Mesečni horoskop za maj 2020

Mesečni horoskop za maj 2020

Mesečni horoskop za maj.

Ovan – mesečni horoskop za maj

Ovaj mesec vam na polju posla donosi neke dugo očekivane i željene promene, i ostvarićete baš i znatan napredak i boljitak u karijeri.
Možete da se nadate i nekom poslu u inostranstvu te i ostvarenju liderske pozicije, što će vam baš svakako pomoći da dobijete i bolje finasnijske satisfakcije, i kasnije počnete privatni posao.
Potrebno je da nastavite da radite odgovorno, jer vas krajem meseca očekuju neki problemi, koje ćete logikom i znanjem uspeti da rešite u svoju korist.

Na polju ljubavi ne ide sve kako ste očekivali, i ako ste u vezi ili u braku moguće su česte svađe i konflikti, jer je partner nezadovoljan mestom u kome živite i želi da se preseli.
Ako ste slobodni možete da počnete vezu sa nekom osobom koju već dugo i poznajete, ali ona pak neće imati perspektivu i na kraju ćete samo da upropastite i neko lepo prijateljstvo koje ste gradili dugi niz godina.
Možda je pametnije da se malo osamite i da porazmislite o svemu, jer se ne ponašate korektno i u vama je najveći problem, jer ne umete da pravite kompromise u vezama sa ljudima koje volite, i zato stalno prolazite kroz iste krizne situacije.

Neki zdravstveni problemi su iza vas, ali je protekli mesec bio veoma težak, pa ste sada daleko opušteniji i možete da smanjite brige i stres u vezi sa nekom hroničnom bolešću od koje se i baš polako oporavljate.
Redovno kontrolišite krvni pritisak jer ste u riziku od genetski predisponirane hipertenzije, ali i od nekih povezanih srčanih oboljenja, pa se javljajte na preglede i pratite efekat terapije.

Bik – mesečni horoskop za maj

Vi ste nekako uspeli da upropastite sve dobre prilike koje ste imali, i sada samo stagnirate i radite honorarne poslove kako biste imali novca za osnovnu egzistenciju.
Vama će ovaj mesec da donese samo još neke dodatne brige i probleme sa nadređenima, pa je baš i pametnije da se povučete, i da ne ulazite u svađe i rasprave, jer ćete na kraju izvući deblji kraj.
Svi vaši pokušaji da ostvarite neke svoje ideje su propali, i vrlo ste nezadovoljni i frustrirani jer vi ne dobijate šansu za koju mislte da ste je zaslužili.

Na polju emocija ste sasvim ispunjeni i to je jedina pozitivna stvar koja vam daje energiju i vrlo veliku snagu da istrajete i da se borite.
Partner želi da sa vama osnuje porodicu i da otpočne zajednički život, te iako za to niste još uvek spremni, prihvatićete ponudu i zaista dati sve od sebe da pravite kompromise, i da se zalažete da vaša ljubav odoli svim iskušenjima.
Moguće je da ćete da sretnete krajem meseca osobu sa kojom ste imali neku burnu prošlost, ali vi nećete pasti u iskušenje da opet nešto pokušate, jer previše i volite i poštujete trenutnog saputnika u vašem životu.

Imaćete neke probleme sa radom štitne žlezde i jasni simptomi njene povećane funkcije će da vam stvaraju probleme na čitavom nizu organskih sistema, a koje ova važna endokrina žlezda putem svojih hormona kontroliše.
Morate da idete na redovne preglede i kontrole, jer je moguće da ako ne može da se problem reši na drugi način, jedini izbor bude baš operativni zahvat, pa ste se počeli psihički pripremati i na tu opciju.

Blizanci – mesečni horoskop za maj

Najzad ste se rešili i odvažili da pokrenete sopstveni posao, ali ste napravili mudar potez i uzeli za partnera osobu koja vam je kolega ili prijatelj, i koji ima slična interesovanja, a i spreman je da uloži jednak kapital, te i da pokrenete zajednički posao.
Međutim, vi ste vrlo teška osoba i stalno nastojite da pokažete kako sve znate najbolje i kako se baš u sve i razumete, pa ćete da se posvađate sa poslovnim saradnikom, i da sve nekako uspete i da upropastite, i zapašćete u finansijsku krizu, pa ćete biti prinuđeni da novac pozajmite od banke ili od prijatelja.
U svakom slučaju tek ćete krajem meseca uspeti da sagledate neki boljitak, te i da vidite da li vam se ulaganje isplatilo, ili je pametnije da opet potražite neki posao jer ste sasvim pogrešno procenili svoje mogućnosti, i uložili sav teško steečni novac uzaludno.

