Mesečni horoskop za decembar 2019

Mesečni horoskop za decembar 2019

Mesečni horoskop za decembar ove godine.

Ovan – mesečni horoskop za decembar

Početak meseca donosi neke promene na polju posla i finansija, koje će biti sasvim povoljne i bićete i više nego zadovoljni.
Međutim to ne znači da treba da se opustite i da počnete da otaljavate obaveze i zadatke, jer ćete imati neke nepredviđene probleme i sukobe sa nadređenima, koji će da vas često i kritikuju zbog nedoslednosti u radu i probijanja zadatih rokova.
Pokušajte da se nekako bolje organizujete i da ne preuzimate na sebe više nego što realno možete da odradite, i pazite da vas vaša prevelika ambicija i želja da napredujete, na kraju ne koštaju baš i radnog mesta.

U ljubavi vam sve ide kako ste i očekivali, i odnos sa partnerom je sasvim stabilan, te su moguće i neke promene u smislu početka zajedničkog života, pa i nekih planova za osnivanje porodice.
Neke promene mogu da nastanu kada se iznenada u vaš život vrati osoba iz prošlosti, a koju niste sasvim preboleli, i pokuša da vas opet osvoji ili da sa vama ostvari neku tajnu avanturu.
Poštujte svog partnera i nemojte da dozvolite da vas obuzme stara strast i da sve lako pokvarite, te i uništite ono što ste dugo gradili, zbog neke osobe koja toga zaista nije vredna.

Problemi sa zdravljem su vam sve veći, i moguće je da ćete imati neka akutna pogoršanja hroničnih bolesti, jer ne brinete dovoljno o sebi, i sasvim ste se zapustili i niste uopše išli na redovne preglede i kontrole.
Takođe je važno da budete obazrivi u saobraćaju, jer su sasvim izvesne neke povrede i prelomi, zbog vaše nepažnje i rasejanosti.

Bik – mesečni horoskop za decembar

Najzad ćete uspeti da unovčite svoje znanje i iskustvo, i napredovaćete brže i bolje nego što ste očekivali.
Neko poslovno putovanje u inostranstvo sredinom meseca će da donese priliku da ostvarite i uspešnu inostranu karujeru, te gledajte da takvu šansu nikako ne propustite.
Moguće je da ćete da se češće sukobljavate sa kolegama na poslu, jer su na vaše uspehe vrlo svi zavidni i ljubomorni, ali to ne treba da vas uopšte opterećuje, i nastavite da radite savesno i da gledate samo svoja posla.

Upoznali ste neku vrlo zanimljivu osobu koja vas zaista razume, i koja vam u svemu odgovara, pa ćete početi jedno lepo prijateljstvo koje može lako da preraste sredinom meseca u nešto više, ali samo ako vi to budete želeli.
Neko iz vašeg okruženja je zaista fasciniran vašom lepotom i harizmom, ali ga vi ne primećujete jer ste sasvim fokusirani na posao, ali i neke probleme koje imate u porodici.
Morate da se malo više opustite i da češće izlazite, te da pokažete sebi koliko ste zaista zabavna i duhovita osoba i koliko istinskih kvaliteta posedujete.

Imate česte urinarne infekcije i muči vas bol u predelu bešike kao i dizurične smetnje.
Zato i treba da uradite analizu urina i ultrazvučni pregled bubrega, kako ne biste imali kasnije baš i neke probleme sa peskom ili kamenom, jer niste na vreme osdradili sve potrebne analize.
Više se odmarajte jer stres loše utiče na vaše mentalno i fizičko stanje i opšte zdravlje organizma.

Blizanci – mesečni horoskop za decembar

Vama je ovaj mesec zaista prepun turbulentnih dešavanja na poslu, i samo od vas zaista i zavisi da li će sve na kraju da bude dobro ili da ispadne sasvim loše.
Nemate strpljenja i često ste skloni da brzate u odlukama i rešenjima nekih projekata, pa ste zato i često na meti kritika nadređenih, koji vas na svakom sastanku opominju na manjkavosti u radu, i vama to vrlo smeta.
Nije pravi momenat da razmišljate o promeni posla, jer nemate neke konkretne ponude, te i zaista biste puno rizikovali nekim nepromišljenim potezima.

