Mesečni horoskop za januar 2020

Mesečni horoskop za januar 2020

Mesečni horoskop za januar ove godine.

Ovan – mesečni horoskop za januar

Pred vama je jedan mesec pun izazova i nekih prelomnih trenutaka,pa će biti i nerviranja i lepih poslovnih uspeha, i nekako je potrebno i da sve shvatite kao nužnost i da se ne nervirate previše.
Ono na šta ne možete da realno utičete ne treba ni da uzimate preterano k srcu, a one stvari koje možete da odradite treba da baš i završite kvalitetno i na vreme.
Nervira vas jer smatrate da se vaš rad i zalaganje ne ceni dovoljno, ali ako date sve od sebe i baš i pokušate da izbalansirate sa stresom i nervozom, na kraju će sve biti u redu.

Odnos sa partnerom je pun nekih svađa i nesporazuma, i moguće je da ćete da raskidate i da se mirite, pa ćete i u tom smislu biti vrlo nervozni i pod stresom.
Morate da shvatite da ste vi uvek davali sve od sebe za odnos sa partnerom, i da je njegova jedna velika greška ako dođe do toga da sve propadne, te da ne opterećujete i ne osuđujete sebe preko svake mere.
Imate neke šanse da sretnete staru ljubav koju niste preboleli i da počnete da razmišljate kakva bi vam budućnost bila, da ste uspeli da održite vezu na daljinu i da se na kraju i venčate.

Muči vas upala mišića i zglobova, i realno je da je u pitanju neka hronična autoimuna bolest koja je izazvana stresom i padom imuniteta.
Skloni ste inače čestim upalama i infekcijama, jer vam je organizam slab i niste dovoljno jakih odbrambenih snaga da se izborite ni sa nekim banalnim prehladama, koje nekoga prođu za sedam dana.

Bik – mesečni horoskop za januar

Osećate se sasvim iscrpljeno i umorno, i vama je posao koji radite postao opterećenje i jedva postižete da sve završavate u roku, i poreumorni ste zaista i stalno frustrirani.
Morate da malo bolje raspolažete finansijama, jer ste u nezavidnoj situaciji i nemate neke prilike da dodatno zaradite, sem da počnete da radite neke honorarne poslove, za koje realno i nemate vremena.
Posao koji trenutno radite je ono što vas najviše opterećuje i morate da se zalažete od jutra do mraka za neke minimalne pare, a nemate izbora ni šanse da nađete nešto bolje i isplativije.

Ne treba da slušate ljude oko sebe i da se uporavljate preman njihovim sugestijama, da je vreme da se skrasite i da osnujete porodicu.
Umorni ste od tuđih mešanja u vaš život, i od toga da vam neko kroji sreću, pa ste se osamili i vi i nemate volje da izlazite i da bilo koga upoznajete.
Nemate podršku porodice i oni vas stalno opominju da ste u svemu zakasnili, ali prava ljubav ne zna za godine i nemojte da se time opterećujete.

Imate probleme sa povišenim krvnim pritiskom koji vam zaista stvara velike smetnje u vašem i svakodnevnom funkcionisanju, jer nikako ne uspevate da pronađete terapiju koja vam najviše i odgovara.
Morate da pazite i na srčanu funkciju i da kontrolišete neke osnovne parametre, jer imate vi i naslednu sklonost da obolite od infarkta i ateroskletroze, a hipertenzija vam stvara rizik i za potencijalni moždani udar.

Blizanci – mesečni horoskop za januar

Mesec pred vama je prepun nekih novih prilika da napredujete i da se usavršavate, te ako ste baš i dugo bez posla ili želite da ostvarite sopstveni biznis, početak godine je zaista pravi trenutak za to.
Polažete vrlo velike nade u neke promene koje ste dugo planirali, ali pazite da se ne zanosite baš i preterano, jer ćete da se samo iznervirate i da patite ako nešto krene po zlu.
Patite jer su sve vaše kolege i prijatelji ostvarili već neke uspešne karijere, i samo ste vi ostali na istom mestu, i čini vam se da ma koliko se trudili jednostavno nemate sreće, i nikako ne možete da ostvarite ništa što ste u životu želeli za sebe.

