Mesečni horoskop za septembar 2019

Mesečni horoskop za septembar 2019

Mesečni horoskop za septembar.

Ovan- horoskop za septembar

Zadovoljni ste poslom koji trenutno radite i zaista se trudite da ispunite na vreme sve obaveze i zadatke, i vaši nadređeni su uvek vrlo fer i korektni i kada je u pitanju plaćanje, i kada ih zamolite da neke obaveze odradite sa zakašnjenjem, i to vam zaista puno znači.
Razmišljali ste u par navrata da li da prihvatite neke bolje pozicije, ali vam ne bi odgovaralo da se naknadno opteretite iako bi vam svakako i značilo da povećate svoje prihode i da imate neku sigurnost u smislu finansija.
Pokušajte da nađete neki motiv da ostvarite odlične rezultate, te i da se maksimalno potrudite da ispoštujete nekoga ko vam je uvek bio podrška i pomagao vam, kada je vama bilo zaista teško i kada su vam svi drugi okrenuli leđa.

U ljubavi vam makar na početku meseca neće sve ići kako ste se nadali, jer veza sa partnerom nije onakva kako ste očekivali, i on je zbog nekih svojih obaveza počeo da vam posvećuje manje pažnje.
Počelo je takođe da vam smeta što sve odluke donosi bez prethodne konsultacije sa vama i što vas u nekim željama i idejama i ograničava, ali na jedan sasvim lukav način, tako da steknete utisak da je zaista on uvek u pravu i da ste vi pogrešili.
Niste se nadali da je osoba koju bezrezervno volite toliko teška i posesivna, pa je početak vašeg zajedničkog života izneo na videlo neke njegove osobine koje vam se ni najmanje ne dopadaju, i počeli ste da se ozbiljno premišljate da li želite da sa tom osobom provedete ostatak života i najzad i da gradite porodicu.

Imali ste neke probleme sa bubrezima i išli ste na teže terapije i iako ste najzad ozdravili i vaši rezultati su odlični, i dalje ste vrlo umorni i iscrpljeni i ne možete da se dovoljno naspavate i stalno ste malaksali i nervozni.
Pokušajte da se zdravije hranite i da se pridržavate nekog propisanog dijetetskog režima, jer samo tako možete da organizam vratite u staru formu i da ne brinete oko potencijalnih recidiva bolesti.

Bik- horoskop za septembar

Umara vas stalna poterba da se pravdate nekome ko vam jeste šef ali ko nema ni upola vašeg ni znanja i iskustva, i došao je na tu poziciju preko veze i odmah je počeo da se ponaša nadmeno i da svakome soli pamet.
Morate da se zarad svog mira i daljeg napretka nekako i prilagodite, jer stvarno niste u situaciji da tražite neki novi posao, a bojite se da se suprotstavite sami, jer iako kolege kažu da vas zaista podržavaju, ipak na kraju svako gleda da ne izgubi posao koji mu je izvor prihoda.
Nemojte da se poveravate onima sa kojima radite i da slušate njihove savete, jer žele da vas samo i sabotiraju i da zauzmu vaše mesto, i nekako ste im stalno vi trn u oku.

Imate neku priliku da počnete novu romansu sa osobom koja vam se odavno dopada, ali je veliki problem u tome što je to neko ko je tek raskinuo dugu vezu i stičete utisak da u vama traži utehu i da ste mu prolazna avantura, sve dok ne nađe načina da se pomiri sa bivšim partnerom.
Osećate se nekako iznevereno jer ste sve svoje iskrene emocije i ljubav dali pogrešnoj osobi i ona vas samo koristi i ni najmanje vas ne voli, i vi ste potpuno skrhani i smatrate sebe odgovornim za sve i kajete se što ste ispali tako naivni.

Imate hronični problem sa povišenim krvnim pritiskom, koji stalno daje vrlo izražene simptome uprkos tome što redovno uzimate propisanu terapiju, pa je dakle problem u tome da ona nije baš dobra i da treba da se menja i vama da se prilagodi.
Pored svega toga i u vašoj porodici postoji genetska predispozicija za srčana oboljenja, i morate da se opet javite lekaru i da menjate kombinacije antihipertenziva kako ne biste došli u situaciju da doživite srčani ili moždani udar.

