Dnevni horoskop za 8.jul 2019

Dnevni horoskop za 8.jul 2019

Dnevni horoskop za 8.jul ove godine.

Ovan – horoskop za 8.jul

Na poslu vas očekuju izvanredni rezultati, jer ste pre svega i odgovorni i maksimalno posvećeni onome što radite, asli je i ljubav prtema poslu dosta značajna da sa elanom pristupite svakom novom projektu koji imate pred sobom.

Dajte priliku osobi koja već duže vreme pokušava da vas osvoji, jer nikada ne znate kako može sve da se završi i ne možete da imate predrasude i predubeđenja, a da niste nekoga ni pokušali da bolje upoznate.

Pokušajte da počnete da trenirate i da malo poboljšate kondiciju, jer vam je organizam zaista u lošem stanju i stalno vas neke tegobe muče i opterećuju.

Bik – horoskop za 8.jul

Imate izgleda da ostvarite odličan napredak i da dobijete unapređenje, ali samo ako odgovorno budete radili i dali maksimum energije i znanja, ili će u suprotnom neki kolega da vam olako preotme željeno mesto.

Iznenadićete se kada vam neko koga ste smatrali samo kolegom ili poslovnim partnerom, otvori srce i prizna kako se zaista oseća, pa ćete biti u nedoumici da li da mešate posao i ljubav ili da udvaranje odbijete.

Imate neke hronične probleme sa perifernom cirkulacijom, pa je poželjno da se više krećete i da počnete da se malo bolje hranite kako biste regulisali telesnu težinu.

Blizanci – horoskop za 8.jul

Stremite ka nekoj liderskoj poziciji, ali je za to pored rada i truda potrebno i da vam kolege veruju i da vas poštuju, pa pokušajte da sa njima ostvarite malo bolji odnos i da sarađujete u nekim planovima i projektima, kako se oni ne bi osećali isključenim iz svega.

Iznenađenje koje vam je partner spremio i koje je trebalo da bude za vas predivan poklon, neće da vam prija jer je vezano za remećenje nekih vaših ideja i potreba i smatrate da je osoba koju volite sebična i da misli samo na sebe i ono što sama želi od vašeg odnosa.

Neke promene na koži će da vas uplaše i da vas zabrinu, ali na sreću je u pitanju samo prolazna alergijska reakcija, mada nije na odmet da se posavetujete sa specijalistom i pojačate imunitet.

Rak – horoskop za 8.jul

Ne volite iznenađenje i neke neočekivane obrte u poslu, te ste uvek strogo fokusirani na svoje ciljeve i smeta vam kada vam se kolege upliću i kada pokušavaju da vas ubede da je neki drugi način bolji i lakši da se planovi realizuju i da se postignu rezultati.

Ako ste u vezi već duže vreme, očekuju vas svađe i konflikti sa partnerom, jer su se vaši stavovi i želje počeli razlikovati i sve ide ka tome da se veza neče održati kako ste se vi nadali.

Napeti ste i stalno nervozni, i to može zaista da utiče na vaše svakodnevne obaveze ili da vam donese neke povrede jer ste nepažljivi i veoma rasejani.

Lav – horoskop za 8.jul

Morate da naučite da budete malo fleksibilniji u poslu, te i da ne shvatate nečije savete i ideje kao napad na vaš integritet i kao ljubomoru i zavist kolega na vaša postignuća.

Imaćete dosta udvarača jer ste veoma zanimljiva i harizmatična osoba, i sa vama svako želi da se druži i da ostvari romansu pa ste svesni da plenite pažnju suprotnog pola i to vam imponuje.

Muči vas nesanica i pokušajte da se opustite na neki način, te idite na masažu ili počnite da se bavite nekim sportom kako biste poboljšali opšte stanje organizma.

Devica – horoskop za 8.jul

Imate želju da se pokažete i dokažete kako biste dobili unapređenje ili bonus, ali sada zaista nije pravi trenutak da se nametnete šefovima jer firma za koju radite prolazi kroz jedan teži period u poslovanju.

Osećate se usamljeno jer ste raskinuli dugogodišnju vezu, i niste baš raspoloženi za neke avanture i flert sa osobama koje prema vama pokazuju naklonost i trude se da vas osvoje.

Kako biste smanjili telesnu težinu, potrebno je da korigujete svoju ishranu na duže vreme i da se počnete baviti sportom, jer kilogrami ne mogu da nestanu preko noći ili da se olako gladovanjem izgube, pa nemojte da radite stvari pogrešno i brzopleto.

