Dnevni horoskop za 9.jun 2019

Dnevni horoskop za 9.jun 2019

Pročitajte dnevni horoskop za 9.jun.

Ovan – horoskop za 9.jun

Presrećni ste zbog postignutih uspeha na poslu, ali ne dozvolite da vas ponese sujeta i da se preterano brzo opustite i zaboravite na obaveze koje su tek pred vama.

Flertujete sa osobom koja vam se duže vreme dopada, iako ste svesni da je ona zauzeta i da takvo ponašanje nije u redu.

Moguća zubobolja koja će da vam zadaje velike probleme, pa ne treba da odlažete intervenciju.

Bik – horoskop za 9.jun

Nemate sreće na poslu, jer ste neozbiljno shvatili obaveze i jer ne radite ono što ste zamislili, ali to ne sme da vam bude opravdanje i morate da se uozbiljite.

Opušteni ste previše i ne poklanjate partneru dovoljno pažnje, što može lako da dovede do stvaranja jednog jaza među vama jer ne razgovarate dovoljno.

Preterano ste opušteni u vezi sa svojim zdravljem, ali kašalj koji vas dugo muči nije bezazlen i morate da se obratite lekaru za savet i pomoć.

Blizanci – horoskop za 9.jun

Odlična prilika da se pokažete na poslu, i da rešite neke probleme svojom kreativnošću i vrlo dobrim logičkim razmišljanjem, što će vam doneti izvanredne rezultate.

Smatrate da ste vi uvek u pravu i stalno se svađate sa partnerom, ali je činjenica da su se vaše emocije možda i ugasile, jer vam se dugo sviđa neko drugi ali ne želite da povredite partnera.

Pokušajte da se manje nervirate jer ste pod stresom i napeti ste, pa to može da dovede do pada imuniteta.

Rak – horoskop za 9.jun

Nemate vremena za neke svoje ideje, i morate da se prilagodite tuđim stavovima, što vas nervira i bićete vrlo nezadovoljni danom na poslu.

Dopadate se nekome već duže vreme, i možda treba da prihvatite poziv za izlazak, te da se malo i opustite i bolje upoznate osobu koja je možda baš vaša srodna duša.

Problemi sa venama vam zadaju probleme, i morate da se posvetite sebi malo više, te da se malo više krećete i bavite fizičkom aktivnošću.

Lav – horoskop za 9.jun

Problemi su pred vama, i samo je vaša odluka da li ćete da ih rešite ili da ih potiskujete i tako samo povećavate šanse da se osramotite pred ljudima koji su vam ukazali poverenje.

Ne prija vam nečije navalentno ponašanje, te pokušavate da toj osobi stavite do znanja da ste vi i zauzeti i da ste verni svom partneru, jer je neko pogrešno protumačio vaše ponašanje kao signal da može da se sa vama neobavezno druži.

Nemate volje ni energije, jer ste pod stresom i ne spavate dovoljno, ali ne slušate savete lekara i ne možete da se opustite.

Devica – horoskop za 9.jun

Svađate se sa saradnicima iako ste svesni da niste u pravu, i možda je pametnije da najzad popustite i da se malo manje tvrdoglavo i sujetno ponašate.

Imate izgleda da se sastanete sa nekim ko vam se dugo dopada i ko je u vama prepoznao sve vrle i lepe osobine, i ne treba da se unapred predomišljate jer vas očekuju lepa iznenađenja.

Odlično se osećate i veoma ste aktivni i puni energije, pa je i vama laknulo jer ste izgubili kilograme i osećate se izuzetno dobro.

Vaga – horoskop za 9.jun

Odustenite od nekih svojih ideja i namera, jer one neće da vam donesu ništa dobro, pa je bolje da sačekate povoljniji trenutak.

Ponuda za putovanje od strane partnera će da vas iznenadi, ali ćete ipak da se premišljate da li da je prihvatite, jer ona neće rešiti probleme koje dugo imate.

Moguće su neke reumatske tegobe ili upale zglobova, pa treba da uradite analize i da odete na redovan pregled kod lekara.

Škorpija – horoskop za 9.jun

Okolina nema razumevanja za neke vaše postupke, i ne možete da se ponašate neodgovorno, iako radite posao koji volite i u kome imate dosta iskustva, on je timski i zahteva dogovor.

Problemi u vezi se mogu rešiti, ako shvatite šta je suština svađe sa osobom koju volite, i ne možete da dopustite da vas nedostatak razgovora udalji.

Problemi sa štitnom žlezdom su već postali hronični, i ponašate se neodgovorno jer ne želite da se javite lekaru.

Strelac – horoskop za 9.jun

Potreban vam je odmor od obaveza, ali to ne znači da zadatke treba samo da otaljavate čekajući neke bolje prilike i ponude.

Ponašate se kao da je partner sam odgovoran za vaše probleme, i umesto da sa njim razgovarate vi se uporno pretvarate da je sve u najboljem redu i da ste srećni iako niste.

Danas ostanite kod kuće i nemojte se izlagati nekim aktivnostima koje su fizički naporne, jer su moguće ozbiljne povrede kičme ili zglobova.

Jarac – horoskop za 9.jun

Niko vam nije kriv što ste prihvatili da radite posao koji ne želite i ne volite, i morate da se svakako postavite kao zrela i odgovorna osoba, ili da korektno date otkaz i ne zauzimate poziciju nekome ko želi da radi.

Imaćete prilike da promenite svoj emotivni status, jer vas neko već duže vreme pokušava da osvoji i ne treba da unapred odbijate svaku šansu da sa nekim ostvarite dublju vezu.

Upala grla ili sinusa vas dugo muči, pa morate da se potrudite da se hranite zdravije i da se vaš imunitet popravi, kako ne biste pogoršali stanje i dobili upalu pluća.

Vodolija – horoskop za 9.jun

Ostvarili ste izvanredan uspeh, i pohvale i nagrade su vam priznanje za trud i rad, jer ste dali zaista svoj maksimum.

Partner vama manipuliše a da vi to ne vidite, i treba da poslušate sebe i da se uverite da li su neke vaše sumnje tačne ili nisu.

Odličan period za vaš organizam, puni ste zdravlja i energije, i to vam je olakšanje posle perioda koji je bio prepun stresa i stalnih infekcija i prehlada.

Ribe – horoskop za 9.jun

Izbegavajte rasprave sa nadređenima, jer niste u pravu i možete samo sebi dodatno da otežate i da se pozicija na kojoj se nalazite pogorša.

Idealan odnos sa partnerom, mada su neke stalne trzavice koje ste imali i dalje prisutne ali vama to ne smeta sve dok ste jedno sa drugim iskreni.

Izbegavajte neka kolektivna okupljanja jer je moguće da dobijete virusnu respiratornu infekciju, a pre svega jer vam je imuni sistem vrlo slab.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!