Skloni ste da flertujete sa nekim kolegom sa posla, koji je zauzet i koji vas ne shvata za ozbiljno, već veruje da ste neko ko želi samo prolaznu avanturu i kratkotrajnu romansu bez obaveza.
Ali vi ste se zaista iskreno zaljubili, i nastojite čak i da srušite toj osobi stabilnu vezu ili brak, i ne birate sredstva da osvojite onoga ko vam se dopada samo za sebe.
Na kraju ćete samo sebi da nanesete štetu, jer će taj neko da vas ostavi i da vas i ponizi, i svi će da vam se iza leđa smeju, pa i možda čak i budete morali da napustite kolektiv u kome radite od sramote i stida.

Imate česte probleme sa kožnim promenama i infekcijama, te ste skloni nekim manifestacijama alergijske ili autoimunske prirode, koje su veoma nezgodne i kojima treba vremena da se povuku.
U poslednje vreme ste primetili da vam pojačano opada kosa, te iako ste sve otpisivali na stres, ipak je važno da proverite da nemate neku infektivnu ili hroničnu imunu bolest, koja se najčešće manifestuje pomenutim simptomima, i da na vreme uzmete odgovarajuću terapiju koja je najzad i kauzalna.

Rak – mesečni horoskop za maj

Imate potrebu da stalno nekome sa posla prigovarate i da se pravite pametni, a ne uspevate da rešite neke svoje osnovne probleme koji su se već ozbiljno nakupili, i vi ste počeli da ih samo i otaljavate, te i da više ni ne vodite računa o kvalitetu odrađenih zadataka.
Najzad je vreme da se posvetite onome što imate motivaciju da radite, pa ako ste do sada gubili vreme na neke honorarne poslove, sada je pravi trenutak da potražite posao u struci, i sva je jasna prilika da ćete da ga ovog meseca i dobijete, ako ste konkurisali na vreme.
U početku će vam biti veoma teško da se snađete kako treba, jer nemate dovoljno prakse niti pak iskustva, ali umesto da se pravite pametni i da u startu zauzmete nadmeni stav, vi prihvatite neku pomoć kolega koje razumeju kako se osećate, a i koje sasvim iskreno i žele da vam pomognu, te i da vas što bolje i upute.

Niste srećni u vezi sa sadašnjim partnerom, i nekako smatrate da ste sasvim pogrešili u svojim izborima, ali vam je stalno žao da inicirate raskid, jer ne možete da poreknete da je u pitanju jako dobra osoba, koja vas sasvim iskreno voli i uvek je bila tu za vas.
Sada ste sebe stavili pred svršen čin jer znate da partner i očekuje da počnete zajednički život i da se u najskorije vreme i venčate, ali vi ne znate kako da postupite, te i osećate kao da se gušite, jer želite da sve to prekinete i da sebi vratite slobodu, i da pronađete nekoga koga ćete iskrenije da vi volite i sa kim nećete biti iz osećaja obaveze ili dužnosti.

Morate da se bolje brinete o sebi i o svom imunitetu, jer ste skloni da se sve češće razbolite od nekih banalnih virusnih infekcija, ali i da se tok istih redovno zakomplikuje, te i da se oporavak i produži, i da morate stalno da uzimate bolovanje i opravdavate odsustvo zbog na prvi pogled baš i jedne banalne prehlade.
Imate i česte urinarne infekcije i bolovi i smetnje sa mokrenjem su i jaki i neprijatni, pa morate svakako da uzmete na vreme antibiotsku terapiju, a kako ne biste došli u situaciju da ugrozite i funkciju bubrega.

