Mesečni horoskop za novembar 2019

Mesečni horoskop za novembar 2019

Mesečni horoskop za novembar.

Ovan – mesečni horoskop za novembar

Sasvim ste razočarani ponašanjem osoba kojima ste verovali, jer su vas izmanipulisale i nisu na vreme obavile neke svoje obaveze prema vama, i vi ste za sve snosili posledice.
Umorni ste od stalnih napora da sve postignete ali vam se na kraju ništa realno i ne isplati, i zaista jeste najbolje je da potražite neki novi posao, i prilika za to će da vam se ukaže već u drugoj polovini meseca.
Nije vam prijatno kada morate da tražite sopstveni zarađeni novac, i neko ko vam duguje se već pravi naivan i nevešt, a vi ste uvek bili i više nego korektni i sve ste zadatke obavljali na vreme i sa više angažovanja, kako biste ostvarili dobar kvalitet.

Mučite se u nekoj vezi koja zaista nema nikakve izglede za budućnost, i nekako je i bolje da na vreme raskinete odnos koji vam samo stvara nervozu i tenziju.
Imate neku lepu priliku za nova poznanstva, naravno ako se budete najzad odvažili da počnete da izlazite, te i da uživate sa prijateljima u lepim zabavama.
Možete da se malo i opustite i da ne gledate baš na sve tako crno i negativno, jer nikome ne prija kada samo mračite i sve posmatrate na turoban način.

Vrlo ste neodgovorni prema svom zdravlju, i stalno imate neke upale i infekcije koje se baš bez prestanka nadovezuju jedna na drugu.
Iako se nadate da ćete sve uspoeti da nekako i prebrodite što bezbolnije, vi ne radite baš ništa da popravite svoj imunitet i morate da se malo više angažujete i uozbiljite, jer ste zaista zaboravili da je zdravlje na kraju krajeva najvažnije.

Bik – mesečni horoskop za novembar

Ovaj mesec je na poslovnom planu za vas zaista pun prepreka i problema, i biće vam potrebno i strpljenja i energije da se izborite, te i da se nekako izvučete bez većih gubitaka.
Radite puno, ali ne napredujete i nikako nemate novca da otpočnete soptsveni biznis, te ste u nekim velikim nedoumicama da li da napustite posao ili da se strpite još malo.
Nadređeni su vrlo pokvareni i prema vama se odnose kao prema nekom robu koji je dužan da radi i da sve završava na vreme, ali kada treba da se isplati zarada nikada nema sredstava i vi nekada jedva sastavljate kraj sa krajem, a radite po ceo dan.

Nemate volje da se stalno svađate sa partnerom, i ovog meseca je moguća jedna ozbiljna bračna kriza ili zastoj u vezi koji ćete jedva uspeti da prebrodite.
Ako ste slobodni, ne treba da se upuštate u avanture sa osobama koje su već zauzete, jer samo tako sebi stvarate lošu reputaciju, pa i ponižavate sebe i ne shvatate svoju vrednost.
Naići će i ona prava osoba i pravi trenutak da vi budete srećni, te se strpite i sačekajte umesto da srljate po svaku cenu.

Imate probleme sa čestim upalama mokraćnih kanala, i sve vam to jako smeta i plaše vas moguće posledice.
Takođe su česte i neke probavne smetnje i problemi sa varenjem, pa je pametno da odradite neke osnovne dijagnostičke analize, pa i da proverite i krvnu sliku i parametre digestivne funkcije.
Možete imati krajem meseca i neke vrlo ozbiljne probleme sa radom pankreasa, te je izvesno da ćete da završite u bolnici zbog trežine simptoma i samog oboljenja.

Blizanci – mesečni horoskop za novembar

Nekada zaista pomislite da vam je sreća okrenula leđa, i da samo vi stagnirate dok svi oko vas napreduju punom parom.
Možda je problem u tome što ste postali neodlučni i radite posao koji i ne volite i ne želite da radite, ali nemate izbora i sasvim vam je svejedno da li ćete da ostvarite neke uspehe ili da baš i ostanete na istom mestu, jer je zarada svakako nedovoljna.
Nikada nemate dovoljno novca, i niste neko ko je sklon da troši previše, ali zaista od tako male plate koju primate nemate ni načina da bilo šta uštedite.

