Dnevni horoskop za 9.novembar 2019

Dnevni horoskop za 9.novembar 2019

Dnevni horoskop za 9.novembar.

Ovan – horoskop za 9.novembar

Olako ste zaboravili koliko vam je neko od kolega pomogao kada vam je bilo teško na poslu, i sada ste se uzoholili i ne ponašate se uopšte korektno.

Važno vam je da vas partner podržava i uvek razume, pa stalno i insistirate da vaša veza bude i iskrena i da o svemu razgovarate bez zadrške.

Imate probleme sa sluhom, i moguće je da je u pitanju jedna od posledica prethodne hronične upale uha, a koju ste jedva izlečili.

Bik – horoskop za 9.novembar

Morate da se smirite i da ne reagujete ishitreno, već da u svemu nađete neki balans i u svakom problemu neku pouku za kasnije.

Skloni ste da se upuštate u neke strasne avanture i neobavezne flertove, i zaboravili ste da je veza zapravo ono što je stabilno, te i što donosi i jednu zrelost i kompromise.

Muči vas zubobolja, i ne odlažite više posetu stomatologu jer i inače imate genetski vrlo loše zube koji su skloni nastanku karijesa.

Blizanci – horoskop za 9.novembar

Danas imate više poslovnih obaveza nego inače, i ne znate kako ćete sve uspeti da postignete, posebno jer ste sebe preopteretili, a kako biste se dokazali nadređenima i dobili unapređenje.

Stalno sanjarite o nekome ko vam se već dugo dopada, a umesto da preduzmete neke konkretne korake, te i da toj osobi iskreno stavite do znanja šta prema njoj i osećate.

Muči vas bol u predelu pupka, i uradite obavezno ultrazvuk abdomena i laboratorijske testove, kako biste isključili neko akutno zapaljenje pankreasa.

Rak – horoskop za 9.novembar

Dugo planirate da pokrenete neki sopstveni posao, i danas je dan za to idealan, ali nemojte u startu da imate prevelika očekivanja da se ne biste razočarali pre vremena.

U vašem odnosu sa partnerom danas može da dođe do nekog dramatičnog preokreta, i na žalost sve možeda rezultira skorim rastankom, zbog čega ćete vrlo da patite i neće vam biti lako.

Skloni ste depresiji i nekoj apatiji, pa pokušajte da potražite stručnu pomoć, jer ne možete da se sami izborite sa tolikom količinom stresa i psihičkog opterećenja.

Lav – horoskop za 9.novembar

Mnogo je bolje da ne menjate ništa i da radite kao i do sada, jer ako budete brzali i trčali pred rudu, možete samo sve dosadašnje uspehe da uništite i da ugrozite dobru reputaciju koju imate.

Iako ste u dugoj vezi ili braku, vama danas đavo ne da mira, i skloni ste da se upuštate u neke flertove i avanture, i da tako sebi dokazujete da ste poželjni i da ste zanimljivi osobama koje su suprotnog pola.

Imate hroničnu povredu zgloba ramena, koja vam iznova stvara tegobe i bolovi su danas jači nego ranije, sve jer ste prestali da radite propisane fizikalne vežbe.

Devica – horoskop za 9.novembar

Potrebno je da sebe ne sažaljevate i da ne tražite opravdanja, i da na druge kolege svaljujete neke svoje greške.

Neka nenadana sreća u ljubavi će uskoro da vam se desi, i takav odnos će biti pravo ostvarenje vaših snova i maštanja.

Muči vas probava i najbolje je da povedete računa o ishrani i da uzimate neke probiotike najzad i preventivno kako biste regulisali crevnu floru.

Vaga – horoskop za 9.novembar

Niste samokritični u dovoljnoj meri, pa stalno mislite da sve znate i radite najbolje, i smeta vam kada vam nadređeni upute neki prekor jer niste navikli da poštujete autoritete.

Skloni ste da se sa svojim partnerom lako posvađate oko sitnica, jer ne umete da se smirite i da ne reagujete ishitreno, i to samo pogoršava stvari među vama.

Imate realne probleme koje uporno ignorišete, i pazite se da stanje ne pogoršate svojom krivicom i neodgovornim ponašanjem prema sopstvenom zdravlju.

Škorpija – horoskop za 9.novembar

Danas imate velike prilike koje ne smete da propustite, i najzad ćete da uspete da ostvarite neke ambicije i želje, ali uz puno rada i truda, kao i nekih velikih ali nužnih odricanja.

Za neke lične neuspehe krivite partnera i to njega jako pogađa, pa ne primećujete koliko ste ga time i uvredili, jer je vama najvažnije da u nekom drugom nađete opravdanje za svoje greške.

Umarate se olako i stalno ste nervozni i malaksali, pa proverite krvnu sliku i vrednost arterijskog pritiska, jer je moguće da ste i anemični i da imate hipotenziju.

Strelac – horoskop za 9.novembar

Neke nesuglasice sa kolegama sa posla, rešićete tako što ćčete da sasvim ignorišete njihove komentare i da radite po svom kao i uvek do sada.

Neka treća osoba vam stvara stalne razmirice u vezi sa partnerom, i pitate se po nekada zašto to uopšte dopuštate, te i zašto reagujete na neke očigledno svesne i namerne provokacije.

Ne preterujte sa rigoroznim dijetama kako biste skinuli višak kilograma, jer će on da se samo pak i lako vrati, a vi ćete da ugrozite ozbiljno svoje zdravlje.

Jarac – horoskop za 9.novembar

Lakše bi vam bilo da sve odradite na vreme i zaista kvalitetno, kada biste obaveze vi shvatali kao motivaciju i izazov, a ne kao napor i muku koja vam stvara stres i nervozu.

Možda je pametno da u nekom novom poznanstvu poslušate neki svoj unutrašnji glas, te da ne počinjete nešto sa osobom kojoj od starta ne verujete, pa i koja vam deluje prefigano.

Imate česte alergije i muče vas upale respiratornih sluznica, pa je najbolje da pojačate imunitet i da tako i rešite sve na najbolji način.

Vodolija – horoskop za 9.novembar

Mada vas neko na poslu jako nervira, potrebno je da ne reagujete i da se staložite, te da se bavite sobom i svojim planovima, a ne nekim osobama koje nisu vredne vaše pažnje i vremena.

U ljubavi je danas sve naopako, te se samo svađate sa partnerom i jaz među vama se sve više baš produbljuje, i teško da ćete uspeti da se ikako složite, i raskid je sasvim realno očekivatiu uskoro.

Zdravlje vam je solidno, ali morate da pokušate da ostavite poroke, i da promenite i način ishrane i da počnete da malo više vežbate i da unosite vitamine i minerale.

Ribe – horoskop za 9.novembar

Pokušajte da u svemu što je loše pronađete neku pouku, a da ono što vam ide dobro imate na umu kao lajtmotiv za dalje uspehe i napredak u karijeri.

Kako biste mogli najzad da krenete dalje, potrebno je da prošlost ostavite iza sebe i da prestanete da razmišljate o nekoj bivšoj ljubavi, jer vas je ta osoba odavno prebolela.

Postarajte se da redovno kontrolišete stanje svog kardiovaskularnog sistema, jer imate genetsku predispoziciju za srčane bolesti.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!