Dnevni horoskop za 8.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 8.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 8.oktobar.

Ovan – horoskop za 8.oktobar

Možda biste mogli da budete malo više samokritični, jer ste postali vrlo sujetni i ponašate se vrlo nadobudno prema kolegama i saradnicima, što vam oni zaista mogu da zamere.

Težite da pronađete nekoga ko je spreman za avanturu ili tajnu vezu sa vama, i ne želite obaveze i neke ozbiljne veze, jer ste već više puta bili povređeni i vrlo ste patili.

Muči vas poremećaj rada štitne žlezde, i pametno je da potražite savet endokrinologa.

Bik – horoskop za 8.oktobar

Umara vas previše obaveza, ali ste skloni da dajete šefovima obećanja da sve možete da zaista vi i postignete i da sve možete sami, nesveni činjenice da tako sami sebe ukopavate i gubite njihovo poverenje.

Možda je bolje da otvoreno porazgovarate sa partnerom o problemima koji vas muče, jer on na kraju može vaše ponašanje da protumači sasvim pogrešno, i da to dovede do raskida vaše veze.

Morate da poradite na svojoj kilaži, jer generalno imate sve ostale manifestacije problema koji se stručno zove metabolički sindrom.

Blizanci – horoskop za 8.oktobar

Ne treba da radite strogo po svojim planovima, već da naučite da budete malo fleksibilniji i da ako je potrebno i prilagodite ili sasvim i promenite neke donesene odluke.

Partner vam nije veran, i iako to pretpostavljate vi nemate nikakav dokaz, pa čekate da on vas pak ostavi kako bi vas manje grizla savest, ali i kako biste vi ispali žrtva u očima okoline.

Možda je pametno da proverite stanje periferne cirkulacije, jer su vam listovi nogu i bolni i vrlo su otečeni, a taj problem uporno zanemarujete.

Rak – horoskop za 8.oktobar

Neki novi poslovni projekti vam neće biti ni najmanje naporni, već će vam na neki način biti i izazov i rasterećenje od problema koje imate na drugim životnim poljima, pa ste skloni da se vi baš i zatrpavate poslom.

Ne možete da razumete partnerovo ponašanje, i to da umesto da sa vama iskreno porazgovara, on beži i povlači se u sebe, i ako takav odnos potraje, vaša veza neće imati šansu da opstane.

Muči vas nesanica i glavobolja, i ništa niste u stanju da odradite kako treba jer ste sasvim rasejani i dekoncentrisani tokom celog dana.

Lav – horoskop za 8.oktobar

Iako ste dugo planirali spostveni biznis i posvetili se razvoju prave strategije, nećete pogrešiti ako počnete da radite samostalno, ali nemojte da se nadate nekim većim uspesima na samom startu.

Neko kome se dopadate već dugo, pokušava da vas osvoji ali na jedan sasvim napadan i veoma i neprikladan način, te vas je sramota od kolega i prijatelja i želite da se samo nekako spasete od te osobe, i da joj makar i grubo stavite do znanja da vas ne zanima.

Problemi sa bubrezima su sasvim izvesni, bilo da je u pitanju kamenac ili upala mokraćnih kanala, pa pored toga što treba da uzimate dosta tečnosti, posavetujte se naravno sa lčekarom.

Devica – horoskop za 8.oktobar

Imate sve izglede da dobijete neki posao u inostranstvu, i to vam je velika odskočna daska u životu i u poslu, jer imate šansu da učite od najboljih i da se usavršavate na najbolji način.

Partner ne želi da sa vama održava vezu na daljinu, jer je svestan da ste oboje vrlo ljubomorni i posesivni, te iako će da vam bude teško, raskinućete dugu vezu i pokušati da ostanete prijatelji.

Muči vas malaksalost i bolovi u grudima su sve češći i duže traju, pa je poželjno da se javite lekaru i da odradite EKG, jer i tako imate naslednu predispoziciju za srčane bolesti.

Vaga – horoskop za 8.oktobar

Ne treba da se premišljate i da po sto puta analizirate iste stvari, te budite malo odvažniji i nekada i rizikujte, možda će da vam se i isplati ako ne igrate uvek na sigurno.

