Mesečni horoskop za avgust 2019

Mesečni horoskop za avgust 2019

Mesečni horoskop za avgust ove godine čitajte u ovom tekstu.

Ovan – horoskop za avgust

Mesec pred vama je idealan da ostvarite neke nove nposlovne kontakte i da čak počnete saradnju sa nekim partnerima iz inostranstva, jer ste u naboju kreativne energije i želite da sve pokažete za šta ste zaista i motivisani i sposobni da uradite.
Nemate potrebe da se preipsitujete jer ste sasvim dovoljno i edukovani i imate i intuiciju i logiku na svojoj strani, pa rezultati pretenduju da budu izvanredni i emsši vam se neka odlično plaćena inostrana karijera.
Imate sve predispozicije da uspete i da se istaknete, jer ste neko ko je vrlo vredna i zaista predana osoba, i nadređeni će biti prezadovoljni vašim uspesima, jer su to i uspesi cele kompanije.

U ljubavnom planu nije sve baš onako kako ste zamišljali, jer zajednički život sa partnerom ima i neke prednosti i mane, ali vi dajete sve od sebe da se nekako i prilagodite i da poravite kompromise što više možete.
Sa druge strane vam smeta jer vas osoba koju volite uzima zdravo za gotovo i smatra da je vaša budućnost već i jasno definisana, i ne uzima u obzir da ako vam nešto smeta vi imate sva prava da se predomislite i da otkažete planove za brak.

Bili ste dugo veoma lošeg zdravlja, jer ste obnovili neku povredu ruke koja je ranije nepotpuno i neadekvatno lečena, pa je to dovelo do potrebe da uzmete bolovanje i da mirujete.
Nemojte da izostajete sa fizikalne terapije sa opravdanjem da nemate vremena, jer je to zaista za vaše dobro i treba da poštujete lekarske savete, jer vidite šta se desi kada radite na svoju ruku.

Bik – horoskop za avgust

Preostalo vam je na kraju svega da se posvetite radu na poljoprivredi i da ostavite iza sebe dobar kancelarijski posao, jer ste prethodne prilike olako i prokockali, i niko vam drugi osim vas samih nije kriv za sadašnje stanje u kome ste se našli.
Stalno imate problema sa finansijama i iako ste otpočeli privatni posao na kraju ste se samo još više i zaduživali i niste poštovali neke rokove i obaveze, pa vam je i to donelo samo gubitke i narušilo neke stare poslovne kontakte i veze, i kakvu takvu reputaciju.
Pomirite se sa situaciujom i radite onoliko koliko možete jer postoji mogućnost da se na kraju nešto i promeni, ali je važno da vi shvatite koje su vaše greške, jer vam je uzaludna neka nova prilika ako sve opet budete radili istio kao i pre.

Ako ste duže vreme slobodni, sve ćete da učinite kako biste osvojili nekoga ko vam se već baš dugo dopada, ali vam na žalost osećanja neće biti uzvraćena istom meroim i to će da vas razočara i da vam stvori neki osećaj manje vrednosti i da vam umanji samopoštovanje.
Skloni ste da u samoći i dokonosti razmatrate neke stare veze i analizirate pogreške, pa nemojte da pogrešite i da opet počnete da se zabavljate sa bivšim partnerom, jer to zaista neće da donese ništa dobro i pozitivno.

Najzad je zdravlje na zadovoljavajućem niovou, jer ste početkom meseca imali vrlo ozbiljne probleme sa astmom i imali ste napade gušenja, pa ste jedva nekako uspeli da se oporavite.
Možda je pametno da u jačanju svog organizma i imuniteta konsultujete neke stručnjake koji se bave alternativnom medicinom, i da na takav način pokušate da poboljšate svoje opšte stanje.

Blizanci – horoskop za avgust

Morate da sasvim promenite taktiku i način rada i da se ponašate više agresivno i napadno u svom poslu, jer samo tako možete da ostvarite neke željene ambicije, jer ako ste suviše mirni i tihi, uprkos dobrim idejama i planovima, nemate izgleda da pobedite konkurenciju.
Uložite neke dodatne napore i energiju u ostvarenje nekih zadataka, jer će to da vas na kraju dovede na odličnu poziciju i moći ćete da naoredujete i brže i bolje nego što ste pomišljali.
Sarađujte sa kolegama i pomažite im kada god ste u prilici, jer iako najzad ne očekujete nikakvu povratnu pomoć, može se desiti da vam u nekom momentu i znači nečiji savet i iskustvo.

