Dnevni horoskop za 9.avgust 2019

Dnevni horoskop za 9.avgust 2019

Dnevni horoskop za 9.avgust.

Ovan – horoskop za 9.avgust

Nemojte se previše opterećivati poslom, jer na kraju će sve da se realizuje onako kako ste i zamislili, a sve to može da prođe bez prevelikog stresa i nerviranja unapred.

Saslušajte partnera i pokušajte da ga razumete, jer se i on jednako trudi za vaš odnos ali možda ne ume da na poravi način to i pokaže.

Muči vas zubobolja ili upala desni i poslušajte savete da se što pre obratite svom stomatologu i da rešite problem dok još nije postao ozbiljan.

Bik – horoskop za 9.avgust

Naporan rad vam nikako ne prija, i vi niste sposobni da radite fizičke poslove iako ste zbog novca prinuđeni da prihvatite bilo kakav pošten zadatak, jer nemate načina da se drugačije snađete za neke osnovne stvari.

Imate priliku da upoznate nekoga ko vam se već dugo dopada, ali ste sasvim nesigurni u sebe i svoje kvalitete, jer ste već dugo vremena sami i kao da ste izgubili sposobnost da se sa nekim romantično povežete.

Nemojte da ignorišete neke hronične simptome, i obratite se lekaru za savete i terapiju, jer su možda u pitanju neka automimunska stanja koja čak i zahtevaju da ležite u bolnici neko vreme.

Blizanci – horoskop za 9.avgust

Dan je idealan za poosao i uspećete da impersionirate i šefove i strane investitore, pa je moguće da ćete dobitio ponudu da radite na odličnoj poziciji u inostranstvu.

Potrudite se da malo više izlazite i da upoznajete nove ljude, jer nikada ne znate da li neko novo poznanstvo može da se pretvori u nešto više.

Imate probleme sa sistemom za varenje, i uzimajte probiotike i hranite se zdravije, ali svakako nemojte odlagati posetu lekaru.

Rak – horoskop za 9.avgust

Sve se najzad odvija na poslu onako kako ste oduvek i želeli, ali to nije došlo samo od sebe jer ste zaista uložili veliki trud i svo svoje znanje i kreativnost.

Iako imate veoma lep i skladan odnos sa partnerom, potrudite se da posao ne donosite kući, i da stres i nervozu ostavite po strani te da se posvetite lepim i nežnim momentima sa voljenom osobom.

Imate gorušicu i neke probleme sa varenjem, pa je poželjno da smanjite unos masti i previše kalorija, ali opet proverite stanje probavnog sistema i uradite dopunske dijagnostičke analize.

Lav – horoskop za 9.avgust

Iako ste vrlo umorni i opterećeni, morate da pazite da sve zadatke obavljate tačno i precizno jer nadređeni sve razmatraju i gledaju, a generalno je to i važno da biste ostvarili rezultate koji su bitni za dalji tok vaše karijere.

Ako ste slobodni prija vam samoće i ne želite da počnete još uvek da izlazite, jer ste razočarani zbog nedavnog raskida, a i najmanje biste želeli da naletite na bivšeg partnera.

Nepažnjom ste obnovili neku staru povredu tamena i sada se sve dodatno zakomplikovalo jer su bolovi puno jači i oslabljena je i pokretljivost u velikoj meri.

Devica – horoskop za 9.avgust

Vrlo ste ambiciozna osoba i spremni ste na sve kako biste ostvarili svoje ciljeve, pa vam nije teško ni da se dodatno edukujete i idete na usavršavanja, samo da vam, željena pozicija i bolji prihodi ne izmaknu.

Zapostavili ste partnera zbog posla i iako on pokušava da vas razume, sve više mu smeta vaš nedostatak vremena i manjak pažnje koji mu posvećujete.

Proverite krvnu sliku jer ste na prethodnoj kontroli imali povišene vrednosti masnoća u krvi, ali ste bili na izmenjenom režimu ishrane, pa je pravi trenutak da vidite koliko ste uspeli da zaista i poboljšate stanje.