Vama je partenova podrška veoma važna, i morate da shvatite da je takva osoba ona koja se sreće jsdnom u životu, pa nemojte da je olako izgubite i da je udaljite od sebe.
Nekada ste preterano hiroviti i razmaženi, ali vas voljena osoba i tada savršeno razume i trudi se da vam u svemu i ugađa i da vam sve čini na volju.
Možete da računate da ćete već krajem meseca početi zajednički život, a izvesno je i da ćete baš i uskoro da stupite u brak, te i da počnete da gradite svoj dom i porodicu.

Vama je neka endokrina žlezda stvorila probleme u ravnoteži hortmona, i morate da utvrdite pak i o čemu se tačnoi radi.
Najpre proverite nivoe hormona u krvi i onda i analizu nadbubrega i štitne žlezde, i pokušajte da neki balans uspostavite alternativnim i sintetisanim hormonskim preparatima, zavisno od svega toga na kom je tačno nivou nastao poremećaj funkcije.

Rak – mesečni horoskop za januar

Imate početkom meseca realne šanse da dobijete neko dugo željeno unapređenje, jer su nadređeni u vama videli osobu koja je sposobna da bude dobar lider i vođa tima.
Problem postoji u tome što su na vas kolege ljubomorne i ne žele da se slažu sa vašim idejama i planovima, pa pokušavaju da vas stalno i sabotiraju i da vam ugroze novo stečenu poziciju.
Radite odgovorno kao i do sada i pokušajte da se ne osvrćete na nečije ometanje i loše ponašanje, jer će doći trenutak kada će te iste osobe da zavise od vas, i moraće da shvate da ne mogu da rade mimo vaše volje i dozvole.

Nemate volje da stalno činite neke ustupke partneru, pa je realno da ćete da se sve više svađate i da će veza da vam zapadne u krizu već sredinom meseca, i da ako se oboje ne potrudite da se baš zaista i uklopite i da pravite kompromise, možete da očekujete raskid.
Neko kome se dugo dopadate pokušava da vam se približi i da vas osvoji, ali vam šalje sasvim baš neke dvosmislene signale, koje vi uopšte ne znate kako da zaista i protumačite.
Neko ko je vaš prijatelj ili kolega, želi da sa vama ostvari vezu, ali vi niste spremni da ugrozite neki odnos koji već imate, zarad možda prolazne romanse koja po vašem mišljenju i nema baš ni izgleda da uspe.

Muči vas hronični poremećaj bubrežne funkcije i strahujete da ćete mnorati da idete na neke agresivne i dugotrajne terapije u bolnici.
Treba da najpre redovno uzimate dosta tečnosti i da se hranite zdravije, i prevenirate jačanjem imuniteta neke infekcije i upalne procese koji mogu da vam stvaraju velike i dodatne probleme.

Lav – mesečni horoskop za januar

Nećete zaista moći nikako da napredujete u poslu koji radite, ne jer ste lenji ili neodgovorni, nego jer je vaša firma dospela u jednu veliku krizu, i nema sredstava da otvara nove radne pozicije.
Razmišljate da potražite neki novi posao na kome možete da pokažete svoj puni potencijal, i da na kraju i ostvarite željene ambicije, ali nsite sigurni koliko biste bili uspešni u potrazi, a nemate neku ušteđevinu kao osiguranje da dugo budete bez posla.
Možda je dobra ideja da se uortačite sa nekim kolegama koji imaju slično mišljenje i zajednička interesovanja, i da uložite zajednički novac u privatni posao, pa da onda i napredujete i da budete sami svoj gazda.

Najzad ste srećni na ljubavnom polju i ne možete da verujete da ste pronašli osobu koja vam u svemu odgovara i koja vam ulepšava svaki novi dan.
Morate da shvatite da je svaka duga veza opstala zahvaljujući kompromisima i iskrenosti među partnerima, pa da se i sami tako ponašate, i da ne propustite šansu da ostvarite neku lepu srećnu budućnost.
Ljubomorni ste na neke osobe koje mislite da pokušavaju da vam preotmu partnera, i jasno ćete da im stavite do znanja da nemaju nikakve šanse, i da ste spremni da se svim sredstvima i borite za svojun ljubav i sreću.