Smatrate da neko novo poznanstvo može da praraste u lepu emotivnu vezu, ali osoba koja vam se dopada je već zauzeta, i nema svrhe da na nju čekate i da gubite vreme uzalud.

Imate probleme sa hemoroidima, pre svega zbog sedećeg načina života, pa se malo posavetujte sa lekarom kako da olakšate tegobe, ali i uradite neke dijagnostičke testove.

Škorpija – horoskop za 8.oktobar

Vama je postalo svejedno da li će vaši i planovi i ideje da budu pohvaljeni ili kritikovani, jer je posao počeo da vas umara i sve radite preko volje jer ne vidite nikakvu perspektivu za dalje, te ste vrlo odlučni da potražite neki novi posao ili da počnete sopstveni biznis.

Trenutno vam prija samoća i to da analizirate neke propuste u prethodnoj vezi, i ne želite baš po svaku cenu da opet počnete da izlazite, i da tražite neke avanture i prolazne veze kako biste sebe utešili i kako biste možda manje patili.

Muči vas upala grla i sinusa i ona je na svu sreću akutna, i ako sve na vreme i adekvatno izlečite nećete kasnije imati neke hronične tegobe.

Strelac – horoskop za 8.oktobar

Odličan odnos sa kolegama i nadređenima, kao i ljubav prema poslu koji radite vas čine srećnim i ispunjenim, i dajete uvek svoj maksimum pa nisu retki ni novčani bonusi, koje ste zaslužili.

Očekuje vas neko lepo putovanje sa partnerom, i postajete sve više svesni da je on osoba koju ste uvek tražili za sebe, pa je moguće da ćete vezu ubrzo i da ozvaničite.

Hronično ste premoreni i potrebno vam je da se malo opustite i da prestanete da se psihički uvek i opterećujete svakom sitnicom.

Jarac – horoskop za 8.oktobar

Ne možete više da radite isti posao koji vam ne donosi ni dobru zaradu ni nikakvu šansu da ikako napredujete, a radite po ceo dan i nikako nemate vremena za sebe i voljene, pa ste sve skloniji da razmišljate da najzad date otkaz ili makar da pšokušate da zatražite povišicu za sav svoj trud.

Nervozni ste i stalno ste napeti, i to jako utiče na vezu sa partnerom, jer vam posao iscrpi baš svu energiju, a opet nemate novca za neki pristojan život i nije vam ni do ljubavi ni do prijatelja, i na kraju samo biste da budete sami.

Upadate u stanje depresije, i počeli ste na svoju ruku da uzimate neke lekove, pa se bolje ipak vi i posavetujte sa psihologom ili makar nemojte da pijete antidepresive kako ne biste stvorili tešku zavisnost od medikamenata.

Vodolija – horoskop za 8.oktobar

Smučilo vam se da se samo vi zalažete za neke zajedničke ciljeve, a da svi ostali samo čekaju i na kraju imaju istu i zaradu i dele vaše rezultate kao svoje zasluge, pa ste rešeni da nešto promenite jer ne možete psihički da podnesete nepravdu.

Neko ko je sa vama samo iz navike ili koristi, nema obzira kada vam je teško i želi da se od vas distancira i da raskine vezu, a vi ste se na žalost iskrenmo u tu osobu zaljubili, i to će vam doneti velike patnje.

Bole vas leđa i lumbalna kičma vam je već počela da okoštava, i bojite se da se ne ukočite jer ste zbog posla prinuđeni da sedite skoro po ceo dan.

Ribe – horoskop za 8.oktobar

Najbolje je da neke zlurade komentare ignorišete i da radite svoj posao kao i do sada, a kome se ne sviđa neka radi po svome.

Imate sklonost da reagujete preterano i vrlo i burno u nekim situacijama, i da čak i ne saslušate partnerovu stranu priče, pa to najčešće i dovede do svađa i konfliktnih situacija.

Zdravlje vam je sasvim solidno, mada su zbog hladnijeg vremena moguće neke prolazne upale i infekcije ždrela i krajnika, pa se malo bolje obucite i pijte tople napitke.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!