Dnevni horoskop za 9.februar 2020

Dnevni horoskop za 9.februar 2020

Dnevni horoskop za 9.februar ove godine.

Ovan – horoskop za 9.februar

Pokušavate da se prilagodite novim uslovima rada, ali vam zbog karaktera kakav imate to nikako ne polazi od ruke.

Neke neočekivane promene u emotivnom odnosu sa partnerom, dovešće vas u situaciju da počnete da svoj odnos sa osobom koju volite sve više preispitujete.

Imate česte probleme sa kašljem i sa povišenom temperaturom pa i nije pametno da sve te jasne znake infekcije i inflamacije zanematujete olako.

Bik – horoskop za 9.februar

Ne treba da reagujete suviše burno na neke minorne stvari i možete da izađete na kraj sa svim problemima dostojanstveno i sasvim hladne glave.

Slažete se sa partnerom da treba da rizikujete i da najzad i počnete zajednički život jer možda bude i bolje i lepše nego što ste očekivali.

Često vas boli u predelu slabina i proverite da nije u pitanju kamenac ili pesak u bubrezima i/ili mokraćovodima.

Blizanci – horoskop za 9.februar

Skloni ste da se raspravljate sa nadređenima oko mačina na koji oni organizuju posao, ali to što ste vi nervozni i frustrirani jer ne stižete da ispoštujete rokove, ne znači da ste nužno u pravu.

Bolje je da za sada stavite na stranu svoje emocije i da se ne upuštate u prolazne veze i avanture dok be budete spremni za onu pravu i jedinstvenu ljubav.

Muka vam je i imate jake bolove u želucu, pa pokušajte da se na vreme javite lekaru i utvrdite u čemu je problem.

Rak – horoskop za 9.februar

Imate neke dokaze koji mogu da veoma i kompromituju vaše saradnike i kolege i razmišljate da li da prećutite ili sve i kažete nadređenima, jer inače niste vezani zaista prijateljskim vezama sa ljudima sa kojima radite.

Treba dobro da preispitate svoja osećanja pre nego što se obavežete partneru na neke velike korake.

Imate česte probleme sa probavom i morate da se zdravije hranite i više se pak i krećete.

Lav – horoskop za 9.februar

Ne smete da lako verujete svakome i da brzopleto mislite da vam ljudi sa kojima radite žele dobro, pa svaku informaciju koju dobijete, ipak više puta i razmotrite i dobro je proverite.

Veoma vam je bitno da sa partnerom iskreno i otvoreno porazgovarate, jer je to važno za vaš dalji odnos, pošto vas je stalno potiskivanje problema i dovelo tu gde ste sada.

Zdravlje je zadovoljavajuće ali treba da se i dalje držite lekarskih saveta i da se borite da sačuvate snagu i da ojačate imunitet.

Devica – horoskop za 9.februar

Danas imate utisak da je sve nekako protiv vas i da ništa ne uspevate da realizujete kako ste zamislili, ali ne treba da reagujete ishitreno i da se unapred nervirate, već da se malo bolje i pametnije organizujete.

Muči vas osećaj da ste izgubili sebe u vezi u kojoj ste trenutno, jer se partner ponaša vrlo nekako posesivno i ljubomorno, i vi se osećate sputano i kao da ste izgubili slobodu.

Imate neke bolove u poredelu pupka, pa je pametno da proverite funkciju pankreasa, jer je važno da na vreme otkrijete poremećaje u radu ovog organa, te kako biste sprečili potencijalno opasna stanja i komplikacije.

Vaga – horoskop za 9.februar

Možda nije dobar trenutak da počnete privatni posao, jer nemate ni dovoljno iskustva ni kapitala, i u velikom ste riziku da izgubite sve što ste stekli, pa ipak još malo razmislite.

Posao vas opterećuje i stalno i partnera gušite svojom nervozom i morate da odvojite privatno od poslovnog ako ne želite da vam veza na kraju propadne.

Proverite krvni pritisak jer imate i neke jasne simptome hipertenzije, i naslednu osnovu za takav vid oboljenja i poremećaja srca i krvnih sudova.

Škorpija – horoskop za 9.februar

Volite posao koji radite i spremni ste da prihvatite i neke prilike da se dodatno edukujete i usavršavate, jer sve to vidite kao priliku da bolje napredujete i ostrvarite lakše neke željene ciljeve i ambicije.

Ne prija vam veza na daljinu i rešeni ste da sve to okončate, mada vam je krivo da tako povredite osobu do koje vam je zaista stalo.

Niste skloni da na vreme reaguijete na neke očigledne promene i tegobe koje imate, pa je bolje da se na vreme obratite lekaru, i da uradite one osnovne analize i preglede.

Strelac – horoskop za 9.februar

Morate da se malo bolje organizujete jer ste već u nekom velikom zaostatku sa projektima koji su vam dati na realizaciju, i nema potrebe da se ljutite jer vas nadređeni pred svima kritikuju.

Stalno ste u nekim nedoumicama da li grešite u vezi sa partnerom, i čini vam se kao da ste malo i požurili da počnete zajednički život, jer na kraju uopšte niste srećni i zadovoljni.

Bole vas zglobovi i imate grčeve u mišićima, i moguće je da je po sredi neka akutna upala jer ste posle dugog sedenja rešili da se malo aktivirate, pa ste preterali sa vežbanjem.

Jarac – horoskop za 9.februar

Treba da iskoristite prilike koje su vam se ukazale i da se preterano ne premišljate jer ćete tako sve da propustite i da se naknadno i kajete.

Partner vam nije veran i nstalno vas laže, ali vi ne slušate prijatelje jer ste sigurni da vas ta osoba voli i da svi oko vas greše u procenama.

Česte su neke stomačne tegobe, pa je poželjno da uradite ultrazvučni pregled abdomena i da pak i najzad utvrdite osnovni uzrok problema.

Vodolija – horoskop za 9.februar

Malo vam je svega preko glave, jer radite prekovremeno a ne postižete nikakav napredak, i sve ste bliži odluci da date otkaz i potražite novi posao, na kome možete da jasno pokažete sve svoje potencijale i realne kvalitete.

Imate potrebu da se stalno vraćate u prošlost i da razmišljate i preispitujete neke veze koje su već propale, umesto da najzad krenete dalje.

Umorni ste i iscrpljeni, pa je potrebno da uradite osnovne analize krvne slike i da počnete da baš i vodite jedan zvdraviji i kvalitetniji život.

Ribe – horoskop za 9.februar

Nema razloga da preterano brinete za neke projekte koje ste preuzeli da odradite jer ste vrlo pedantna i odgovorna osoba i sve će biti sasvim u redu.

Neka osoba koja vam se dopada nije onakva kakvom ste je zamišljali i po malo ćete i da se razočarate.

Niste dovoljno vodili računa o svom zdravlju i imate česte upale i infekcije, pa nekako pokušajte da popravite stanje svog imunog sistema.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!