Dnevni horoskop za 9.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 9.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 9.oktobar,

Ovan – horoskop za 9.oktobar

Nikako da izvučete neke pouke iz sopstvenih grešaka, i iako se godinama mučite i radite previše a nemate skoro pa nikakva primanja, vi nemate petlju da date otkaz.

Partner vam ne veruje da ste u problemima oko porodice i novca, i vama je to kap koja je najzad prelila čašu i raskinućete bez razmišljanja, jer vam je potrebna podrška a ne osuda.

Stalno ste nervozni i boli vas želudac i glava, ne možete da spavate, i ako ne nađete način da stres kanališete, možete zaista ozbiljno da ugrozite svoje zdravlje.

Bik – horoskop za 9.oktobar

Nemate načina da napredujete a poslodavci se na svako vaše pitanje oko unapređenja ili nekog povećanja plate prave nevešti i naivni, ili vam daju neke zaista mizerne bonuse.

Iako ste usamljeni i željni ste nežnosti i pažnje, smatrate sami za sebe da nemate puno toga da ponudite, te i da niste zanimljivi osobama suprotnog pola, te da vam zato niko i ne prilazi.

Imate upalu mišića i bole vas i kosti i zglobovi, jer ste verovatno preterali sa nekom fizičkom aktivnošću, iako inače stalno vodite sedeći način života.

Blizanci – horoskop za 9.oktobar

Čini vam se da obavezama nikada nema kraja, i zaista ste i iscrpljeni i umorni i potrebno vam je da odete na odmor i da napunite baterije, ali nemate vremena sada za takav luksuz jer vam je baš svaki dinar potreban.

Idiličan odnos sa partnerom, može da pokvari samo vaša stalna nervoza i napetost, i ne treba da u svoju vezu unosite neke lične frustracije i nezadovoljstva.

Proverite rad štitne žlezde i ravnotežu tiroidnih hormona u krvi, jer su neki simptopmi možda baš i pokazatelj poremećaja rada ovog važnog endokrinog organa.

Rak – horoskop za 9.oktobar

Nije vam više stalo da se trudite oko projekata koje ste dobili da odradite, jer nemate nikakvu satisfakciju i ranije ste se zaista mučili i radili i prekovremeno, a sada jednostavno samo sve baš otaljavate, jer realno suma novca koju dobijate za svoj rad, vama nije dovoljna ni za pola meseca normalne egzistencije.

Imate priliku da upoznate neke baš zanimljive osobe na proslavi na kojus te pozvani, ali ste vi sasvi m povučeni u sebe i delujete okolini hladno i nezainteresovano.

Bolovi u kolenima vas muče već hronbično, ali je moguće da su danas jači zbog velike vlažnosti vazduha i hladnog vremena.

Lav – horoskop za 9.oktobar

Potrebno je da se trgnete i da prestanete da sebe sažaljevate, već da shvatite da je sve u vašim rukama, i da počnete da tražite neki bolji i isplativiji posao za koji imate realne potencijale.

Odbacujete neke lepe prilike da ostvarite romansu sa osobom kojoj se dopadate, pa nemojte posle da se pokajete, jer ste se nadali nekoj ljubavi iz mašte ili bajke.

Boli vas rame, i moguće je da se obnovili neku staru povredu, ili pak da ste se poovredili pri radu ili u saobraćaju jer niste bili dovoljno pažljivi.

Devica – horoskop za 9.oktobar

Svi vas opterećuju i guše nekim svojim prohtevima i savetima, i nemate više snage da se izborite i da se snađete u svemu tome, pa vam je sve postalo naporno i samo biste negde da pobegnete od svih obaveza.

Preterujete u nekim svojim reakcijama, i najpre povredite partnera onim što u afektu izgovorite, pa se posle izvinjavate jer vam je žao.

Muka vam je i boli vas želudac, i sve je verovatno posledica stresa i nervoze zbog svih problema koji su vas sustigli baš danas.

