Dnevni horoskop za 9.jul 2019

Dnevni horoskop za 9.jul 2019

Dnevni horoskop za 9.jul.

Ovan – horoskop za 9.jul

Bez potrebe ulazite u sukobe sa saradnicima, jer niste u pravu i morate da naučite da sarađujete kako biste i ostvarili željene rezultate, jer je zapravo to i najvažnije od svega.

Umarate se nepotrebnim raspravama sa partnerom, iako ste svesni da niste u pravu i da ste vi zapravo odgovorni što su vaši odnosi zahladneli i što nije sve kao ranije.

Imate neke probleme sa stalnim i ponavljanim upalama grla i krajnika, i potrebno je da malo ojačate imunitet i da unosite više vitamina.

Bik – horoskop za 9.jul

Izvesno je da ćete uspeti da ostvarite planirane projekte, ali samo ako budete sarađivali sa kolegama i ako prihvatite neke sugestije i ideje možete da očekujete odličan rezultat.

Ako ste slobodni, možete da očekujete neki poziv za romantičan izlazak, i veoma će da vam prija nečija pažnja i udvaranje.

Muči vas zubobolja i ne treba da zanemarujete tegobe jer strah od zubara nije opravdanje, samo možete sebi da pogoršate stanje i izazovete upalni proces.

Blizanci – horoskop za 9.jul

Nije trenutak da se zamerate nadređenima, i pokušajte da se uklopite u kolektiv i da radite za zajedničke ciljeve, te da ostavite potrebu da se dokazujete i da budete sujetni.

Imate nekog tajnog obožavaoca, koji želi da vas zavede na jedan romantičan i lep način, i sve vam se to iskreno dopada jer ste dugo patili za nekim bivšim partnerom i vreme je da krenete dalje.

Umarate se i stalno ste malaksali, i vrtoglavica koja vas muči je možda ozbiljnija nego što ste vi mislili, pa prekontrolišite krvni pritisak.

Rak – horoskop za 9.jul

Neko pokušava da vam sve rezultate upropasti, i ne razumete zašto vas saradnici ne vole kada ste vi njima uvek pomagali i davali im dobronamerne savete.

Poziv koji ćete dobiti od osobe koja vam se dugo vreme dopada, promeniće iz korena vaš emotivni status i sasvim ćete da se zaljubite i prepustite emocijama.

Prekontrolišite vid, jer u poslednje vreme ignorišete neke probleme koje ne biste trebali da zanemarujete.

Lav – horoskop za 9.jul

Ostvarili ste neke dobre rezultate i očekivali ste unapređenje ili makar novčani bonus, ali od toga trenutno nema ništa, pa ste malo je reći razočarani kako se prema vama koelktiv i šefovi ponašaju.

Imate probleme u vezi, pre svega jer partner pokušava uporno da vam nametne svoju volju i nema razumevanja za vaše probleme, pa se osećate kao da nemate sa kim da porazgovarate.

Neka akutna upala uha je bila dosta teška, i vi osećate zujanje i nagluvost, pa je pametno da potražite savet specijaliste po tom pitanju.

Devica – horoskop za 9.jul

Najzad ste dobili priliku da radite posao koji volite i ne treba da se opterećujete kako će neko da shvati vaše ideje, jer i možete da ispoljite svu svoju kreativnost u radu.

Ne odgovara vam neka promena na kojoj partner insistira, pre svega jer vi niste spremni da vaš odnos podignete na neki sledeći nivo, ali on neće imati razumevanja za vaše argumente i može lako doći do ozbiljne rasprave.

Imate probleme sa nesanicom, i ona je rezultat stresa kome ste stalno izloženi u poslednje vreme, i dosta utiče na nedostatak fokusa u svakodnevnim obavezama.

Vaga – horoskop za 9.jul

Ne možete da stalno smatrate da ste vi u pravu i da svi drugi greše, te je potrebno da počnete da radite kao deo tima, a ne da mislite da ste u startu bolji i pametniji od svih ostalih.

Ako ste slobodni možete da očekujete neko lepo iznenađenje i poziv za izlazak, i to baš od nekoga ko se i vama dugo vremena dopada, ali niste bili sigurni da li da načinite prvi korak.

Proverite krvni pritisak, jer imate neke tegobe koje su sve izraženije i koje i upućuju na moguću hipertenziju, koja je faktor rizika za vekliki broj drugih oboljenja.

Škorpija – horoskop za 9.jul

Nezadovoljni ste i platom i pozicijom na kojoj radite, i planirate da date otkaz jer praktično samo stagnirate, ali nije za to najbolji trenutak i bolje je da imate još malo strpljenja.

Udvara vam se neka osoba koju ste smatrali samo prijateljem, i vama takva situacija smeta zato što ste i zauzeti i ne želite da na kraju pokvarite prijateljstvo koje traje dugo godina.

Promenite način ishrane, jer vam ne prija višak kilograma koji ste dobili pre svega zbog sedećeg načina života i preterano kalorične hrane.

Strelac – horoskop za 9.jul

Smatrate da ste mnogo više zaslužili nego što vam se priznaje, i nervira vas odnos kolega prema vama, jer su veoma ljubomorni i zavidni na vaš rad i žele da vas po svaku cenu sabotiraju.

Lako ste odustali od partnera i pokajali ste se jer ste izgubili nekoga ko vas je uvek podržavao i sve vam je davao, pa ste u nedoumici da li da pokušate da se pomirite ili da nastavite dalje.

Neke hronične upale su vam veliki problem, i nikako ne možete da popravite stanje imuniteta i da se oslobodite problema koji vam ometaju kvalitetan život i rad.

Jarac – horoskop za 9.jul

Olako ste shvatili neke zadatke, i otaljavate posao samo kako biste zaradili što više, ali to što vam je novac potreban nije uopšte opravdanje da samo odrađujete obaveze i da im se ni najmanje ne posvetite.

Smatrate da ste postupili ispravno kada ste odbili udvaranje osobe koja je samo avanturista i koja ne želi od starta ništa ozbiljno sa vama.

Imate neku staru povredu koja vas muči ponovo, i niste je od starta dovoljno dobro zalečili i sada opet morate da patite i trpite bolove.

Vodolija – horoskop za 9.jul

Neki vaši strahovi su sasvim nerealni, ali je pozitivna trema uvek dobra da se ne biste preterano opustili i da biste sve zadatke odradili na najbolji mogući način, i dobili satisfakciju za sva svoja zalaganja i trud.

Nemojte da očekujete da partner uvek radi onako kako vama odgovara, jer su kompromisi sastavni deo svakog zdravog odnosa, a vi se zapravo uopšte ne trudite da bilo šta promenite i ponudite za vašu budućnost.

Izbegavate neki pregled i trpite bolove, umesto da se ponašate odgovorno i da najzad rešite ono što vas dugo muči i narušava kvalitet života.

Ribe – horoskop za 9.jul

Ne postižete ništa time što se stalno žalite da vam posao ne odgovara i da ste samo vi najviše opterećeni, pa jednostavno ili radite to što imate kao zadatak ili potražite novi posao kojim ćete biti zadovoljniji.

Neko staro poznanstvo može nenadano da preraste u nešto više, baš kada ste pomislili da nema za vas ljubavi i kada ste se posvetili samo poslu i zaboravili kako je to biti voljen i osetiti pažnju i nežnost.

Najzad vam se zdravlje stabilizovalo i posle dužeg vremena možete da se opustite i da uživate bez opterećenja.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!