Dnevni horoskop za 8.septembar 2019

Dnevni horoskop za 8.septembar 2019

Dnevni horoskop za 8.septembar ove godine.

Ovan – horoskop za 8.septembar

Osećate veliki pritisak i pokušavate da sve obaveze nekako i realizujete ali nemate ni snage ni vremena da postignete planirano, i glava vam pada od umora.

Imate neke trzavice u vezi sa partnerom, i pokušajte da budete malo flkeksibilniji jer i osoba koju volite ima neke svoje probleme i teško joj je makar koliko i vama.

Imali ste neku ozbiljnu intervenciju i sada je važno da se potpuno oporavite i da pre svega mislite na svoje zdravlje, i ostalo je zaista sve manje važno.

Bik – horoskop za 8.septembar

Niste na vreme radili kako treba i većinu projekata ste pokušali da završite ofrlje i da sve samo otaljate, i sada ste vrlo zabrinuti kakav će da bude konačan rezultat i kako će nadređeni da dalje reaguju, ako uoče da je kvalitet rada opao, jer ste i sami svesni da vam brzina nije u interesu.

Morate da se malo opustite jer svaka veza ima uspone i padove, pa i ako danas nije sve idealno, već sutra je novi dan i biće mnogo bolje.

Muči vas bol u želucu i sve je verovatno posledica stalnog stresa i nervoze jer vas očekuju neke važne obaveze koje niste postigli, ali od nerviranja nemate ništa.

Blizanci – horoskop za 8.septembar

Željni ste odmora i sve što radite vam pada veoma teško, jer ste dugo pokušavali da nadomestite neke propuštene planove, ali ništa zaista ne ide kako ste planirali.

Imate neku priliku da staro poznanstvo pretvorite u lepu novu romansu jer ste od nedavno opet slobodni, ali vi niste naročito zainteresovani za nekoge ko vam se odavno udvara i treba da date sebi šansu da najzad budete srećni.

Nesanica je vaš veliki problem, i to što ne spavate utiče na vašu sposobnost da se fokusirate na obaveze i da sve postignete, ali bolje je da se malo strpite i da pazite na zdravlje, jer vam je baš i imunitet vrlo slab i svako malo imate neke akutne alergijske ili virusne reakcije.

Rak – horoskop za 8.septembar

Nikako ne uspevate da zaradite onoliko koliko vam je potrebno, jer stalno neke nove izdatke imate i koje niste planirali i očekivali, pa ste prinuđeni ili da potražite dodatni posao ili na kraju da od najbližih pozajmljujete novac, i iako vas je sramota nemate drugog izbora.

Sve će najzad da dođe na svoje mesto, i bićete srećni sa partnerom sa kojim i planirate budućnost i brak, pa ne treba da forsiate neke odluke jer samo sebi stvarate nervozu i mučite partnera svojim nedoumicama, i on postaje nesiguran u vaša osećanja.

Imate probleme sa kičmom i zglobovima, i dobili ste čak i proširene vene, koje nisu samo jedan običan estetski problem, pa je potrebno da se malo više krećete i da se relaksirate.

Lav – horoskop za 8.septembar

Uporni ste i borbeni, i često radite preko svojih realnih mogućnosti i skloni ste da se iscrpljujete i da ne spavate zbog obaveza, ali je potrebno da se samo malo bolje organizujete i sve ćete da ipak i završite prema svojim planovima, ali ne treba da imate neke nerealne želje i ambicije.

Iako ste usamljeni vama to trenutno najviše prija, jer ste u strahu da nekoga opet pustite u svoj život pošto vas je prethodna emotivna veza zaista namučila i niste očekivali da će raskid toliko da vas pogodi.

Glavobolja i vrtoglavica vas sve češće muče, i pored svega toga imate i neki povremeni bol u grudima, pa je važno da proverite krvni pritisak i da uradite neke osnovne analize koje su vezane za funkciju kardiovaskularnog sistema.

Devica – horoskop za 8.septembar

Danas su vam zvezde zaista naklonjene i uspećete da realizujete najzad neke stare obaveze i bićete na kraju dana i više nego zadovoljni i moći ćete makar malo da predahnete i da sebi date oduška makar i na kratko.

Skloni ste da stalno maštate o nekoj idealnoj vezi i imate prevelika očekivanja od osobe koja vam se dopada, pa je važno da shvatite da su fantazije jedno a prava realnost drugo, i da ne ulazite u svaku vezu sa predubeđenjima i predrasudama.

Najzad ste uspeli da zdravlje vratite u normalu, i u poslednje vreme ste se baš namučili jer vas nije zaobišla ni jedna infekcija, i imali ste recidive nekih hroničnih bolesti koje su nasledne i koje vas prate još od perioda detinjstva.

