Dnevni horoskop za 8.decembar 2019

Dnevni horoskop za 8.decembar 2019

Dnevni horoskop za 8.decembar.

Ovan – horoskop za 8.decembar

Da biste uspeli da realizujete neke željene promene, morate da budete istrajni i da se ne kolebate na svaku i najmanju prepreku.

Imate sreće da ste pronašli osobu koja vam je uvek podrška i koja sve za vas jeste spremna da baš i učini, i budite spremni da uzvratite na takvu ljubav još većom i lepšom.

Muči vas bol u kostima i zglobovima, pa uzimajte više vitamina D i kalcijuma, i krećite se ili bar bavite makar nekim sportom.

Bik – horoskop za 8.decembar

Nemate snage da se borite i da ostanete na poslu koji vam ne donosi ni zadovoljstvo ni zaradu, pa ste rešeni da što pre pronađete nešto bolje i povoljnije za sebe.

Mislite da ste nezanimljivi i neprivlačni suprotnom polu, ali je ta vaša nesigurnost proistekla iz jedne skore loše veze, i ne treba to sebi da dozvolite.

Neke tegobe koje uporno ignorišete mogu postati hronične, i sami ćete sebi da stvorite probleme.

Blizanci – horoskop za 8.decembar

Radite danas savesno i pošteno kao i do sada, pa iako ne budete imali sreće u ostvarenju nekih ambicija, sutra je novi dan i važno je da ne odustanete olako.

Imate priliku da upoznate neku vrlo zanimljivu osobu, ali ste se vi povukli u sebe i ne date zaista nikome šansu da vas osvoji, te i da vas ponovo pokrene u ljubavni zanos.

Muka vam je i stalno imate nagon na povraćanje i dijareju, pa je verovatno u pitanju neki mučan ali prolazni problem izazvan stomačnim virusom.

Rak – horoskop za 8.decembar

Danas je dan za uspehe i ostvarenje velikih ciljeva, i ne dopustite da vas bilo ko i bilo šta zaustavi na vašem jasnom putu koji ste od starta sebio zacrtali kao želju.

Nemate volje da se stalno raspravljate sa partnerom, i nedostje vam ona stabilnost iu nežnost koja je postojala na samom početku veze, i koja se realno vremenom i izgubila.

Imate bolove u grudima i teško dišete, pa proverite plućnu ali i srčanu funkciju, jer možda imate ozbiljan problem koji zahteva bolničko lečenje.

Lav – horoskop za 8.decembar

Niko ne razume koliko ste napora ulagali da postignete poziciju na kojoj ste sada, i vi nećete da olako ni dopustite da vam tuđa neodgovornost ili namerna sabotaža sve unište, što ste godinama gradili.

Neka osoba koju ste upoznali davno i sa kojom ste imali kratku avanturu, pojavila se u vašem životu, i vi ste shvatili da neka osećanja još uvek tinjaju u vama, i da je niste preboleli sasvim.

Imate probleme sa čestim upalama grla i sinusa, i potrebno je da nekako najzad i ojačate imunitet, jer su za vas i one najbanalnije infekcije teške i namuče vas preterano.

Devica – horoskop za 8.decembar

Rasejani ste u poslu i ne možete da se fokusirate na neke priojekte koji vas realno ne zanimaju, te je pametno da potražite posao koji volite da radite, jer realno sada samo gubite vreme ili energiju bez jasnog cilja i svrhe.

Niste spremni na neki veći korak u vezi sa partnerom, i on će to da protumači sasvim pogrešno, kao nedostatak vaše ljubavi i predanosti, te će na kraju možda čak da dođe i do raskida veze.

Muči vas problem sa kičmom, i stalno imate osećaj da ćete da se ukočite, ali je pametno da se makar malo više krećete, te i kada bol popusti da radite vežbe koje vam je propisao fizijatar.

Vaga – horoskop za 8.decembar

Uzaludna je danas sva vaša motivisanost i volja da sve odradite sa kolegama onako kako ste već i zamislili, jer vas oni zaista ne vole, i pre će i sami da pretrpe gubitke i kritike, nego da dopuste da vi ostvarite uspehe i da napredujete.

