Mesečni horoskop za jun 2020

Mesečni horoskop za jun 2020

Mesečni horoskop za jun.

Ovan – mesečni horoskop za jun

Nemate energije da se preterano zalažete za posao koji radite, pa ako već ne uspevate da se ipak snađete, bolje je da potražite on o u čemu možete da istaknete svu svoju kreativnost i da ostvarite željene rezultate.
Možda je pametnije da ne ulazite u sukobe sa nadređenima i da se malo i povučete kada su u pitanju svađe i sukobi interesa, jer su se nekako sve kolege i okrenule protiv vas i samo traže način da vas sabotiraju u svemu što pokušavate da validno odradite.
Ovaj mesec nije idealan za početak nekih privatnih poslova ili traženja nekog dodatnog izvora zarade, jer ste se preopteretili sa previše projekata i jedva postižete da uradite i ono osnovno.

Treba da shvatite da se partner zaista trudi da sve uradi kako vama najbolje odgovara, i da se vi malo i potrudite da mu olakšate i da ga podržite tako što ćete i sami da napravite neke ustupke i kompromise, te kako bi vaša veza funkcionisala bolje.
Imate želju da se sve nekako podigne na viši stepen i da počnete zajednički život, ali deluje kao da partner i nije spreman na takav korak, pa se malo i strpite i nemojte da insistirate na nečemu što će dovesti do opterećenja vašeg odnosa, i nužno stvoriti distancu koja vam ne ide u prilog.
Ako ste slobodni, ovaj period nije dobar da ulazite u neke flertove i prolazne avanture, pa se malo strrpite i potražite osobu koja je za vas idealna u smislu prave veze i osnosa koji može da ima baš i lepu i kvalitetnu budućnost.

Česte urinarne infekcije vas muče i ovog meseca i treba da se malo bolje pazite u smislu jačanja imuniteta, pa i neke prevencije infekcija koje su uzrokovane visokom koncentracijom bakterija i virusa.
Nekako ste skloni da olako shvatate svoje zdravlje i da odlažete posetu lekarui sve dok ne bude prekasno za neke osnovne intervencije i terapija se onda i komplikuje kao i sam proces izlečenja, koji postaje dugotrajniji i zahtevniji u svakom smislu.

Bik – mesečni horoskop za jun

Kako ste radili ranije, tako sada i snosite posledice koje su po vas veoma loše i sasvim ste svemu pristupili sa jednim negativnim stavom, u onome što radite, i što jeste vaš osnovni izvor zarade, pa ste često bez novca i mučite se da sastavite kraj sa krajem.
Morate da se malo uozbiljite i da sve neke obaveze shvatite kao izazov i način da pokažete svoje vrednosti i potencijale, te da ne uzimate na sebe odgovornosti koje ne možete da ispunite, jer to nadređenima i najviše smeta i počinju u vas da gube pooverenje.
Niste raspoloženi da se upuštate u neke nove izazove i zadatke, te samo otaljavate obaveze koje imate, pa to i donosi situaciju da stagnirate, i da se ne snalazite baš najbolje u svemu što radite.

Nekako se osećate nezadovoljno i neispunjeno u emotivnom odnosu sa partnerom, te ste skloni da stalno pravite neku tenziju, i da izazivate svađe i konflikte bez ikakve realne potrebe, i to je ono što narušava inače sasvim solidan odnos koji imate sa voljenom osobom.
Smeta vam mešanje okoline u vašu vezu, i to što partner dozvoljava da se baš svako upliće u vaše zajedničke odluke, i popušta pod pritiskom nekih prijatelja ili rodbine, i onda vama prebacuje za neke situacije za koje i niste realno odgovorni i krivi.
Vaše poverenje u voljenu osobu je narušeno činjenicom da je postala sve bliskija sa nekim možda partnerom iz prošlosti, i počeli set da sumnjate da vas i laže i vara, te i da će taj neko treći da vam baš olako sve i upropasti.

Vama smetaju promene temperature i skloni ste da imate neke alergijske reakcije na koži, pa i kašalj i prehladu koja se baš dugo leči i imate probleme jer se ne ponašate odgovorno prema sebi.
Pored svega toga ste i stalno pod stresom i nemate volje ni za šta, pa ste rasejani i umorni po ceo dan, i morate da se pazite nekih povreda na poslu ili u saobraćaju, jer možete sebi da napravite i jasno baš veliki problem.

