Ljubavni sat – značenje sati i minuta

Ljubavni sat – značenje sati i minuta

Postoji princip da svako veruje u ono što želi, da se nekome želje ostvaruju jer u njih veruje, i da neki “mali i tajni znaci”, možda jesu presudni da odrede sudbinu ili da pomognu da se lakše ipak i prevaziđe ono što je teško ili ono što se potajno sanja i čemu se neko nada.

Tako je i takozvani ljubavni sat veoma popularan još od davnina, te u njega može da se veruje iskreno i da se svi simboli kada su poklopljene kazaljke na satu tumače onako kako je neko već i osmislio, ili da se na kraju krajeva sve shvati i prihvati kao jedan vid razonode i zabave, koju vam niko ne može ni oduzeti ni zameriti.

Nije važno da li se radi o digitalnom ili klasičnom časovniku, te da li su na njima isti brojevi ili je pak poklopiljena ćiza na satu, važno je da se nađe neko tumačenje i da se u njega veruje ili ne, i u tome i jeste poenta ovog teksta, da se onima koji veruju daju neka pretpostavljena tumačenja, a onima kojima je sve samo igra i zabava, ove informacije budu i razonoda.

Značenje sati i minuta prema ljubavnom satu kada se kazaljke na satu poklope

Neka od pretpostavljenih značenja kada se u tačno određeno vreme poklope kazaljke na satu, biće navedena u nastavku ovog teksta, a naravno neko će u njih verovati, a neko drugi neće, pa je na svakome da se ili razonodi i zabavi ili da u značenju poklopljenih kazaljki, pronađe simboliku u kojiu će da veruje.

00:00 – kazaljke na satu su se poklopile u ponoć

Neka osoba koja vas je davno srela, misli na vas i ne može da vas zaboravi.

Možete da očekujete iznenadni susret i izjavu ljubavi, te ćete svakako imati na ljubavnom planu puno neočekivanih zbivanja u danima koji slede.

Bilo bi lepo da nekome za koga znate da mu se dopadate posvetite malo više pažnje, te da odete na kafu i da se bolje upoznate, jer je možda baš potrebno malo da iskrice između vas “prorade”.

01:05kazaljke na satu su se poklopile u jedan sat i pet minuta pošto je prošla ponoć 

Niste ni svesni koliko neko za vama pati i koliko je u vas zaljubljen, ali nema hrabrosti da vam priđe i da izjavi sva svoja osećanja.

Neko veoma lepo i zanimljivo iznenađenje će da vam priredi osoba sa kojom ste dugo u vezi ili braku, i vrlo će vam prijati takva pažnja, te ćete da se osetite posebno i voljeno.

Mada razmišljate stelno o nekom kolegi sa posla, nije vredno da pokvarite svoje odnose zarad neke prolazne avanture, iako i ta osoba nije prema vama ravnodušna, i ima simpatije ali okleva da vam sve to prizna.

02:10kazaljke na satu su se poklopile u dva sata i deset minuta pošto je prošla ponoć 

Imate priliku da nekoga upoznate u skorije vreme, i da se zaljubite sasvim nepromišljenio, ali ta osoba nije za vas dobar izbor, jer je neiskrena i pazite se da ne patite i da se ne razočarate previše.

Ako ste se nedavno upustili u neku tajnu vezu ili avanturu, i smatrali je prolaznom imate šansu da sa tom osobom ostvarite veoma lep i dugotrajan romantični odnos i ne treba da bežite od sudbine.

Mada ste verovali da ste preboleli neku svoju staru ljubav, ponovni susret može da dovede do neočekivanih obrta, pa budite spremni na neke velike promene u narednim danima.

03:15 – kazaljke na satu su se poklopile u tri sata i petnaest minuta pošto je prošla ponoć 

Smatrate da se partner prema vama ponaša vrlo loše i sumnjate da vam nije veran, pa sebi stvarate stalni stres i nervozu, a nemate nikakav valjan razlog da tako razmišljate.

