Mesečni horoskop za februar 2020

Mesečni horoskop za februar 2020

Mesečni horoskop za februar čitajte u ovom tekstu.

Ovan – mesečni horoskop za februar

Na poslovnom polju je ovaj mesec sasvim za vas povoljan i dobar, i imaćete možda čak i neke prilike da se usavršavate ili da radite u inostranstvu.
Pokušajte da se ne svađate sa nadređenima i kolegama, jer baš i niste uvek vi u pravu i ne možete da očekujete da se sve radi po nekim inicijalno vašim projektima, koji realno i nisu sasvim bez greške i propusta.
Uspećete da ostvarite vrhunske rezultate zahvaljujući svojoj logičnosti i kreativnom pristupu nekim problemima, ali neki zaista veći uspeh je pred vama tek u drugoj polovini meseca.

U emotivnoj vezi ste u stabilnom odnosu sa partrnerom, i nema nekih većih trzavica i problema, pa možete da se najzad i opustite i da uživate.
Neka osoba koja se pojavila u vašem životu sasvim iznenada i pokušava da vas osvoji iako zna da ste zauzeti, samo bez potrebe gubi vreme i to ćete da joj stavite do znanja.
Ako ste slobodni, već početkom meseca vas očekuju neka zanimljiva i nova poznanstva.

Imate česte probleme sa urinarnim infekcijama, i potrebno je da ojačate i imunutet ali i da se na vreme lečite kako ne biste sebe doveli u situaciju da dobijete neko ozbiljno oboljenje bubrega ili znatan poremećaj u radu ovog važnog organa.
Moguće su i neke česte prehlade, jer je sezona virusa u punom jeku, pa se trudite da izbegavate boravak u kolektivima, ili nosite zaštitnu masku.

Bik – mesečni horoskop za februar

Najzad ste rešeni da se pokrenete i da preduzmete neke radikalne promene u smislu unapređenja svoje karijere.
Obnovićete kontate sa starim saradnicima i pokušati da počnete neki zajednički privatni posao i za njega se nadate da će uspeti da vam donese dobru finansijsku stabilnost i zaradu.
Umara vas pomisao da treba stalno da analizirate tuđi rad i vama liderska pozicija nikako ne leži, pa ćete sve da prepustite poslovnim partnerima, i na vama će ostati samo da se bavite proverom finansija.

Partner želi da najzad započnete zajednički život i da se skrasite u jednom manjem mestu, ali vi uopšte niste za tu ideju i nastaće veliki sukobi oko vašeg budućeg prebivališta, jer ste vi navikli na veliki grad u kome imate sve mogućnosti.
Niste neko ko rado pravi kompromise i stalno se vama drugi prilagođavaju, ali partner takođe ne želi da popusti i morate da nađete neki dogovor, inače ćete da doživite ozbiljan krah veze.
Neka osoba uporno pokušava da sa vama flertuje i da vas navede na tajnu avanturu, i pazite se da vas osećanja ne ponesu, te i da se posle pokajete zbog svoje nepromišljenosti.

Imate probleme sa probavom i sve je najzad baš posledica toga da ne vodite računa o ishrani i da se prejedate slatkišima i brzom hranom, a i uz sve to vodite jedan sedeći način života i uopšte se ne trudite da vežbate.
Neke loše navike mogu da vam stvore veliki rizik za metaboličke bolesti, te da imate i pak neke početne suimptome hirpertenzije, insulinske rezistencije i poremećaja rada endokrinih žlezda.

Blizanci – mesečni horoskop za februar

Posao vam je ovog meseca zaosta prioritet i morate da se potrudite ako želite da uspete u polju iz svoje struke i da se dokažete pred nadređenima, te i najzad da opravdate ukazano poverenje.
Imate na svu sreću odličan odnos sa kolegama, pai možete da im verujate i da sa njima podelite zadatke kada ne stižete sve sami da odradite, a kako biste ostvarili napredak u firmi za koju svi i radite.
Umara vas nečija stalna potreba da vas forsira i da vam nameće svoju volju i mišljenje, i zaista nema potrebe da to i dopuštate bilo kome, i da se samo osećate napeto i isfrustrirano.