Vi niste spremni na neke kompromise i nećete da prihvatite ponudu partnera da počnete da živite zajedno, jer vam to trenutno ne odgovara.
Važno je da ostanete uvek dosledni sebi i da znate šta zaista želite, te i ša je ono što ne dolazi u obzir, pa pokušajte da se ne menjate ni zbog koga.
Neko ko vam se već dugo dopada će da vas pozove na romantični sastanak, ali ćete da se zaista vi razočarate jer to nije osoba koju ste vi zanmišljali, i zaista ste je preterano i idealizovali i izdigli je na pijedestal.

Pazite se početkom meseca nekih povreda ili preloma ekstremiteta, posebno ako radite na nekom rizičnom radnom mestu, ili ste učesnik u saobraćaju, kao pešak ili vozač.
Imate neke predispozicije da obolite od aterosklertoze i time stvorite rizik za srčani i/ili moždani udar, pa radikalno promenite način ishrane, redovno vežbajte i ostavite cigarete.
Povremene kontrole krvne slike su neophodne, te i jedan su od najboljih pokazatelja svih osnovih funkcija organizma.

Rak – mesečni horoskop za novembar

Zaista ste na izmaku i snage i strpljenja i ovaj mesec vam je najgori do sada, ako je suditi po početku i ako se narodski rečeno po jutru poznaje dan.
Nemate volje da se dodatno angažujete i želite da ostvarite neke svoje želje i ambicije i da se vi usavršavate i dodatno edukujete, ali vam to nadređeni ne omogućavaju i vrlo ste razočarani i baš besni zbog takve situacije, u kojoj je sve na vašu štetu.
Nekada reagujete ishitreno, ali je činjenica da ste sasvim u pravu i da treba da se borite za sebe, pa ako je potrebno i potražite neki dodatni izvor prihoda i ostvarite svoj cilj, i kada se zaposlite kod konkurencije, šefovi će tek da uvide šta su izgubili.

Nadali ste se da je ljubav najzad i vas pronašla, ali ste se prevarili kao i uvek do sada i partner vas samo koristi i laže, te vam nije ni veran i ne želi sa vama ozbiljnu budućnost.
Vi ste neko ko nije za prolazne flertove i avanture, te vam smeta kada se neko drzne da vas muva iako je zauzet, i to vama ni najmanje ne imponuje već vam užasno stvara neprijatnosti.
Imate neku priliku da upoznate zabavnu osobu krajem meseca, ali da li ćete ostvariti romansu to i ostaje jedno otvoreno pitanje, i sve zavisi pre svega od vas.

Vama su stomačne tegobe jedan stalni problem i opterećenje, i nekako se osećate sputano da bilo gde otputujete, jer imate dijagnozu iritabilnog kolona.
Morate da naučite da se malo bolje i odgovornije odnosite prema sebi, te da shvatite da su neke loše navike jedan prvi početak kraja za zdravlje organizma, i da neke sitnice koje zanemarujete mogu da vam stvore velike probleme.
Skloni ste čestim alergijama i upalama, pa treba da promenite način ishrane i življenja i da jačate imunitet, koji je već godinama unazad veoma loš.

Lav – mesečni horoskop za novembar

Vaša borbenost i upornost će doći do izražaja u nekim projektima koje treba da najzad i finiširate i prezentujete stranim partnerima, i nadređeni u vas i u vaš rad polažu velike nade.
Imate neke realne prilike da ostvarite inostranu karijeru, ali se vi premišljate zbog porodice i zbog partnera i ne treba to da radite, jer nećete opet imati tako dobru šansu za napredak u karijeri, ali i opet to je sve stvar vašeg ličnog izbora.
Imate neki utisak da ste sebe sasvim zanemarili i da činite sve za druge, koji ne umeju da vam na kraju ni kažu hvala, a vi gubite dragoceno vreme i energiju.

Smeta vam što vas partner shvata zdravo za gotovo, i umesto vas stalno donosi neke odluke i baš vas stavlja uvek pred svršen čin.
Imate utisak kao da vam je sloboda ograničena i da ste u emotivnoj vezi više sputani i da se zaista i gušite, nego što ste srećni i ispunjeni ljubavlju.
Partner se pravi da ne primećuje neko vaše realno nezadovoljstvo, jer je vrlo samoživ i trudi se uvek da ugodi prvo sebi, te i sve te neke mane koje ste počeli da primećujete vas novode da se zamislite šta i kako dalje.