Blizanci – mesečni horoskop za jun

Radite preko svake granice i ostajete od jutra do mraka na nekim bazalnim zadacima, koje biste mogli da završite i brzo i lako, ali vi ste preveliki detaljista i sve radite po nekoliko puta, a ipak zapravo samo trošite vreme i energiju, i baš zato i ne možete da napredujete i da se ostvarite u poslu koji radite.
Treba da ste svesni odgovornosti koje je donela liderska pozicija na koju ste unapređeni, i da ne svaljujete krivicu na svoje kolege jer se oni ljute zbog toga, i na vama je da organizujete tim i da radite onako kako je za kompaniju najbolje i najproduktivnije.
Uporno odbijate pomoć i savete nekih iskusnijih kolega, koje iskreno žele da vam pomognu da unapredite svoj rad, ali im vi zaista ne verujete i to ne krijete, pa se oni po malo i ljute, i kada vi i zatražite na kraju njihovu pomoć, oni će bez razmišljanja da vas odbiju i ostave vas na cedilu.

Morate da shvatite da vraćanje u prošlost i preispitivanje o nekim starim i propalim vezama ne donosi ništa dobro, osim patnje i bola koji sami sebi uzrokujete takvim ponašanjem.
Niste spremni da sada krenete dalje, ali vam je dodatni pritisak i to što svi oko vas očekuju da se skrasite, te i da nekako i počnete da planirate budućnost i da osnujete svoju porodicu.
Neće vam olakšati stvari ni to što stalno flertujete sa nekimosobama koje su vam nedostupne, jer su već i zauzete, pa je pametnije da se malo više posvetite pronalaženju one neke osobe koja je ozbiljna i koja vam je karakterno slična, te i da sa njom pokušate da gradite jedan trajan i zaista i kvalitetan odnos za budućnost.

Imate probleme sa povišenim krvnim pritiskom, i simptomi kakvi su stalne vrtoglavice i zujanje u ušima, pa i propratne glavobolje, i dalje su prisutni uprkos preduzetoj terapiji, i treba da to najzad i pokušate da rešite sa svojim izabranim lekarom, i da na kraju i promenite lekove koje koristite.
Imate realne probleme sa vidom, i poželjno je da posetite očnog lekara, kako biste uzeli možda i dioptrijske naočare, ili generalno rešili problem prema njegovom osnovnom uzroku koji može da utvrdi samo lekar specijalista, a ne vi sami.

Rak – mesečni horoskop za jun

Pravi je trenutak da rešite neke zaostale obaveze, koje su se i nagomilale vašom neodgovornošću i potrebom da sve probleme stalno odlažete za kasnije, i tako ste sebi samo zadali glavobolje, i umesto da radite već na novim projektima, vi se zamajavate onim što je trebalo odavno da se realizuje i odradi.
Treba da budete realni kada su u pitanju zaista vaše mogućnosti i potencijali, pa i da ne težite prevelikim i ambicijama i ciljevima, jer ste samo vi na gubitku, dok svi oko vas pokušavaju da poprave sve ono što vi uništite jer ste tvrdoglavi i sujetni, i ne želite da sarađujete sa ljudima koji su vaše kolege i koji imaju interese koji su zajednički, i nije nužno da vas vole, ali rade sve kako biste uspeli, te tako i poboljšali poziciju firme koja vam je izvor zarade i osnovni posao.
Imate neke želje da počnete privatni posao, ali je to ovog meseca nerealno, jer najpre i nemate dovoljan kapital, niti ste vi osoba koja je spremna na prevelika odricanja radi posla i radi neke zarade, a koja bi mogla da se realno uz malo više rada i truda i ostvari.

Veza na daljinu sa osobom koju ste upoznali na odmoru ili poslovnom putovanju, ne funkcioniše kao ranije i vama smeta što ste shvatili da ste izgubili dragoceno vreme, te i propustili neke lepe prilike da uđete u romansu sa ljudima koji su za vas idealni, te i sa kojima ste bliskiji i u fizičkom smsilu.
Međutim, ne znate kako da raskinete sa osobom koja vas iskreno voli i koja se stalno trudi da vaš odnos uspe uprkos velikoj razdaljini, pa ćete morati na kraju i da prelomite i da sebe spasite nekih muka i osećaja da se gušite, te i da sve radite kako biste udovoljili drugima, a naravno na ličnu vašu štetu.
Neko je vrlo zainteresovan za vas, ali ga vi ne primećujete ili smatrate da nije vredno da se kvari jedan prijateljski odnos radi romanse koja možda i nema izglede da potraje i da se održi, mada i to ne možete da znate dok ne pokušate, ali ste u startu odustali i prelomili sve na svoju štetu.