Vama je stalno u glavi neki bivši partner i nikako ne uspevate da prebolite prošlost i da je ostavite najzad iza sebe, a to naravno dosta utiče na sadašnji emotivni status.
Umesto da se potrudite da češće izlazite i upoznajete nove ljude, vi ste se osamili i stalno se pak i prisećate nekih prošlih momenata sa osobom koju ste veoma voleli, i koja vas je na žalost vrlo povredila i ostavila u najtežem trenutku vašeg života.
Moguće je da ćete da se smuvate sa nekim kolegom sa posla, ali tajna veza i avanture nisu za vas, i taj odnos neće moći dugo da opstane.

Imate problem sa povišenim krvnim pritiskom, i nikako ne uspevate da pronađete neku pravu kombinaciju lekova koja će da vam olakša tegobe i reguliše tenziju.
Posavetujte se sa izabranim lekarom, i obavezno idite na redovne kontrole srčane funkcije, jer imate genetsku predispoziciju za oboljenja kardiovaskularnog sistema.
Prijalo bi vam da odete na neki kraći odmor u banju ili na more, da se opustite i da popravite svoj imunitet.

Rak – mesečni horoskop za decembar

Vreme je da se ponašate malo odgovornije i da naučite da ništa ne možete da postignete ako se zaista ne potrudite.
Navikli ste da sve drugi umesto vas rešavaju i po malo ste i razmaženi i nadobudni kada vam pak neko uputi dobronameran savet ili kritiku.
Pozitivna ste osoba i kolege vas vole, ali kada morate da birate vi uvek gledate prvo sebe, i to je na neki način i dobro razmišljanje, jer nemate nikakve koristi od toga da neko kaže da ste dobra ili loša osoba.

U vaš odnos sa partnerom se stalno neko meša, i vama veoma smeta što osoba koju volite pridaje značaja svačijem mišljenju, i onda se sve to projektuje neminovno na vaš odnos.
Morate da nađete neki način da budete otvoreniji jedno prema drugom i da sve probleme zaista i rešavate iskrenim razgovorom, te da ne gurate pod tepih neke naizgled sitne čarke, koje kada se nagomilaju mogu da vam dovedu vezu u ozbiljnu krizu.
Partner je u poslednje vreme ljubomoran i posesivan, i vama to smeta jer zaista osećate da vas vrlo guši, pa i da nemate neku nezavisnost i slobodu na koju ste navikli.

Imali ste nedavno neko ozbiljnu povredu oka, i morate da pazite da se vidna funkcija sasvim baš i oporavi.
Pre svega je važno da prevenirate neke infekcije i moguće upale, kako ne biste došli u rizik da značajno i oštetite svoju vidnu funkciju.
Moguće je da ćete morati da nosite dioptrijske naočare ili kontaktna sočiva, jer ste već počeli da slabije vidite, a i to je pre svega posledica stalnog naprezanja oka prilikom rada na računaru.

Lav – mesečni horoskop za decembar

Imate neke ponude da ovog meseca unapredite svoju karijeru, i razmislite pre nego sve šanse baš olako odbacite zbog nekih neodlučnosti i nepromišljenosti.
Morate da se više foksirate na neke važne projekte jer ste skloni da se opterećujete detaljima, i da tako samo i gubite vreme bez potrebe.
Podrška kolega vam puno znači, i ne treba da to zaboravite kada njima bude potrebna vaša pomoć i kada se nađu u nekoj teškoj situaciji.

Vreme je da sa partnerom ozbiljno porazgovarate o nekim svojim sumnjama i strepnjama, pre svega u smsli toga da vas stalno laže i da izbegava da se sa vama suoči otvoreno oko nekih vrlo i važnih pitanja.
Vama je bitno da u osobu koju volite imate bezrezervno poverenje, i ne možete da funkcionišete ako i najmanje sumnjate u iskrenost vašeg odnosa.
Nemojte da reagujete burno na neke provokacije okoline, i gledajte samo svoja posla, jer pak neki ljudi jednostavno kao da nemaju svoj život i bave se vama.

Imate hroničnu upalu sinusa i česte glavobolje su vam postale svakodnevni problem.
Pokušajte da sve rešite nakim inhalacijama biljnih preparata ili da idete u slabu sobu i na neke možda i tretmane homeopatske ili alternativne medicine, jer je zaista operacija neki krajnji izbor, pre svega jer ni ona ne garantuje da će rezultati biti dobri, i da će se sasvim rešiti problem koji imate.