Neka osoba sa kojom ste započeli ili želite da počnete vezu, ne voli vas iskreno i želi da sa vama bude samo iz koristi, pa još jednom razmislite da li da nekome koga niste dobro upoznali i “date srce na dlanu”.

Prijatelji žele da vas upozore da nekome preterano verujete i da više niste ona ista osoba, ali vi ih uporno ignorišete i umesto da porazmislite o svemu, ljutite se na one koji vam samo žele dobro.

04:20kazaljke na satu su se poklopile u četri sata i dvadeset minuta pošto je prošla ponoć 

Nekome se veoma sviđate u svakom smislu, ali ste vi vrlo nepristupačni i distancirani, i ta osoba ne zna da li ima bilo kakve šanse, pa se ni ne usuđuje da vam pokaže svoje emocije.

Osoba koja vam se dopada će da vas pozove sasvim nenadano na neki romantični izlazak, i nemojte da sve sami upropastite svojim ponašanjem, jer imate priliku da najzad nađete sreću i da se iskreno neko u vas zaljubi, pa se potrudite da se opustite i da ne glumite već da budete onakvi kakvi zaista i jeste.

Mada vi ne volite vezu na daljinu, neka osoba u koju ćete da se iskreno i zaljubite, promeniće vam sve “naglavačke” i bvićete spremni da pravite mnoge kompromise i da se posvetite samo sreći i ljubavi koju ste dugo čekali. 

05:25kazaljke na satu su se poklopile u pet sati i dvadeset i pet minuta u rano jutro 

Ne treba da oklevate ako vam se neko dopada i možete da učinite prvi korak ka svojoj sreći, pa i ako osoba koja je predmet važe želje ne oseća isto, nećete ništa da izgubite ako pokušate i ako budete iskreni.

Neke lepe vesti su danas pred vama, bilo da ćete da se pomirite sa bivšim partnerom, ili ćete da upoznate osobu koja je vaša “srodna duša”, ali je svakako dan prepun nekih obrta i iznenađenja, i imaćete utisak kao da se nalazite u nekom filmu.

Bićete impresionirani i očarani nekom osobom koju ste tek upoznali, i nemojte da se iznenadite ako “uhvatite sebe” da stalno o tom nekom razmišljate i da sanjarite budni o ljubavi i sreći sa osobom koja je tek ušla u vaš život.

06:30kazaljke na satu su se poklopile u šest sati i trideset minuta u rano jutro 

Osoba koja je bila vaš bivši partner ili neprežaljena ljubav, počela je da sve više misli na vas i da se nada da ćete obnoviti romansu, ali vi ste i dalje neodlučni pa vam ovakva situacija na ljubavnom satu pokazuje da treba da ljubavi date novu šansu.

Ne treba da preterano verujete svakome, jer ćete da se pokajete pošto ste osećali jedno ali ste radili drugo kako biste svakome učinili, a sebi ste naneli najveću štetu.

Ako ste u vezi ili u braku, ovakva satnica vam jasno daje do znanja da je vaš partner okupiran nekim drugim stvarima i da na vas uopšte ni ne misli, te da vas u poslednje vreme uzima “zdravo za gotovo”. 

07:35kazaljke na satu su se poklopile u sedam sati i trideset i pet minuta pre podneva 

Na žalost imaćete skoru svađu sa partnerom, jer on želi da vas ostavi ili nema razumevanja za neke vaše želje, pa ako vam je zaista stalo da ostanete zajedno, morate da se oboje dosta više potrudite nego do sada.

Moguće je i da ćete da se pomirite uskoro sa nekom osobom sa kojom ste se posvađali odavno, ali na žalost poverenje se nikada neće u potpunosti moći vratiti, pa ćete biti stalno na oprezu i takav stav će da vas dosta umara, pa ćete se pitati da li ste prenaglili i pogrešili.

Preterano ste stavili na pijedestal nekoga ko vam se dopada, i kada ostvarite neko bliže poznanstvo i prisniji kontakt, vrlo ćete da se razočarate u tu osobu, ali i u sebe jer su vas emocije ponele i zanemarili ste ono što vam je razum govorio. 

