Dnevni horoskop za 7.jun 2019

Dnevni horoskop za 7.jun 2019

Dnevni horoskop za 7.jun ove godine čitajte u ovom tekstu.

Ovan – horoskop za 7.jun

Morate da se ponašate odgovorno prema svom poslu, i da ne dopustite da se preterano olenjite i zapostavite sve svoje obaveze i zadatke.

Imate neku novu priliku za početak savršene romanse, ali ste previše opterećeni i ne možete da se opustite jer ste prepuni nepoverenja i sputani greškama iz prošlosti.

Danas ćete imati probleme sa glavoboljama, i potrebno je da eliminišete stres i nervozu jer su oni glavni faktori.

Bik – horoskop za 7.jun

Dobićete neku dobru priliku da se pokažete i dokažete svojim kolegama i nadređenima, i ne treba da se previše striktno pridržavate pravila već da istaknete svoju kreativnost i nesputanu energiju.

Partner će vam prirediti divno iznenađenje, i provešćete mirno i romantično veče koje će da vas podseti na sve ono što vam vaša voljena osoba od početka znači.

Imate simptome akutne infekcije grla koje lako zanemarujete, i da ne biste zakomplikovali tegobe bolje je da se javite izabranom lekaru.

Blizanci – horoskop za 7.jun

Odličan dan za posao, uspećete da rešite neke probleme koji su vas dugo sputavali i osetićete se i veoma zadovoljno i ostvareno.

Neki iznenadni susret će da vam ulepša dan, i ostvarićete poznanstvo kome se niste nadali i neko će da vam izmami osmeh na lice.

Odlično zdravlje i opšte stanje organizma, pa ste zadovoljni što ste na vreme promenili ishranu i počeli da se bavite sportom.

Rak – horoskop za 7.jun

Treba vam malo više strpljenja da odradite sve što ste naumili, i nemojte da se obazirete na tuđe komentare ni sugestije, jer ste uvek bili odlični u organizovanju svojih planova i ni sada ne treba da se pokolebate.

Vama je savršeno jasno da vas partner ne razume, i da nema nameru da vam posveti više pažnje i vremena, i smatrate da ste pogrešili što ste se sami toliko žrtvovali za vaš odnos i ljubav.

Očekuju vas problemi sa probavnim traktom, pa je poželjno da jedete manje masnu hranu i da se pridržavate dijete koja vam olakšava tegobe.

Lav – horoskop za 7.jun

Ljutite se nepravedno na svoje saradnike, ali ste sebi sami postavili previsoke ciljeve i ne možete nikako da stignete sve što ste planirali jer je rok previše kratak.

Očarani ste nekim ko na vas gleda kao na prijatelja i ko vam neće uzvratiti na isti način na vaše emocije, pa bolje promislite da li ste iskreni prema sebi kako ne biste pokvarili odnos koji imate sa tom osobom.

Imate visok pritisak i vremenske prilike vam nikako ne idu na ruku, jer ste osetljivi na sve nove promene temperature i vlažnosti vazduha, i lakšese i brže zamarate nego inače.

Devica – horoskop za 7.jun

Nemate vremena da se predomišljate jer se ovakva poslovna prilika neće ukazati u skorije vreme i vi ste pred odlučujućim trenutkom za svoju karijeru.

Ostavite partneru malo prostora jer ga pritiskate i gušite da donese neku odluku za koju zaista još nije spreman, i ako ne želite da ga izgubite morate biti malo strpljiviji.

Imate odličan dan za fizičke aktivnosti i ne treba da budete lenji jer će samo vama to ići na ruku ako se posvetite sebi i osnažite svoje telo sportskim aktivnostima.

Vaga – horoskop za 7.jun

Nije vam sasvim jasno gde ste pogrešili i zašto vaši planovi nisu realizovani kako ste želeli, ali je suština da ste prema sebi nekritični i veoma ste skloni da smatrate da sve najbolje znate i radite.

Opustite se i uživajte u romantičnim trenucima sa partnerom, jer ste generalno našli osobu koja vas sasvim razume i koja je za vas spremna sve da uradi jer vas iskreno i bezgranično voli.

Budite oprezni u saobraćaju, jer su moguće danas neke povrede bilo da ste vozač ili pešak.

Škorpija – horoskop za 7.jun

Veoma ste inteligentno postupili u nekom projektu koji vam je poveren i za odlične rezultate ćete imati pohvale i nagrade, te ste zadovoljni i osećate se posebno dobro.

Nemate već dugo vremena nekoga sa kime biste podelili radosti i tuge, ali danas se može desiti neko iznenadno poznanstvo iz koga ima prilike da se izrodi nešto više od prijateljstva.

Odlično zdravlje, mada treba da prekontrolišete krvnu sliku jer ste nedavno imali neke plućne probleme i infekcije, pa za svaki slučaj proverite rezultate osnovnih parametara.

Strelac – horoskop za 7.jun

Pod stalnim ste stresom i opterećenjem, i čini vam se da ništa ne radite kako treba, ali je potrebno samo da se u narednom periodu bolje organizujete sa vremenom, i sve ćete postići po planu.

Razočarani ste u patnera jer vas nije podržao i zaštitio kada ste vi smatrali da treba, i imaćete vrlo ozbiljan razgovor od koga može da zavisi i vaša budućnost kao para.

Moguća je grlobolja ili zubobolja, pa povedite računa o higijeni usne duplje i nemojte piti previše hladne napitke jer su vam krajnici osetljivi.

Jarac – horoskop za 7.jun

Imate utisak da ste sve odradili kako treba, ali vam zaista treba malo više koncentracije i pažnje jer ste napravili radikalne greške, koje ne smeju da se ponavljau pa makar i slučajno i u žurbi.

Osećate se usamljeno i bezvoljno, jer ste nedavno raskinuli dugu vezu i nemate nikakve ideje da li ste raščistili sa svojim osećanjima za partnera ili ga možda još uvek volite.

Imate neke tegobe sa bubrezima i poželjno je da odradite analize i dijagnostiku, jer može da se desi da imate infekciju ili čak i pesak i kamen u mokraćnim kanalima.

Vodolija – horoskop za 7.jun

Morate da prihvatite neke uslove koji vama ne odgovaraju, ali je generalno bolje da se složite sa nadređenima i da na kraju dodate neki svoj lični pečat zadatku koji radite, nego da se stalno nešto bunite i time izazivate njihov gnev i ljutnju.

Imate neke skrivene emocije prema osobi koja je vaš dugogodišnji prijatelj, te vagate da li je pak i bolje da prećutite ili su vaša osećanja toliko jaka da više ne možete da ih skrivate.

Imate neke probleme sa hormonima i metabolizam vam se usporio, pa treba da povedete računa o gojaznosti i da se hranite pravilnije i da redovnije vežbate.

Ribe – horoskop za 7.jun

Vremena je sve manje, ali vi niste stigli da odradite ni pola onoga što ste planirali, i ne treba da se ponašate tvrdoglavo već je bolje da prihvatite pomoć koju vam nude kolege, koje žele da vas baš iskreno i podrže.

Ostavićete partnera u čudu kada mu saopštite neku svoju odluku i doći ćete u situaciju da se opravdavate za nešto što niste hteli ni mislili, ali ste nepromišljeno izneli kao predlog.

Odlično zdravlje nakon perioda hroničnih tegoba koje vam je zadavao sistem za kretanje.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!