Ponašate se zaista sebično u vezi sa partnerom, i samo želite da isterate neke svoje hirove, i to će mu na kraju dosaditi, iako je sada spreman da za vas sve učini, jer vas voli beskrajno.

Najzad ste se rešili nekih zdravstvenih tegoba i osećate se dobro, ali ne treba da se opet preterano opustite i da zapustite brigu o zdravlju, koje je na kraju i najvažnije od svega ostalog.

Škorpija – horoskop za 8.decembar

Čini vam se da poslu nikako nema kraja, ali je to zato jer ste sve obaveze shvatili kao napor i baš veliki problem, umesto da sve prihvatate kao izazove i motivaciju da pokažete svoje potencijale i jednu kreativnost i logičnost u radu i razmišljanju.

Neka osoba koja vam se dugo dopada, jasno će da vam stavi do znanja da je zauzeta i da sa vama ne želi ništa, pa će da vas malo i razočara takvo njeno drsko ponašanje, kao da ste je bilo čime vi i ugrozili.

Bole vas mišići i imate i probleme sa lumbalnom kičmom, pa se malo više krećite i uzimajte i magnezijum protiv grčeva u listovima nogu.

Strelac – horoskop za 8.decembar

Danas želite samo da sve što pre završite, i da najzad odete na kraći ali zasluženi odmor i da zaboravite na sve brige i probleme, koji će svakako da vas sačćekaju i kada se opet vratite u svakodnevni tempo rada.

Muči vas potreba da svakome objašnjavate neke svoje odluke, i zašto se još uvek niste skrasili sa partnerom i osnovali porodicu, iako okolina smatra da je već odavno bilo vreme za to.

Umorni ste i stalno ste depresivni, i zaista nemate snage da se pokrenete, ni od silnog stresa i problema, i kao da vam je sav teret sveta pao na leđa, pa je potrebno da se obratite za pomoć psihologu.

Jarac – horoskop za 8.decembar

Ako se bolje organizujete i ne budete brzali u nekim odlukama i proračunima, nećete da se baš ni pokajete i uspećete da odradite sve započeto, pa čak i da nađete vremena za dodatni posao i tako dopunite budžet.

Ne želite da slušate prazne priče, i smatrate da vas partner laže i zamajava nekim obećanjima koja ne može da ostvari, ali ni nne želi da vas izgubi.

Imate neke promene na koži u vidu ospe i izraženog crvenila, pa je moguće da je u pitanju najzad i neka alergija, ali i manifestacija sistemskog oboljenja, pa se javite lekaru na vreme.

Vodolija – horoskop za 8.decembar

Niste srećni na poslu koji radite, i umesto da samo kukate i svima se žalite i postajete naporni, promenite nešto, pa najzad i sami snosite svoju odgovornost kao zrela osoba.

Sreća u ljubavi je kratko trajala, i opet ste se vratili na početak sa partnerom, i neke svađe i/ili konflikti su sve prisutniji, i imate utisak da je pitanje dana kada će vaš odnos da doživi klrah.

Zdravlje je sasvim solidno, i samo se potrudite da izbalansiranoim ishranom i vežbanjem skinete i višak kilograma, koji jeste neznatan ali vas veoma opterećuje.

Ribe – horoskop za 8.decembar

Doneli ste odluku da počnete sopstveni posao, jer vam je dosadilo da radite za druge i da nikada nemate dovoljno novca da sastavite kraj sa krajem, pa ste rešeni da se okušate u poslu koji zaista najbolje znate da radite.

Podrška i ljubav partnera vam puno znače, i niste ni sanjali da možete biti toliko srećni i toliko i ispunjeni, i samo strahujete da sve to ne prođe i ne nestane.

Imate česte otoke i bolove u portkolenicama, pa uradite neke analize i pre svega proverite dobro funkciju i srca i bubrega, ali i perifernih vena.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!