Ukočili ste se i lumbalna kičma vam opet stvara probleme koje ste i ranije imali, i sada strahujete da je problem postao još ozbiljniji i da ćete morati na neku operaciju.
Pre svega je potrebno da shvatite da je pravilan način vežbanja i fizička aktivnost ključan za baš i dobro zdravlje zglobova i kostiju, pa ne treba da zanemarujete fizikalnu terapiju kao što ste radili do sada, te i pokušajte da se ponašate zrelije i odgovornije prema sebi i svom opštem zdravlju.
Sedeći način života je vaš najveći neprijatelj, pa ako već morate da sedite na poslu pola dana, vi i nemojte da isto to i radite i nakon radnog vremena, te makar prošetajte i uradite neke osnovne vežbe rastezanja.

Devica – mesečni horoskop za januar

Posao vam ovog meseca baš i ne obećava, i iako ste skloni da se zaista trudite i da date jedan i baš maksimum energije i znanja, jednostavno bi se moglo reći da nemate sreće i da nikako ne možete da postignete ono što i planirate.
Pametno je da manje pričate i da više radite, te i da ne dopustite da vas zaslepe prevelike ambicije i da ne prihvatite one obaveze koje ste realno svesni da ne možete da završite, pa pokušajte da se malo uskladite sa realnim potencijalima i svojim željama.
Neka ponuda koju ste propustili i zbog koje ste se pokajali, može ponovo da bude otvorena, i ne gubite vreme na razmišljanje, već odmah iskoristite ponuđenu priliku.

Nekada je bolje biti sam nego u lošoj emotivnoj vezi, i vama je to najzad i postalo jasno, kada ste se sa partnerom rsatali jer vas je lagao i varao, i bio sa vama samo iz čiste koristi.
Niste još uvek spremni da opet počnete da izlazite i da upoznajete nove ljude, ali će i za to doći pravo vreme i nije nužno da srljate u neke flertove i avanture.
Vi ste osoba koja zna da ceni iskrenost i ljubav, i nije vam zaista jasno kako vas stalno neko olako i nasamari i uvek vi ostanete sami da patite, pa i da sebe krivite za neke tuđe greške.

Ne možete da spavate i stalno ste nervozni i pod stresom, pa ste skloni da upadate u depresiju i da baš često i menjate raspoloženja.
Ono što i jeste važno, jeste da se manete nekih predrasuda i da potražite pomoć psihologa, jer je psihoterapija ključna za vaš oporavak, i nemojte da zanemarujete tegobe koje imate realno, i da se pretvarate da ste dobro kada zaista imate ozbiljan psihički problem.

Vaga – mesečni horoskop za januar

Pokušavate na svaki način da se dokažete nadređenima i da ostvarite neke uspehe i napredak, ali sada zaista nemate nikakve šanse za to, i ne smete da se ponašate kao da su vam sve lađe odmah i potonule i da se olako i predate.
Važno je da pokažata svu svoju upornost i snagu volje, te da sve zadatke obavljate temeljno i na vreme, i naravno da nagrade za trud neće da izostanu, kao i pohvale od strane šefova i poslovnih partnera.
Mislite se da li da pronađete neki dodatni posao kako biste popunili budžet, jer stalno kuburite sa finansijama, pošto ste skloni da preterujete sa trošenjem novca ili da ulažete u neke rizične i baš i neproverene projekte.

Muči vas neka sumnja u vezi sa voljenom mosobom, ali ona uporno izbegava da se sa vama suoči i da otvoreno porazgovara o pitanjiima koja vi za nju imate.
Pretpostavljate da partner nešto od vas baš i krije, ali to zaista nije neka tajna veza ili strastvena nova avantura, već porodični problem koji ga dugo tišti i kojim ne želi i vas da optereti, te zaista pokušava da se sam izbori, i zato deluje odsutno i distancirano.
Pokušajte da razumete potrebu voljene osobe da sama reši neke svoje probleme, i da se ne mešate preterano, osim ako vam ona ne zatraži pomoć i podršku.