Blizanci- horoskop za septembar

Brzopleti ste u nekim svojim odlukama i želite sve da odradite odjednom i to i jeste glavni razlog zašto ponavljate iste greške kao da niste dovoljno pametni da shvatite šta i kako treba da radite, te nije u pitanju nedostatak inteligencije ili znanja, već želja da sve radite preko reda.
Morate da se malo bolje organizujete i da prestanete da donosite odluke u poslednjem momentu, jer takva jedna nedoslednost ima dalekosežne posledice i to nadređeni svakako primećuju, i može lako da se desi da sami sebi narušite trenutnu poziciju i inače dobru reputaciju koju ste izgradili.

Vama nije lako jer ste nedavno raskinuli dugu vezi i jasno je da patite, ali ne treba ni da se sasvim povučete u sebe kao da je smak sveta, te i da stalno mislite na bivšeg partnera, koji realno to ni ne zaslužuje jer vas nije ni voleo iskreno niti vam je bio odan i veran.
No, svakako je važno da se vi malo pokrenete i da shvatite da ste sasvim dobra i kvalitetna osoba, i da ste lepi i spolja i iznutra i da ćete naći nekoga ko vas zaslužuje i sa kime ćete biti srećni i vrlo ostvareni, i neko staro prijateljstvo može sasvim nenadano da preraste u jedan romantičan odnos.

Izbegavajte alkohol i masnu hranu, jer ste imali neke probleme sa pankreasom i nemojte da dalje rizikujete da se stanje pretvori u jedan opasniji problem, pošto na žalost u porodici imate jednu naslednu predispoziciju za maligna oboljenja ovog važnog organa, za koja nema terapije koja je efikasna i koja omogućava doibar procenat izlečenja.

Rak- horoskop za septembar

Nikako ne uspevate da pronađete posao u struci i to vas zaista nervira, ali ne želite da se zaposlite preko veze i neke protekcije jer niste takva osoba i jednostavno ste pošteni i u današnje vreme je to prava retkost.
No, vi ste pored svega toga uvek optimista i težite da nađete bilo kakav posao, pa makar i neki koji ćete da radite honorarno kako ne biste bili na teretu svojoj porodici ili partneru, i kako biste imali neki svoj dinar i jednu koliko toliko izraženu nezavisnost.
Ono što jeste problem u vama, je to da ne možeet da istrpite autoritete i da imate neke stavove i uverenja koja nisu baš dobra za vašu karijeru, pa nekako pokušajte da sve to i promenite.

Niste srećni u vezi sa partnerom, i osećate se kao da se gušite i sve se više od njega distancirate, i iako on to i sam primećuje pravi se kao da je sve u redu, jer po svaku cenu želi da vas zadrži kraj sebe.
Ono što je glavni problem u vašem odnosu je potreba da oboje budete jednako dominantni, i ne možete nikako da nađete kompromise, te i da se složite oko nekih važnih stvari, pa vas i sitnice dovode u žučne rasprave, jer ste vrlo sujetni i tvrdoglavi, i čak i ako sada ne raskinete vi zaista jedno sa drugim nemate realnu i lepu budućnost.

Povredili ste se na poslu jer ste bili nepažljivi i tvrdoglavo ste želeli da pokažete da vi možete da obavite neki težak posao, pa ste sada stalno kod lekara i mučite se sa bolom i otocima, i treba da idete na redovne tretmane i terapije, i zaista vam to nije trebalo.
Ali ono što vas ipak najviše i zabrinjava jeste činjenica da lečenje ne daje željene rezultate i vi smatrate da vaš lekar nema dovoljno iskustva i da vas od početka pogrešno savetuje i leči, pa i potražićete drugo mišljenje kako kasnije ne biste imali probleme sa povratkom iste povrede ili nekom vrstom hendikepa u funkciji ruke ili ramena.

