Dnevni horoskop za 7.novembar 2019

Dnevni horoskop za 7.novembar 2019

Dnevni horoskop za 7.novembar ove godine.

Ovan – horoskop za 7.novembar

Danas ste skloni da previše vremena gubite na nepotrebne detalje, umesto da se fokusirate na suštinu problema i da to rešavate.

Ne možete da sedite na dve stolice, te ne počinjite neku tajnu romansu dok ne raskinete vezu sa sadašnjim partnerom.

Nije na odmet da proverite krvnu sliku, jer imate neke simptome metaboličkog sindroma, i vrlo izvesno je da vam je povišen holesterol u krvi.

Bik – horoskop za 7.novembar

Niste se na vreme organizovali i radili pametno, pa danas sve to stiže na naplatu i ne znate koji problem pre da počnete da rešavate.

Sebe lažete da vam prija samoća, a u stvari stalno razmišljate o nekom bivšem partneru koga vi nikako da zaboravite i prebolite.

Ne ignorišite uporan kašalj i jak bol u grudima, te se javite lekaru i proverite stanje srca i pluća.

Blizanci – horoskop za 7.novembar

Kolege vas nikako ne vole, sve jer smatarju da ste preko reda došli na lidersku poziciju, i koriste svaku priliku da vas sabotiraju.

Ne obraćajte pažnju na nečije laži i ogovaranja, te imajte poverenja u partnera koji vas nikada nije izneverio.

Muči vas bol u mišićima i zglobovima, i moguće je da ste preterali sa teretanom i vežbanjem.

Rak – horoskop za 7.novembar

Nesigurni ste u sebe i sve što danas pokušate da uradite, neće imati kvalitet i rezultat na koji su nadređeni navikli, pa ćete pred svima biti oštro kritikovani.

Partner vam nije odan i veran kao što mislite, pa povedite računa na ono što vam prijatelji govore a vi ignorišete, jer se možda i bojite istine.

Sve vas boli i stalno ste nervozni i napeti, pa možda patite od fibromijalgije, iako mnogi misle da ste zapravo vi hipohondar i da samo izmišljate tegobe.

Lav – horoskop za 7.novembar

Danas vam znanje i predanost neće biti od pomoći, jer nekada je potreban i faktor sreće, a vama je ona danas izgleda okrenula leđa.

Skloni st da flertujete i da sasvim opušteno ulazite u neke neozbiljne veze, i sve to ne bi bio pak i problem da već nemate partnera, ali je on odsutan zbog posla na duže, i nadate se da neće ništa da sazna.

Boli vas zub i počeo je i da otiče i javile su se i temperatura i groznica, pa je vreme najzad da vi i potražite pomoć zubara, pošto ste već sebi dovoljno nzakomplikovali situaciju.

Devica – horoskop za 7.novembar

Unapred tražite razloge zašto vaši planovi neće uspeti, i ako razmišljate negativno i unapred sebi predviđate propast, pravo je čudo ako i uspete bilo šta da realizujete od svojih ciljeva.

Umorni ste od stalnih svađa i rasprava sa partnerom, i to po pravilu oko nekih sasvim nevažnih sitnica, pa je vreme da se malo saberete i da ne pogoršavate stvari.

Stalno ste pod stresom, i pokušajte da se nekako malo i opustite jer ste psihički napeti i to sve sa sobom donosi i neke somatske tegobe.

Vaga – horoskop za 7.novembar

Danas treba da radite i da ćutite, jer ste skloni da dajete unapred neka obećanja koja ne ispunite, i time sasvim razočarate svoje nadređene.

Sreća u ljubavi vam nije naklonjena, i već ste dugo sami, ali je to samo vaš izbor i odluka, jer vi imate šanse da upoznate zanimljive ljude, ali ste se zatvorili u sebe i tako vam je naizgled lakše.

Proverite stanje svojih hormona, jer ste u riziku da imate poremećaj funkcije štitne žlezde i da vi morate na kraju i na neku operaciju, koja je po malo i rizična.

Škorpija – horoskop za 7.novembar

Nemate dovoljno sredstava ni za osnovne potrebe, a vi maštate da počnete neki sopstveni posao, te se nemojte zaluđivati idejama bez pokrića, i radite posao koji imate, i pronađite možda i neki dodatni honorarni izvor prihoda.

Partner vas neizmerno voli, ali nije spremamn da ostane sa vama jer je dobio priliku da ode da radi u inostranstvu, i vama će raskid veoma teško pasti, jer ste želeli da pokušate ipak vezu na daljinu.

Depresivni ste i stalno menjate raspoloženja, pa se posavetujte sa psihologom i nemojte da baš i zanemarite ozbiljan problem zbog stida ili predrasuda.

Strelac – horoskop za 7.novembar

Najzad ste rešeni da počnete neki novi posao i da ostvarite svoje ambicije i želje, ali je problem što morate da se zadužite, pa razmislite da li je sada najbolji momenat ili da još malo pričekate.

Počeli ste zajednički život sa partnerom i slažete se odlično, pa ste rešeni da što pre i stupite u brak i da osnujete sopstvenu porodicu.

Zdravlje je bez većih promena danas.

Jarac – horoskop za 7.novembar

Iako imate solidna primanja i izdržavate sami sebe, vama je i dalje važnije mišljenje prijatelja i porodice koji vas stalno kritikuju, a jer ne radite posao u struci, i jer ste se uzaludno školovali.

Ne treba da slušate neke priče okoline da je već vreme da se skrasite i razmišljate o budućnosti, a jer će i za to doći trenutak i to onda kada vi za to budete spremni i zaista iskreno budete to vi poželeli.

Sasvim ste se demoralisali i stalno ste nervozni i pod stresom, te loše i jedete i ne možete baš da spavate najbolje, pa povedite računa da zaista ozbiljno ne ugrozite svoje zdravlje i imunitet.

Vodolija – horoskop za 7.novembar

Nikako da se zapitate do kada ćete da činite usluge svima drugima i da ne mislite na sebe, i da onda patite jer svi napreduju a vi stojite u mestu, i ne mičete sa iste tačke nikuda.

Vama je previše stalo do tuiđeg mišljenja, i skloni ste da raskinete sa partnerom koji vas voli i obožava, samo jer se on ne dopada nekim vašim prijateljima ili porodici, što je zaista suludo.

Muči vas prehlada i groznica, i morate da odležite i da se sasvim oporavite, jer drugačije nećete moći da se povratite u dobro stanje.

Ribe – horoskop za 7.novembar

Dan je idealan za posao, i imate prilike da sve poslove završite uspešno, ali naravno da ćete vi baš sve uspeti nekako da pokvarite, i da sebi samo stvorite nepotrebne probleme i nove prepreke.

Morate da ostavite prošlost iza sebe i da se trgnete iz sanjarenja, ako želite da ostvarite neku baš i kvalitetnu vezu i da nađete osobu koja vam može pružiti ljubav i sigurnost koja vam je potrebna.

Zdravlje vam je odlično, i samo nastavite da poštujete preporuke lekara, te i da redovno idete na neke kontrole i preventivne preglede.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!