Dnevni horoskop za 8.avgust 2019

Dnevni horoskop za 8.avgust 2019

Dnevni horoskop za 8.avgust ove godine.

Ovan – horoskop za 8.avgust

Niste ispunjeni i srećni na poslu koji radite, niti su finansije zadovoljavajuće, pa ste skloni da razmišljate da potražite neko drugo radno mesto.

Sa partnerom se odnos najzad popravio, jer ste o svemu otvoreno porazgovarali i uspeli da rešite nesuglasice.

Imate probleme sa kičmom, i pokušajte da se više krećete kako se ne biste ukočili.

Bik – horoskop za 8.avgust

Opterećeni ste poslom i nemate vremena ni za šta drugo, ali ma koliko radite i trudite se ne uspevate da ostvarite željene rezultate i to vas veoma frustrira i ne znate šta da preduzmete i da promenite kako biste napredovali brže i bolje.

Skloni ste da flertujete sa nekim osobama koje vam nisu dostupne i koje zaista za vas nisu baš i zainteresovane, pa nemojte da se kompromitujete i blamirate, već potražite pravu osobu za sebe jer vi niste neko ko je avanturista.

Muče vas bolovi u grudima, i njih nikako ne smete da ignorišete pa najpre proverite stanje srca i pluća, i onda uradite i neke dodatne pretrage.

Blizanci – horoskop za 8.avgust

Budite malo strpljiviji i nemojte da prtenagljujete u odlukama, i sve će vremenom da dođe na svoje mesto.

Imate neki iznenadnio poziv na sastanak od osobe o kojoj dugoi razmišljate, i nemojte ni momenta da se premišljate već izađite i dajte vašem odnosu priliku da preraste u romansu.

Prekontrolišite funkciju štitne žlezde, jer je sasvim moguće da su neki simptomi posledica disbalansa hormona tiroidee, koji utiču na čitav niz funkcija u organizmu.

Rak – horoskop za 8.avgust

Sve se odvija na poslu i više nego dobro i posebno ako imate neki privatni posao, možete biti zadovoljni i ostvarenim saradnjama i prihodima koje ste ostvarili.

Ako ste slobodni treba da malo više i češće izlazite, jer se nekome dugo dopadate i želi da vam priđe ali nikako ne nalazi povoljnu priliku i pravi trenutak.

Imate hroničnu upalu sinusa, i stalno vas muče prehlade i infekcije, pa je vreme da prestanete da pušite i da se zdravije hranite, tačnije i da promenite iz korena sadašnji način života.

Lav – horoskop za 8.avgust

Umara vas posao i sve vam je naporno i teško, pre svega jer ne zarađujete dovoljno i imate novca tek toliko da preživljavate i vi bukvalno radite posao da biste mogli da preživite mesec za mesecom, i sanjate o putovanjima i nekim trenucima koji su vam nedostižni.

Nemate volje da se sa bilo kim upuštate u romansu, jer ste sasvim nesrećni i nezadovoljni sobom, i postajete ogorčeni i povučeni u sebe.

Skloni ste stanju depresije i anksioznosti, jer imate previše problema na svim poljima sa kojima ne umete da se nikako izborite, pa je savet da potražite stručnu pomoć.

Devica – horoskop za 8.avgust

Pokušajte da malo prištedite novac jer je situacija na poslu veoma neizvesna i turbulentna, pa da makar imate neki rezervni kapital ako vas proglase tehnološkim viškom, da biste počeli neki svoj posao.

Potrudite se da partneru pokažete koliko vam je zaista stalo, i jedan mali lep gest ili znak pažnje će biti dovoljan da se sve odmah popravi na bolje i na lepše.

Zdravlje vam je dobro, ali ne smete da se olenjite i da se vratite olako starim porocima i lošim navikama, jer ste jedva i ovako uspeli da popravite opšte stanje organizma.

Vaga – horoskop za 8.avgust

Brzopleti ste u nekim odlukama i uopšte nemate strpljenja i takta, što vaše kolege ili konkurenti vrlo rado i lako koriste protiv vas, pa ste stalno kritikovani od strane nadređenih i u riziku ste da dobijete otkaz.

