Dnevni horoskop za 9.januar 2020

Dnevni horoskop za 9.januar 2020

Dnevni horoskop za 9.januar ove godine možete čitati u ovom tekstu.

Ovan – horoskop za 9.januar

Previše brinete i opterećujete se time šta će neka vaša okolina da kaže ili da misli o vašim svim postupcima ili o greškama, i zato nikuda i ne možete da maknete sa mesta.

Morate da se sa partnerom ozbiljno dogovorite šta da radite na dalje, jer ste se međusobno udaljili i jedno od vas dvoje ima priliku da otputuje da radi u inostranstvo, pa treba da odlučite da li da vi održavate vezu na daljinu ili da raskinete.

Zdravlje je sasvim dobro, osim što vas povremeno muče glavobolje i gubitak apetita zbog stresa.

Bik – horoskop za 9.januar

Niste uspeli da ostvarite ništa od onoga što ste i kako ste zamislili, pa ste nervozni ni frustrirani.

Mada ste skloni da se ponašate vrlo slobodno i kao da i želite samo avanturu i neobaveznu vezu, zapravo patite i uzsamljeni ste i tako sebe tešite i jačate samopouzdanje.

Stalno ste pod stresom i imate i neke psihičke i somatske probleme, i morate da nađete način da se opustite makar malo.

Blizanci – horoskop za 9.januar

Stalno ste skloni da unapred brinete i da se opterećujete, a da još niste ni počeli kako treba da radite zadatke, i već u startu ste sebe tako osudili na propast svih planova.

Skloni ste da flertujete sa nekim ko je zauzet i ko je partner vašeg poznanika, i takvo ponašanje nije od vas lepo.

Proverite stanje vidne funkcije i nemojte da izbegavate da nosite dioptrijske naočare ako je to i potrebno na kraju.

Rak – horoskop za 9.januar

Iako ste uspeli da dobijete unapređenje i veću platu, vi opet niste srećni i niste ni zadovoljni i baš nalazite svačemu mane, te i tražite neko savršenstvo u svemu.

Imate neku lepu romansu sa osobom koja je od vas daleko, ali ste vi počeli da se preispitujete da li vam takav odnos odgovara ili je bolje da raskinete.

Mučite se sa nesanicom i glavoboljom, i potrebno je da paziote da se ne povredite na poslu ili u saobraćaju.

Lav – horoskop za 9.januar

Morate da se saberete i da radite bolje i odgovornije, inače nemate nikakav izgled da uspete kao što ste i planirali.

Imate poziv na večeru i romantičan izlazak od osobe koja vam se dopada, ali ste vi neraspoloženi i ne želite da ostavite pogrešan utisak pa ćete da olako i odbijete.

Modre su vam usne i nokti, i verovatno je u pitanju cijanoza, pa obavezno proverite stanje vaše srčane funkcije.

Devica – horoskop za 9.januar

Shvatate da ne možete sve da postignete sami, i bićete prinuđeni da se na kraju udružite sa nekim kolegama koji imaju iste ciljeve i interesovanja, i da sa njima počnete privatni posao, kako biste makar deo kapitala obezbedili a da se ne zadužujete u banci.

Imate čestu potrebu da partnera podsetite koloiko mu je značila vaša pomoć i podrška kada mu je bilko teško, ali to nekako i nije lepo sa vaše strane.

Morate da se obratite lekaru jer imate neke stalne probleme sa bolom i ukočenošću u vratnoj kičmni, te čak ni one neke osnovne vežbe više ne pomažu.

Vaga – horoskop za 9.januar

Nekako niste svesni da vi zaista nemate niti dovoljno iskustva niti znanja za posao koji radite, ali ne želite da se to primeti, pa ćete radije da pravite greške nego da zatražite pomoć kolega.

Iako ste zaista nesrećni u emotivnoj vezi, skloni ste da se pretvarate da je sve u redu i ignorišete jasne probleme koje imate jer vas partner vara i vi to znate ali se pretvarate da ste srećni i dalje.

Muči vas nedostatak vitamina i minerala, i koža i kosa su vam suve, a nokti krti i lomljivi, te su i neke banalne infekcije česte i teže i duže traju.

Škorpija – horoskop za 9.januar

Dan je kao stvoren za neka nova postignuća i uspehe, pod uslovom da se prihvatite onoga u čemu realno možete da se ostvarite i da ne precenjujete sebe kao što imate naviku.

Srećni ste jer vam ljubav zaista cveta, pa ne želite da sadašnji period nikada prođe i čuvate svoju sreću samo za sebe.

Imate česte probleme sa probavom, i sve su učestaliji bolovi u želucu, koji možda jesu nastali baš i zbog stresa ali ipak potražite lekarski savet i uradite dodatne analize.

Strelac – horoskop za 9.januar

Imate jednu veliku manu, a to jeste da vi smatrate da ste najpametniji, te i da ne treba ni sa kim da sarađujete, jer sve možete da realizujete lako i sasvim sami.

Niste srećni u sadašnjoj emotivnoj vezi, pa ćete da rešite da sve nekako i prekinete i da krenete dalje.

Morate da češće kontrolišete krvni pritisak, jer neki simptomi ukazuju čak i na moguću izraženu hipotenziju.

Jarac – horoskop za 9.januar

Želja vam je da najzad počnete da radite ono što vas zaista ispunjava, a ne da se patite na poslu koji vam ne doniosi nikakvu satisfakciju.

Najzad vi morate da se malo pokrenete i da se i trgnete da svoje nezadovoljstvo promenite i da pokušate da ostvarite neku lepu vezu sa osobom koja vam se dugo dopada.

Imate česte infekcije ždrela i krajnika i treba da se povremeno i posavetujete sa lekarom kako da ojačate imunitet.

Vodolija – horoskop za 9.januar

Malo ste se razočarali u ljude kojima ste verovali i niste očekivali da ćete na kraju morati i vi da radite i njihov deo posla, jer su se oni snašli i vas su ostavili na cedilu.

Prija vam da se osamite jer ste nedavno raskinuli vezu sa partnerom, i nemate snage ni volje da opet počnete da izlazite i da upoznajete nove ljude.

Uradite pregled krvne slike jer je vrlo moguće da ste malokrvni, pa i da treba da unosite više minerala i to pre svega gvožđa.

Ribe – horoskop za 9.januar

Opet ste se preračunali kada su u pitanju neki poslovi i obaveze i nemate vremena da sve postignete, a ne želite da prihvatite pomoć prijatelja.

Nemojte da gušite partnera svojim problemima, jer i on ima svoje muke i teži da vas nekako i poštedi svega toga.

Stalno ste u nekom stresu i napetosti, pa niti spavate nizi imate apetita i u riziku ste da zaista oštetite svoje zdravlje u velikoj meri.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!