Dnevni horoskop za 9.mart 2020

Dnevni horoskop za 9.mart 2020

Dnevni horoskop za 9.mart.

Ovan

Prepreke koje ste sami sebi stvorili u radu, danas samo pogoršavate jer postupate ishitreno i vrlo brzopleto u donošenju odluka koje su krucijalne za dalji napredak.

Smeta vam jer vaš partner stalno započinje neke besmislene rasprave koje vama nikako nisu bitne u datom trenutku, i ne razumete kako neko ko vas toliko dobro poznaje ne može da shvati da sada zaista imate dosta drugih briga.

Česti su problemi sa kičmom i zglobovima, i sve je to posledica nepravilnog sedećeg načina života kao i viška kilograma koji je evidentan, ali ne možete ništa da promenite ako se samo žalite i ne preduzimate konkretne korake ka poboljšanju stanja.

Bik

Danas će vam dosta pomoći vaša logika i intuicija, i najzad ćete da se vratite na pravi kolosek, i da pokažete nadređenima da nisu pogrešili jer su vama ukazali poverenje za neke projekte.

Počinje da vas opterećuje partnerova ljubomora i posesivnost, posebno jer smatrate da nikada niste dali povoda za takvo njegovo ponašanje, i sve više razmišljate da li želite takvu vezu za budućnost.

Neki simptomi u poremećaju rada štitne žlezde su sve izraženiji, i poželjno je da uradite najzad i ultrazvučni pregled kao i da proverite nivo tiroidnih hormona u krvi.

Blizanci

Pred vama je odlična prilika da promenite posao i da napredujete, ali po malo i strahujete kako ćete da se uklopite u novi tim saradnika, jer ste po prirodi nepoverljivi i skloni da sami donosite većinu odluka.

Ne treba da se bilo kome pravdate za svoje odluke i postupke, te je najvažnije davi budete srećni i ispunjeni sa osobom koju volite, a ne da se ona svidi vašim prijateljima ili porodici.

Česte su aritmije i preskakanja u radu srca, pa je važno da ne odlažete pregled kod kardiologa, a sve jer imate i naslednu odnovu za srčane bolesti.

Rak

Morate da manje trošite i da se bahatite, jer je moguće da u narednom periodu neće biti dovoljno posla za vas, pa je pametno da malo prištedite novac koji ste zaradili teškom mukom i velikim trudom.

Neke osobe koje su zauzete pokušavaju da vas osvoje, i vama to smeta i niste takav tip osobe koja je spremna da ulazi u neke avanture, i tako da sebe kompromituje i kalja ugled i poštenje.

Mada ste u velikoj meri uspeli da popravite svoje zdravstveno stanje, ipak je važno da ojačate imunitet i da promnenite način ishrane i ostavite cigarete, te da počnete da vežbate najzad po preporuci lekara.

Lav

Ne treba da se ponašate nadmeno i sasvim isključivo, te da smatrate da ste vi uvek najpametniji, jer je važno da radite kao deo tima, iako vam je u prirodi potreba da se postavite uvek kao lider.

Srećni ste i ispunjeni u vezi sa voljenom osobom, mada vam smeta jer se iznenada pojavila neka njegova bivša ljubav i to u vama budi nemire i sumnje, iako u osobu koju volite imate poverenje.

Morate da proverite u čemu je problem sa pojačanim opadanjem kose, te da ne pripisujete olako sve samo stalnom stresu i nervozi, jer postoji i čitav spektar drugih potencijalnih faktora.

Devica

Ne treba da se stalno vraćate u prošlost i da prebrojavate neke stare greške, jer ste dobili šansu da sve ispravite i počnete iz početka, te ne treba da sebi dozvolite da sve to olako prokockate i da se posle i kajete.

Upoznali ste neku osobu koja vam je u svemu slična i sa kojom se osećate posebno i savršeno, ali je problem jer ne možete da održavate vezu na daljinu, i ne znate šta da radite po tom pitanju.

Imate neke probleme sa probavom, pa je poželjno da uradite dodatne analize i posebno da ipak proverite funkciju pankreasa i jetre, jer su ovi organi posebno opterećeni i stalno imaju rizik za ozbiljna oboljenja koja u početku ne daju jasne simptome.

