Dnevni horoskop za 8.februar 2020

Dnevni horoskop za 8.februar 2020

Dnevni horoskop za 8.februar ove godine.

Ovan – horoskop za 8.februar

Pokušavate da uvek isterate svoje i nije vas briga kako se drugi oko vas osećaju i to je zapravo razlog zašto vas niko ne voli.

Nekada se pitate kako ste mogli da trpite partnerove osobine koje su vam vrlo uvek smetale, ali je sada jasno da se ljubav gasi i da vaša veze nema šanse da opstane.

Imate česte problrme sa hemoroidima i poželjno je da se više krećete i ne jedete ljuto i prezačinjeno.

Bik – horoskop za 8.februar

Malo vam je dosadilo da se svi na vas izdiru i da ste vi svakom krivi i rešeni ste da presečete i da najzad date otkaz na poslu.

Nrmate poverenja u svog partnera i baš ne uspevate da mu oprostite neku prevaru zbog koje se zaista iskreno pokajao.

Muči vas glavobolja i upala sinusa i morate da reagujete pre nego što problem postane hroničan.

Blizanci – horoskop za 8.februar

Smeta vam što vam svako suflira i meša vam se u posao koji radite, i zaista imate utisak da samo ugađate drugima dok vi suštinski nuste ni najmanje srećni i niste ispunjeni.

Neka osoba koju ste smatrali prijateljem, pokušava da vam stavi do znanja da je u vas zaljubljena, ali se vi pravite nevešti i naivni.

Niste dobro u poslednje vreme i stalno ste malaksali i umorni, pa makar proverite krvnu sliku jer ste možda malokrvni.

Rak – horoskop za 8.februar

Nikako ne napredujete i vrtite se u krug, te i stagniranje u poslu vam stvara stres i veliku napetost koja vam ometa normalno funkcionisanje u svim drugim životnim aspektima.

Niste voljni da izlazite i da se provodite i najbolje se osećate kada se osamite i kada se prisećate nekih lepih uspomena.

Muka vam je i stalno bez razloga menjate raspoloženja od tuge do euforije, pa je ipak pametno da se obratite lekaru i da nikako ne uzimate antidepresive na svoju ruku.

Lav – horoskop za 8.februar

Iako se zaista trudite i ulažete maksimum energije u posao koji radite, to nije ono što vas čini srećnim i zato i ne možete da nikako napredujete koliko biste želeli.

Malo vas je strah da će partner da sazna za neku vašu avanturu i morate da ubuduće izbegavate da se upuštate u prolazne romanse, a jer to zaista nije u redu prema voljenoj osobi.

Postali ste pravi hipohondar i za svaku neku sitnicu trčite lekaru, a zaista se može reći da ste zdravi kao dren.

Devica – horoskop za 8.februar

Čini vam se da obavezama nikada neće doći kraja i da nadređeni namerno vama daju neke minimalne bonuse, a kako bi mogli onda da imaju opravdanje da baš vama dodele zadatke i projekte koje niko drugi neće.

Ljuti ste na sebe što ne možete da skupite hrabrosti i da stavite tačku na jedan loš emotivni odnos koji vas zaista unesrećuje.

Proverite nivo tiroidnih hormona u krvi i pak i uradite ultrazvučni pregled štitne žlezde, jer imate jasne znake njene smanjene funkcije.

Vaga – horoskop za 8.februar

Nije na vama da odlučujete o nekim stvarima i da sebe smatrate najpametnijim i najkompetentnijim za neki posao, i zaista nadređeni se sa pravom ljute i čak razmišljaju da vas otpuste.

Malo vam je potrebno da shvatite koliko ste pgrešili i koliko ste partneru nepravde naneli, pa je bolje da se izvinite i iskreno pokajete i zatražite oproštaj.

Puni ste nekog besa i negatvne energije i olako planete ili zaplačete, pa i pametno je da se obratite stručnom licu za pomoć jer stvari postaju sve gore.

Škorpija – horoskop za 8.februar

Veliki ste entuzijasta i verujete da pozitivna energija i pošten rad uvek mogu da daju one najbolje rezultate u svakom poslu.

Nekoj osobi se veoma dopadate, ali vi to ne primećujete jer ste sebe okupirali mislima o prošlosti, ali to vas stvarno nikuda ne vodi.

Muči vas upala mokraćne bešike i veoma su neprijatne u dizurične snetnje i bolovi u vidu probadanja, pa se obavezno javite lekaru.

Strelac – horoskop za 8.februar

Pokušali ste da se dokažete nadređenima i zaista ste uvek davali svoj maksimum i vrlo ste tužni i frustrirani što ne možete da ipak napredujete onako kako ste očekivali, i zaista možda je pametno da počnete privatni posao ako imate ikakvog kapitala.

Skloni ste da flertujete sa ljudima koje ipak vi uopšte dovoljno ne poznajete, pa je baš pametno da se saberete pre nego se sasvim iskompromitujete.

Muči vas otok i bol u listovima nogu i vrlo verovatno je po sredi poremećaj periferne cirkulacije.

Jarac – horoskop za 8.februar

Vama se čini da nikako ne uspevate da napredujete i postali ste zavidni na tuđe uspehe i u sebi vrlo patite jer su svi oko vas nešto postigli, a samo vi ne možete da se maknete sa jedne tačke.

Usamljeni ste i potrebno vam je pažnje i nežnosti, ali ste svesni da niste više tako mladi i da morate da prihvatite čak i neko provodadžisanje od strane rodbine i prijatelja.

Često kašljete i imate napade noćnog gušenja pa je možda po sredi neka vrsta astme ili čak i poremećaj srčane funkcije, i javite se hitno lekaru.

Vodolija – horoskop za 8.februar

Tužni ste jer ste shvatili najzad da nemate kome da se obratite kada je vama teško i kada vam treba pomoć, a vi ste sve uvek davali za druge.

Malo vam je poteebno da se zaljubite i niste baš racionalni kada je u pitanju izbor prave osobe i nekako uvek izaberete pogrešne.

Muči vas neka stara povreda leđa koju ste nepažnjom uspeli da obnovite i da sebi bez potrebe stvorite velike probleme.

Ribe – horoskop za 8.februar

Nije vama stalo do velike zarade i niste zaista materijalista, ali smatrate da ste vi i zaslužili da budete nagrađeni za sav svoj rad i trud.

Mislili ste da ste pronašli najzad onu pravu osobu za sebe ali vas je partner olako prevario i izdao na najgori mogući način.

Mučite se sa stalnim stesom i nervozom i sve to utiče i na sve češće probleme sa radom štitne žlezde, srca i digestivnih organa.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!