08:40kazaljke na satu su se poklopile u osam sati i četrdeset minuta pre podneva 

Potrebno je da budete sasvim otvoreni i da stavite do znanja osobi koja vam je partner, da joj više ne verujete i da sumnjate u njenu vernost i osećanja, te da date priliku i drugoj strani da iznese svoje argumente.

Previše oklevate kada je u pitanju ispoljavanje osećanja prema nekome ko vam se dugo dopada, i samo ćete na taj način da propustite šansu da budete srećni, pa umesto da se stalno preispitujete preuzmite rizik i priznajte svoje emocije.

Partner je ljubomoran i stalno vam nešto prebacuje, pa su danas moguće svađe i sukobi i to čak i na javnom mestu i pred ljudima koji su vam prijatelji, pa ćete tražiti da oni stanu na vašu stranu.

09:45kazaljke na satu su se poklopile u devet sati i četrdeset i pet minuta pre podneva 

Možete da očekujete da vas iznenada pozove neko koga ste sreli na poslovnom putovanju ili na odmoru, te da počnete i neku vezu na daljinu, iako ste smatrali izričito da vi niste osoba za takav vid odnosa.

Morate da se povučete na vreme, jer će da vam se udvara neka osoba koja vam ne priliči, jer je ili zauzeta ili vam je kolega ili šef na poslu, pa nemojte da dopustite sebi da vas nadvladaju emocije, jer po vas to nikako neće biti dobro.

Udvara vam se osoba koju ste smatrali prijateljem, i ne znate šta da radite jer vi zaista ne osećate isto, ali vam je žao da pokvarite prijateljstvo, pa šta god da odlučite nećete uspeti da sačuvate odnos koji ste imali ranije, i važno je da budete iskreni i otvoreni. 

10:50kazaljke na satu su se poklopile u deset sati i pedeset minuta pre podneva 

Ne obraćate pažnju na nekoga ko vam se sasvim diskretno i nenametljivo udvara, jer ste preokupirani nekom prošlom vezom koja nema nikakav izgled za budućnost.

Imate priliku da izađete na romantičan sastanak sa osobom plave kose i plavih očiju, pa obratite pažnji na nekoga ko vam je sused, poznanik sa posla ili tek neko ko je spreman da vas iznenada pozove i da vam izjavi sva svoja lepa osećanja. 

11:55kazaljke na satu su se poklopile u jedanaest sati i pedeset i pet minuta pre podneva 

Žao vam je jer ste se udaljili od partnera i jer ste svesni da se vaša ljubav nekako i ugasila, i mada on pokušava da sve vrati na staro, nemate srca da mu kažete da je sve prošlo i da treba da oboje krenete dalje.

Osoba koja vam se dugo dopada i koja sa vama flertuje i stalno vam poklanja pažnju, nije iskrena i želi da sa vama bude samo iz koristi ili vas posmatra kao prolaznu avanturu, pa treba da se saberete i da poslušate prijatelje koji vas savetuju iskreno da treba da se što pre distancirate i zaboravite na onoga ko vam je opkupirao misli.

Po malo ste se zatvorili u sebe i ne obraćate pažnju na nekoga ko je veoma za vas zaintresovan i ko želi lepu vezu sa vama, a vi ga posmatrate kao prijatelja koji je uvek tu kada treba da sluša sve vaše “žalopojke”. 

12:00kazaljke na satu su se poklopile u podne 

Ne prestajete da razmišljate o nekome koga ste nedavno upoznali, a ni ta osoba nije baš ravnodušna prema vama, pa možete da očekujete uskoro i telefonski poziv i novi susret.

Neko ko vam se dugo dopada, ne razume vaša osećanja i smatra vas prijateljem, pa je potrebno da iskreno i otvoreno sa tom osobom o svemu porazgovarate, kako biste rešili najzad sev nedoumice i mogli da krenete dalje ako vam osećanja nisu uzvraćena.

Mada niste očekivali da će vam neka osoba iz prošlosti uneti u život toliko pozitivnih promena, ipak ste spremni da joj date novu šansu, ali će da vas stalna sumnja opterećuje i nikako nećete moći da se sasvim opustite, pa razmislite da li vam je takav vid odnosa potreban ili vam samo nanosi štetu.