Skloni ste da se prejedate i da se ne krećete, pa sve to utiče i na znatan višak kilograma i na jake bolove u kičmi i velikim zglobovima, jer je lokomotorni sistem zaista opterećen, pa i ne možete da očekujete poboljšanje, ako nešto zaista ne promenite iz korena.
Treba da najpre ostavite neke poroke i da se zdravije hranite, jer rigorozne dijete i/ili gladovanje neće biti od neke dugoročne koristi i pomoći, pa je važno i da počnete da vežbate i da tako najzad i ojačate zglobove i smanjite bolove u kičmenom stubu, koje realno trpite već duže vreme.

Lav – mesečni horoskop za jun

Mada set kao osoba vrlo borbeni i uporni, vi ste se nekako povukli i pustili da se stvari odvijaju svojim tokom, jer nemate volju ni motivaciju da radite poslove koji vam ne donose dobru zaradu, niti šansu za neko skorije unapređenje na bolju i željenu poziciju.
Niste spremni na prevelika odricanja radi posla i uspeha, a onda se pitate zašto vi stagnirate dok svi oko vas napreduju, te i ostvaruju izuzetni uspeh i ciljeve.
Treba da ste svesni da to što radite kako biste impresionirali druge umesto da sebe izdignete i sebi olakšate dalji napredak i poziciju, nije dobro i samo vama ide na štetu, ali zaista nikako da se baš i majzad nekako opametite.
Druga polovina meseca donosi neke izvanredne prilike da napredujete i da dobijete ponude koje su odlične i baš po vašoj meri, pa se potrudite da ne odbijete olako sve ponuđene šanse, a kako se kasnije ne biste veoma i pokajali zbog nepromišljenosti.

Neko ko vam se odavno vrlo dopada je slobodan i spreman da sa vama ostvari romansu koju ste priželjkivali dugo vremena, pa ćete imati priliku da izađete na sastanak i da se bolje i upoznate.
Problem je u tome što vi svakoga unapred ili idealizujete ili o njemu stvorite predrasude, te i ne pružite realnu šansu nikome da se pokaže u svom pravom svetlu, pa ne možete da promenite lako uvreženo mišljenje i zato vam ni jedna veza ne uspeva na duže staze.
Skloni ste da flertujete sa nekim kolegom sa posla, ali vam takav potez može naneti samo štetu, a jer je ta osoba zauzeta i ne želi sa vama ništa ozbiljno, osim neke prolazne avanture koja je baš po vas nepovoljna, pa i narušiće vam reputaciju smerne i poštene osobe po kojoj ste poznati.

Umor i bledilo kože su verovatan pokazatelj anemije, i treba da uradite neke analize krvne slike i odredite vrednosti najvažnijih parametara, koje su verovatno daleko od dobrih i onih referentnih za neke važne organske funkcije.
Možda imate i povišen nivo šećera u krvi, jer ste skloni nasledno nastanku dijabetesa i insulinske rezistencije, pa je i gojaznost, i neki realni simptomi koje ste ignorisali, zapravo možda i nastala kao posledica pomenutog problema.

Devica – mesečni horoskop za jun

Imate utisak da obavezama nema kraja, i da se sasvim uzaludno i borite i trudite da napredujete, ali vam je sreća okrenula leđa i vi ste počeli da stagnirate i svi oko vas uspevaju, pa vas to vrlo frustrira i nervira.
Skloni ste da brzate i ishitreno donosite neke važne odluke, koje se možda u startu čine kao vrlo ispravne, ali su na duže staze sasvim loše po vaš napredak, pa ćete da razočarate nadređene i da trpite kritike pred svima.
Nekako kao da ste se predali pre vremena, i postalo vam je sasvim svejedno da li ćete ili ne, da ostvarite željene ciljeve, jer se svakako rezultati moraju ostvariti, ali uvek se nadate da će to neko umesto vas sve da završi, i da vi nećete morati da se previše opterećujete problemima i nekakvim prevelikim obavezama.

Postalo vam je jasno da je partner sa vama samo iz navike ili koristi, i da ste se zaljubili u osobu koja je veliki oportunista i koja vas nikada nije realno ni volela, ali ste dugo živeli u zabludi i/ili niste slušali upozorenja i savete iskrenih i odanih prijatelja
Nadate se da ćete uspetiu u nameri da sa tom osobom ostanete u vezi i da se i ona u vas zaljubi, ali su realno za to vrlo male šanse, i ako to najzad ne shvatite i ne prihvatite kao činjenicu, samo ćete da patite i da postanete ogorčeni i da se povučete u sebe.
Niste vi neko ko je spreman da funkcioniše u vezi bez ljubavi i nežnosti, pa nemojte sebi da baš uskratite šansu da nađete onu pravu osobu za sebe, jer i gubite vreme na nekog ko vas zaista ne zaslužuje.