Ako ste slobodni osetićete usamljenost i poželećete da pozovete bivšeg partnera, ali to nije pametno jer postoji jasan razlog zbog koga ste raskinuli i nemojte sebi da dopustite da opet prolazite kroz isto.

Malaksali ste i veoma umorni, pa je poželjno da proverite svoj krvni pritisak, kako biste izbegli stanje hipotenzije i kako ne biste pali u nesvest.

Škorpija – horoskop za 8.avgust

Spremni ste da se dodatno edukujete i da stalno nadograđujete svoja znanja, jer vam je stalo da napredujete na poslu i vama zaista ništa nije teško, jer ste puni elana i motivacije da radite i da postignete željene ciljeve.

Partner vas zamara nekim svojim sumnjama i stalno je na vas ljubomoran i ne dopušta vam da dišete, pa vi ne možete da prepoznate osobu sa kojom ste otpočeli romansu i želite da izađete iz veze koja vas sputava i ograničava.

Imate probleme sa učestalim mokrenjem i bolovima u donjem delu stomaka, pa je izvesno da je u pitanju upala mokraćne bešike, i potrebno je da se obratite lekaru za adekvatnu terapiju.

Strelac – horoskop za 8.avgust

Nemate strpljenja i sve želite da obavite što pre, ali to narušava kvalitet projekata i ne možete tako neodgovorno da se ponašate, jer sve utiče na konačne rezultate tima u kome radite.

Imate neke zanimljive ponude i vi ste srećni jer ste poželjni i jer ste i dalje nekome privlačni, jer ste dugo vremena bili nezadovoljni sobom i svojim emotivnim statusom.

Muči vas problem sa disanjem, i moguće je da je u pitanju akutno pogoršanje astme koje je izazvano alergijom i stvara vam gušenje.

Jarac – horoskop za 8.avgust

Nemate vremena da se obazirete na to šta ko priča ili o vama misli, jer ste sasvim fokusirani na rad i želite da se što bolje pokažete, kako biste dospeli na lidersku poziciju kojoj dugo i stremite.

Partner vas voli ali je postao vlo naporan i zahtevan, pa ima neke sulkude ideje kako vi treba da se ponašate i šta treba da radite u vašem braku, i vi ste šokirani jer to zaista nije ista osoba u koju ste se zaljubili.

Pokušajte da se opustite i da nađete neku razonodu ili hobi, jer vam je stres i nervoza najveći neprijatelj i ne možete nikako da nađete neki balans.

Vodolija – horoskop za 8.avgust

Iako ste mislili da ste sve savršeno dobro isplanirali i da su projekti odrađeni odlično, na vašu žalost ste u brzini napravili neke ozbiljne i krucijalne greške i moraćete sve da radite iz početka, ali ovoga puta potražite pomoć nekoga ko je iskusniji i ko ima više znanja jer ne možete sve sami.

Imate razloga da posumnjate da vas partner vara, jer se on zaista čudno ponaša u poslednje vreme i sve više ima neke tajne i prema vama je distanciran i ne pokazuje nikakvu zainteresovanost za vašu vezu.

Proverite krvnu sliku i pokušajte da promenite način ishrane, jer imate rizik da obolite i od dijabetesa, i od hipertenzije i metaboličkog sindroma.

Ribe – horoskop za 8.avgust

Imate neke tajne planove i ideje, ali ne želite da ih otkrijete saradnicima, jer ste se već jednom tako opekli i neko vam je preoteo sve zasluge i lako vas namagarčio.

Pokušajte da porazgovarate otvoreno sa osobom koju volite i da se nekako sporazumete bez rasprave i svađe, pa ako zaista ne ide bolje je da se na vreme rastanete i da svako krene svojim putem.

Pored neke glavobolje koja je verovatno povezana sa vremenskim prilikama, zdravlje vam je dosta dobro i zadovoljni ste.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!