Lav – mesečni horoskop za maj

Važno je da na vreme shvatite realno svoje potencijale i mogućnosti i da ne preterujete sa nekim i nerealnim željama i ambicijama, jer će to na kraju da vas košta velikih grešaka, ali koje su sasvim nepotrebne i koje sebi ne biste smeli da dozvoljavate.
Imate priliku da se pokažete i da zablistate u punom sjaju, te i da rešavate neke baš komplikovane zadatke svojom odličnom logikom i intuicijom, pa iako se trudite da nadređene ne osramotite baš i pred konkurencijom i da sve odradite kako treba, i opravdate ukazano poverenje, vrlo ste skloni da brzate i to vas najčešće i skupo košta na kraju krajeva.

Imate priliku da se upoznate sa nekim ko vam se već dugo potajno dopada, ali ste se vi nekako u tu osobu više zaljubili kao u neki ideal ili iluziju sreće, pa ćete najzad i da se razočarate kada već shvatite da i ona ima mane, te i da nije na kraju krajeva onakva kakvom ste je zamišljali.
Vama je teško da bilo koju emotivnu vezu održite trajnom, jer ste skloni da preterano maštate i da pokušavate da u realnosti živite neku svoju fantastičnu i bajkovitu priču, i prevelik ste zanesenjak i ne možete tako da funkcionišete u realnom životu.

Imate probleme sa kičmom i zglobovima, i sve je posledica stalnog sedećeg načina života, i vaše lenjosti da makar nekoliko sati dnevno vežbate, i da se više nekako i krećete.
U poslednje vreme imate i jasno izražen višak kilograma na stomaku i trupu, koji vam dodatno i opterećuje lokomotorni sistem, i kičmeni stub trpi pritisak pa počinju da se dešavaju promene na diskovima i da se proces okoštavanja pojačava i ubrzava, i vrši pritisak na nervne korenove.

Devica – mesečni horoskop za maj

Vama je posao uvek bio prioritet, i stalno ste radili savesno i odgovorno, ali ste shvatili da nikako ne napredujete kako ste i očekivali, i da zapravo nemate sreće, te i da uspevaju osobe koje imaju i manje znanja i kvaliteta, ali su dosta snalažljivije i lukavije, i uvek su na pravom mestu i u pravo vreme.
Morate da shvatite da radite za sebe, kao i za svoje ispunjenje svrhe i zarad novca kojim sebe i porodicu izdržavate, pa ne treba da se opterećujete trivijalnosttima i da gledate druge već samo sebe.
Druga je stvar ako vi niste zadovoljni ni pozicijom ni primanjima, pa ste frustrirani i želite da napustite radno mesto, jer neko dobija previše za manji trud, a vi radite prekovremeno i opet nemate ništa.

Ljubav vam trenutno nije prioritet, ali naravno da ne možete da utičete na to kada će da vam se desi neka lepa romansa, i baš ćete da se iznenadite kada stretnete neku osobu koja vam je odavno bila simpatija, a i sa kojom ste ranije želeli da se smuvate, ali ste krenuli na različite strane i sve je ostalo samo na nekom bezazlenom flertu.
Sada zapravo imate priliku da kada ste zrelije i ostvarene osobe i počnete neku romansu i da pak i vidite u kom pravcu sve to vodi, pa ko zna možda dođete i do braka, ali možda ne i dalje od neke baš lepe kratke avanture, ali svakako ne treba da se opirete onome što u srcu osećate.

Muči vas često probava i bolovi u stomaku, pa ste uplašeni da li je sve u redu sa funkcijom creva i sa varenjem, kao i sa stanjem jetre, pankreasa i žučne kese.
Međutim, najverovatnije je da ste se ili prehladili ili da se hranite nepravilno, pa se sve nekako u isto vreme i spojilo, i simptomi su mnogo izrazitiji nego što biste očekivali.

Vaga – mesečni horoskop za maj

Imate utisak kao da obavezama i problemima zaista nema krraja, i da se sve loše dešava samo baš vama, i ne znate kako da se ponašate i šta da preduzmete da nešto i promenite na kraju krajeva.
Možda je pametnije da počnete da se bavite nekom novom profesijom, te koja je manje zahtevna i gde zaista i nemate preterano mnogo odgovornosti, jer vas zapravo parališe strah da ćete da sve i druge razočarate, te i da se izblamirate svojim neuspehom i neznanjem.

