Dnevni horoskop za 7.januar 2020

Dnevni horoskop za 7.januar 2020

Dnevni horoskop za 7.januar.

Ovan – horoskop za 7.januar

Dan je kao stvoren da ne radite baš ništa, i da uživate u ostvarenim uspesimam i postignućima, jer ste sve obaveze već odradili i pre roka, i možete sada da sebi date malo oduška.

Imate sreće da ste se upoznali sa nekom osobom o kojoj ste dugo maštali, i shvatili ste da ste vi jedno za drugo savršeni, pa jedva čekate sledeći sastanak i nadate se da će romansa da vam uspe.

Zdravlje vam i nije toliko loše, mada realno imate znatan višak kilograma koji morate da rešite sa postepenim uvođenjem zdravije ishrane kao i redovnijim vežbanjem, jer ste se sasvim zapuistili u tom nekom aspektu brige o sebi.

Bik – horoskop za 7.januar

Imate sreće da ste se na vreme opametili i počeli da tzražite novi posao, jer ne biste imali nikakve šanse da napredujete i stalno biste nastavili da strepite da li će da plata kasni i da li ćete već sutra da ostanete bez zadataka i da dobijete otkaz.

Srećni ste i ispunjeni na polju ljubavi, pa možete da uživate u svakom trenutku sa partnerom, i da ne brinete.

Problemi sa vratnom kičmom su praćeni bolom i ukočenošću, te idite na neku masažu i pokušajte da se makar malo aktivirate, pa i da radite propisne vežbe od strane fizijatra.

Blizanci – horoskop za 7.januar

Srećni ste jer ste ostvarili dugo željene ciljeve i planove, te možete najzad da se malo opustite i da se odmorite do sledećih obaveza i izazova.

Imate potrebu da se stalno upuštate u neke neobavezne avanture i prolazne romanse, i to vam nije pametno, jer tako sebe pokušavate da utešite jer ste nesrećni što samo vi ne uspevate da ostvarite kvalitetnu i trajnu vezu, koja i ima jasnu i lepu budućnost.

Imate probleme sa radom srca i često su vam noge otečene i bolne, te je problem sa bolom u grudima, malaksalošću i hladnim znojenjem vrlo izražen, pa obavezno idite kod kardiologa i uradite neke osnovne analize počev od EKG-a.

Rak – horoskop za 7.januar

Umorni ste od stalne potrebe da se svakome dokazujete i da radite i ono što drugima ne ide baš najbolje, a da nemate nikakvu satisfakciju osim umora i stalne nervoze i stresa, kada vam dan i prođe, pa i vi nemate snage ni za šta više.

Rešeni ste da sa partnerom otvoreno porazgovarate o njegovoj potrebi da sve kontroliše i da vas i uslovljava i sve i određuje, jer ne želite da sa takvom osobom gradite zajednički život i porodicu.

Niste dobro i često ste skloni upalama ždrela i krajnika, te je važno da mirujete i da uzimate sve propisane lekove, kao i neke biljne tople napitke, i da jačate imunitet vitaminima, mineralima i zdravim namirnicama.

Lav – horoskop za 7.januar

Vama je važno šta o vama misle drugi, i sve radite kako biste nekoga impresionirali i ostavili jak utisak, umesto da se posvetite sebi i da ostvarite neke svoje ambiciuje, te i ostavite sebi zalog za buzdućnost.

Imate potrebu da sa nekom osobom najzad raspravite to što se stalno nabacuje vašem emotivnom partneru, i što na sve načine pokušava da vam upropastiu vezu.

Ne treba da zanemarujete neke probleme koje imate sa vidom, pa se javite očnom lekaru jer vam je možda oslabila dioptrija.

Devica – horoskop za 7.januar

Dobra stvar jeste to da ste najzad shvatili koliko vas malo cene nadređeni i kolege, te i koliko zanemaruju sav vaš rad i trud, te ste najzad rešeni da date otkaz i da pokažete svima koliko zaista potencijala i znanja imate kada se ostvarite na drugom poslu.