Lav- horoskop za septembar

Morate da naučite da sarađujete sa kolegama i da uvažavate svačije mišljenje i predloge, iako na kraju možete da odlučite da li ćete da to prihvatite ili ne, kao jedno konačno rešenje.
Imate potrebu da stalno dominirate i da se vi za save pitate, i niste nikako dobar timski igrač, ali je to najvažnije za uspeh vaše firme, i ako se ne budete uklapali vi ćete da snosite posledice i da dobijete otkaz.

Počeli ste da se družite sa nekim novim ljudima i da češće izlazite, pa su tako i neka nova i lepa poznanstva dovela do toga da povratite svoje samopouzdanje i da se i osetite lepo i poželjno u očima suprotnog pola.
Međutim, vi ste pogrešno shvatili namere neke osobe iz društva koju pre svega smatarte dobrim prijateljem, i dali ste joj svoj broj telefona u nadi da ćete da ostvarite lepo drugarstvo, ali je ona počela da bude navalentna i da vam se stalno udvara i da vam dosađuje da izađete na romantični sastanak, i vama je već preko glave svega toga, i gorko ste se pokajali jer ste bili toliko naivni.

Imate neke hronične probleme sa probavom, i često vas muči gorušica i nadimanje, te ste rešeni da odete na neke dodatne analize, i da utvrdite najzad u čemu je problem.
Moguće je da je u pitanju stres ili neka akutna stomačna infekcija, ali je i takođe vrlo realno da imate neku hroničnu bolest koja do sada nije ispoljavala simptome, pa nije svakako na odmet da se pregledate i da budete sigurni šta je po sredi.

Devica- horoskop za septembar

Ovaj mesec je odličan da ostvarite neki napredak u karijeri jer ste zaista vredno i predano radili i niste imali ni trenutak poredaha, ali na želost iako ste očekivali neko unapređenje do toga sada neće da dođe, jer u vašoj firmi nema slobodne pozicije koja bi vama odgovarala.
Međutim to sve ne treba da vas deprimira jer ste vi neko ko pre svega obožava posao koji radi, i u njemu možete da ispoljite svu svoju nkreativnost i sve potencijale da istaknete u prvi plan, i to pak svakako neće da prođe nezapaženo, pa će neke nove šanse da se ukažu i pre nego što ste baš i mogli da očekiujete.

U ljubavi vam ovog meseca nije sve kako treba i na žalost moguće je da će stalne svađe sa vašim partnerom da kulminiraju, pa i da usledi i raskid jedne duge i naizgled savršene romanse.
Međutim samo vi znate koliko ste morali da pravite kompromisa i da se žrtvujete da bi vaša veza opstala, i nekako i ste i očekivali da nećete uspeti sa partnerom i nije vam toliko ni žao, mada je bilo divnih trenutaka i ostale su vam neke lepe uspomene na zajedničke momente, ali zaista to i nije razlog da sebe opteretite nekom nemogućom vezom, i da opert trpite sve ono što je negativno i loše zarad nekih retkih i kratkotrajnih trenutaka sreće.

Muči vas glavobolja i migrena je sve teža i učestaliji su napadi, i tada ništa ne može da pomogne i nemate drugo rešenje osim da se povučete u zamračenu prostoriju i da odležite u miru i tišini.
Vama nikakav stres ne prija, i pogoršava vam težinu simptoma, pa pokušajte da se nekako i više opustite i da nađete neki način da sve posmatrate sa neke vedrije i opuštenije perspektive.

Vaga- horoskop za septembar

Uzaludno je da pokušavate da pokrenete neki svoj posao, jer trenutno zaista nemate baš nikakve šanse da uspete i samo ćete da uzaludno potrošite teško zarađeni novac i da se uvalite u zaista velike i nepotrebne dugove, a možete sasvim lepo da živite od sadašnjeg rada i da ne opterećujete sebe i druge nepotrebnim problemima.
Vama na poslu smeta što vas kolege ne poštuju jer ste manje obrazovani od njih, ali imate više iskustva i to uspeva da nadomesti manjak stručnosti, no oni vas stalno vređaju i nipodaštavaju, i to je zapravo i jedan od razloga zašto ste želeli da date otkaz i da budete sami svoj gazda.