Muči vas zubobolja i stalno odlažete odlazak kod stomatologa, a svesni ste da imate neke velike probleme, pa i da morate da se podvrgnete najzad pravoj terapiji.
Imate probleme sa radom srca i česte su aritmije i ekstrasistole, pa odradite najzad i EKG i idite kod kardiologa, a da biste i uradili dodatne neophodne analize.
Morate da više pazite na svoje zdravlje, jer ste stalno pod stresom i vrlo ste napeti i nervozni, pa ste i psihički opterećeni, i u riziku da upadnete u stanje depresije ili anksioznosti.

Devica – mesečni horoskop za novembar

Morate da se saberete i da više ne donosite neke nepromišljene i ishitrene osluke, koje su vas u proteklom periodu zaista skupo koštale.
Vi ste osoba koja je vrlo odgovorna i racionalna, ali često vas prevelike ambicije navode da baš i odmah počnete da brzate i da pravite sasvim bazične propuste koji vas posle zaista samo unazade i trpite kritike nadređenih, koji nisu zadovoljni sa punim pravom.
Kolege sa posla vas nikako ne vole, jer želite po svaku cenu sebe da stavite uvek u prvi plan, i baš i kada vam jednom i zatreba pomoć, nećete imati na koga da se oslonite.

Nekako ste se povukli u sebe i osamili ste se sasvim, te ne dopuštate nikome da vam priđe i kao da sami sebi uništavate sreću.
Osnovni problem je neki vaš strah i nesigurnost da ćete opet da budete povređeni, jer ste više puta patili zbog nekih pogrešnih ljubavi, i opet vam je teško da se pokrenete i da nekome baš i sasvim verujete.
U ljubavi nekada morate i da rizikujete i sve nekako i bude i prođe, pa nemojte sebe da samo vi sputavate, te i dajte šansu nekome kome se dugo dopadate da vam pokaže koliko lepa osećanja mogu da vas lako vrate u život, pa i da vam otvore srce za nežnosti i romansu.

Imate višak kilograma i to vas veoma opterećuje, ali ne u smislu toga da je rizik za metaboličke bolesti i poremećaje, već pre svega sa estetskog aspekta što je dosta pogrešno razmišljanje.
Najpre treba da promenite neke loše navike i sam način ishrane, pa i da postepeno vežbanjem i izbalansiranim obrocima dovedete svoj organizam u jedno normalno stanje.
Ignorišete u poslednje vreme neki kašalj i bolove u grudnom košu, pa rizikujete da dobijete neku upalu pluća, i da završite na kraju u bolnici jer ste sasvim neodgovorni.

Vaga – mesečni horoskop za novembar

Početak meseca će da vam donese neke dobre promene u smislu napretka karijere, i ako ste baš i dugo čekali na neki posao u struci, imate šansu da ga najzad i dobijete.
Nećete imati dovoljno iskustva da se odmah i snađete na najbolji način, pa potražite neku pomoć kolega i poslušajte njihove dobronamerne savete.
Morate da radite i više i predanije kako biste se dokazali na novom radnom mestu, te i kako bi nadređeni shvatili da su napravili pravi izbor, jer su vas odabrali za neku novu poziciju.

Nemate vremena ni volje da se stalno sa partnerom raspravljate oko sitnica, i već vam je njegova ljubomora i posesivnost počela da smeta i da vas guši i opterećuje.
Imate neke lepe prilike da upoznate osobu koja vam se već dugo dopada, ali je na žalost ona već u dugoj i stabilnoj vezi, i nećete imati želju da se upuštate u neku tajnu romansu.
Nekada ste sasvim nesigurni u sebe i ponašate se pomalo čudno, te sa svima flertujete kako biste sebi dali neku potvrdu da vredite, te i da ste i dalje privlačni i zabavni suprotnom polu.

Morate da se više krećete i da unosite i vitamine i minerale, jer su vam i kičma i kosti baš sasvim oslabile od stalnog sedenja za računarom ili ispred televizora.
Pored svega toga ste skloni da sve svoje probleme rešavate prejedanjem, i znatno ste se ugojili što stvara preveliki pritisak na vaš lokomotorni sistem.
Oslabljen vam je vid od stalnog naprezanja očiju pred računarom, te potražite savet oftalmologa i idite da proverite dioptriju, jer je možda potrebno da nosite naočare za vid.