Ako ste u nekoj dužoj vezi ili braku, treba da se zapitate da li je to zaista iz ljubavi ili iz navike i materijalne sigurnosti, jer ste u riziku da ako ne volite partnera vi počnete da švrljate unaokolo i da se sasvim beznadežno i zaljubite u nekoga koga ste nedavno upoznali.
Sa druge strane ako ste slobodni, ne treba da olako srljate u neke avanture i neobavezne veze, jer morate da shvatite da tako nećete uspeti da prebolite i da zaboravite nekog starog partnera, i baš i mnogo je pametnije da se sa njim opet nađete i da o svemu sasvim otvoreno porazgovarate kako biste vi bili mirniji, te i kako biste se najzad sabrali u svom emotivnom rasulu i haosu.

Potiskujete neka osećanja ili nezadovoljstvo i tešite se hranom, a svesni ste da vam prejedanje može samo da naškodi i da ste i tako skloni gojenju, a imate i naslednu predispoziciju da razvijete šećernu bolest.
Niste baš najstabilniji u psihičkom smislu i skloni ste da često menjate raspoloženja, i da upadate u stanje depresije a potom da postanete euforični, pe je savet da se obratite nekom psihologu i da pokušate da rešite problem razgovorom i određenim lekovima, jer to zaista nije sramota.

Rak – horoskop za avgust

Naporan rad će najzad da donese odličnu materijalnu satisfakciju i unapređenje, ali će da vam imponuje posebno pohvala i poštovanje od strane nadređenih i kolega, i bićete sasvim i srećni i zadovoljni, pa ćete da poletite od zadovoljtva i da nastavite da radite još motivisanije i sa više energije i snage.
Međutim, već krajem meseca je moguće da će da dođe do nekih problema na poslu i moraćete da snosite odgovornost za nečije tuđe greške, i to će da vas veoma iznervira, ali ste bili svesni svega kada ste prihvatili da budete lider, i sada nemate prava da kukate, jer ste trebali na vremne da baš vi i obratite pažnju na neke propuste koje su saradnici iz vašeg tima napravili.

Očekujete da partner čita vaše misli i da vam stalno ugađa onako kako ste vi zamislili, pa ste u sukobima pre svega oko toga što vi niste otvoreni i iskreni prema osobi kuju volite, i smatrate da zaslužujete da vam se pokloni više pažnje i nežnosti, ali partner zaista nije vidovit da bi mogao da pretpostavlja šta se vama mota po glavi.
Imate poverenja u osobu sa kojom ste već dugo u vezi i ne dovodite u pitanje njenu vernost i odanost, ali treba da pokušate da se upoznajete svakim danom sve bolje kako ne biste došli u situaciju da neko ko je na vašu idilu vrlo ljubomoran, baci seme razdoira i pokuša da vas posvađa namerno.

Veoma ste iscrpljeni i umorni, jer ste pre svega pod stalnim stresom i loše i spavate, pa je zaista i poželjno da promenite način ishrane i da uzimate više vitamina i nekih mineralnih suplemenata.
Treba da proverite i stanje srca i krvnih sudova, kao i krvni pritisak, jer je moguće da imate neke kasnije probleme, pošto su već neki vaši preci imali iste bolesti.

Lav – horoskop za avgust

Muka vam je da se stalno prepirete sa kolegama oko onoga što je prioritet da se uradi, i što jeste krucijalno za rezultate vaše firme i konkurentnost na tržištu, ali je na vama da budete odgovorni i da pronađete neko rešenje jer ste na poziciji lidera i ne smete da dopustite da sve te greške dođu do onih viših instansci, jer ćete tada samo vi biti u problemima.
Potrebna vam je jedna bolja taktika i spremnost da razmišljate brzo i logično i da ne dopustite da vas uplaše neki izazovi i nova iskušenja, jer ste navikli da uvek budete dva koraka ispred svake konkurencije, a jer ste odgovorna osoba koja u svemu što radi daje svoj maksimum.

Izlazite i odlično se provodite i najzad ste srećni i slobodni da se opustite i da neobavezno baš i flertujate sa svima koji vam se dopadaju, i imate zaista puno udvarača što vam veoma imponuje.
Najzad ste rešili da izađete iz jedne emotivne veze koja vas je zaista gušila i stvarala vam pritisak i niste bili dužni da se stalno prilagođavate partneru i da mu dopustite da vas promeni, pa ste sada slobodni isrećniji nego ikada pre, jer ste zapravo osetili olakšanje i spokoj slobode i uživanja.

