Dnevni horoskop za 7.mart 2020

Dnevni horoskop za 7.mart 2020

Dnevni horoskop za 7.mart.

Ovan

Stekli ste dovoljno iskustva da lako možete da pronađete i bolji i isplativiji posao u struci, pa se ne nervirate previše što na sadašnjoj radnoj poziciji situacija i nije najsjajnija.

Ne umete da pravite kompromise u vezi sa partnerom, i mada vam trenutno voljena osoba stalno popušta i sve je po vašem, može jednom da joj dosadi, pa je pametno da razmislite da se malo i promenite i počnete da se prilagođavate.

Treba da proverite stanje vidne funkcije jer ste stalno skloni da naprežete očne mišiće i da slabo spavate, a što sve utiče na smanjenje vidne oštrine i vi već počinjete da brinete.

Bik

Danas vam je na poslu potpuni haos i ne znate šta pre da odradite, a jer ste zapustii obaveze, te i dozvolili sebi da se ponašate neodgovorno i da sve probleme samo nagomilavate i sada teško da možete da nađete instant rešenje.

U ljubavi je makar danas sve u najboljem redu, i sa partnerom imate odličan odnos, te ste srećni i zadovoljni, i možete da se opustite i da odete na neko romantično putovanje kako biste se osamili i uživali dodatno jedno sa drugim.

Sasvim ste neodgovorni prema svom zdravlju, i morate da to promenite i da se posvetite zdravijoj ishrani i vežbanju, kao i da redovno radite neke osnovne analize i idete na kontrolne i preventivne preglede.

Blizanci

Muka vam je da stalno morate da radite sve više i više, i baš kada pomislite da ste sve završili i da ćete moći da se opustite, dođu nove i teže obaveze i najradije biste od svega pobegli.

Neki neočekivani telefonski poziv od osobe koja vam se već dugo dopada, ulepšaće vam dan i imaćete priliku da počnete predivnu romansu i da najzad budete srećni posle jednog niza baš i velikih ljubavnih brodoloma.

Muči vas ukočenost u leđima i stalno vas bole zglobovi i kičma, pa je važno da se javite lekaru i da počnete da vežbate i najzad i ispoštujete propisanu terapiju i fizikalne tretmane.

Rak

Voleli biste da osnujete sopstvenu firmu i da se bavite onim što zaista volite i za šta ste iskreno motivisani da radite, ali nikako ne uspevate da sakupite dovoljno novca i vrlo ste zbog toga baš nervozni i frusrirani.

Ne treba da počinjete svađe sa partnerom, jer sve funkcioniše odlično u vašem odnosu, a to što vi imate druge razloge da budete nezadovoljni i nesrećni, ne sme da se odražava na vašu emotivnu vezu, jer ćete tako sve da upropastite.

Imate česte bolove u donjem delu stomaka, i verovatno je u pitanju upala mokraćne bešike, pa se javite na vreme lekaru kako biste izlečili infekciju antibioticima, i sprečili da problem postane još ozbiljniji ako dođe do zahvatanja bubrega.

Lav

Dan na poslu je odličan, pre svega jer ste sve svoje obaveze shvatili vrlo ozbiljno i radite marljivo uz veliki trud, pa će sve to da vam se višestruko isplati na kraju krajeva.

Neke veze iz prošlosti i loša iskustva vas sputavaju da date priliku novoj ljubavi, i ne smete da se olako odreknete prilike da budete srećni i voljeni, pa je vreme da sve ono što je nekada bilo, baš i ostavite najzad iza sebe.

Muči vas stalno nesanica i to utiče da imate probleme da se fokusirate na svakodnevne obaveze, a pored toga morate da budete pažljivi u saobraćaju i na radu jer su moguće i neke povrede.

Devica

Posao koji radite vam nikako nije dovoljan da pokrijete sve troškove koje imate, pa ste prinuđeni da radite prekovremeno i da stalno tražite dodatni izvor prihoda, i sve to dovodi do toga da ste vi stalno umorni i napeti.

Skloni ste da flertujete sa kolegama sa posla, i da se upuštate u neke tajne avanture iako ste već zauzeti, pa pazite da olako ne prokockate poverenje i ljubav partnera, koji je za vas uvek bio tu i nije zaslužio da mu na takav način uzvratite.

Muči vas probava i stalno u poslednje vreme imate dijareju i mučnunu, pa je moguće da je najzad i u pitanju neka crevna virusna infekcija ili alimentarna intoksikacija, i potražite savet lekara.

