Dnevni horoskop za 8.mart 2020

Dnevni horoskop za 8.mart 2020

Dnevni horoskop za 8.mart, odnosno Dan žena možete čitati u ovom tekstu.

Ovan

Drago vam je da ste sa nekim bivšim kolegama ostali u korektnim odnosima, i da možete da sarađujete i dalje i da jedni drugima pomažete iskustvijma i znanjem.

Uspeli ste da shvatite da je za svaku vezu potreban kompromis, te ste rešeni da se potrudite da vaš odnos sa partnerom uspe, jer smatrate da ste našli osobu koja vas voli i koja je za vas uvek i spremna da se maksimalno angažuje.

Treba da se ponašate bolje i odgovornije prema sebi i svom zdravlju, te da ne budete nezreli i da baš i ignorišete neke tegobe, koje vam ako postanu hronične mogu stvoriti velike probleme i neke komplikacije.

Bik

Veliki ste profesionalac u svom poslu, i mada ste već i umorni i opterećeni brojnim obavezama, vi ste spremni da se trudite još više kako biste opravdali ukazano poverenje nadređenih.

Iako ste nedavno raskinuli dugu vezu, smatrate da ne treba da živite u prošlosti i da će vam biti i lakše ako opet počnete da izlazite sa prijateljima, ali ne treba da preterujete i da se ponašate baš razuzdano i sa svima da flertujete.

Muči vas često glavobolja i nesanica, pa je pametno da se malo relaksirate i da pokušate da baš i nekako i kanališete stres, jer ste u velikom problemu pošto ste sasvim rasejani i stalno nervozni.

Blizanci

Mada se čini kao da danas ništa ne ide kako ste zamislili, bolje je da ne odustanete pre vremena, jer će sve nekako i da se na kraju razreši u vašu korist.

Partner vas stalno opterećuje nekim svojim problemima, i nikako nije zadovoljan vašim odnosom i sve to predstavlja za vas veliko opterećenje, i morate da se ili strpite ili da raskinete i vi krenete baš i dalje ako se osećate sputano.

Zdravlje je najzad sasvim dobro, te nemate neke preterane razloge da brinete, ako se budete pak i pridržavali saveta lekara i redovno radili analize i preventivne i kontrolne preglede.

Rak

Možete da očekujete izvanrednu saradnju sa nekim osobama koje ste smatrali konkurencijom i sa kojima niste želeli da radite u timu, ali se ispostavilo da je vaša procena bila pogrešna i sve ćete da popravite na obostrano zadovoljstvo.

Ne možete da živite u svetu mašte i da fantazirate oi nekom ko je baš za vas stvoren i savršen, jer tako nikada nećete moći da nađete svoju sreću, pa se ponašajte trezvenije i racionalnije.

Boli vas grlo i stalno imate probleme sa pojačanom sekrecijom iz nosa i sa kašljem, pa umesto da ignorišete tegobe i da ih shvatate olako, morate da odležite i da uzimate propisanu terapiju, kako ne biste došli u situaciju da se ozbiljnije razbolite i završite u bolnici.

Lav

Danas ćete da dobijete neku odličnu ponudu da napredujete u poslu i da se dodatno edukujete, ali se vi premišljate jer biste morali da se preselite u inostranstvo i to vam ne odgovara u ovom baš i datom momentu, ali je prilika zaista jedna u milion.

Neka osoba vam se vrlo navalentno udvara, i vi ćete da joj jasno i po malo čak drsko stavite do znanja da vam to smeta i da vam takav nastup ne imponuje ni najmanje, te ćete da rešite najzad taj problem.

Opterećeni ste psihički ali sve to nekako potiskujete i osećate se dosta loše, pa je pametno da vi i porazgovarate sa nekim psihoterapeutom, jer nećete moći sami da rešite problem koji imate.

Devica

Kako biste mogli da napredujete i ostvarite željenu poziciju na poslu, morate da se još više trudite i da pokažete sve svoje potencijale i kvalitete, a ako ni tada nadređeni ne uvide koliko vredite, možete da potražite bolji novi posao.

Mada ste dugo zauzeti, imate šansu za prolaznu avanturu i tajnu romansu, i mada vam je sve to i primamljivo i zanimljivo, ne treba da prokockate olako ljubav i odnos koji imate sa voljenom osobom.

Muči vas problem sa čestim upalama mokraćne bešike, pa su i dizurične smetnje i bol u donjem delu stomaka svakodnevno sve izraženiji, i javite se lekaru da dobijete antibiotike.