Možda je pametnije da najpre otvoreno porazgovarate sa partnerom, pre nego što ga optužite za neke stvari, za koje nemate dokaze i koje ste čuli od nekih dušebrižnika, koji vam navodno žele otvoriti oči.
Sumnje u partnerovu vernost su sasvim neosnovane i tako ćete da ga vrlo povredite i uvredite, ne jer ste slušali nečija druga mišljenja i ogovaranja, već jer ste pokazali da ga dovoljno ne poznajete i da ste automatski posumnjali u vašu vezu, koja je duga i kvalitetna i vi ćete sve to da upropastite olako i bez razmišljanja.

Muči vas bol u kičmi i stalno imate neke tegobe sa zglobovima, pa je verovatno sve to posledica sedećeg načina života i mogli biste da se malo potrudite da se bavite nekim sportom ili da malo češće šetate po par sati dnevno.
Takođe je jedan od problema koji je povezan sa vašom fizičkom neaktivnošću postojanje veoma izraženih i proširenih vena na nogama, koje ne treba da posmatrate samo kao estetski problem, te da shvatite da su one jedan od najvažnijih faktora za nastanak teške plućne embolije.

Škorpija- horoskop za septembar

Vama je najzad sve krenulo na poslu kako ste odavno priželjkivali i trenutno nemate nikakav razlog da se žalite i da budete nezadovoljni.
Posao vam nije težak i sve postižete da obavite na vreme, a plata je za današnje uslove i više nego dobra i u tom smislu ste se obezbedili, i počeli ste čak i da odvajate deo sredstava kao ušteđevinu za budućnost.
Kolektiv u kome radite i nije toliko loš, mada su vam kolege po malo naporne sa svojim nekim problemima i žalbama, i to vas opterećuje ali ste već naučili da se na vreme isključite i da ih ne slušate.

Izgubili ste pamet za nekom osobom koja vas uopšte ne zaslužuje i koja sa vama ne želi neku baš ozbiljnu vezu, pre svega jer nije spremna da se skrasi i želi da uživa u životu i avanturama, i nije baš toliko zrela, iako ima dovoljno godina.
Vama je sasvim teško da prihvatite da nekoga koga zaista iskreno volite delite sa drugima i vi ne možete da prestanete da se nadate da će stvari da se poprave, ali od te veze imate samo patnju i sasvim ste se promenili da vas ni najbliži ne prepoznaju.
Ne želite da poslušate ničiji dobronameran savet ni da se okanete takvog odnosa koji vas samo povređuje, ali ćete na kraju sami da naučite na svojim greškama, i možda to i jeste najbolje.

Vama je imunitet stalno slab i nikako ne uspevate da ga popravite, mada realno gledano i niste u tom smislu preterano ažurni, i kada počnete da menjate neke loše navike i da se oporavljate vi opet brzo posustanete i krenete iz početka da sebe ugrožavate.
Ono što jeste problem su neke akutne i hronične imunske bolesti koje se samo nadovezuju jedna na drugu i stalno ste u riziku da završite u bolnici ako ne uspete da se na vreme izlečite i ako date terapije na deluju kako se i očekuje.

Strelac- horoskop za septembar

Imate puno kompleksa pošto niste uspeli da završite školovanje, i što ste ostali manje obrazovani nego vaše kolege, ali nije uslov dobre zarade ni znanje ni obrazovanje, već sposobnost da se baš i snađete i da odradite neke zadatke sa motivacijom i željom, i sve ostalo se lako nadomesti.
Nemojte da se brinete za neke nepotrebne detalje, i iskoristite priliku koja vam se ukazala, pa vi ipak i prihvatite posao u inostranstvu, jer možete da se dodatno edukujete i da se vratite na neku bolju poziciju u firmi za koju ste do sada radili.

Nije vam potrebno da srljate iz jedne u drugu vezu, jer ste sasvim svesna i nezavisna osoba i vi želite da uživate u slobodi i da sebe ne opterećujete nekim kompromisima, te i da po svaku cenu tražite partnera.
Kada se ljubav dogodi vi se svakako nećete buniti, ali ste do tada spremni da uživate i da vreme koje imate slobodno, provodite sa svojim dragim prijateljima i porodicom.