Vaga – horoskop za 9.avgust

U nekim važnim i prelomnim momentima za vaš posao i sledstveni napredak, morate da pokažete da ste odlučni i da zaista znate šta radite i kako postupate, jer je to pravi preduslov da dođete na odgovornu lidersku poziciju.

Imate idiličan odnos sa partnerom i vaša veza je predodređena za neku lepu budućnost, pre svega jer ste uvek motvoreni jedno prema drugom i jer ste svesni da svako mora da pravi kompromise.

Muči vas nesanica i stalno ste napeti i rasejani, i pazite se povreda na radu ili u saobraćaju jer vam je koncentracija zaista nikakva.

Škorpija – horoskop za 9.avgust

Zaista niste pomišljali da čće danas na poslu sve kockice da se sklope i da ćete da ostvarite tako izvanredne rezultate, i sasvim ste srećni i prezadovoljni, jer nadređeni u vama vidfe veliki potencijal.

Na ljubavnom planu vam ne cvetaju ruže, i sva je prilika da vam poartner nije veran, ali vi baš nemate nikakve dokaze iako ste počeli odavno da sumnjate.

Preterali ste sa nekim fizičkim aktivnostima i sada vas bole i zglobovi i mišići, i kao i u svemu u životu, treba i u dobrim aktivnstima da nađete meru i da ne preterujete.

Strelac – horoskop za 9.avgust

Jedva čekate odmor da biste napunili baterije, jer je i posao počeo da vas umara, ali i kolege da vas nerviraju, jer su preterano takmičarski nastrojene i samo gledaju kako jedni druge da unište i da sabotiraju.

Partner je vrlo tvrdoglav i ne želi da sasluša vaše predloge i da se posveti vama i nekim idejama koje imate, pa se zapitajte da li je zaista to osoba sa kojom želite da provedete ostatak života.

Imate neke kožne reakcije, i moguće je da su one manifestacija neke autoimunske hronične bolesti, ili pak samo neke bezazlene alergijske reskcije.

Jarac – horoskop za 9.avgust

Nemate volje ni energije da radite ono što vas ni najmanje ne ispunjava, i pored svega toga je i zarada nikakva i šefovi se ponašaju neodgovorno i kasne sa uplatama, pa ste sve skloniji da razmišljate da našete posao koji je makar siguran.

Usamljeni ste i povukli ste se u sebe, ali to nije baš pametno jer se tako stalno preispitujete i uvek u sebi nalazite problem za sve krahove koje ste imali u emotivnim vezama.

Imate neke bolove u donjem delu stomaka, pa je najbolje da uradite ultrazvučni pregled i da ustanovite da li je u pitanmju slepo crevo ili jetra i žučna kesa.

Vodolija – horoskop za 9.avgust

Bićete veoma zadovoljni napretkom mna poslu, i možete da dobijete priliku da se usavršavate u inostranstvu što će da vas itekako obraduje.

Nemate nekog stalnog partnera i uživate u izlasciuma neobaveznom flertu i druženju, i trenutno ne želite neke velike obaveze pa vam stanje na emotivnom planu i te kako prija.

Zdravlje vam je dobro i samo nastavite da se pridržavate zdrave ishrane i fizičke aktivnosti.

Ribe – horoskop za 9.avgust

Raspoloženi ste uvek da nešto novo naučite io sa vama je vrlo lako sarađivati, jer ste uvek puni ideja i volje i energije da sve odradite na najbolji način, i da zablistate kao deo tima.

Pomaže vam kada ne razmišljate o bivšem partneru, ali ne možete da se ne zapitate zašto vas je bez reči ostavio i kako je mogao posle svega što ste prošli samo da se okrene i da ode od vas.

Pokušajte da postepeno i smanjite višak kilograma, jer neke stroge dijete nisu dobre za opšte zdravlje vašeg organizma i nemojte da se poigravate sa nekim popularnim svetskim dijetama koje propagiraju poznate ličnosti.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!