Imate česte glavobolje i hroničnu upalu sinusa, pa vam to i stvara probleme, a posebno kada je velika vlažnost vazduha, i evidentno je da sekretolitici više ne pomažu, te vam je kao opciju lekar predložio hiruršku intervenciju.
Pored svega toga vi imate i neke jasne simptome hormonskog disbalansa koji je posledica neke disfunkcije štitne žlezde ili nadbubrega, i sve to utiče vrlo loše na vaš organizam u celini, pa je važno da se sa lekarom posavetujete šta i kako dalje.

Vaga – mesečni horoskop za jun

Mesec pred vama je pun nekih obrta i ostvarenja željenih ciljeva, ali sve to najpre zavisi od vas i vaše spremnosti da radite i da se trudite, te da date maksimum i energije i znanja na sve ono što jeste posao koji volite da radite.
Morate da shvatite da se kolege trude za sebe i da se sa njima slažete koliko možete, umesto da vi gubite energiju na stalne rasprave sa njima, i na pokušaje da se vi istaknete i izdominirate, a samo kako biste se pokazali kao bolji i pametniji, umesto da radite kao deo tima.
Imate sreće da vas nadređeni od starta forsiraju kao izvanrednog radnika i daju vam baš i odlične prilike da se pokažete i dokažete, jer su za vas dobili odlične poreporuke od prethodnog vašeg poslodavca, i spremni su da trpe i neke vaše propuste, sve jer su svesni da je krajni rezultat uvek i izvanredan i odličan za napredak cele firme.

Počeli ste da živite sa voljenom osobom, pa ste se našli u situaciji da prepoznajete u partneru te neke osobine koje on ranije nije pokazivao, i kao da se opustio i sve rešio time što je planirao za vas zajednički život, i sam je već i osmislio budućnost za oboje.
Osećate se kao da ste zarobljeni i da se gušite u nekom odnosu koji vam ne odgovara zapravo, i ne želite ni da raskinete vezu koja je bila dosta kvalitetna i skladna, ali ni da trpite ono što vam ne odgovara, pa ćete da pokušate da sa voljenom osobom o svemu porazgovarate otvoreno.
Partner je počeo da pokazuje znake posesivnosti i ljubomore, i da vam prebacuje što se družite sa nekim starim prijateljima, i tako njemu posvećujete manje vremena, i to vas zaista nervira i vi ne želite ni po koju cenu da trpite neka uslovljavanja.

Zdravlje vam se najzad dosta popravilo jer ste se pridržavali lekarskih saveta, te i išli na redovne kontrole i preventivne preglede, pa ste mirniji i nemate neke izglede da ovog meseca budete baš opterećeni nekim težim akutnim ili hroničnim poremećajima i bolsetima.
Treba da se pobrinete da se malo zdravije hranite i da se više krećete, jer ste se ugojili i sve to baš utiče na vas ne samo u estetskom smislu, već i kao važan faktor rizika za čitav niz metaboličkih oboljenja i poremećaja organizma.

Škorpija – mesečni horoskop za jun

Potrebnovam je malo više volje i motivacije da sve obavljate kako ste do sada navikli, i nikako ne uspevate da obaveze prihvatite kao izazove, te i priliku da se pokažete i dokažete, te vas to zaista muči i opterećuje u poslednje vreme.

Imate realnu priliku da počnete da se upoznajete sa zanimljivim ljudima, pa i da češće izlazite sa prijateljima, te ne treba da se osamite i da stalno razmišljate o prošlosti, kao da ste pogrešili nešto previše, i da se bez potrebe kajete i sami sebe osuđujete za sve greške i propuste.

Potrebno je da se obratite stomatologu, jer imate neke probleme sa desnima i zubima, te je možda u pitanju paradontopatija, i ne smete da zanemarujete problem.
Pokušajte da ostavite cigarete jer su zaista po vas vrlo loše, i nanose vam preveliku štetu, a da pak vi toga zaista niste svesni.