Vaga – horoskop za 9.oktobar

Imate utisak da je svima bolje i lakše nego vama, jer svi imaju neki vid položaja i napretka, kao i dovoljno novca da žive pristojno, a vi se zaista mučite od jutra do mraka i opet ste prinuđeni da pak pozajmljujete novac od porodice i prijatelja, a posle mislite kako ćete da ga vratite.

Vama je veoma žao što ste raskinuli neku emotivnu vezu, i ne prestajete da razmišljate o bivšem partneru, ali je on na žalost krenuo dalje, pa i na vas ni ne pomisli ni trenutka.

Proverite stanje svog krvnog pritiska, jer ste veoma loše u poslednje vreme, i moguće je da vas zapravo i muči hipertenzija, koja nije na vreme dijagnostikovana.

Škorpija – horoskop za 9.oktobar

Šefovi se prema vama ponašaju veoma ružno, te stalno kasne sa uplatama ili pak pokušavaju da neke projekte odlože i da vam zamažu oči time da će narednog puta sve biti i bolje, a i finansijski isplativije, ali zaista nikada nije tako.

Maštate o nekim sasvim nerealnim ljubavima, umesto da počnete da izlazite i da upoznate osobu koja vam je po stavovima i karakteru slična, a ne da tražite nekoga ko je fizički savršenog izgleda i odlično obrazovan i uspešan.

Muči vas zubobolja i upala desni, pa je vrlo veliki rizik od nastanka paradontopatije, i potražite savet i pomoć stomatologa pre nego što bude prekasno.

Strelac – horoskop za 9.oktobar

Najzad je pred vama jedan uspešan dan na poslu, i uspeli ste da završite na vreme sve obaveze jers te posebno motivisani nekim obećanim bonusom i uplatom koja treba da vrlo uskoro bude realizovana.

Idilu sa partnerom može da vam pokvari neka treća osoba koja vamse stalno u sve meša, ali je vaš problem jer ste joj tako nešto i dozvolili.

Muči vas upala perifernih vena, i to je jedan hroničan problem koji se nakon dužeg sedenja ili stajanja drastično pogoršava, i na kraju će jedino rešenje i biti operativni zahvat.

Jarac – horoskop za 9.oktobar

Na izmaku ste fizičke snage i psihički ste preopterećeni obavezama, a pitate se da li je suma koju zarađujete vredna vaših živaca, i možda je zaista pravo vreme da potražite novi posao.

Tužni ste jer vas niko ne primećuje i smatrate da ste sasvim i neprivlačni i nezanimljivi, pa ste počeli sve više da se povlačite u sebe i da se osamljujete, a niko ne primećuje kako vam je loše.

Skloni ste stalnim promenama raspoloženja, i zaista ste depresivni u poslednje vreme i nekako i funkcionišete na silu, ali nećete moći još dugo tako, pa je bolje da što hitnije potražite pomoć.

Vodolija – horoskop za 9.oktobar

Vi radite od jutra do mraka, i to se nigde ne vidi i niko vam to ne priznaje, mada realno nikada i nemate neke koristi od posla kojim se bavite, jer za vaš poivremeni posao niko i ne zna šta tačno podrazumeva, a primanja su zanemarljiva pa stalno pozajmljujete pare od koga stignete.

Umorni ste od stalnih svađa sa partnerom, i zaista vam je potrebno i pažnje i razumevanja, pa ćete da mu predložite da stavite pauzu na vaš odnos dok sve malo ne bude bolje.

Muče vas problemi sa hemorodima, i potrebno je da uradite neke preventivne preglede i da se malo više krećete, jer zbog prirode posla vodite sedeći način života.

Ribe – horoskop za 9.oktobar

Nemojte da obećavate ono što niste u stanju da ispunite, jer tako ili razočarate svoje šefove i kolege, ili znatno umanjite kvalitet projekata da biste dobili na količini odrađenih zadataka.

Za vas je uvreda kadsa vam neko od prijatelja ili porodice predloži da se upoznate sa nekim „na slepo“, jer smatraju da je vreme da se skrasite i da imate dosta godina, pa morate da mislite i na osnivanje sopstvene porodice.

Proverite vid, jer je moguće da zbog stalnog naprezanja očiju prilikom rada za računarom, vama jeste potrebno da proverite dioptriju.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!