Dnevni horoskop za 7.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 7.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 7.oktobar.

Ovan – horoskop za 7.oktobar

Danas su pred vama neki uspesi na poslu o kojima niste mogli ni da sanjate, te ste iako ambiciozni i svesni potencijala koje posedujete, ipak vrlo prijatno iznenađeni i ushićeni.

Premalo vremena i pažnje posvećujete partneru, te on to shvata kao da ste se distancirali i da ga više ne volite kao ranije, pa porazgovarajte o svemu otvoreno.

Odlično zdravlje, i najzad ste poslušali neke savete lekara i popravili način ishrane i stil življenja uopšteno.

Bik – horoskop za 7.oktobar

Vrlo ste zauzeti i opterećeni poslom, te vam je potrebna maksimalna podrška i kolega i prijatelja, kako biste uspeli sve da realizujete, jer je ovaj period za vas i vašu dalju karijeru preloman.

Oslonite se na ono što zaista osećate, i nemojte po svaku cenu da prihvatate nečija udvaranja, ako vam je trenutno lakše i više vam prija da se osamite i da razmislite, šta baš zaista dalje želite od emotivne veze za budućnost.

Skloni ste depresiji i stalno ste napeti i nervozni, i to se odražava i na vaše fizičko zdravlje, pa ste slabi i jedva funkcionišete, i osećate čak i malaksalost i bol u mišićima.

Blizanci – horoskop za 7.oktobar

Srećni ste jer su vam se finansije najzad stabilizovale, i možete da uložite u neki baš dugo željeni sopstveni biznis, ali ipak budite oprezni, i ako vam je potreban savet potražite ga od nekoga ko je od vas iskusniji.

Nema potrebe da se pretvarate da ste ono što niste kako biste impresionirali osobu koja vam se dopada, jer je ona prepoznala vašu unutrašnju lepotu i pozitivnost kojom zračite.

Ne brinete o sebi i sve obaveze i stalni stres mogu da vam zaista ozbiljno naruše imunitet i stvore ozbiljne posledice po opšte stanje organizma.

Rak – horoskop za 7.oktobar

Iako će sve danas da se izdešava potpuno suprotno onome kako ste vi planirali, ipak ćete doživeti nenadani uspeh i sreću, i to je samo znak da nekada tzreba da umete da se malo više opustite.

Imajte poverenja u svog partnera i ne slušajte čaršijske priče, jer oisoba koja vas toliko voli i pre svega poštuje kao ličnost, ne bi mogla da vas slaže i prevari, i zli jezici samo pokušavaju da vas posvađaju i rastave.

Ne osećate se dobro, pa iako svi iz vaše okoline misle da ste hipohondar jer vas stalno sve boli, ipak je moguće da imate fibromijalgiju, i potražite savet neutologa i fizijatra na vreme.

Lav – horoskop za 7.oktobar

Mada ste verovali da se pošten rad i trud, te upornost i iskreno zalaganje uvek isplate, ovoga puta ste se malo preračunali, i ostali ste zatečeni kada ste shvatili da je sve vaše zasluge preuzeo neko drugi, a vi nemate dokaza da opovrgnete takve tvrdnje, i samo možete da se nervirate.

Sve ćete da stignete i u ljubavi treba da budete strpljivi, pa ne požurujte partnera da donese neke važne odluke, jer ga tako možete samo oterati od sebe.

Muka vam je i imate probleme sa dijarejom, pa je možda u pitanju stomačni virus, i uzimajte lakše svarljivu hranu i dosta tečnosti.

Devica – horoskop za 7.oktobar

En treba da žurite i da tako pravite neke nepotrebne greške, jer ćete sve najzad i da stignete ako radite postupno i staloženo, i ako zadržite onaj kvalitet rada po kome ste poznati i koji šefovi i najviše cene.

Imate neki iznenadni poziv za izlazak od strane osobe koju ste upoznali nedavno, ali vi niste baš ni raspoloženi ni zainteresovani, jer ste na žalost poverovali nekim pričama drugih ljudi, i olako ćete propustiti šansu da budete srećni.

Glavobolja i upala sinusa su stalno prisutan problem, i morate da pokušate da nađete neko dobro rešenje, makar to bila i neka alternativna ili homeopatska metoda, samo da je od pomoći.