Vaga – horoskop za 8.jul

Ne umete da se postavite odlučno i odgovorno, pa svako može da se umeša u vaše planove i da vam promeni ideje, i potrebno je da budete čvršće volje i da sokažete da umete i sami da ostvarite ono za šta zaista imate i znanja i obrazovanja.

Očekuje vas neka veoma lepa i uzbudljiva romansa, sa osobom koju ste dugo smatrali prijateljem ali prema kojoj ste uvek potajno i vi gajili simpatije.

Imaćete probleme sa radom sistema za varenje, i pazite se da ne zanemarite neke ozbiljne tegobe i da zbog toga imate neki hroničan problem jer niste poslušali lekarske savete koje ste morali da prihvatite.

Škorpija – horoskop za 8.jul

Sukobi sa kolegama i nadređenima su postali veoma izraženi, pre svega jer ste vi tvrdoglavi i vrlo sujetni i mislite da znate bolje od njih, ali je suština da treba da sarađujete u zajendičkim idejama i ciljevima.

Stalne svađe i sukobi sa partnerom su vas sasvim iscrpeli, i nemate mir i spokoj koji ste očekivali od emotivne veze, pa ste sve bliže tome da raskinete ili makar da napravite jednu poauzi i vidite kako će stvari da se na dalje odvijaju.

Uzimajte više vitamina i pokušajte da se generalno odnosite odgovornije prema svom organizmu, jer vam je imunitet vrlo loš i otuda i jesu stalne i ponavljane infekcije i prehlade.

Strelac – horoskop za 8.jul

Mada ćete biti pod velikim stresom i opterećeni obavezama, na kraju će sve da se isplati jer ćete da ostvarite željene rezultate i da budete i više nago zadovoljni svojim učinkom.

Imate odličnu komunikaciju sa partnerom, i vi ste zaista pronašli osobu koja vam je srodna duša i koja vas uvek i razume i podržava, pa je pitanje trenutka kada će vaša veza da pređe na jedan viši nivo.

Prijala bi vam masaža i opuštanje, jer vam stres nikako ne pogoduje i ne umete da se na neki način oslobodite nervoze i napetosti.

Jarac – horoskop za 8.jul

Vi se prema poslu odnosite veoma odgovorno i motivisano, jer pre svega volite to što radite i srećni ste jer možete da se dokažete i pokažete svoj maksimum a da vam posao ne zadaje napore.

Niste zadovoljni odnosom sa partnerom, pa stalno tražite izgovorte da se manje viđate i pre svega ste željni neke slobode i avanture, pa je korektno da najpre okončate dugogodišnju vezu, a ne da flertujete sa nekim dok partner misli na vašu budućnost i nada se u vaš odnos.

Duže vreme imate probleme sa sinusima, i ne možete ništa da preduzmete osim da nekako sami olakšate sebi tegobe, ali je neminovno da se one stalno vraćaju i poželjno je da nekako i pojačate svoj imunitet.

Vodolija – horoskop za 8.jul

Izvanredan dan na poslu, koji je rezultat vašeg truda i zalaganja, pa ćete biti manje iznenađeni nekom ponudom od strane nadređenih da vi preuzmete određene zadatke koji su od velike važnosti za firmu u kojoj radite.

Ako ste slobodni, možete da očekujete neko udvaranje od strane osobe koju ste skoro upoznali, ali morate da budete obazrivi ako želite ozbiljnu vezu jer je u pitanju neko ko je sklon flertu ili avanturama, i pazite da vas takav odnos na kraju ne povredi.

Nervozni ste i stalno napeti, i morate da pronađete neki način da se opustite i da rasteretite misli i najbolje je rešenje da se bavite nekim sportom ili da pronađete hobi koji će da vas okupira.

Ribe – horoskop za 8.jul

Ne možete da radite više stvari odjednom, kako biste se dokazali i dobili unapređenje koje dugo želite, jer je na kraju važan kvalitet rezultata koje postignete i u riziku ste da napravite baš velike greške zbog ambicije i brzopletosti.

Opustite se i pokušajte da pronađete neke lepe osobine u partneru i da se setite zašto ste ga zavoleli u startu, te nemojte olako odbacivati sve što ste zajedno prošli, kada partner zapravo ima neke probleme i zbog njih nije onaj stari.

Proverite nivo masnoće i šećera u krvi, jer su mogući neki problemi sa metabolizmom, koji pak i možda trenutno ne daju simptome ali koji su ozbiljniji nego što mislite.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!