13:05kazaljke na satu su se poklopile u jedan sat i pet minuta pošto je prošlo podne 

Niste ni svesni koliko se dopadate nekome ko ima crnu kosu i ko vam je stalno u blizini, ali ga ne primećujete, pa sledeći put kada vam se komšija ljubazno javi, obratite pažnju na to da li pokušava da vam “pogledom kaže više nego rečima”.

Nemate nikakav razlog da pravite partneru ljubomorne scene, pa treba da sebe preispitate da li to radite jer želite promene i jer niste više srećni u vezi, pa pokušavate da sve prebacite na osobu sa kojom ste u vezi/braku, kako biste vi bili u pravu. 

14:10 kazaljke na satu su se poklopile u dva sata i deset minuta pošto je prošlo podne 

Nenadani susret sa nekom osobom koja vam se dugo dopada, doneće vam lepe trenutke i sreću koju niste očekivali, jer ćete postati svesni da su vam osećanja uzvraćena i nećete moći da prestanete da se smejuljite svakog trenutka.

Možete da očekujete poljubac od neke osobe koja vam se dopada, pa ćete se osetiti posebno i privlačno, i sve će da vam na ljubavnom planu ide i bolje nego što ste mogli da zamislite.

Već se dugo preko društvenih mreža dopisujete sa nekom osobom, ali stalno odlažete susret jer ste se pretvarali da ste ono što nioste, i nemate razloga da lažete sebe i druge, jer onaj kome se dopadate, voleće jednako i vaše vrline i mane. 

15:15kazaljke na satu su se poklopile u tri sata i petnaest minuta pošto je prošlo podne 

Uporno izbegavate susret sa nekom osobom koju ste nedavno upoznali, jer naslućujete da želi da vam prizna svoja osećanja i da je u vas zaljubljena, ali je problem što vi ne osećate iosto, pa se trudite da izbegnete situaciju da nekoga povredite.

Pazite se lažnih prijatelja, jer pokušavaju da vam naruše idilu koju imate u vezi/braku sa partnerom, in e nadate se da vam je neko ko vam “radi o glavi” bliže nego što biste ikada i pomislili, pa treba da se malo distancirate od onih koji su slatkorečivi i koji vam idu “niz dlaku”. 

16:20kazaljke na satu su se poklopile u četri sata i dvadeset minuta pošto je prošlo podne 

Neko kome se dopadate već dugo, na svaki način pokušava da vas impresionira i osvoji, pa iako vama smeta jer je ta osoba postala i malo previše navalentna i napadna, ipak pokušavate da ostanete fini i korektni i da ne povredite nečija osećanja.

Vama je lepo u vezi sa osobom sa kojom ste nedavno počeli romansu, ali morate da poslušate i svoje prijatelje koji imaju priliku da sve sagledaju “sa strane i hladne glave”, i koji vam uporno ponavljaju da treba da se malo trgnete i da ste preterano opušteni i verujete preterano svom partneru, koji vas zapravo bezočno laže i vama manipuliše samo iz koristi. 

17:25kazaljke su se poklopile u pet sati i dvadeset i pet minuta pošto je prošlo podne 

Možete da se opustite i da uživate u vezi sa voljenom osobom, jer ste zaista pronašli nekoga ko je za vas poseban i ko na vas uvek misli, pa i sada u trenutku dok gledate u poklopljene kazaljke na satu.

Nećete moći da odbijete poziv neke osobe koja vam se dopada na večeru ili izlazak, ali ste sasvim pogrešno protumačili njene namere i samo ćete da se izblamirate ako pokušate da izjavite ljubav nekome ko vas zapravo smatra prijateljem i ko je već dugo emotivno ispunjen i zauzet. 

18:30kazaljke na satu su se poklopile u šest sati i trideset minuta pošto je prošlo podne 

Pred vama je skora svađa sa partnerom, jer ste oboje pšreviše tvrdoglavi da popustite i da prestanete da pravite dramu oko svake sitnice.