Vaga

Svesni ste toga koliko možete i koliko se trudite da ostvarite sve željene ciljeve i ambicije, pa vam smeta što vaši nadređeni to ne primećuju, i stalno vas uzimaju zdravo za gotovo.

Lepo vam je jer ste sasvim slobodni i možete da uživate u novim poznanstvima i avanturama, jer vas je ptrethodna problematična veza zaista iscrpela i svega vam je već bilo dosta, pa ste rešeni da sada samo uživate.

Povredili ste rame i sada trpite velike bolove, pa je potrebno da se hitno javite lekaru kako biste dobili terapiju i kako biste prevenirali komplikacije koje mogu zahtevatiu čak i tešku hiruršku intervenciju.

Škorpija

Dopustili ste sebi da postanete nesigurni i kolebljivi u radu i donošenju odluka, što lako koriste vaši lažni prijatelji i kolege koje žele da vam se osvete za to što ste ih nekada omalovažavali.

Niste još uvek sasvim spremni da počnete zajednički život sa partnerom, pa vam smeta što on na tome insistira i kao da više ne želi da poštuje neke vaše želje i odluke.

Česte su vrtoglavice i omaglice, pa je poželjno da prekontrolišete svoj krvni pritisak, jer je vrlo i moguće da vrednosti odstupaju od normale, pošto imate i naslednu osnovu za oboljenja srca i krvnih sudova.

Strelac

Obožavate posao koji radite i uživate u tome što ste ostvarili izvanredne rezultate, i što radite u jednom dobrom kolektivu, pa iako ste ranije smatrali da nećete moći da se snađete u poslu van svoje struke, ipak je sve na kraju ispalo odlično.

Potrebno vam je da se malo osamite i da o svemu razmislite trezveno, jer ne želite da opet srljate u neke duge veze, pošto su sve vaše prethodne romanse završile neuspešno, i počeli ste sebe da preispitujete.

Nekako ste u poslednje vreme skloni čestim promenama raspoloženja, te ste depresivni i imate i napade anksioznosti, pa je možda dobro da porazgovarate sa psihologom, te da rešite sve psihičke probleme koji mogu znatno uticati i na vaše somatsko zdravlje.

Jarac

Radite prekovremeno i stalno se mučite sa nekim poslom koji nije iz vaše struke i koji je slabo i plaćen, ali nemate hrabrosti da date otkaz jer nema naznaka za neki posao za koji ste se školovali, iako redovno konkurišete i nadate se najboljem.

Nekako ste se pogubili u potrebi da glumite da ste savršeni kako biste se dopali nekome ko vam se sviđa odavno, a niste ni svesni da je osoba sa kojom možete da budete srećni blizu vas i da ona i nema hrabrosti da vam prizna svoja osećanja.

Bolovi u nogama i česti otoci, posledica su loše periferne cirkulacije, ali i stalnog sedećeg načina života, pa je potrebno da se malo aktivirate i da počnete da vežbate.

Vodolija

Nadali ste se da je posao koji radite honorarno samo jedan način da sebi privremeno obezbedite novac dok se ne nađe neki posao iz struke, ali se osećate kao da se nikada nećete pomaći napred, i stalno ste zbog toga napeti i nervozni.

Neke neočekivane i lepe vesti će da vas obraduju, i bićete zadovoljni odnosom sa partnerom, koji je uvek uiz vas i koji se trudi da vam bude podrška i oslonac u svakom momentu.

Stalno imate probleme sa gorušicom i mučninom, te je važno da uradite osnovne analize funkcije digestivnog trakta, i proverite da nemate stres ulkus ili gastritis.

Ribe

Smeta vam jer nadređeni ne žele da obrate pažnju na to koliko se trudite i radite prekovremeno za postizanje rezultata koji firmi donose boljitak, pa ste vrlo i ljuti i nervozni, i sve više ste skloni da razmišljate da date otkaz.

Partner nema razumevanja za neke vaše probleme, i stalno vam prebacuje da ste se distancirali i da mu ne posvećujete dovoljno pažnje i vremena, i vi zaista nemate volje da se raspravljate, i da se stalno pravdate.

U poslednje vreme ste stalno umorni i malaksali, te je važno da proverite svoju krvnu sliku, jer ste možda malokrvni, te je važno da unosite više viramina i minerala, a posebno gvožđa.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!