Potrebno je da se samo malo odgovornije odnosite prema svom zdravlju da bi sve bilo u najboljem redu, te i da bi se vaš organizam u pravom smislu reči i preporodio, tako da pokušajte makar da izbacite masnu i nezdravu slatku hranu i grickalice, te i da se malo rekreativno bavite nekim sportom.

Devica – horoskop za avgust

Takmičarski ste nastrojeni i stalno imate potrebu da se nekome dokazujete i da pokažete za šta ste sve sposobni da realizujete, ali upravo ta vaša potreba da se pokažete dovodi vas u situaciju da se ponašate i nepromišljeno i brzopleto, te i da neke tajne i planove nesvesno odajete konkurtentima.
Rezultatima koje ostvarujete nikako niste zadovoljni i to se odražava na vaše unutrašnje stanje pa ste napeti i nervozni, te i pokušavate da što pre popravite neke propuste ali je obično za to kasno kada se sve realizuje i kada se napravi mesečni presek, pa ste sami krivi za minus u kome ste se našli u finansijskom smislu, i imaćete daleko manji budžet za naredni period.

Vi ste spremni da se uvek borite za svoiju ljubav i da dajete svoj maksimum da veza opstane i da bude kvalitetna, pa isto zalaganje očekujete i od svog partnera ali se on ponaša zaista baš krajnje nonšalantno i kao da mu je sasvim svejedno.
Možete da očekujete neka jako lepa i nova poznanstva i iznenađenja od strane osoba koje dugo niste videli, ali nemojte sebi da dopustite da se upuštate u neke avanture ako ste već zauzeti, mada ste u zaista velikom iskušenju, ali makar toliko ispoštujte sadašnjeg partnera da sa njim korektno i fer raskinete vezu.

Niste u dobroj kondiciji i vaše telo šalje neke signale da ste umorni i iscrpljeni i ne treba da ih ignorišete i zanemarujete jer vam mogu napraviti teške imunske poremećaje i oboljenja.
Ne unosite dovoljno vitamina i zdravih komponenata, pa ste skloni da često patite od nekih gastrointestinalnih tegoba, ali su takođe dosta učestale i alergijske reakcije i infekcije i pokušajte da promenite svoje navike i da poboljšate opšte stanje organizma.

Vaga – horoskop za avgust

Imate neke odlične ponude da radite u struci, ali vi se premišljate jer vam je na trenutnom poslu i bolja plata i već ste se navikli na kolege i zajedno odlično funkcionišete i ostvarujete zajedničke ciljeve.
Nije pravi trenutak da propustite neke odlične ponude da napredujete pa makar to bio rad za konkurentsku firmu, jer ste sve stariji i dolaze neke mlade nade koje ne prezaju da sve preduzmu kako bi ostvarile ambicije i ciljeve, pa je vrlo nerealno da očekujete da ćete kasnije imati neke slične šanse.

Skloni ste stalno da maštate i da fantazirate o nekom idealnom odnosu kao iz bajke, i treba da se probudite iz sanjarenja i da shvatite da realnost nije baš tako ružičasta.
Vama su trenutno osećanja pomešana i ne znate kako da se postavite, jer partner od vas ima neka prevelika očekivanja i kao da vas pritiska da donesete neke odluke koje ne želite, pa je vama pak i zaista dosta komplikovana situacija u vezi.
No kao i uvek do sada, nemojte da se podređujete nikome i ostanite dosledni sebi, jer onaj koji i samo od vas tzraži da se prilagodite njemu, i ne ume da voli na pravi način, i pred vama je tek budućnost i možda neka osoba koja je zapravo vaša srodna duša.

Moguće su neke akutne infekcije pre svega respiratornog i urinarnog trakta, i nemojte da se opet lečite na svoju ruku već potražite savete lekara.
Takođe, ni hormoni ne rade baš kako treba i poželjno je da najpre proverite krvnu sliku i da još ispitate funkciju nadbubrega i štitne žlezde jer je moguće da je zapravo hormonski disbalans i uzrok nekih simptoma koje imate i naravno koje zanemarujete.

Škorpija – horoskop za avgust

Nećete ništa da izgubite ako malo odete na odmor i predahnete od svakodnevnih obaveza, iako ste vrlo odgovorni i posvećeni poslu i verujete da će bez vas sve da se raspadne i da krene lako i nizbrdo.
Vi ste neko ko je uvek spreman na rizik i na neke nove izazove, jer ste vrlo ambiciozni i želite da ostvarite određene zacrtane ciljeve i finansijsku dobit, ali pazite da se nekada preterano ne zanesete u svojim željama, koje su u neskladu sa mogućnostima mi da olako ne propadnete.