Imate sreće da ste se pomirili sa voljenom osobom, i sada vam je sve po volji i sasvim ste nekako i ushićeni i radosni, jer ste poslednjih dana zaista patili, jer ste se posvađali veoma sa emotivnim partneroim, i mislili ste da je došao kraj.
Morate da naučite da ne reagujete ishitreno i afektivno, te da se prvo malo i smirite, i da izbrojite do deset u sebi, pa da onda donesete odluku koja će i biti najracionalnija.

Počeli ste da se osećate iscrpljeno i stalno da menjate raspoloženja, te da stalno pokušavate da prebrodite neke krize, ali vam ne uspeva i morate da potražite pomoć psihologa jer je stres baš i preveliki, a da biste mogli da se sa njim izborite sami i da sve prebrodite kako biste i očekivali.

Škorpija – mesečni horoskop za maj

Nemate volje da se posvetite poslu koji radite, a jer ste se sasvim razočarali u nadređene koji u vama ne prepoznaju potencijale, i koji vam daju neke besmislene zadatke, a kako biste samo otaljali neke poslove, i vi se lično osećate sasvim beskorisno i sve što radite vam pada teško.
Najzad bi i bilo mnogo korisnije kada biste mogli da radite ono što zaista i volite i što vam baš pričinjava zadovoljstvo, te da se pokažete u punom sjaju, i da ostvarite izvanredne rezultate.
Vama je materijalna situacija veoma loša i težite da radite i po nekoliko poslova, i sve vas to vrlo iscrpljuje i od jutra do mraka radite i mučite se, i onda neko ne ume ni da ceni ništa što dajete od sebe, i neće da vam makar poveća platu, ili da vas i unapredi na neko zasluženo radno mesto.

Svakako je činjenica da ste vrlo tvrdoglava osoba i da zato ni jedna vaša veza ne može da duže ni opstane, i taman kada treba da pravite neke kompromise i da se složite sa partnerom u vezi nekih važnih stvari, vi se potpuno počnete ponašati svojeglavo i plahovito, te i na kraju sve i upropastite lako i bez potrebe.
Počinje da vas umara neko insistiranje prijatelja i porodice da se najzad i skrasite i da nađete sebi partnera sa kojim ćete da osnujete porodicu, pa vam je mučno da vas stalno spajaju sa nekim za koga misle da je za vas idealan, a ispostavi se da je u pitanju neka usamljena osoba koja nikako ne može da nađe svoju sreću, i vi ste joj preostali kao poslednja nada.

Zdravlje vam se najzad popravilo i možete da odahnete i da se samo redovno i kontrolišete i da radite preventivne preglede i laboratoruijske bazične testove.
Pokušajte da se hranite zdravije i da više i vežbate, i na kraju bi veliki uspeh bio kada biste mogli da ostavite i cigarete kao vaš veliki porok.

Strelac – mesečni horoskop za maj

Da ste bili svesni koliko ćete loše da prođete na svom novom radnom mestu, nikada ne biste ni pomišljali da date otkaz, te i da se na takav način dovedete u jedan posve nezavidan položaj.
Najzad je važno da radite za sebe i da biste vi sami bili zadovoljni, te ne treba da vas pogađaju zluradi komentari, kao ni stalni pokušaji kolega da vas sabotiraju i da iskompromituju vaše sve rezultate.
Ipak na kraju svega dela govore sama za sebe, i vaši postignuti uspesi su ovog meseca zaista baš odlični, te treba samo da se time rukovodite, i da gledate napred u budućnost.

Srećni ste jer ste se najzad ostvarili u emotivnom aspektu i nemate potrebe da se stalno nekako i opterećujete da li ćete uspeti da u svemu udovoljite partneru, te da sebe zapostavite i da se ipak i povučete kao da ste na neki način inferiorniji i slabiji.
Osoba koju ste odabrali da sa njom delite sve romantične trenutke, te radosti i tuge, voli vas baš i sa svim vašim vrlinama i manama, i nemate potrebe da se pretvarate da ste ono što niste.

Imate česte probleme sa zubima i desnima, i možda je u pitanju početna paradentoza, pa se ipak vi i svakako javite na vreme stomatologu.
Imate ovog meseca veliki rizik da dobijete neku akutnu respiratornu infekciju, te i pazite se da ne završite u bolnici, a zbog upale pluća kao komplikacije.