Škorpija – mesečni horoskop za novembar

Čini vam se kao da poslovima i obavezama nema nikada kraja, i sasvim ste iscrpljeni i pada vam glava od umora.
Ono što vam jedino daje snage da istrajete jeste novac koji ćete uskoro da dobijete i potencijalna nada u neki manjiu bonus koji bi vama svakako dobro došao.
Niste sigurni da ste srećni i ispunjeni na poslu koji radite jer vam je sve postalo mučno i naporno, pa su početni elan i energija sasvim nestali, i mislite se da li da potražite neki novi posao.

Vama je potrebna neka osoba koja će da vas razume i da vas iskreno i bezrezervno voli, a partner je preterano samoživ i zaista nikada nema za vas razumevanja, i kada je potrebno da pokaže neku podršku nikada nije uz vas.
Neke prošle veze su u vama ostavile rane koje još nisu zarasle, i pitate se pak i zašto samo vi ne uspevate da pronađete sreću za kojom žudite, dok su svi ostali zaista uspeli da ostvare sve svoje snove.
Imate neke predrasude o ljudima i pre nego što ih upoznate, i to vam realno smanjuje priliku da nađete pravu osobu za sebe, kada joj ne date priliku da vam pokaže kakva je zaista.

Bole vas mišići i moguće je da je po sredi neka upala, jer ste naglo počeli da se bavite sportom ili da idete u teretanu, i da se bez zagrevanja preopteretite na treninzima.
Neka akutna upala srednjeg uha je ostavila posledice i vi ste počeli da promećujete da znatno slabije čujete, i to vam jako i smeta, a i strah vas je da ćete da sasvim ogluvite.
Pokušajte da se redovbnije pregledate, jer imate puno mladeža po licu i telu, i neke preventivne dermatološke kontrole i izbegavanje sunčanja su za vas najbolje rešenje.

Strelac – mesečni horoskop za novembar

Daćete neki svoj maksimum i uložićete napore da sve što kvalitetnije odradite, i bićete sasvim razočarani kada shvatite da šefiovi to ne umeju ni da cene ni da nagrade adekvatno.
Muči vas to što je posao koji radite dosta nesiguran i više je od danas do sutra, i stalno strepite da li ćete imati i dalje šanse da radite i zarađujete.
Neke osobe vas stalno kritikuju da ste neozbiljni, i da treba da potražite neki stalan i baš sigurniji izvor prihoda jer ovako samo bez potrebe gubite vreme i rasipate energiju i znanje na neke vrlo mizerno plaćene poslove, ali iako znate da su u pravu i da treba da se najzad i trgnete, vi zbog nekog osećaja nezavisnosti izbegavate da potražite neki drugi i svakako bolji posao.

Nemate zaista snage ni vremena da razmišljate da li je partner srećan ili nije, jer ste opterećeni drugim problemima, i ne možete svakome da činite po volji.
Vi ste neko ko je sasvim realan i koga ljubav ne može da lako liši racionalnosti u razmišljanju, te smatrate da ako se partner ne oseća srećno i ispunjeno pored vas, svakako može da vam to i kaže.
Smeta vam što osoba sa kojom ste u vezi sebi daje za pravo da vam postavlja uslove sa kime pak i možete da se družite i da se viđate, i nećete na dalje tolerisati takav stav i ponašanje, te ćete vi i radije da raskinete vezu, nego da izgubite neku svoju slobodu i nezavisnost.

Muka vam je i stalno imate neki nagon na povraćanje, i taj problem traje već izvesno vreme, pa je moguće da nije u pitanju samo tegoba vezana za sistem za varenje.
Naime, slične probleme mogu dati i kamen i pesak u bubregu, kao i neka zapaljenja moždanih ovojnica, te na kraju i stres i psihička napetost.
Morate da se na vreme obratite lekaru i da rešite tegobe, umesto da trpite ili da ih ignorišete jer je takvo ponašanje vrlo i neodgovorno, te je i zaista smešno za jednu odraslu i zrelu osobu.