Moguće je da ćete u narednom periodu da upoznatze nekoga ko je vama suđen i sa kime ćete da se kasnije i obavežete na večnu vernost i ljubav, ali nemojte da srljate i da po scvaku cenu tražite više nego što imate, jer lako možete sve da izgubite.
Ako ste slobodni vama je ljubav upisana u zvezdama, i neka nova i iznenadna poznanstva će da se pretvore u prelepu romansu, i uživaćete u svakom trenutku sa voljenom osobom.
Važno je da ste vi zaista iskreni i otvoreni prema partneru i da želite da mu pokažete svakim gestom koliko vam znači i koliko ste srećni što je on u vašem, životu.

Imate dijagnozu arterijske hipertenzije, pa iako uzimate terapiju, vama se vrednosti pritiska ne regulišu kako treba, sve jer se ne pridržavate zdrave ishrane i uopšte ne ostavljate poroke kao što je pušenje, iako znate da je to jedan od najvećih faktora rizika za srčane bolesti.

Strelac – horoskop za avgust

Imate ružnu naviku da svoje stavove i mišljenja po svaku cenu namećete drugima, i vi ste zapravo osoba koja nema nikakve kvalitete niti znanja u vezi sa poslom koji ste dobili, ali imate želju da se stalno dokazujete, umesto da ćutite i da se trudite da što više prakse steknete kako biste opravdali ukazano poverenje.
Sa druge strane ne možete da podnesete autoritete i stalno se sukobljavate sa nekim ko vam je nadređen, i kome na kraju krajeva i odgovarate za svoje postupke, pa se pripazite da vas ta osoba namerno ne uzme na zub i da vam ne oteža posao sve dok situacija ne kulmminira time da poželite sami da date otkaz.
Mnogo je po vas pametnije da radite ono za šta imate i neke kvalifikacije i iskustva, umesto da se utrpavate tamo gde ne možete da se pokažete i dokažete, ali ste iskomplekisrani i stalo vam je da radite na nekoj što boljoj poziciji.

Smatrate da vam je duga veza ograničila neku slobodu i nezavisnost, ali treba da se zapitate da li je to zaista tako ili vi tražite neke razloge da ostavite partnera jer ste se uplašili nekog narednog koraka, i niste spremni za brak i za zajednički život.
Iako ste sumnjali da vam partner nije odan ni veranm, zaista nemate nikakave osnove niti dokaze za takve poretpostavke, pa se malo bolje ponašajte jer će vaši ljubomorni ispadi i pritisak da na kraju i dosade partnertu.

Imate povišene vrednosti holesterola i triglicerida u krvi, ali vi uopšte ne pazite ni na ishranu niti razmišljate o mogućim posledicama ako dođe do nastanka ateroskleroze i zakrčenja važnih i vrlo krucijalnih krvnih sudova, te ne shvatate da su takve stvari preduslov za nastanak srčanog i/ili moždanog udara.

Jarac – horoskop za avgust

Radite posao koji ne volite i koji vam zaista ne donosi nikakvu dobru materijalnu dobit, ali ste zapostavili neku edukaciju i nemate kvalifikacije da pronađete nešto bolje i povoljnije u smislu finansija.
Opet stalno nalazite opravdanja da je vaša stvar šta ćete da radite i da imate prava da birate svoje poslove sve dok sami sebe izdržavate, ali ste i sami svesni da ovakav način rada nema budućnost jer ni sada nije siguran i vi stalno strepite da li ćete danas ili sutra da ostanete bez posla i time i bez ikakvih prihoda.
Pokušajte da se izborite za sebe i da potražite svoje mesto pod suncem, jer ako se ne borite sami, niko drugi za vas to neće učiniti.

Usamljeni ste i već duže vreme ne izlazite i ni sa kim se ne družite, te samo pak maštate o nekim osobama koje ste upoznali i koje biste voleli kao svoje poartnere, ali od snova i maštanja nemate ništa.
Pokušajte da sebe ne opterećujete potrebom da po svaku cenu nađete partnera i da se povežete sa nekim na prvom sastanku, već jednostavno izađite u provod sa prijateljijma bez očekivanja i bez opterećenja, pa ako se nešto lepo i iznenadno desi bićete srećni i zadovoljni, a u suprotnom opet nećete biti razočarani.

