Dnevni horoskop za 8.januar 2020

Dnevni horoskop za 8.januar 2020

Dnevni horoskop za 8.januar.

Ovan – horoskop za 8.januar

Lako ste se navikli na dobro i ne želite da popustite u namerama da ostvarite i više i bolje, ali za tako nešto morate da se zaista i pomučite, a vi ste vrlo lenja i neodgovorna osoba koja je navikla da sve dobije na gotovo, te i da samo za sebe preuzima tuđe zasluge.

Nemate sreće u ljubavi i sve vam je i na tom polju krenulo naopako, pa ste usamljeni i nesrećni, i žalite sebe, jer vas niko ne gleda kao potencijalnog partnera za romantičnu vezu.

Bolovi ispod desnog rebarnog luka i žuta prebojenost kože i vidljivih sluznica, verovatan su znak poremećaja funkcije jetre i/ili žučne kese, pa uradite na vreme osnovne analize.

Bik – horoskop za 8.januar

Budite skromni i racionalno sagledajte svoje sposobnosti spram ambicija, i nikada nemojte da preterujete u onome što želite, već radite koliko i možete zaista.

Srećni ste i zadovoljni u vezi sa partnerom, i počeli ste i da planirate zajednički život i budućnost.

Morate da se zdravije hranite i da se više krećete, jer su i gojaznost i sedeći način života uzroci problema sa kičmom koje već dugo imate.

Blizanci – horoskop za 8.januar

Svesni ste svojih grešaka, i vreme je da sve nekako popravite i da ubuduće budete savesniji i više odgovorni kada je u pitanju posao koji radite.

Nemate volje da se pokrenete i da opet počnete da izlazite, i prija vam da se malo i osamite i da se oporavite od raskida koji se nedavno i desio.

Opada vam kosa i imate jasne simptome neke kožne infekcije, pa se obratite dermatologu kako biste preduzeli adekvatne mere.

Rak – horoskop za 8.januar

Umorni ste od stalne potrebe da se svakome pravdate za svoje greške ili nedoslednosti, i zaista vi i počinjete da se ponašate kao da vas je baš i briga šta će ko da kaže i da misli.

Imate problem jer se dopadate nekome ko je vaš stari prijatelj, ali vi ne osećate isto, te i ne znate kako da rešite situaciju koja je posve nezgodna.

Proverite funkciju štitne žlezde, jer imate jasne simptome njene pojačane aktivnosti i sinteze baš i viška tiroidnih hormona.

Lav – horoskop za 8.januar

Bolje je da sada odustanete od nekih projekata kojima niste dorasli ni znanjem ni sa iskustvom, nego da dajete lažna obećanja, i na kraju izneverite sve one koji su vam verovali i ostavite ih na cedilu.

Neka osoba koja vam se odavno dopada je već zauzeta, i ne treba da insistirate i da budete vrlo i navalentni, jer je jasno da zaista nemate nikakve šanse za romansu.

Imate česte urinarne infekcije i tegobe sa upalom mokraćne bešike, pa su i jak bol i dizurične smetnje jasan znak da treba da se javite lekaru, i uzmete odgovarajući antibiotik na vreme.

Devica – horoskop za 8.januar

Danas nije vaš dan, i voleli biste da možete samo sve da otaljate i da odete kući i da se naspavate i da dan samo nekako i prođe.

Srećni ste jer ćete imati lepo romantično veče sa voljenom osobom, i to je zaista ono što vam daje snage da istrajete.

Morate da smanjite stres i nervozu, jer ste postali skloni da se ponašate i agresivno i ljutito, i da pokazujete neke česte promene raspoloženja i ponašanja prema okolini.

Vaga – horoskop za 8.januar

Možda ste vi inače skloni da stalno počinjete neke svađe i konflikte sa osobama koje su vam pak i autoriteti i koje treba da poštujete, pa ćete svakako da na kraju izvučete deblji kraj.

Neka osoba kojoj se vi odavno dopadate, šalje vam vrlo dvosmislene signale, i vi zapravo zaista ni ne znate da li želi da vas osvoji ili da vas tako otera od sebe.

Morate da proveravate redovno stanje krvnog pritiska, jer imate genetsku sklonost za nastanak hipertenzije.

Škorpija – horoskop za 8.januar

Verovatno ste prestali da se bavite poslom koji vrlo volite, i počeli ste da radite ono što morate da zaradite veći novac, pa ste vrlo i nesrećni i nervozni, ali morate da se nekako i izdržavate.

Partner vas voli i stalno se trudi da vam sve čini i ugađa, pa pokušajte da mu nekako i vi uzvratite makar malim znacima pažnje, iako po prirodi niste baš romantična osoba.

Zdravlje se najzad u većoj meri i popravilo, pa možete da se opustite i da smanjite brige po tom pitanju.

Strelac – horoskop za 8.januar

Veoma ste sposobna i odlučna osoba, i sve uspevate da rešite na vreme i kako treba, pa ćete baš i dobiti i pohvale nadređenih i vrlo uskoro i unapređenje.

Niste spremni da počnete zajednički život sa partnerom, jer to podrazumeva i preseljenje u manje mesto i čitav niz peripetija, a on to shvata kao nedostatak vaše ljubavi, i pravi scene bez potrebe.

Proverite krvnu sliku, jer neki simptomi mogu da jasno ukazuju na izražen hormonski disbalans.

Jarac – horoskop za 8.januar

Niste spremni na neke radikalne promene u smislu počinjanja nekog novog posla, ali opet ste i vi vrlo nezadovoljni na sadašnjem radnom mestu, i zaista ste u nedoumici šta da radite.

Nemate sreće u ljubavi i svaka veza vam se završi svađom i krahom, pa ste počeli da se pitate da li je zapravo u vama osnovni problem.

Niste se na vreme pazili, i sada imate neko akutno pogoršanje hronične imunske bolesti, koje daje razne manifestacije i koje se vrlo teško i dugo leči.

Vodolija – horoskop za 8.januar

Kako ste se trudili i radili, i opet ste na kraju ostali praznih ruku, jer se nadređeni prave naivni i ne žele ni da vam povećaju platu ni da vas unaprede, pa ste vrlo ljuti i na sebe jer ste ispali po ko zna koji put naivni.

Morate da se prilagodite i da naučite da u vezi pravite kompromise, jer ste sami krivi što svako malo vaš odnos sa partneropm upada u krizu.

Preterali ste sa slatkišima i sa kaloričnom hranom, pa imate česte probleme sa probavom i ne znate kako da sve to i na kraju rešite, osim da krenete na neku dijetu i da počnete da vežbate.

Ribe – horoskop za 8.januar

Sasvim ste zadovoljni ostvarenim rezultatima i ponosni ste na sebe jer ovoga puta niste odustali i uspeli ste da se pokažate u punom sjaju.

Srećni ste i ispunjeni u ljubavi, te i možete da se makar na tom polju i opustite i da uživate u svoj i nežnosti i lepoti svakog trenutka sa voljenom osobom.

Imate česte gljivične infekcije stopala i/ili noktiju, pa se posavetujte sa lekarom i pokušajte da najzad i ojačate imunitet.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!