Imate potrebu da se stalno vraćate na neke prošle veze, i zato i nemate snage da počnete da opet izlazite i upoznajete nove ljude.
Ne želite da poslušate savete prtijatelja da počnete da se upoznajete sa nekim vrlo i zanimljivim osobama, bez neke nužne potrebe da taj odnos postane romantičan, ako vi to ne želite najzad.
Jasno vam je da niste još uvek prebnoleli staru ljubav, ali ni ne znate da li je ta osoba još uvek pak i slobodna, te i da li je već možda osnovala svoju porodicu i krenula dalje.

Imate probleme sa arterijskom hipertenzijom, ali iako uzimate terapiju ipak simptomi jesu i dalje prisutni, i potrebno je da u dogovoru sa lekarom i promenite kombinaciju lekova, jer takve stvari ne smeju da se dešavaju kada ste pod odgovarajućom terapijom.
Pored svega toga se sve češće dešavaju preskakanja u pravilnom srčanom ritmu, koja vam zaista stvaraju neke tegobe u smislu vrtoglavice, malaksalosti i probadanja u grudima, te i morate da se što pre i javite lekaru.

Rak – mesečni horoskop za februar

Planirali ste da počnete neki sopstveni posao, ali nemate zaista trenutno ni dovoljno finansijskih sredstava niti je momenat za takav rizik povoljan.
Polovinom meseca ćete imati priliku da ostvarite neke dobre rezultate iz oblasti kojom se bavite, te da napredujete, i da dobijete i određenu novčanu nadoknadu.
Tada ćete moći ako i dalje budete želeli da počnete privatni biznis, mada je preporuka da se malo strpitel, te i da potražite možda i nekog partnera sa kojim biste podelili početne troškove.
Umara vas stalni sukob sa kolegama, i ne želite da se raspravljate bez potrebe i da tako trošite i snagu i enegiju.

Nesrećni ste jer su svi vaši prijatelji uspeli da pronađu partnere i da se skrase, a samo ste vi sami i to vas na neki način i boli i baš zato patite, mada pokušavate da se pretvarate da vam nije stalo.
Međutim, vi zaista niste osoba koja ide na sve ili ništa i koja je spremna da bez ljubavi uđe u brak samo da bi se skrasila, i osnovala porodicu jer je vreme za takve stvari.
Ne treba da očajavate jer je zapravo ovoga meseca pred vama jedno sudbonosno poznanstvo sa osobom koja može biti ona prava, i sa kojom ćete najzad da nađete svoju sreću.

Muči vas problem sa stalnim i hroničnim upalama krajnika i ždrela, i pre svega je u pitanju loš imunitet i stanje se nikako ne popravlja.
Morate da se malo potrudite da se zdravije hranite i da posvetite pažnju preventivi, te da na kraju i idete na neke alternativne tretmane.
Ono što je jako važno jeste da kanališete stres, koji baš i utiče na narušavanje odbrambenih snaga vašeg organizma, i zato ste stalno bolesni i nikako da se sasvim oporavite.

Lav – mesečni horoskop za februar

Početak meseca donosi neke nepovoljne promene na vašem radnom mestu, i u velikom ste riziku da napravite sasvim nepotrebne greške i propuste.
Morate da se saberete i da razmišljate logično i racionalno, te da sebi ne dopustite da padate u vatru i da onda u afektu pravite neke veće propuste, ili da stvarate konflikte sa kolegama koji vas kasnije skupo mogu da koštaju.
Vama je stalo da ostvarite dobar rezultat pa ste skloni da brzate i tako nesvesno i narušavate kvalitet urađenih projekata, umesto da se smirite i da radite staloženo jer imate dovoljno vremena za sve.

Morate da se malo potrudite da pravite kompromise sa voljenom osobom, jer ona neku vašu distancu shvata kao nedostatak ljubavi, te i vaše spremnosti da se posvetite vašem odnosu.
Ne treba da se upuštate u neke flertove sa kolegama sa posla, jer vam sve to samo čini štetu i rizikujete da povredite voljenu osobu.
Krajem meseca ćete imati priliku za neko lepo zajedničko putovanje sa partnerom, a ako ste ipak slobodni ukazaće se šansa za neka lepa poznanstva, ali na žalost ona neće uspeti da se održe na daljinu.