Imali ste neke skore stomatološke intervencije i utvrđeno je da imate gangrenu zubnog niza, pa strahujete da li ćete moći da izlečite stanje ili ćete morati da idete na neke ozbiljnije intervencije i da na kraju i ostanete bez svoji zuba i da stavljate veštačke implante.

Vodolija – horoskop za avgust

Ako budete adekvatno i realno odredili svoje prioritete, moći ćete da ostvarite željene ciljeve i da napredujete u karijeri onim tempom kojim ste i očekivali, i u pravcu kome ste se nadali kao želji i ambiciji.
Po pitanju novca je samo početak meseca malo problematičan, ali će sve da se ubrzo popravi i imaćete i više nego dovoljno sredstava da počnete neki dodatni posao i da osnujete neku svoju privatnu kompaniju koja vam je odavno želja.
Ne treba da brzopleto donosite neke odluke, i vi ste ta osoba koja treba da usmerava ceo tim da racionalno i analitički sve probleme rešava jer samo tako je krajnji uspeh i zagarantovan.

Imate izgleda za neke nenadane i lepe promene na ljubavnom aspektu, te ćete da iza sebe ostavite sve ono što vam je u proteklom periodu stvaralo brige i nervozu, i da se sasvim opustite i budete uz novog partnera puni i energije i optimizma.
Ako ste već u jednoj dugoj i stabilnoj vezi imaćete priliku da uplovite u brak, dok ako ste ipak slobodni možete da očekujete da u narednom periodu i upoznate nekoga ko je zaista u pravom smislu reči vaša srodna duša.
Svakako su na polju ljubavi za očekivati neke velike i znatne promene, i u svekom slučaju su one po vas odlične i ne treba da brinete ni najmanje.

Imali ste nedavno neku ozbiljniju intervenciju i sada ste u fazi oporavka, pa ste srećni jer ste najzad kod kuće i možete da se malo i opustite jer je sve prošlo u najboljem redu.
Obratite pažnju na neke sve učsetalije vrtoglavice i proverite čulo sluha i ravnoteže, ali opet i prekontrolišite krvni pritisak i uradite EKG , kako biste isključili preliminarno neke srčane aritmije ili valvularne mane.

Ribe – horoskop za avgust

Nemojte da dopustite da vam neko stalno suflira šta i kako trebna da radite, jer ste vi neko ko je dosta i iskusan i odgovoran i pustite kolege i saradnike neka rade po svome, ali vi ne menjajte već provereni recept za ostvarenje odličnih rezultata i napredak u finansijskom smislu.
U vama već jedno vreme poistoji doza nezadovoljstva, jer smatrate da ste zaslužili poziciju koja je pripala nekom drugom, ali je šef zapravo tako odlučio jer ste vi najavili da planirate preseljenje u drugi grad kako biste počeli zajednički život sa partnerom, i niste se na vreme izjasnili šta želite pa je njemu bio potreban neko na pomenutoj poziciji, te iako ste vi svakako bili prvi izbor ipak ste vi sami na neki način sebe sabotirali.
Ukazale su vam se i neke odlične prilike da promenite posao jer su svi oduševljeni vašom logikom i sposobnošću da i u najtežim momentima ostanete fokusirani i pribrani i na vama je da samo odaberete ako želite da promenite firmu, jer imate zaiste puno dobrih ponuda.

Lubav vam je prioritet jer ste rešili da se najzad skrasite pored osobe koju volite, ali ste počeli da sve više nailazite na neke osobine koje do sada kod partnera niste primećivali, i one vas dosta i zbunjuju i navode da počnete da se premišljate.
Najviše vam je krivo što uviđate da vas partner uzima zdravo nđza gotovo, a vi ste se zbog njega odrekli mnogih odličnih prilika, i nemate načina da sve popravite a njega kao da ne zanima kako se vi zaista osećate i da li ste povređeni.

Najzad ste uspeli da se oslobodite viška kilograma koji vam je zadavao i probleme sa kičmom i kolenima, ali nemojte opet da se vratite lošim starim navikama i da sve olako upropastite, jer ste uvideli da je potrebno puno rada i odricanja kako biste se vratili na staru odličnu kilažu.
No važno je da shvatite da ste pored toga što ste rešili jedan estetski problem, znatno popravili i opšte stanje organizma jer je gojaznost važan faktor rizika za mnoge hronične bolesti i stanja.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!