Devica – mesečni horoskop za decembar

Polako privodite kraju neke obaveze i sabirate uspehe i poraze, jer želite da znate na čemu ste i gde ste grešili do sada, sve i kako biste to ubuduće i popravuili.
Neke promene na poslu su sasvim izvesne u narednom periodu, ali samo od vas zavisi u kom će se smeru vaša dalja karijera odvijati, i da li ćete da napredujete ili da počnete da stagnirate.
Nervirate se oko nekih zaista nepotrebnih problema, i uvek možete da se oslonite na svoju logiku i intuiciju, jer ste vrlo sposobna osoba i u svakom momentu znate da nađete najbolje rešenje.

Neka osoba koju ste nedavno upoznali je za vas veoma zainteresovana, ali ste vi neodlučni jer vam na prvi pogled deluje kao neko ko je neozbiljan i ko nije za neke duže veze.
Vama nije trenutno potrebna neka prolazna avantura, jer ste spremni da gradite sa voljenom osobom zajedničku budućnost, i smatrate da ste za takav korak dovoljno sazreli.
Naravno i da veza treba da ima i strasti i ljubavi, ali je potrebno i uzajamno poštovanje i podrška u najtežim momentima, i vi ste zbog toga u nedoumici da li je pomenuta osoba za vas baš i onaj najbolji izbor, ali ne možete to da znate unapred, dok joj ne date neku šansu da je bolje i bliže i upoznate.

Muči vas nesanica i stalno ste rasejani i nervozni, pa ste skloni i čestim povredama i posebno ste nepažljivi u saobraćaju.
Povrede kostiju ili kičme mogu da budu i ozbiljnije nego što mislite, i povedite računa na vreme, kako kasnije ne biste imali neke stalne muke i probleme.
Bolovi u kolenima su sve jači i učestaliji, pa je moguće da ste se preopteretili u teretani, ili da ste jednostavno previše svoje kosti i zglobove izložili pritisku zbog povećanja telesne mase.

Vaga – mesečni horoskop za decembar

Ako ste planirali da ovog meseca počnete neki privatni posao, ne treba da oklevate jer su baš i sve okolnosti vrlo povoljne, i imate neke odlične ideje i planove.
Međutim, kako biste izbegli da se preterano zadužujete i da rizikujete da na početku finansijski propadnete, pametno je da se udružite sa nekim kolegom ili prijateljem koji ima slične ambicije i interesovanja, i da zajednički ostvarite neke projekte na privatnom poslovnom polju.
Možda neće sve da ide od starta kao podmazano, ali će vremenom da se sve sredi i ostvarićete velike uspehe, te i biti priznati u svojoj branši.

Usamljeni ste i skloni da se povlačite u sebe i da živite u nekom svom svetu maštanja i fantazija, pa je vreme da se trgnete i da počnete da tražite neke realne partnere i prave ljubavi, koje možda nisu bajkovite ali barem nisu ni imaginarne.
Vaš osnovni problem jeste u tome što unapred imate neka predubeđenja i predrasude o svakome, te ste i po malo sujetni, i samo za vas niko nije dovoljno dobar i kvalitetan kao osoba da bi vas i bio dostojan.
Spustite se malo na zemlju i dajte šansu nekim osobama kojima je do vas zaista stalo, i koje u vama vide lepotu i kvalitete koje čak ni vi sami često ne prepoznajete.

Najzad ste uspeli da popravite svoje zdravlje i da se vratite na stari tempo i način života.
Ali ipak budite oprezni i slušajte savete lekara, te najzad i nemojte da ignorišete neke realne tegobe i redovno idite na preventivne preglede, i kontrolne analize radite makar jednom u šest meseci.

Škorpija – mesečni horoskop za decembar

Niste zadovoljni kako je mesec počeo na poslovnom aspektu, te ste sve neke probleme pokušali da rešite na brzinu i sada vam se to obija o glavu.
Nadređeni su vam ukazali veliko poverenje, jer posedujete izuzetnu brzinu razmišljanja i jednu i odlučnost u rešavanju prepreka, ali ne treba da se uzoholite i da ih ni na koji način razočarate.
Strpite se malo kada je u pitanju bolja pozicija ili povećanje plate, jer će i to doći ubrzo, i ne treba da stalno potežete istu temu i da insistirate.

