Dnevni horoskop za 8.novembar 2019

Dnevni horoskop za 8.novembar 2019

Dnevni horoskop za 8.novembar ove godine.

Ovan – horoskop za 8.novembar 

Danas je pred vama dan pun izazova i nekih nepredviđenih prepreka, ali ćete uspeti da sve odradite odlično jer ste osoba koja je dobra u organizovanju zadataka.

Odnos sa partnerom je sasvim dobar, pun razumevanja i uzajamne podrške, te ćete danas uživati u lepim trenucima nežnosti i ljubavi.

Muči vas probava, i pokušajte da se hranite zdravije i da više šetate i unosite vitamine i minerale.

Bik – horoskop za 8.novembar 

Najzad ćete imati dobar period na poslu, a danas ćete posebno biti zadovoljni nekim finansijskim bonusom koji će da vam olakša neke projekte koje ste planirali.

Osećate se dosta usamljeno, jer iako ste u vezi, partner vam ne posvećuje pažnju jer je okupran svojim obavezama i problemima.

Muči vas periferna cirkulacija, i mogući su problemi sa upaljenim i proširenim venama nogu.

Blizanci – horoskop za 8.novembar 

Danas vam sve ide od ruke, i posebno ako imate neki sopstveni posao možete da očekujete zaista izvanredne rezultate.

Počeli ste više da izlazite i da se družite, pa će i prilike za nova poznanstva i neke nove romanse biti veće.

Muka vam je i često povraćate, pa se javite lekaru kako biste utvrdili uzrok problema i dobili i adekvatnu terapiju.

Rak – horoskop za 8.novembar 

Potrudite se da danas ne ulažete novac u neke rizične projekte, jer su velike šanse da izgubite i da morate da se zadužujete kod prijatelja ili u banci kako biste prebrodili krizu.

Ako ste slobodni, imate priliku da danas upoznate neku vrlo intrigantnu osobu koja će da vas lako osvoji svojim šarmom i neposrednošću.

Imate probleme sa vidom, pa se obratite oftalmologu jer je moguće da vam je dioptrija oslabila i bolje je da na vreme rešite problem, te i da uzmete odgovarajuće naočare ili kontaktna sočiva.

Lav – horoskop za 8.novembar 

Jedan od osnovnih problema na poslu je danas odnos sa kolegama, koje su na vas zavidne i vrlo ljubomorne i na svaki način pokušavaju da ospore neke vaše planove i rezultate.

Ni vi ni partner niste spremni na neke kompromise i to je osnovni problem nerazumevanja i baš čestih svađa u vašoj vezi.

Muči vas glavobolja i nesanica, i pokušajte da smanjite stres i da se nekako i opustite i da nađete način da budete malo pozitivniji u svemu što radite.

Devica – horoskop za 8.novembar 

Ako ste dugo bez posla i primanja, danas vam je sreća najzad naklonjena, i imate veliku šansu da dobijete dugo željeno radno mesto.

Partner vas neizmerno voli i podržava, i to vam daje snagu da istrajete i onda kada vam na svim drugim poljima i ne ide baš najbolje.

Ne ignorišite neki uporan kašalj i bol u grudnom košu, da ne biste završili u bolnici zbog ozbiljne upale pluća.

Vaga – horoskop za 8.novembar 

Morate da nađete neki način da se najpre smirite i da sabrano i staloženo rešite neke probleme koji su nenadano iskrsli na poslu.

Ukoliko ste duže vreme slobodni, danas možete da otpočnete romansu sa nekom osobom koju veoma dobro i dugo poznajete i koju ste smatrali prijateljem, ali su se emocije nekako nenadano rasplamsale.

Moguće je da imate kamenac ili pesak u bubrezima, i uradite ultrazvučni pregled i laboratorijsku analizu urina.

Škorpija – horoskop za 8.novembar 

Vi ste neko ko je vrlo postupan i analitičan u svemu što radi, te će to i da vam pomogne da dođete do cilja, ali bez pravljenja grešaka i kvalitetnim radom i trudom.

Zaista se trudite da u svemu ugodite partneru, ali na žalost vaš odnos odavno nije kao nekada, i vi morate na kraju to da shvatite i da krenete svojim putem.

Pazite se danas nekih povreda ili preloma, posebno ako ste učesnik u saobraćaju, jer ste potpuno dekoncentrisani i rasejani.

Strelac – horoskop za 8.novembar 

Neko službeno putovanje može da vam donese nove prilike da napredujete u poslu, pa se zaista potrudite da date svoj maksimum, te i da se dokažete kao odličan radnik i nadređenima i stranim partnerima.

Uporno iznbegavate da se suočite sa partnerom i da ozbiljno porazgovarate, ali tako samo ipak vi stvarate distancu među vama, i sve vodi ka neminovnom raskidu veze.

Boli vas vratna kičma kao i ramena i zglobovi ruku, pa je verovatno u pitanju celodnevni sedeći položaj zbog prirode posla.

Jarac – horoskop za 8.novembar 

Danas ćete postići neke odlične rezultate i ostvariti novčane bonuse, baš mnogo lakše nego što ste očekivali, i bićete i više nego zadovoljni.

Jedva čekate da idete na planirano putovanje sa voljenom osobom i da uživate u lepim trenucima i tako učvrstite još više svoju romansu.

Imate probleme sa upalom sinusa, i pokušajte da to rešite nekim alternativnim i homeopatskim metodama, umesto da odmah idete na neke invazivne terapijske procedure ili na operaciju.

Vodolija – horoskop za 8.novembar 

Prihvatite danas neke izazove i nove projekte, jer iako vam deluju teško i neostvarivo, vi ste za sve to i više nego sposobni i logika i intuicija su vam uvek bili jača strana, i sve ćete uspeti da vi i ostvarite i bolje nego što ste se badali.

Nemojte da se upuštate u neku tajnu vezu sa zauzetim kolegom, jer će to samo da se po vas loše završi, i takva reputacija vam zaista nije potrebna.

Zdravlje se polako popravlja, i srećni ste jer ćete najzad moći da malo predahnete od stalnih upala i alegija koje su vas mučile u poslednje vreme.

Ribe – horoskop za 8.novembar 

Danas biste najradije ostali kod kuće i ne biste ni išli na posao, jer ste svesni da vas očekuje vrlo naporan i neizvestan dan, ali skupite snage da prebrodite prepreke, jer vi to zaista i možete.

Raskid sa partnerom je sasvim neminovan, i najzad je tako i bolje i lakše za oboje, jer ste se vas dvoje sasvim udaljili, pa i nemate više nikakva osećanja jedno prema drugom.

Proverite krvnu sliku, jer česte vrtoglavice i malaksalost, kao i bledilo i umor, mogu ukazivati na neku vrstu anemije.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!