Dnevni horoskop za 8.jun 2019

Dnevni horoskop za 8.jun 2019

Dnevni horoskop za 8.jun možete čitati u nastavku.

Ovan – horoskop za 8.jun

Ne treba da se obazirete na greške koje ste ranije pravili u radu, već da ih shvatite kao jedan nauk i da krenete dalje i postanete odgovornija i bolja osoba.

Imate sreće što ste pronašli osobu koja vas razume i podržava, ali ne shvatajte olako ljubav i vezu jer morate da se potrudite i oko odnosa sa partnerom.

Problemi sa perifernom cirkulacijom vas muče duže vreme, pa je potrebno da se javite lekaru za savet.

Bik – horoskop za 8.jun

Preterano ste sujetni i ne dopuštate nikome da vam da ni onaj dobronameran savet, i treba da znate da se tako ne grade dobri odnosi u kolektivu.

Pogrešno ste procenili nečije namere i ne shvatate da se dopadate osobi koju smatrate prijateljem pa to može da dovede do nesporazuma.

Proverite krvnu sliku, i povedite računa o ishrani jer ste sasvim zapustili svoje zdravlje.

Blizanci – horoskop za 8.jun

Imate sreće na poslu i sve vam ide baš onako kako ste zamislili, ali morate da se potrudite da pomognete ljudima oko sebe i da ne budete sebični i samoživi.

Pokušajte da porazgovarate sa partnerom, jer je suština vaših problema zapravo u nedostatku komunikacije.

Odlično zdravlje i opšte stanje organizma, puni ste energije.

Rak – horoskop za 8.jun

Nemojte trošiti energiju na uzaludne rasprave sa kolegama, i posvetite se poslu onako kako ste vi zamislili da treba da radite, jer ste svesni da se možete uzdati samo u sebe.

Svađe sa partnerom su sve učestalije i morate da pronađete vremena da razrešite nesuglasice, inače ćete da prekinete dugogodišnju vezu i to će da vas duboko povredi.

Napeti ste i nervozni, i moguća je nesanica i glavobolja, pa je poželjno da pronađete način da baš nekako i kanališete stres.

Lav – horoskop za 8.jun

Uzaludno se borite za neke ideje, jer vas niko ne razume i ne želi da se sa vama složi, pa ćete biti veoma razočarani ljudima sa kojima radite.

Nemate vremena za emotivni život i odbijate stalno nečije udvaranje, pa iako ste sebe pretrpali obavezama, činjenica je da ste veoma usamljeni.

Vodite sedeći način života što na vas loše utiče, i poželjno je da počnete više da se krećete ili da se bavite rekreativno nekim sportom koji vama prija.

Devica – horoskop za 8.jun

Dosta ste grešili u prošlosti ali je to bila posledica neiskustva, i ne treba da dozvbolite da vas greške sputaju i da vas one definišu, već da shvatite da radite posao koji volite i da se njemu sasvim iskreno posvetite.

Imate nekog tajnog obožavaoca i imponuje vam udvaranje i romantični gestovi, pa ste sasvim uzbuđeni zbog sastanka sa osobom koja vam poklanja pažnju.

Moguće su povrede zglobova, pa treba da se pripazite posebno ako ste učesnik u saobraćaju ili ako se bavite nekim sportom.

Vaga – horoskop za 8.jun

Ispunjeni ste i srećni jer ste ostvarili neke ciljeve i planove, pa ćete da se radujete pohvalama i da se sa kolegama potrudite da posao još bolje napreduje nego do sada.

Odličan i idiličan odnos sa partnerom, pre svega jer ste otvoreni i iskreni jedno prema drugome, i ne treba ništa da menjate jer ste našli osobu koja vam po svemu odgovara.

Više se krećite i pravilnije se hranite, jer ste se malo opustili i moguće je da ćete imati problema zbog viška kilograma.

Škorpija – horoskop za 8.jun

Uspeli ste da realizujete neke ideje, pa ćete biti nagrađeni i moguće je da ćete dobiti uskoro ponudu za unepređenje koju ne smete da odbijete, iako to nije pozicija koju ste vi zamišljali.

Imponuje vam nečija pažnja, ali na žalost vi osobu koja vam se udvara doživljavate kao prijatelja i niste ni svesni koliko ćete da je povredite, ali je bolje da budete otvoreni i iskreni.

Problemi sa bubrezima i upalama mokraćnih puteva su sasvim izvesni u narednom periodu.

Strelac – horoskop za 8.jun

Umorni ste i opterećeni obavezama, ali ne treba da budete lenji i da samo otaljavate poslove, jer oni koji u vas veruju mogu da se razočaraju i da vas iskritikuju ako budete neodgovorni.

Partner vas nikako ne razume, i svađe su sve učestalije a da vi niste ni najmanje krivi za sve to, jer je on sebičan i nerazuman i ne shvata da se od ljubavi ne može živeti.

Imate neke probleme sa sinusima i ne pogoduju vam vremenske prilike, pa su moguće upale i neke akutne infekcije.

Jarac – horoskop za 8.jun

Ne umete da se opustite i odmorite, ali pazite da sebe preterano ne iscrpljujete jer je tek pred vama jedan naporan period, u kome ćete morati da radite i da se dokazujete.

Osećate se iznevereno i smatrate da partner mora da promeni ponašanje, jer vas veoma lako i opterećuje i guši nekim svojim sumnjama i prigovorima koji nemaju osnova.

Posetite specijalistu gastroenterologa, jer imate neke hronične probleme sa probavom, koje mogu biti ozbiljnije nego što ste mislili.

Vodolija – horoskop za 8.jun

Odličan dan na poslu, koji će vam doneti priliku da se ostvarite u svom radu i da pokažete da ste izuzetno posvećeni onome čime se bavite i da uvek težite da date svoj maksimum.

Imate neke probleme sa partnerom, i počeli ste da se viđate sa osobom koja vam pruža podršku i koja vas uvek rado sasluša, ali ona prema vama ima emocije koje ne očekujete i razočaraćete je kada joj kažete da je smatrate samo prijateljem.

Odlično zdravlje i opšte stanje organizma, pa nastavite da se pridržavate vežbanja i ishrane koje su za vas optimalne.

Ribe – horoskop za 8.jun

Nemate energije i snage da se svađate sa kolegama oko nekih svojih uverenja, ali morate da se pazite jer ljudi iz kolektiva žele da vas sabotiraju jer su na vas ljubomorni.

Odličan odnos sa partnerom, i veoma lepo i romantično veče je pred vama.

Imate neke probleme sa vidom koje duže vreme zanemarujete, pa je možda pravi momenat da se obratite lekaru i da to rešite.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!