Stalno ste loše volje i često menjate raspoloženja, pa je velika verovatnoća da ćete da upadnete u stanje depresije, i potrebno je da se posavetujete sa psihologom i da i pronađete najzad adekvatno rešenje.
Imate pored svega i česte probleme sa nesanicom, i vrlo ste umorni i rasejani, i ne možete ni na šta da se sasvim fokusirate, i pažnja vam je rasejana na sto strana i misli vam lutaju bez svrhe.

Jarac- horoskop za septembar

Preopteretili ste sebe nekim nerealnim željama i ambicijama, a sve jer ste dali neka obećanja koja morate da ispunite ali realno od toga nema ništa i opet ćete da razočarate nekoga ko je u vas jako i zaista verovao i ko se i nadao da ste se promenili na bolje.
Pokušajte da se nekako bolje organizujete i da odradite one najvažnije obaveze kvalitetno i na vreme, a ostale ćete već da završite kada stignete, ali za ubuduće probajte da se zaista menjate i da nikada više ne ponavljate iste greške.

Smeta vam što vas partner stalno nekako uzima zdravo za gotovo, i imate utisak da uopšte on ne poštuje vaše vreme i obaveze, a sebi daje za pravo da vas stalno opterećuje svojim problemima, i ljuti se ako ga ne saslušate.
Stvarno vam je već preko glave da stalno vi svima ugađate i da sebe stavljate u drugi plan, jer ste postali i ogorčeni i stalno ste i nervozni, pre svega jer vas drugi opterećuju svojim problemima i naravno njihove rešavate, a svoje zanemarujete i oni vas čekaju, a niko vam tada neće pomoći.

Imate česte grčeve u mišćima i stalne bolove u ramenima i kolenima, pa je verovatno da ste ipak počeli da u poslednje vreme više trenirate i da ste najzad rešili da popravite svoju kondiciju, i za početak uzimajte magnezijum i kalcijum, dok se organizam ne privikne na fiziki napor, i dok se svi organski sistemi ne prilagode kako treba.

Vodolija- horoskop za septembar

Već ste navikli da se pomirite sa činjenicom da samo vama nikada i ništa ne ide kako ste zamislili i da nikako ne uspevate da se ostvarite na profesionalnom planu, pa vas više ništa ne nervira i ne može da vas iznenadi.
Muka vam je da vas neke kolege omalovažavaju i da pokušavaju da vas stalno sabotiraju, a vi stvarno i ne znate koji je razlog što vas toliko ne vole i ne podnose.

Nemate reči da opišete kako se trenutno lepo i ispunjeno osećate, i srećni ste jer vas partner drži kao malo vode na dlanu, ali ste opet nekako u sebi oprezni jer su vas neka loša prethodna iskustva navela na to da se nikada ne opustite preterano, jer tada baš nekako sve pođe po zlu i naopako.

Najzad ste uspeli da dovedete svoje zdravlje na jedan zadovoljavajući nivo, i ne smete da se sada opustite i da sve lako i brzo upropastite, pa makar svakodnevno rekreativno vežbajte te i uzimajte korisne namirnice i redovno kontrolišite krvnu sliku i neke baš i osnovne parametre opšteg stanja vašeg organizma.

Ribe- horoskop za septembar

Sve je savršeno i mnogo bolje nego što ste se nadali na poslovnom planu, i treba da zahvalite baš nekim kolegama na podršci i pomoći jer svakako sami ništa ne biste mogli da postignete jer ste neiskusni u poslu, i nemate tu rutinu i brzinu odlučivanja koja jeste potrebna da se sve realizuje kvalitetno i na vreme.

Niste za vezu na daljinu i to ste znali od samog starta, pa ste stalno opterećeni gde je partner i šta radi, i neki retki momenti kada uspete da se čujete ili dopisujete preko sredstava savremene tehnologije, prođu vam u svađi i u vašem pravljenju ljubomornih scena i sumnjama da vam partner nije veran jer je daleko od vas, i najbolje je da se ne mučite više te da raskinete.

Nemojte da stalno izbegavate odlazak kod stomatologa, jer ste sasvim zapustili zdravlje svojih zuba i desni, i ne treba da ignorišete probleme jer stanje samo postaje tako još i gore nego što jeste trenutno.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!