Morate da shvatite da partner nekada nije raspoložen da se sa vama raspravlja oko vrlo nevažnih sitnica, i da malo spustite loptu i pokažete prema njemu više nežnosti i pažnje, jer i on ima svoje probleme kojima ne želi vas da opterećuje.

Zdravlje vam je sasvim dobro i nemate razloga da brinete i da se previše opterećujete, jer ste pak i poslušali neke savete lekara i promenili makar deo loših navika.

Vaga – horoskop za 7.januar

Ljutite se na sebe jer ste poverovali lakoverno nekim kolegama da žele da vam pomognu, ali su u stvari oni vrlo lukavo sve vaše zasluge i preuzeli na sebe, i vi ste ostali kratkih rukava.

Imate sreće da ste počeli da opet izlazite i da vas nedavni raskid nije preterano povredio, jer ste bar shvatili da vas osoba sa kojom ste bili u dugoj vezi, nije ničim zaslužila.

Imate česte zubobolje i potrebno je da se javite što pre svom zubaru, kako ne biste sami sebi stvorili neke nepotrebne komplikacije.

Škorpija – horoskop za 7.januar

Srećni ste jer ste dobili najzad posao u struci, te i jer možete da prestanete da radite neki mučan honorarni posao koji vam je stvarao baš velike napore i nervozu, i bio baš i mizerno plaćen.

Niste raspoloženi za nečija navalentna i vulgarna udvaranja, pa ste spremni da toj osobi jasno i stavite do zunanja da se namerila na nekoga ko je pogrešan za avanture i za prolazne veze bez obaveza.

Imate često probleme sa kožnim manifestacijama u vidu ospe ili crvenila i svraba, pa ne možete odmnah da pomislite da je u pitanju samo lakša alergija, i da zanemarite problem.

Strelac – horoskop za 7.januar

Odlično ste se organizovali i sve uspevate da završite na vreme, ali ćete sasvim da se razočarate, kada shvatite da nadređeni nemaju nameru ni da vas unaprede ni da vam povećaju platu.

Nekome se dopadate ali se vi unapred stalno ogradite od bilo kakve vrste bliskosti i angažovanja da ostvarite srećnu i stabilnu vezu, i nećete da se trudite ni najmanje.

Morate da se biolje brinete o sebi, i da prestanete da uporno ignorišete neke realne tegobe koje vas muče već izvesno vreme, te i koje mogu dovesti do ozbiljnih komplikacija.

Jarac – horoskop za 7.januar

Morate da se saberete i da radite mnogo više i bolje, ako želite da ostvarite sve ciljeve koje ste sebi zacrtali za naredni period.

Imate sreće u ljubavi i sve je savršeno, i želite samo da sreća potraje i da vas partner uvek voli kao i od prvog dana.

Proverite krvnu sliku jer ste možda malokrvni, i na to i ukazuju stalni umor i malaksalost, kao i bleda koža i vidljive sluznice.

Vodolija – horoskop za 7.januar

Nikako se sve dešava prebrzo za vaš uobičajeni tempo, i pokušavate da se prilagodite ali vam to baš ne polazi za rukom, jer sve češće pravite i greške i propuste u radu.

Niste pronašli ljubav u osobi sa kojom ste i planirali baš zajedničku budućnost, i želite da krenete dalje, ali vam je po malo i teško da ostavite iza sebe sve uspomene i lepe trenutke.

Imate česte tegobe sa mokrenjem, pa uradite laboratorijsku analizu urina i ultrazvučni pregled bubrega i bešike, jer je možda u pitanju pesak ili pak neka akutna infekcija.

Ribe – horoskop za 7.januar

Vreme je da se uozbiljite i da se posvetite obavezama koje imate, umesto da stalno kukate i da se žalite, a da ništa ne radite.

Partner želi da sa vama raskine vezu, jer je saznao da ste ga slagali i prevarili, i nema nameru da vam oprosti, a iako ste se vi zaista iskreno i pokajali zbog svega.

Umorni ste i neispavani, i potrebno je da nađete način da nekako i kanališete stres i nervozu.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!