Moguće su neke povrede i prelomi ekstremiteta i pokušajte da budete malo više i oprezniji i u saobraćaju, te i ako se bavite nekim sportom.
Imate česte upale grla i krajnika i morate da se lečite na vreme i da u hladnom periodu izbegavate velike kolektive u kojima je koncentracija infektivnih agenasa najveća, jer je ovaj period ipak baš i rizičan za epidemijui gripa i drugih respiratornih infekcija.

Škorpija – mesečni horoskop za januar

Mesec pred vama je prepun obrta od kojih su neki po vas dobri i neki opet loši, ali je svakako sve na kraju na vašoj strani, kada se ravnoteža uspostavi.
Uspećete da se ostvarite na profesionalnom polju, ali će zato vaš privatni i porodični život da trpi dosta zbog toga.
Ne propuštajte priliku da se usavršavate i da otputujete u inostransrtvo, jer možete da dobijete baš neke zaista neočekivane ponude da unapredite svoju karijeru.
Umaraju vas neke kolege koje zaista nemaju poštovanja prema vašem vremenu, i onda vas stalno opterećuju svojim problemima i mukama.

Neka osoba koju ste nedavno upoznali, javiće vam se kako biste otišli na neki divan romantični sastanak, ali vi nećete biti impresionirani, pa i shvatićete da ste je pogrešno procenili i da vas je privukla samo fizička lepota, dok je iznutra ta osoba sasvim prazna i nezanimljiva.
Ako ste u dugoj vezi ili braku, sredinom meseca vaš odnos može da zapadne u krizu, koju ćete da prebrodite samo ako se iskreno potrudite, inače je prema vašem sadašnjem ponašanju kraj sasvim neminovan i realan sled događaja.

Imate probleme sa funkcijom jetre i žučne kese, i vama je značajno povišen nivo bilirubina u krvi, pša ste stoga i zabrinuti i uplašeni za sebe i svoije zdravlje.
Najzad žutica koju ste primetili ali ignorisali, jeste prolazan simptom koji upozorava da nešto nije u redu i da je hepatična funkcija oštećena ili da je u pitanju kamen u žučnoj kesi ili pak zapaljenje žučnih kanalića.

Strelac – mesečni horoskop za januar

Nadate se da ćete uspeti najzad da postignete neke željene ciljeve, ali zaista početak godine ne obećava, i ovaj mesec vam je više pun promašaja i problema nego uspeha i ostvarenja ciljeva i ambicija.
Pravo je vreme za pravljenje nekih dobrih saradnji te i kompromisa sa saradnicima i kolegama.
Vi ste zaista uvek spremni za neki timski rad jer je zaista to i baš onaj pravi recept za uspeh i za jedan sasvim validan i dobar rezultat.

Previše ste osetljivi i po malo ste i ranjivi u ljubavi, i niste očekivali da tako može da vas povredi neka osoba koju ste iskreno voleli, i trebalo je da ipak više držite do sebe i da pokažete da umete da imate lični stav.
No sada je već kasno za kajanje i vreme je da krenete dalje, i da iza sebe ostavite sve one propale veze i da se posvetite sebi i tome da pokažete koliko vredite, jer je prava osoiba za vas možda i bliže nego što možete da pretpostavite.
Pokušaćete da ostvarite romansu sa nekim prijateljem koga dugo poznajete ali to na žalost neće ni uspeti, no svakako vam je nejvažnije da se vaš prijateljski odnos nikada neće promenitio jer ste se toga najviše i pribojavali.

Imate neke zaista učestale probleme sa crevima i probavom koji vas već i muče danima i ne treba da zanemarite neki vaš stalni i sedeći način života, te je on zapravo za sve i odgovoran.
Pokušajte da unosite manje slatkiša i kalorične hrane, te da se više krećete i da jedete neke lakše namirnice i hranu bogatu vlaknima, kao i da uzimate što više svežeg voća i povrća, kao i tečnosti.

Jarac – mesečni horoskop za januar

Mada ste zadovoljni i dosadašnjim radom i ne možete da se požalite na primanja, vama je želja da dalje napredujete i da maksimalno iskoristite neke svoje realne potencijale, te da se i dodatno usavršavate i da pređete da radite ili u sedištu svoje firme ili pak u inostranstvu.
Mada nekome vaše ambicije zvuče po malo nerealno i možda i pretenciozno, oni koji vas poznaju su svesni da vi možete da ostvarite sve ono što naumite i da ćete i ako nešto iskreno želite istrajati da to na kraju i realizujete.
Kolege vas zaista vole i uvek podržavaju, i među vama nikada nema nekih konflikata ili zavisti i ljubomore.