Vaga – horoskop za 7.oktobar

Ne osvrćite se na neke prethodne greške, ali ni ne planirajte svoju budućnost mnogo unapred, već se trudite da radite danas za danas, i tako ćete i imati najbolje rezultate i ostvariti najveći broj baš i onih najviše željenih ciljeva.

Mada ste dugo slobodni, ne želite da srljate u neke nove romanse, i trenutno vam veoma prija baš jedna samoća, jer su vas neki prethodni odnosi emotivno sasvim iscrpeli.

Proverite stanje svog krvnog pritiska, jer sve češće imate neke jasne simptome koji su pokazatelj potencijalne hipertenzije.

Škorpija – horoskop za 7.oktobar

Dan pred vama je prepun nekih neočekivanih obrta, i nećete moći da verujete da se tako lako mogu isprepletati i uspesi i kiksevi, i sreća i razočaranje, ali je svakako već sutra novi dan i biće bolje.

Svađa sa emotivnim partnerom nije ni malo prijatna za vas, posebno jer je osoba koju volite sve prebacila kao vašu odgovornost i vi ste u isti mah i razočarani i tužni, jer ste shvatili da pak svog partnera, zaista niste dovoljno upoznali kao ličnost za sve vreme koliko ste zajedno.

Boli vas rameni zglob, te ste u strahu da li ste istegli neki nerv i/ili ste iščašili zglob, jer već par dana ne spavate i strahujete čak i da odete na pregled, jer pretpostavljate da će prognoza biti loša.

Strelac – horoskop za 7.oktobar

Neke neočekivane prepreke i problemi na poslu, danas će da vam stvaraju velike nevolje i stres, posebno jer je u pitanju bitan dan za vašu firmu i treba da se pokažete dobro na sastanku sa nekim stranim partnerima.

Niste dobro procenili situaciju, i u pogrešnom ste trenutku otpočeli svađu sa partnerom, jer je on već bio besan i u afektu vam može reći mnoge stvari koje i ne misli, i to će da vas veoma povredi, i iniciraćete raskid.

Muči vas bol ispod desnog rebra, pa je moguće da imate upalu žučne kesice i/ili da vam je jetra poremećene funkcije, pa uradite provere parametara funkcije ova dva organa.

Jarac – horoskop za 7.oktobar

Nije pravi momenat da počinjete neki sopstveni posao i da napustite sadašnje radno mesto, i baš iz više razloga je bolje da takve ideje ipak odložite za neki naredni period.

Usamljeni ste i potrebna vam je i ljubav i pažnja, ali nekako nemate sreće sa izborom partnera, pa ili nađete one koji su oportunisti i ne vole vas zbog vas samih, ili opet idete u krajnost da nađete nekoga ko je navalentan i koga posle ne možete da se otresete lako.

Bole vas oči od naprezanja za računarom, kao i mišići na nogama i rukama od stalnog kucanja po tastaturi i sedenja, pa pokušajte da nađete neki balans i da češće pravite pauze i da se opustite.

Vodolija – horoskop za 7.oktobar

Ne umete da adekvatno raspolažete novcem, i neka ulaganja koja ste planirali srećom niste ni realizovali, inače biste pretrpeli velike gubitke, i potražite na dalje savete stručnjaka iz oblasti bankarstva.

Iako ste dugo u stabilnoj vezi ili braku, u iskušenju ste da se sa nekim koga ste skoro upoznali, upustite u neku tajnu romansu, ali to vam i nije pametno, jer kada partner otkrije naravno da vam prevaru neće oprostiti.

Proverite sluh i pokušajte da se malo bolje brinete o sebi na dalje, jer ste skloni i alergijama i vrlo teškim infekcijama, pošto vam je imunitet slab.

Ribe – horoskop za 7.oktobar

Na poslu danas neće biti nekih bitnijih promena, i sve će da se odvija onako kao ste i planirali, ali nema izgleda da ostvarite ni neki vanredan rezultat niti da dobijete neki bonus.

Ako ste u dugoj i stabilnoj vezi, u vašem odnosu sa partnerom je sve u najboljem redu, te nemate makar danas razloga da se za bilo šta brinete.

Zdravlje je dobro, mada nije na odmet da ostavite poroke, i da promenite način ishrane i počnete da više vežbate.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!