Muči vas zubobolja i stalno imate strah da odete stomatologu.
Pored toga imate i neke probleme sa radom jetre i žučne kese, pa je moguće da su bolovi ispod desnog rebarnog luka i žutica nastale kao rezultat kamena u žuči ili holecistitisa, i potrebno je da proverite nivo bilirubina u krvi.
Moguće je da je neka preterana upotreba lekova dovela do nastanka patološkog stanja koje se pak zove medikamentni hepatitis i koje je stvarno ozbiljno i opasno.

Devica – mesečni horoskop za februar

Niste se ponašali odgovorno na vreme prema svom poslu i sada ste u riziku da sve izgubite i da sve olako i propadne, a nemate neke velike mogućnosti da birate i morate da radite onako kako vam se i kaže, jer su nadređeni postali u vas vrlo razočarani i teško da ćete uspeti da datu krizu i prevaziđete bez nekih većih posledica.
Vama je bio potreban neki posao da se snađete dok ne dobijete ono za šta ste se školovali da ipak i radite u struci, ali ste se vi opustili i pošto ni zarada nije loša, nikada se niste ni trdudili da nešto menjate na bolje.
Imate utisak da ste mnogo sposobniji od onoga za šta vas smatraju u kolektivu, ali ne umete da se istaknete jker ste povučeni i lakše vam je da radite onako kako se od vas i traži.

Partner vas više ne voli i sasvim se distancirao, ali pokušava da nekako što bezbolnije to vama saopšti, pa se trudi da ne primetite da se ponaša drugačije, i da morate da ozbiljno porazgovarate o svemu.
Vama je jasno da ste vrlo teška i naporna osoba ali imate i neke realne kvalitete i nije trebalo da se pretvarate da ste ono što niste, jer će to sada da vas košta na kraju.
Imate šansu da ako ste slobodni upoznate nekoga ko vam se već dugo dopada, ali ta osoba će da vas sasvim razočara, jer nije onakva kakvom ste je vi zamišljali.

Muka vam je često i imate dijareju i nagon na povraćanje, pa je moguće da je u pitanju stomačni virus, ali na primer i čitav niz drugih poremećaja i patoloških stanja.
Važno je da se na vreme javite lekaru i da rešite neke važne tegobe, jer ste sasvim iscrpljeni i malaksali, i možda ste čak i anemični pa proverite krvnu sliku.

Vaga – mesečni horoskop za februar

Stavili ste tuđe potrebe ispred svojih, ali i to vam neće doneti ništa dobro u budućem periodu na poslu..
Ne treba da sebe sažaljevate i da stalno kukate na sudbinu već da radite i bolje i puno odgovornije jer samo tako možete da napredujete.
Imate šansu da krajem meseca ostvarite izvanredne rezultate i da dobijete unapređenje i značajno i poboljšate svoje finansije.

Vi ste osoba koja je vrlo i strastvena i romantična, i u svakoj vezi tražite jednu dozu sopstvene slobode, jer ne umete da funkcionišete ako niste nezavisni i ako morate da sve ugađate partneru i da stalno pravite kompromise.
Međutim kada su u pitanju neke važne odluke koje se tiču budućnosti, umete da razmišljate zaista sasvim i zrelo i odgovorno, te i da se postavite kako treba u datom momentu.
Imate želju da se upoznate sa nekom osobom koja vam se dugo dopada ali je ona već zauzeta i samo bez potrebe gubite vreme, i možda ste je čak i previše idealizovali u svojoj glavi i ne treba da sada počnete da patite.

Muči vas često nesanica i osećaj nervoze i napetosti i zbog toga imate i realan osećaj gušenja i preskakanja srca, i stres je vrlo ozbiljna stvar i za mentalno i za somatsko zdravlje.
Morate da se posavetujete sa nekim stručnim licem ako ne možete sami da rešite problem, jer je sve u vašoj glavi i ne smete da to i potiskujete, i da sebe tešite kako je sve normalno i u redu.