Vaga

Dobili ste odličnu poslovnu ponudu, ali ona nije iz vaše struke i niste sigurni da biste mogli da radite to na duže staze i da budete dovoljno motivisani i srećni, ali ipak razmislite i nemojte da prerano donesete pogrešnu odluku.

Odlučili ste se na zajednički život sa partnerom, i polagali ste velike nade u vašu budućnost, ali na žalost ništa nije kako ste zamišljali, i vi ste postali ogorčeni i nesrećni, i osećate se sputano i loše.

Neke probleme sa radom srca ne smete da zanemarujete, jer su vam poremećaji srčanog ritma sve izraženiji i morate da uradite EKG i dodatne analize, i da ako je potrebno uzmete i odgovarajuću terapiju.

Škorpija

Nezadovoljni ste poslom koji radite, i pre svega vam smeta odnos nadređenih prema vama i baš i uporno ignorisanje vaših odličnih rezultata, pa ste počeli da tražite neke nove prilike i rešeni ste da promenite posao, i da radite ono što je iz vaše branše i što će da vam donese zadovoljstvo.

Stalno ste sumnjičavi prema partneru, i verujete zlim jezicima da vas voljena osoba vara i da je sa vama iz koristi, ali nemate nikakav dokaz za to, i ne treba da sve upropastite jer neko treći smatra da vas partner ne voli.

Lekovi koje uzimate kao terapiju arterijske hipertenzije, ne pomažu da se reguilišu simptomi ove bolesti, te je poželjno da se posavetujete sa lekarom i da promenite terapiju ili prilagodite doze.

Strelac

Ulagali ste mnogo napora da postignete dobre rezultate i da se dokažete nadređenima, i vrlo ste se razočarali kada je neko ko je od vas manje kvalifikovan, dobio unapređenje i postao vama šef.

Niste srećni u ljubavi sa partnerom, jer osećate da ste se udaljili jedno od drugog, i potrebno je da porazgovarate iskreno kako i šta dalje, jer vaša veza ovako ne može da opstane.

Obnovili ste neku povredu ramena i ne znate kako da se izborite sa bolom, ali je važno da se prvo javite lekaru što pre i da ispoštujete sve savete u vezi terapije, kako stanje ne bi postalo hronično i vrlo teško za vas ubuduće.

Jarac

Ne treba da se opterećujete sa previše obaveza i da sve zadatke prihvatate kako biste nekoga baš samo uspeli da impresionirate, jer je važno da budete pre svega iskreni prema sebi i da ne dajete ishitrena i lažna obećanja, koja će na kraju da nadređene razočaraju i da postanu prema vama vrlo sumnjičavi i da se pokaju jer su vam ukazali poverenje.

Ne prija vam veza na daljinu, pa ste rešeni da iskreno sa partnerom porazgovarate o tome i da ili počnete da živite u istom gradu, ili da raskiete vezu, jer ste shvatili da zaista niste srećni.

Morate da se bolje čuvate jer vam je imunitet oslabljen, i da počnete najzad da vodite računa o sebi i da se posvetite zdravlju jer je na kraju ono i najvažnije od svega.

Vodolija

Počeli ste da zanemarujete neke obaveze i da se ponašate neodgovorno prema poslu koji imate, ali iako ste smatrali da nadređeni to ne primećuju, ipak je vidan pad kvaliteta projekata i sve ćete sebi sami da otežate.

Možete da se nadate nekom lepom i novom poznanstvu, koje će početi kao prijateljski odnos, ali vremenom može da se pretvori u lepu romansu i ljubav za ceo život.

Stalno se na nešto žalite i postali ste pravi hipohondar, koji za svaku sitnicu ide kod lekara, pa je pametno da se malo saberete i da počnete da se ponašate kao odrasla i zrela osoba.

Ribe

Kolege su na vas vrlo ljubomorne i zavidne, ali vama to ne smeta jer radite oslično svoj posao i svesni ste da niko ne može da vas ugrozi ako imate dovoljno vere u sebe.

Dopada vam se neka osoba koja je već zauzeta i ne treba da se upuštate u neke avanture i tajne veze, jer ćete tako samo sebe da iskompromitujete.

Zdravlje vam je najzad značajno bolje nego ranije, te ste srećni i zadovoljni pošto ste vi poslušali savete lekara i ostavili poroke i počeli da se hranite zdravije i da redovno vežbate, pa su rezultati zdravijeg života vidljivi već sada.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!