Niste vi osoba koja može da funkcioniše u vezi na daljinu, jer sebe dovoljno poznajete i svesni ste da ste vrlo ljubomorni i posesivni, te i da biste stalno razmišljali da li vam je partner veran i odan.
Iako će vam vrlo teško pasti odluka o rastanku i prekidu neke duge veze, vi ste pre svega realni i želite da sebe i partnera poštedite nekih stalnih svađa i poteškoća u budućnosti, i mislte da je baš i vreme da svako i krene svojim putem, te i da najzad i ostanete prijatelji.

Muči vas probava i stalno vam je muka, te i imate probleme sa smanjenim apetitom i gubite na telesnoj težini.
Moguće je da imate gastritis ili ulkusnu bolest, ali i da je u pitanju pak neka prolazna zapaljenska bolest creva ili virusna infekcija koja se lako i dijagnostikuje i leči, pa ne treba da odlažete posetu lekaru niti da se lečite sami i na svoju ruku, a još gore je da zanemarite sasvim realne tegobe koje imate.

Strelac – mesečni horoskop za decembar

Mesec pred vama je pun važnih dešavanja i nekih bitnih odluka koje ćete morati da donesete, i samo je važno da budete staloženi i smireni, i da se potrudite da nikako ne reagujete ishitreno i brzopleto.
Vama je zaista drago da ste se ostvarili u poslu koji volite i koji vam nije ni najmanje naporan i težak, te i da vas sve kolege vole i da imate sa njima divan i praktično i prijateljski odnos.
Nekada doduše imaju običaj da vas stalno opterećuju svojim problemima, i da se žale na neke baš stvari koje se vas i ne tiču, ali kada je potrebna neka pomoć ili podrška u radu vi ste jedan pravi i uigrani tim, i sasvim ste zadovoljni zbog svega toga.

Vama je veza sa partnerom sasvim idealna, i nemate nikakve probleme ni trzavice, i sve uspevate da rešite razgovorom, pa i iskreni ste jedno prema drugom u svakom trenutku.
Imate neke lepe događaje u narednom periodu u planu, i moguće je da ćete da odete na lep duži zajednički odmor, te i da se sasvim posvetite jedno drugom.
Sasvim ste kompatibilni i odlično funkcionišete kao par, i ne smete da dopustite da vam bilo ko sa strane kvari sreću, i jednostavno ljude koji su zlonamerni i pakosni treba da naučite da najzad i ignorišete.

Jarac – mesečni horoskop za decembar

Ni ovaj mesec na poslovnom aspektu vama ne donosi neke promene i ne poboljšava situaciju kojom ste već duže vreme sasvim nezadovoljni.
Radite neki honorarni posao koji je trebao da bude samo premošćavanje krize dok ne nađete posao iz svoje struke, ali se sve nekako odužilo i vi nikako ne napredujete i radite za neku zaista mizernu naknadu, i to baš i vrlo teško i naporno, i praktično nemate vremena za sebe, ali nemate ni novca makar za pristojan život.
Razmišljate da odete u inostranstvo i da tamo pokušate da se snađete, ali opet vas koči nedostatak novca jer nemate načina da platite kurs jezika, i sve vas to frustrira i zaista se nikako ne pomerate sa mrtve tačke.

Usamljeni ste i nije vam trenutno do neke emotivne veze, jer ste nezadovoljni svojim životom u globalu.
Neke osobe pokušavaju da vas upoznaju sa ljudima za koje misle da bi za vas bili idelna prilika, ali vi stalno težite da prvo stvorite sebi jednu karijeru i materijalnu nezavisnost pa da se onda pak i nekako skrasite.
Osećate se kao da ste za sve nesposobni i vrlo ste ogorčeni na čitavu situaciju, jer jedan problem vuče drugi, i nemate više podršku ni porodice ni prijatelja, i kao da su svi od vas odustali i digli ruke.

Skloni ste da upadate u depresiju i da često menjate raspoloženja, a nikako nemate hrabrosti da se obratite za stručnu pomoć.
Počeli ste da uzimate neke antidepresive na svoju ruku, ali tako ne možete da rešite problem, i vi samo sebe mentalno otupljujete i pokušavate na kratko da prenebregnete situaciju u kojoj ste se našli, a ne rešavate naravno probleme na duže staze.