Vaga

Treba da se osmelite i da pokažete sve svoje potencijale i kreativnost u radu, te da nadređeni baš shvate da ste vi pravi izbor za unapređenje i lidersku poziciju, a ne da od svega olako odustanete.

U vama je ljubav prema partneru nestala, i vi ste toga vrlo svesni ali kao da imate neku obavezu prema njemu i stalno se trudite da ostanete sa njim, iako vi ne možete da sakrijete da je sve samo navika i da ljubavi u vama više nema.

Morate da se javite stomatologu, jer bol u poredelu gornje vilice nije uobičajen i bezazlen, te je verovatno u pitanju neuralgija živca, koja zahteva ozbiljnu terapiju.

Škorpija

Morate da verujete u sebe i u ljude sa kojima timski radite, jer ste u suprotnom u vrlo i velikom problemu, pošto ste pred otkazom jer ste radili nesavesno i nekvalitetno, i imate jednu poslednju šansu da sve popravite.

Partner vam nije veran i vi ste toga svesni, ali ne možete da ga ostavite jer ste se iskreno i vrlo zaljubili, i nadate se da će on vremenom da se promeni i da se samo vama posveti.

Skloni ste razvoju insulinske rezistencije, te je važno da proveravate redovno nivo šećera u krvi, a kako ne biste došli u stanje da obolite od dijabetes melitusa tip dva.

Strelac

Zaboravljate da ste nekada i vi bili početnik i da ste morali da tražite savete i pomoć iskusnijih kolega, pa ne smete da se ponašate nadmeno i oholo i važno je da nove saradnike primite u tim kao ravnopravne sebi.

Previše ste skloni da fantazirate o nekim idealnim ljubavima iz bajke, a u međuvremenu zaista vi i propuštate odlične prilike da budete srećni sa ljudima koji su za vas iskreno zainteresovani.

Primetili ste da slabije čujete i morate da odete kod lekara i uradite audiološke testove, jer je baš i moguće da je neka akutna ili hronična upala uha ostavila posledice, jer nije na vreme i kvalitetno izlečena.

Jarac

Počeli ste da budete pesimista i da stalno mislite negativno i loše, pa je poželjno da takav stav promenite ako mislite da uopšte napredujete i bilo šta u životu i postignete.

Malo ste tužni i usamljeni i nekako kao da su vas sve emocije sustigle, pa vam je potrebno da malo budete sami i razmislite o svemu, i nemate volje da danas idete u provod sa prijateljima.

Depresivni ste i neraspoloženi, i ne možete takav problem da rešite sami, pa je pametno da se obratite za pomoć psihologu, te i da pronađete način da se oslobodite stresa i nervoze.

Vodolija

Morate u svemu što radite da pronađete jedan izazov i motivaciju, jer ako nešto shvatite kao tešku muku i obavezu, naravno da nećete moći da postignete rezultate ma koliko se trudili.

Žao vam je jer ste izgubili voljenu osobu zbog neke tajne avanture, i voleli biste da vratite vreme i da vam partner oprosti jer ste se iskreno pokajali, ali vam to sada ništa ne vredi.

Imate utisak kao da vas sve boli, pre svega jer ste se sasvim usedeli i nemate volje ni da vežbate ni da promenite bilo šta u ishrani, pa je sve to rezultiralo da vam i imunitet oslabi i da se sve češće razboljevate od nekih banalnih infekcija.

Ribe

Ne treba da mešate osećanja i posao, jer vam to značajno utiče na racionalno i trezveno donošenje odluka, i morate da se nekako trgnete i ostanete prisebni i dosledni ma koliko da vam je teško.

Smeta vam jer vam se prijatelji i rodbina mešaju u emotivni život, pa ste i sami počeli da verujete da se nikada nećete skrasiti i da ne možete samo vi da nađete svoju srodnu dušu.

Muči vas probava i stalno imate mučninu i dijareju, pa je verovatno u pitanju neka crevna virusna infekcija ili akutno trovanje hranom, ali nemojte ignorisati problem ili se lečiti na svoju ruku.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!