Škorpija – mesečni horoskop za februar

Imate utisak da koliko god da se trudite i predano radite sve ide naopako i da samo vi nikako ne možete da se maknete sa mrtve tačke.
Finansije su vam zaista loše i predstavljaju veliki problem, jer ste skloni da rasipate novac i da ulažete nepromišljeno u neke projekte koji su neprovereni i rizični, pa i samo onda na kraju baš možete da sednete i da sabirate gubitke.
Nije trenutak da potražite dodatni posao jer realno nemate vremena da kako treba radite ni ovaj jedan, pa se malo priberite i organizujte se bolje kako biste sve završili kao zrela i odgovorna osoba.

Partner za vas nema razumevanja, i ponaša se zaista vrlo sebično i misli samo na svoje potrebe.
Iako se uporno trudite da izbalansirate i da sve uspete da postignete i na poslu, te i da se voljenoj osobi dovoljno posvetite, ona kao da želi da vi i na kraju napustite posao i da se posvetite samo porodičnom životu.
Možda je pametno da otvoreno kažete sve što vam smeta, i da partnera i podsetite da ste vi zaista i napravili veliku žrtvu, i da ste odbili unapređenje kako bi ste i počeli zajednički život u sasvim manjem gradu.

Imate česte probleme sa bolovima u kičmi i to je pre svega posledica stalnog sedećeg načina života zbog prtirode posla, ali generalni ni privatno niste preterano skloni da budete fizički aktivni.
Morate da se potrudite i da smanjite telesnu masu jer su vam zglobovi i kičma dodatno opterećeni viškom kilograma., pa vam to i stvara dodatne tegobe i probleme.

Strelac – mesečni horoskop za februar

Vama je svega već preko glave i imate utisak da zaista obavezama nikako nema kraja, i da ćete morati stalno da se ovako i mučite, te da radite prekovremeno za neka mizerna primanja.
Možda je već sada pametnije da počnete da tražite neki bolji posao, jer ako sve shvatate kao jedan i napor i muku, a ne kao izazov i motivaciju, i nemate priliku da uspete da ostvarite neke rezultate.
Vama se krajem meseca može ukazati prilika da dobijete ponudu za rad u inostranstvu, pa već sada počnite da idete na neka dodatna usavršavanja poznavanja jezika, i na stručne obuke koje vam samo mogu biti od koristi.

Upoznali ste neku zabavnu osobu na poslovnom putovanju ili na odmoru, ali je evidentno da takva veza na daljinu ne može da uspe i vi niste ni previše očekivali od takvog odnosa.
Međutim, neka stara ljubav koju još niste sasvim preboleli se može nenadano vratiti u vaš život, pa ćete biti presrećni da se opet spojite i da pokušate da date novu šansu vašem odnosu.
Najzad ste sada i oboje i zreliji i iskusniji, pa možda nećete da dopustite da vas neke baš i manje trzavice olako rastave.

Imate česte probleme sa radom štitne žlezde i neka njena hiperfunkcija vam stvara velike muke i daje vrlo jasne simptome i probleme.
Morate da radite redovne analize i kontrole, jer je vaš endokrinolog posumnjao da postoje neke neželjene promene koje moraju da se možda čak i hirurški uklanjaju, pa ste se vi vrlo uplašili svih mogućih posledica.

Jarac – mesečni horoskop za februar

Ne uspevate više ni da sakrijete svoje nezadovoljstvo i isfrustriranost koju osećate zbog lošeg ponašanja nadređenih prema vašem radu i trudu, i rešeni ste da se sa njima i suočite i da im vi stavite do znanja koliko ste im važni za kompaniju, i koliko ponuda imate za neka nova radna mesta.
Imate potrebu da stalno strahujete za neku svoju budućnost i za stabilnost u finansijskom smislu, pa pored redovnog posla stalno nalazite i neke povremene i honorarne načine da dopunite budžet.

Vama je dosadilo da vas stalno spajaju sa nekim osobama koje vam se ne dopadaju, sve jer eto rodbina i prijatelji smatraju da vam je vreme da se skrasite.
Umara vas neka potreba ljudi da se mešaju u vaš život, pa ste rešeni da počnete da više izlazite i da svima dokažete da niste nesposobni da nađete sebi srodnu dušu, i da se iskreno zaljubite i baš i da budete najzad i srećni.
Potrebno je samo da se manje nervirate i sve će na kraju da dođe na svoje mesto.

