se bar na neki način nije pobunio protiv normi društva i bavio se subkulturnim elementima ili duhovnošću. Ovi momci su pozanti po tome što imaju ozbiljno intenzivne ličnosti, po svojim prodornim očima koje kao da gledaju kroz vas. Škorpion će se držati po strani, uvek gledajući šta svi rade dok smišlja sopstvene planove.

Šta tačno planira, možete se zapitati? Pa, istina je da oni možda i ne znaju. Život za ove muškarce je poput džinovske šahovske ploče i oni više vole da izvrše pažljivu strategiju, uvek stoje sedam koraka ispred igre. Nije mnogo za razgovor, čovek Škorpija će početi da se zabavlja i ući će u razgovor, ali će tiho posmatrati akciju. Ne dozvolite da vas njegova suzdržanost zavara i da pomislite da ne obraća pažnju jer čak i najmanji detalji se šalju u njegovu memoriju za kasniju upotrebu, posebno ako je zainteresovan za vas.

Tiha voda breg roni, tako da nemojte grešiti jer većina Škorpiona ima duboke emocije i neverovatno su osetljivi, iako se možda čine kao najsamouvereniji momci koje ste ikada sreli. Strastveni, tajanstveni i neverovatno romantični, Škorpioni predstavljaju Plutona, Boga podzemlja (zajedno sa Marsom, Bogom rata).

Tamni aspekti ljudske seksualnosti i ljubavi često dolaze u prvi plan kada se radi o muškarcu Škorpiji. On voli da uranja u najdublje unutrašnje strahove svojih partnerki i tajne želje njihove i da pronalazi prostore u njima gde su one najugroženije.

U trenucima kada sretnete ovog momka, možda ćete uhvatiti sebe kako mu otkrivate svoje najdublje tajne. Kada su zaljublejni, muškarci Škropioni su pozanti po tome što su ljubomorni i posesivni, čak ispoljavaju tendencije uhoda nakon što ga ostavite. To je zbog toga što većina ovih momaka želi partnerku za ceo život i ako su duboko povezani sa tobom i stvarno te puste unutra, žele da nastave dalje.

Povremeni izlasci i besmisleni odnosi retko se dopadaju ovim muškarcima koji se vole na jedan žestoko predan i sveobuhvatan način. Jednom kada se posvetite jedni drugima i uplovite u unutrašnje svetinje jedni drugih, onda će ovaj muškarac postupati sa vama kao sa kraljevskom svojinom i vežbaće svoje senzualne talente na vama dok ne budete tražili milost.

Škorpioni mogu biti izuzetno ozbiljni kada nisu zadovoljni i često izgovaraju stvari koje deluju prilično oštro i konačno. Ubod otrovnim repom može biti neverovatno bolan, pa je najbolje da se prema njima ophodite pažljivo i sa ljubavlju kada steknete njihovo poverenje. Oni brzo donose zaključke ili su fatalistički nastrojeni u vezi i može im biti teško da postupaju lagano.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!