Strelac – mesečni horoskop za jun

Zadovoljni ste najzad na poslu koji radite, i sve vam ide kako ste i očekivali, i ovaj mesec će za vas biti poosebno dobar, te ćete da dobijete i neke značajne bonuse i unapređenje pre nego odete na zasluženi odmor, da napunite baterije za nove poslovne izazove i postignuća.

Imate sreće da ste pronašli osobu koja je uvek uz vas i obasipa vas ljubavlju i pažnjom, pa baš ne treba da stalno nalazite neke razloge da počinjete čarke i svađe, jer te sitne trzavice mogu da se i pretvore u vrlo ozbiljan problem, te i da vam sasvim unište vezu koja je dobra i kvalitetna.

Opada vam kosa i možda je po sredi preveliki stres kao uzrok, ali je ipak potrebno da se obratite dermatologu i da utvrdite da se nije ipak desila neka infekcija temena glave, ili pak neko imunsko oboljenje kome je propratni simptom pomenuti problem.

Jarac – mesečni horoskop za jun

Niste zadovoljni ni poslom koji radite ni novcem koji zaradite, pa ste rešeni da napravite neke radikalne promene, ali tako već pričate mesecima unazad, i najzad se odlučite da sve bar ovog meseca i realizujete, te i da sebe ostvarite u poslu koji volite i koji je na kraju iz vaše struke.

Mislite na nekog bivšeg partnera i imate potrebu da mu se javite i da počnete nekako opet staru romansu, koja je prekinuta vašom krivicom, ali ćete da se sasvim razočarate kada shvatite da je ta osoba već i krenula dalje, i da vas je sasvim izbrisala iz svog života, jer ste je vrlo povredili i ne želi više za vas ni da čuje.

Imate probleme sa sluhom, i počeli ste da se brinete jer slabo čujete, i sve je možda nastalo zbog neke povrede ili upalnog procesa struktura unutrašnjeg i srednjeg uha, pa se hitno i javite lekaru.

Vodolija – mesečni horoskop za jun

Obavezama i problemima kao da nema kraja, i sve vas to veoma opterećuje i frustrira, pa ste vi skoni da reagujete nepromišljeno i da umesto da stvari nekako popravite, vi samo stvarate nove probleme, te i sebi otežavate i tako već lošu poziciju, jer nadređeni uviđaju da ste postali loši u onome što vam je osnovni posao, i razmišljaju da vam daju otkaz.

Ne treba da se pretvarate da ste ono što niste, kako biste osvojili osobu koja vam se dopada, a jer svako ima i vrline i mane koje su sastavni deo karaktera, pa ako neko nije spreman da vas zavoli i prihvati onakvim kakvi zaista i jeste, onda nije prava osoba za vas i ne treba da se trudite za takav vid odnosa.

Muči vas stalno problem sa probavom, i već je situacija postala i ozbiljna i hronična, pa ne znate šta da radite i kako da sve promenite, i najpre je važno da uradite neke preglede, te i da utvrdite u čemu je problem, pa da tek onda počnete da menjate stvari prema preporuci lekara, a ne na svoju ruku.

Ribe – mesečni horoskop za jun

Ostvarili ste neke odlične rezultate na poslu, i zaista ste očekivali ili novčani bonus ili određeno veće unapređenje, ali ste dobili samo pohvale nadređenih i sve je ostalo na tome.
Nezadovoljni ste kako se osobe za koje dajete i vreme i energiju, ophode prema vašem zaista i velikom radu i trudu, te sve češće razmišljate da nađete novi posao, što bi konkurencija zaista jedva dočekala, jer ako neko ne ume da vas ceni i poštuje, onda ni ne zaslužuuje da dajete svoj maksimum.

Niste srećni sa partnerom i ne znate u čemu je pravi provblem, ali se osoba koju volite od vas i distancirala, te i pokušava da neke stvari prećuti i to sve stvara tenziju u vašem odnosu.
Nikako ne uspevate da doprete do voljene osobe, te i da sa njom iskreno porazgovarate, pa vas to i tišti i nervira, jer se osećate kao da se samo vi borite za vašu vezu, za koju najzad i ne znate da li ima na kraju i šanse da opstane, i da ima tu neku svetlu budućnost kojoj ste se nadali.

Zdravlje vam je loše i za sve ste sami odgovorni, jer ste neke teghobe zanemarivali, i sada su vam upale postale hronične i teže, a imunitet je opao do te mere da su postale sve učestalije alergijske i autoimunske sistemske bolesti, koje su ili neizlečive ili zahtevaju težak i dug tretman, bez neke i jasne šanse da se stvari sasvim poprave i vrate na staro.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!