Vaga – horoskop za 8.septembar

Neodlučni ste i stalno iznova preispitujete neke svoje donesene odluke, ali nemate ni vremena da detaljišete i mnogo je važnije da sve obaveze završite na vreme, ali svakako da kvalitet ne sme da trpi, jer to nadređeni neće da tolerišu.

Neko iznenađenje koje vam partner sprema neće da naiđe kod vas na odobrenje i sreću kojoj se on nadao, jer ste vi neko ko je vrlo teška i komplikovana osoba i sve shvatate na svoj način, pa i kada je lepo i sve u redu, uspevate da pronađete nešto što vam smeta.

Muči vas zubobolja i treba da se čim pre javite stomatologu i da ne odlažete realan problem.

Škorpija – horoskop za 8.septembar

Morate da verujete u sebe i da ne slušate nečije zlurade komentare, već da se posvetite onome u čemu realno i jeste najbolji i sve ćete uspeti da postignete kao i do sada, samo ostanite smireni i staloženi i onda kada vam se čini da nema izgleda za neki boljitak.

Partner vas guši i osećate se kao da ste izgubili svoju slobodu i nezavisnost i sve podredili njegovim željama i prohtevima, ali dovoljno je da kažete šta vas muči jer se sve može rešiti.

Muče vas problemi sa probavom, i metabolizam vam je usporen jer se ne hranite dobro i uopšte ne vežbate i nikako da ostavite neke poroke i loše navike, pa ne možete ni da očekujete boljitak.

Strelac – horoskop za 8.septembar

Pred vama je jedan veoma naporan period, jer ste sebi postavili prevelike ciljeve i nerealna očekivanja, ali uspevate nekako nda izbalansirate sve obaveze, mada opet nemate dovoljno sredstava da počnete dugo željeni posao i da se osamostalite sasvim.

Nemate razloga da stalno odbijate nečije udvaranje, jer neko ko vam je komšija ili stari poznanik ima neke iskrene i lepe namere, ali vi ste sumnjičavi i sami kočite svoju sreću.

Najzad vam se zdravlje popravilo, i mali višak kilograma nije razlog da se toliko nervirate, jer uz samo malo kvalitetnije ishrane i aktivnijeg načina života, i to ćete uspeti da prebrodite i rešite.

Jarac – horoskop za 8.septembar

Ništa ne dobijate time što se stalno žalite na posao koji radite, pa ako vam je toliko teško i ako mste sasvim nezadovoljni, promenite nešto i preduzmite realne korake, jer sve može da se lako i preko noći promeni onako kako želite, samo ako vi odlučite najzad šta stvarno i želite od života.

Niste spremni na brak i neke obaveze koje donosi zajednički život sa partnerom, i ne treba da radite ono što ne želite samo jer drugi misle da tako treba, a vi ste nesrećni i nemate želju za tako radikalnim promenama makar u datom momentu.

Muči vas uporan suvi kašalj i sve češće imate temperaturu i malaksalost, pa nemojte da ignorišete simptome jer je moguće da dobijete ozbiljnu upalu pluća i da čak i završite u bolnici, a to vam ne treba ako budete odgovorniji prema sebi.

Vodolija – horoskop za 8.septembar

Radire prekovremeno i zaista stalno dajete svoj maksimum, ali vam ništa ne polazi za rukom i sve na kraju ispada kako niste želeli, pa je možda problem u tome da ste nezadovoljni poslom i da treba da nađete ono u čemu možete da zablistate, i nemojte da se plašite promena već preuzmite inicijativu i krenite napred.

Najzad ste postigli jedan lep i idealan odnos sa partnerom, i ne smete da se ponašate posesivno i ljubomorno, jer najpre za to nemate realan razlog, a i tako ćete sve da pokvarite.

Imate stalne infekcije respiratornog trakta i to vas dosta muči, pa izbegavajte da duže boravite u kolektivima, i češće provetravajte prostorije u kojima radite jer su virusi najkoncentrovaniji u velikoj masi ljudi.

Ribe – horoskop za 8.septembar

Najzad je došao jedan povoljan dan za posao i ostvarenje svih planova, ali samo vi možete i da ostvarite sve ili da sve upropastite, i ne smete da obraćate pažnju na kolege i one koji pokušavaju da vas okrenu na drugi princip rada, jer ste vi odgovorni i imate obaveze koje su samo na vama da ih adekvatno realizujete.

Flertujete sa nekom osobom koju ste nedavno upoznali na poslovnom putovanju ili na odmoru, ali veza na daljinu nema izgleda da uspe, i ne treba da se zanosite i da uzaludno gubite vreme.

Proverite funkciju štitne žlezde i nemojte da ignorišete neke izražene simptome koji su naime i verovatna posledica hormonskog disbalansa.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!