Zaboravili ste skoro koliko je lepo kada se opustite sa voljenom osobom i kada vas ljubav i osećanja ponesu, te ćete da uživate u romantičnom vikendu sa partnerom, i moći ćete da se sasvim posvetite samo jedno drugom. 

19:35kazaljke na satu su se poklopile u sedam sati i triudeset i pet minuta pre ponoći 

Nekome se već dugo dopadate ali nema hrabroisti da vam izjavi ljubav, a vaš stav osobe koja je hladna i nepristupačna, ni najmanje ne pomaže.

Morate da naučite da se malo opustite, ali i da verujete svojoj intuiciji, kao i da se nikako ne upustite u vezu sa nekim za koga znate da je zauzet, jer ćete sebi naneti najviše štete i samo ćete vi na kraju da patite i da budete stavljeni “na stub srama”, ako se najzad za vašu tajnu romansu sazna. 

20:40kazaljke na satu su se poklopile u osam sati i četrdeset minuta pre ponoći 

Desiće vam se ljubav kada se najmanje budete nadali, i sasvim će da vas “pomeri iz mesta”, pa iako niste verovali da takva osećanja mogu da postoje i da je moguće da za nekoga koga ste tek upoznali tako intenzivno osećate, ipak ste presrećni i nemate razloga da o bilo čemu brinete.

Možete da izgubite osobu do koje vam je stalo, jer ste počeli da je uzimate “zdravo za gotovo”, i ponašate se kao da će ona za vas uvek biti dostupna, ali pazite da se ne preračunate i da ne izgubite nekoga sa kim ste mogli biti istinski srećni. 

21:45kazaljke na satu su se poklopile u devet sati i četrdeset i pet minuta pre ponoći 

Niste ni svesni da se dopadate nekome ko vam je stalno u blizini, pa je važno da obratite pažnju na neke male znake koje osoba koja je u vas zaljubljena stalno pokušava da vam pokaže.

Nije pametno da se svađate sa partnerom oko sitnica i da pravite ljubomorne secene, jer vam niko nije kriv što ste se zaljubili u nekog drugog, i ne znate kako da partneru to kažete, ali nemojte sebi da dopustite da prevarite osobu koju ste iskreno voleli i sa kojom ste zaista dosta i lepog i ružnog prošli u životu. 

22:50kazaljke na satu su se poklopile u deset sati i pedeset minuta pre ponoći 

Ako ste zauzeti, možete da očekujete neka lepa iznenađenja od svog partnera, koji vas poznaje odlično i koji stalno nekim sitnicama pokušava da vas očara.

Neko novo poznanstvo lako može da preraste u nešto više, ali sve to zavisi samo od vas samih, jer je pre svega vaše srce još uvek slomljeno zbog prošle veze koju još niste uspeli da prebolite. 

23:55hkazaljke na satu su se poklopile u jedanaest sati i pedeset i pet minuta pre ponoći 

Ne treba da se dvoumite da li da prihvatite neku ponudu osobe koja vam se dopada da izađete na romantičnu večeru, ili da čak i otputujete na neki vikend zajedno, jer ćete zaista biti srećni i uspećete najzad da pronađete svoj mir i svoju “srodnu dušu”.

Po malo ste sebični, jer stalno očekujete da se vaš partner za sve trudi, a vi ništa ne činite da vaša veza opstane, već smatrate da ste uvek u pravu i da nema potrebe da se zalažete za neke kompromise, ali upravo tu i činite svoju najveću pogrešku, i kajaćete se ako se ne promenite. 

Pored poklopljenih kazaljki na satu, naravno postoje i tumačenja kada se na digitalnom časovniku pojave isti brojevi, mada takva tumačenja nisu predmet ovog teksta, ali su svakako i ona posve i zanimljiva u današnje vreme kada se često koriste mobilni telefoni, kao i časovnici na struju koji nemaju ćize, ali imaju brojeve koji se ponavljaju i koji opet mogu da se protumače različito kada se desi da se na ekranu vide isti nizovi brojeva u određeno vreme.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!