Jarac – mesečni horoskop za novembar

Jedva izdržavate da pratite neki težak tempo koji je nametnuo vaš tim, ali ne smete sada da olako i posustanete, kada ste već samo na korak da ostvarite željene ciljeve.
Umorni ste i potreban vam je predah od obaveza, ali sada nije pravi trenutak i bolje je da se još malo strpite, te i da zadnje atome snage i uložite u ostvarenje svojih ambicija.
Imate neke realne izglede da započnete sopstveni posao, ali ste u nedoumici da li da napustite baš olako sadašnju firmu, jetr ipak imate i neku sigurnost i dobru platu, pa ne biste da se prevarite u procenama.

Možda je pametno da se malo strpite i ne srljate u neke nove romanse, jer niste sasvim preboleli osobu sa kojom ste nedavno raskinuli.
Imate realne izglede da nekoga upoznate ili da otpočnete romansu sa osobom koju ste vrlo dugo smatrali dobrim prijateljem, pa je nekako sve i lakše jer se već odlično poznajete.

Muči vas problem sa čestim upalama pluća, i vama je osnovni proiblem loš imunitet, koji nikako ne uspevate da popravite.
I u detinjstvu ste imali neke teške i hronične bolesti sa respiratornim traktom, koje su ostavile trajne posledice u funkciji i morfologiji pluća, te je vama mnogo teže da podnesete i neke sasvim banalne virusne i/ili bakterijske infekcije.
Ako ste pušač, obavezno ostavite cigarete, jer zaista nemate šanse da popravite imunitet ako se ne okanete poroka i loših navika.

Vodolija – mesečni horoskop za novembar

Najzad je pravi trenutak da počnete neke nove projekte i sasvim ste spremni i dugo ste radili na idejama i planovima.
Organizujte se sa kolegama i saradnicima i pokušajte da što i bolje i odradite sve zadatke, jer ćete tako imati veće izglede da dobijete neke finansijske bonuse.
Vama je materijalna situacija uvek loša, a jer ste navikli da trošite više nego što možete realno da zaradite.

Partner vas voli i uvek vas obasipa nežnošću i pažnjom, pa ste sasvim srećni i ispunjeni u polju ljubavi.
Imate neku potporu i sigurnost u emotivnom odnosu i možete da se opustite i da ne brinete, jer ste neka ranija loša iskustva sa sadašnjim partnerom uspeli da sasvim zaboravite, kao da nikada niko drugi nije ni postojao u vašem životu.

Zdravlje vam je najzad dosta dobro i to je jedan rezultat sprege kvalitetne i zdrave ishrane, kao i aktivnog vežbanja i slušanja lekarskih saveta.
Morate da se potrudite da se na dalje redovno kontrolišete i da radite na sebi i na jačanju svojih odbrambenih snaga, jer vam je najzad dobro zdravlje najpreče u životu, pa idite na preventivne preglede i radite analizu krvne slike po savetu izabranog lekara..

Ribe – mesečni horoskop za novembar

Nemate želju da se dodatno angažujete na poslu, jer ste postali svesni da niko ne ceni vaš rad i trud, i da se nadređeni samo prave naivni i ne žele da vas nagrade ili makar udostoje redovne i bolje plate.
Ljudi koji nikada nisu radili vaš posao su skloni da vas osuđuju da ste lenji i neodgovorni, te i da je sam vaš posao lak i da ne zahteva nikakav napor, ali ste vi svesni činjenica i realnosti, te vrlo dobro i znate kako je vama raditi nešto od jutra do mraka.
Muči vas to što se šefovi stalno ogluše o neke vaše molbe i što ni neku zaista minimalnu uplatu ne mogu da izvrše na vreme, i u vama se stvara jedno veliko nezadovoljstvo i nervoza, i želite sve da napustite i da počnete neki novi posao niz početka.

Partner vam nije veran i iako sumnjate vrlo dugo, sada ste dobili i dokaze kada ste mu pronašli neke poruke u telefonu.
Nećete ni momenta da se premišlčjate da li da prekinete vezu, ali će vas zaboleti to što je tako prema vama postupila osoba za koju ste uvek bili tu, i koja vam je pre svega bila i prijatelj.

Čuvajte se nekih povreda i preloma, jer ste vrlo nepažljivi i nemate želju da poslušate pametnije od sebe, pa ste počeli da se bavite nekim težim sportom, ili pak ne vodite računa o brzini tokom vožnje.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!