Vodolija – mesečni horoskop za decembar

Nervira vas ponašanje nadređenih, koji uporno ignorišu neke vaše molbe i zahteve za boljom pozicijom i povećanjem plate, i izbegavaju na svaki način da vas udostoje makar i odgovora.
Najzad ste rešeni da preduzmete neke mere i da sve i promenite, jer ste svesni da ovako ne ide i da samo sebe nervirate i stresirate se bez potrebe, a oko stvari koje ne možete da rešite i na koje ne možete da utičete.
Novac vam je veliki problem i stalno vam uplate kasne ili su zaista minimalne, i zato i nemate volje da se trudite i da radite kvalitetno, a vaši šefovi još imaju i petlje da vam stalno nalaze neke zamerke i da vas kritikuju da se ne trudite i ne radite dovoljno, iako se zaista uvek vi maksimalno angažujete i radite skoro po čitav dan.

U ljubavi vam je ovog meseca situacija promenljiva i na vaš odnos sa partnerom dosta utiče vaše nezadovoljstvo na drugim životnim aspektima, te ste zaista nekada netolerantni i nemate ni malo razumevanja za neke partnerove želje, i potrebu da jednostavno vaša veza funkcioniše na pravi način.
Iako se voljena osoba trudi da vam na svaki način pomogne, može da joj prekipi vaša stalna neka i mrzovoljnost i distanciranost, te da i na emotivnom polju doživite krah, i to će zaista sasvim da vas slomi.

Imate probleme sa radomn štitne žlezde koja utiče na čitav niz funkcija u organizmu, i morate da se hitno javite endokrinologu za pomoć i terapiju.
Ako predugo budete odlagali problem, moguće je da ćete morati i na operaciju, i to vas veoma i plaši jer može da dođe do povrede važnog živca ako se zahvat nestručno sprovede, te i da sasvim ostanete bez sposobnosti govora, ili da promuklo govorite do kraja života.

Ribe – mesečni horoskop za decembar

Vama je najzad sve krenulo na bolje, jer ste shvatili da neke stvari radite pogrešno i da morate da prihvatite i tuđe savete i pomoć, ako ne uspevate već sve sami da postignete na vreme.
Imate neku potrebu da sebe stalno stavkpljate u prvi plan, i to je jedan od glavnih razloga sukoba sa kolegama i nadređenima, jer ste nesposobni da pravite kompromise i da podnesete kritike.
Morate da radite sa puno više truda i angažovanja, jer ste pokvarili kvalitet rada i to su nadređeni počeli da primećuju, pa iako toga niste svesni svaka vaša greška se prati i broji, i to vam može na dalje ozbiljno uticati na razvoj karijere.

Vama se dopada neka osoba koju dugo poznajete, i sa kojom ste pre svega uvek bili prijatelj, ali ne znate da li da joj to priznate ili da sačuvate za sebe, jer ne želite da pokvarite prijateljski odnos ako taj neko nema ista osećanja prema vama.
Ne treba da dajete lažnu nadu nekome ko vas zaista obožava i želi sa vama ozbiljnu vezu, jer nije lepo da ako vi već i ne osećate ništa, vređate tuđa osećanja i poigravate se grubo nečijim predivnim emocijama koje su čiste i iskrene.
Niste spremni da počinjete neke ozbiljne veze jer ste još uvek u stanju neodlučnosti, pa ste rešeni daje bolje da pričekate neki povoljniji trenutak za ljubav, mada kada vas ona pak pogodi to nećete moći da planirate.

Imate neke alergijske promene na koži i na respiratornim sluznicama, te je moguće da je u pitanju neka hronična bolest, koja je došla u stanje akutizacije pošto vam je opao imunitet.
Pokušajte da smanjite stres i nervozu i da se malo više opustite, jer ste vrlo napeti i nervozni i to nikako ne pogoduje vašem opštem zdravlju organizma celini.
Muče vas i neke česte virusne infekcije i upalni procesi praćeni temperaturom i groznicom, pa je bolje da nekako i izbegavate boravak u kolektivu, te i da se hranite sa više vitamina i minerala.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!