Uporno se trudite da ignorišete probleme koje imate u vezi ili braku, te vi i izbegavate da ozbiljno porazgovarate sa voljenom osobom o svemu što vas zaista realno i muči i stvara jaz među vama.
No zaista će na kraju biti neophodno, te i sasvim realno da sve rešite između sebe, sve jer odnos među vama nije dobar niti zdrav, i morate oboje da naučite da pravite kompromise jer samo tako i možete da uspete i da i održite vašu ljubav, pa i da trajete srećni u budućnosti.

Vama semtaju neke vremenske prilike jer imate hroničnu astmu pa ste izloženi i riziku od alergije i upale pluuća, i morate da se mnogo i više pazite i da ojačate imunitet na neki način.
Imate i neke probleme sa otečenim i bolnim nogama, pa to može biti manifestacija zaista brojnih poremećaja, počev od oboljenja perifernih vena, pa već i preko proremećaja rada srca ili bubrega.

Vodolija – mesečni horoskop za januar

Nemate više ni malo snage niti volje da se borite i da radite i jedva čekate da odete na neki odmor i da napunite baterije.
Vama je sve postalo naporno i teško, i niste više puni elana kao i ranije, jer ste shvatili da zaista ništa ne funkcioniše kako ste vi naivno zamišljali i da se stvari odvijaju po pravilima na koja ne možete da imate nikakav uticaj.
Isfrustrirani ste što vas nadređeni ni najmanje ne poštuju i ne umeju da cene vaš rtrud i zalaganje, te ne samo da vam daju neki minimum primanja, već vam uplate stalno i kasne i nikada ne znate da li ćete moći da nastavite posao, ili sledi neka pauza koja je potrebna nadređenima da sakupe sredstva da plate radnike, jer je firma sasvim i zapala u jedan bedan i nezavidan položaj.

U ljubavi vam ništa ne ide od ruke i ne možete da shvatite kako partner može da se tako ružno i ponaša prema vama, te i šta je dovelo do neke njegove tako drastične promene, jer to sada više nije ona ista osoba u koju ste se vi i zaljubili, i sa kojom ste želeli da sanjate zajedničke snove.

Zdravlje vam je najzad stabilno i na sreću ćete celog meseca moći da budete bezbrižni, te je samo važno da idete na neke redovne kontrole i preventivne preglede kako bi ste bili sigurni da je sve u najboljemm redu.

Ribe – mesečni horoskop za januar

Muka vam je da radite za nekoga ko je toliko pokvarena i beskrupulozna osoba, da vas ne može da udostoji čak ni neke bolje plate ili pozicije, a praktiočno ste mu vi i ostvarili najveći profit i doveli mu firmu na neku vrhunsku poziciju.
To zapravo i jeste najveći problem kada od nekoga zavisite i kada nemate sigurnost i stabilnost, i sada vam je jasno zašto vam najbliži prijatelji i članovi porodice uporno sufliraju da nađete neki sigurniji i bolji posao.
Najzad ćete da presečete i da donesete odluku koja je za vas i najbolja, te da ostvarite izvanredan napredak i da postanete svoj čovek.

Partner vas zaista voli i u svemu vas podržava, ali kada dođe u situaciju da sa vama razgovara o zajedničkoj budućnosti on naglo menja temu.
To ne znači da vas ne voli dovoljno ili da je nesiguran u vaša osećanja i srećnu budućnoist, već da možda još nije spreman za neke tako radikalne promene, pa ne treba da insistirate stalno i da pokrećete uvek iste teme.

Muči vas hronična glavobolja, i ne treba da je olako zanemarite kao jedan simptom čitavog niza oboljenja i patoloških stanja, počev od poremećaja krvnog pritiska, preko neuroloških tegoba, te i poremećaja na nivou kičme, do onih manje ozbiljnih stanja kakva su akutni sinusitis, te i prehlada praćena temperaturom.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!