Jarac – mesečni horoskop za maj

Ponestaje vam snage da se izborite i da istrajete u svojim ciljevima, i imate srećom jak motiv i vodilju da uspete jer ste nekome dali obećanje, koje ne želite da prekršite kao i mnogo puta do sada.
Malo vam je ostalo da sve obaveze privedete kraju, pa i ako je potrebno da radite prekovremeno, zapnite da sve obavite, te i da najzad imate mesta i za neki kraći odmor, u svom vrlo opterećenom mesečnom rasporedu.

Sviđa vam se neka osoba koja je od vas baš znatno starija po godinama, ali je mlada duhom i po svom karakteru vam sasvim prija i odgovara, ali se bojite osuda oikoline i toga šta će ko da vam govori iza leđa.
Treba da najzad shvatite da su ljudi skloni da osude svakoga osim sebe, i da će ako žele i kada niste dali povoda, izmisliti neku priču o vama kako bi vas ogovarali, pa najzad i živite svoj život punim plućima, i pustite svakoga da gleda svoja posla.

Niste dobro u poslednje vreme, i sve vam se više čini da imate probleme sa srcem jer vas probada u grudima, te i imate utisak da se gušite, a posebno kada ležite na ravnom uzglavlju.
Nikako ne smete da zanemarujete ove tegobe i treba da se javite lekaru kako biste uradili neke baš i osnovne pretrage i analize, te i bili sigurni da je sve u redu ili uzeli određenu terapiju ako imate realne proileme.

Vodolija – mesečni horoskop za maj

Sve ste bliži ostvarenju nekih ciljeva, i zaista nekako i ne možete da verujete da ste ipak uspeli da istrajete, i da ostanete čvrsto pri svojim odlukama i stavovima, te i da vas ne pokolebaju nečije baš namerne sabotaže i sumnjičavost, pa čak i vaših najmilijih da li ćete uspeti da se izborite i da odnesete pobedu.
Možete da uživate u plodovima svog rada i da podelite uspeh sa svojim najmilijima, ali nemojte da se preterano zanesete i opustite, jer ipak je samo deo obaveza gotov, i one i nove i veće su tek opet pred vama, i potrebno je da ostanete ista skromna i vredna osoba koja ste bili i do sada.

Uspeli ste da se povratite u realnost posle nekog vrlo bolnog i teškog raskida i da najzad raščistite sa prošlošću, pa da se posvetite sebi i da opet počnete da izlazite i da upoznajete nove ljude.
Ne treba da srljate u nove veze po svaku cenu, ali je važno da se socijalizujete i ostvarite kontakt sa stvarnim svetom, pošto ste se bili i povukli u sebe i ostali da patite u nekom svom tajnom svetu mašte i fantazija, o nekoj savršenoj i uzvišenoj ljubavi.

Treba da se javite specijalisti i da proverite stanje sluha, jer imate simptome nagluvosti ili teške gluvoće, koji su se pojavili dosta naglo, mada su verovatno posledica ili neke povrede struktura uha, ili pak prethodnog nedovoljno zalečenog zapaljenskog procesa koji vas je do nedavno mučio i koji ste jedva uspeli da prebrodite.

Ribe – mesečni horoskop za maj

Niste zadovoljni niti ste srećni na poslu koji radite, i težite da se nekako snađete i da pronađete bolje radno mesto, jer ne smete da rizikujete da unapred date otkaz kako ne biste sasvim i ostali bez primanja.
Vi niste neko ko je sklon da se rasipa novcem i da preterano troši, ali pošto radite prekovremeno i posao vam umesto predviđenog radnog dana oduzima praktično vreme od jutra do mraka, zaista vi i smatrate da ste zaslužili bolju platu, te i da nadređeni ne treba da se prave naivni, pa i da vam povremeno daju neke sitne bonuse, a svesni su koliko im vaš rad donosi prihoda i uspeha.

Nemate šanse da osvojite neku osobu koja vam se već dugo dopada, jer je ona već zauzeta i baš i srećna u vezi, pa je bez potrebe i bez svrhe da joj se udvarate, te i da je na takav način i stavljate u nezgodan položaj da se pravda svom emotivnom partneru.

Treba da budete ovog meseca puno obazriviji u saobraćaju ili ako radite neki rizičan posao, kako ne biste došli u situaciju da se povredite ozbiljno i da tako i sebe ugrozite i da morate da uzmete bolovanje, pa i da teško patite u jakim bolovima.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!