Vama je stalna glavobolja i upala sinusa problem, i već je stanje postalo hronično i u tom periodu kada imate upalu nije vam ni do čega.
Nervirate se jer nemate načina da trajno popravite stanje i da se najzad rešite svih tegoba, jer je operacija i rizična i nije sto posto uspešna.
Pored svega toga često imate i udruženu nesanicu, pa ste nervozni i rasejani i ne možete nikako da normalno i funkcionišete.

Vodolija – mesečni horoskop za februar

Iako se kraj obaveza najzad i nazire, ne znači da treba sada da se preterano opustite i da napravite u brzini neke nepotrebne i banalne greške.
Vama su nadređeni ukazali poverenje i nekada zaboravljate da su bili tu da vam pomognu kada vam je bilo najpotrebnije, pa ste skloni da se preterano ljutite i da se ponašate bezobzirno.
Možda nekada plata kasni i možda nekada nije sve kako ste zamišljali, ali je to vama bila jedna od prvih prilika da zaradite svoj novac, i da se kako tako osamostalite, i nemojte na kraju postati nezahvalni i oholi.

Vama je važno da nađete osobu sa kojom možete da ostvarite stabilni i iskrenu vezu, i nije važno da li je ona od vas starija ili mlađa, i niste skloni zaista takvom tipu predrasuda.
Međutim kada ste započeli romansu sa partnerom koji je stariji od vas stalno ste nailazili na neke i osude i komentare okoline, i to vam zaista nije bilo ni malo prijatno iksustvo u početku.
Navikli ste da se borite za svoju sreću i nećete ni sada da odustanete, jer ste rešeni da pokušate da sebe usrećite, te i da mislte na osobu koju volite, a ne na one koji vas osuđuju i mešaju se u vaše stvari, jer nemaju lični život.

Stalno imate neke probleme sa upalom mokraćne bešike i urinarnih puteva, i verovatno je da je to posledica hladnog vremena, pa i toga da ste imali loš imunitet u proteklom periodu.
Neka akutna upala uha je ostavila i veće posledice nego što ste zamišljali, i morate da se najzad i obratite specijalisti da proverite stanje sluha.
U drugoj polovini meseca je moguća neka hronična bolest sistema za disanje, pa ako imate astmu ili neki drugi problem, pazite na prevenciju.

Ribe – mesečni horoskop za februar

Posao je najzad pri kraju i sve ste obavili onako kako ste i u startu planirali, iako ste se dosta i baš namučili i morali da radite i pod nepovoljnim uslovima i prekovremeno.
No kada stigne plata i kada se sve na kraju i reši na zadovoljstvo šefova i vaše lično, vama je tada i zaista drago i uživate u pohvalama i sreći zbog odlično obavljenih projekata.
Mada ste bili rešeni da najzad i menjate posao, ipak ste ostali dosledni sebi i rešeni ste da sve do penzije osrtanete na datom radnom mestu, i da se najzad i tako zahvalite nadređenima za ukazano poverenje i stalnu podršku u radu.

Morate da se malo stabilizujete i da ne stvarate stalno neke svađe i konflikte u vezi sa partnerom, jer je njemu to već počelo da smeta.
Osoba koja vas zaista voli i uvek se trudi da sve vama učini i da vam uvek udovolji, počela je da primećuje neku vašu hirovitost i lošije ponašanje, i staviće vam jasno do znanja da joj to smeta.
Ali vama je osnovni argument to što ste nezadovoljni mestom boravka i to što ste samo vi najzad i napravili neke kompromise i sada se nekako i svetite partneru što on nije dovoljno sebe uložio u vaš odnos.
Ako ste slobodni, neka osoba koja vam se dugo dopada će da vas pozove na romantičan izlazak, ali ipak ćete biti razočarani, jer je ona već zauzeta i sa vama je želela samo avanturu.

Boli vas kičma i stalno imate probleme sa zglobovima i mišićima, jer pre svega vodite jedan baš i nezdravi i sedeći način života.
Morate sebe da promenite i da nekako i ostavite poroke i da se pokrenete i počnete i da vežbate i da se zdravije hranite, jer ovako vam zaista zdravlje nije reprezentativno.
Krajem meseca su moguća i neka ozbiljnija oboljenja ili povrede u saobraćaju ili na radu, pa se vi i pripazite da ne završite u bolnici.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!