Dnevni horoskop za 7.februar 2020

Dnevni horoskop za 7.februar 2020

Dnevni horoskop za 7.februar.

Ovan – horoskop za 7.februar

Napeti ste i nervozni i upornmo pokušavate da inicirate neke svađe i konflikte sa kolegama, što je rezultat vaše ogorčenosti i odraz nemoći da stalno isterate svoje.

Naporni ste svom partneru jer stalno nalazite neke sitnice oko kojih počinjete rasprave, i vrlo ste bahata i bezobzirna osoba koja misli samo na sebe.

Muči vas bol u lumbalnom delu kičme, i najzad i treba da se malo više krećete i da radite na sebi kako se ne biste ukočili.

Bik – horoskop za 7.februar

Fali vam stalno vremena da nešto završite, jer ne umete da se organizujete kako treba i lenji ste i neodgovorni da na vreme pozavršavate sve zadatke.

Možda je bolje da otvoreno porazgovarate sa voljenom osobom i da vidite da li vaša veza ima perspektivu, jer ste se u poslednje vreme dosta udaljili jedno od drugoga.

Imate probleme sa vidom, i javite se očnom lekaru da biste dobili dioptrijske naočare ili sočiva.

Blizanci – horoskop za 7.februar

Niste voljni da se raspravljate sa ljudima koji zaista nisu na vašem nivou, te i najbolje je da samo radite po svome i da gledate svoja posla kao i do sada.

Mučite se u vezi koja zaista nema nikakvu perspektivu, jer vas emotivni partner ne voli i nije vam ni veran na kraju krajeva.

Česte respiratorne tegobe ukazuju na ozbiljan problem sa radom srca i/ili pluća, i morate da se pak i javite lekaru i da nikako ne ignorišete uporan suvi kašalj i napade noćnog gušenja.

Rak – horoskop za 7.februar

Vama je postalo svejedno kako radite neke zadatke i projekte i samo vam je stalo da sve otaljate, i to se počelo primećivati kada je kvalitet u pitanju, pa ćete trpeti i kritike nadređenih.

Pokušajte da razumete voljenu osobu i da joj budete podrška u teškim trenucima kao što je i ona bila uvek tu za vas.

Malo vam je potrebno da skinete višak kilograma, koji vas vrlo opterećuje ali koji je zaista baš i mnogo više nego puki estetski problem, i faktor je rizika za čitav niz hroničnih bolesti i stanja.

Lav – horoskop za 7.februar

Danas je vaš dan i prilika da se ostvarite u onome što odavno imate kao želju i ambiciju, te i da zasijate punim sjajem.

Najzad ste rešeni da priđete osobi koja vam se dugo dopada, ali budite spremni i na razočaranje, jer je ona već zauzeta ili joj se vi jednostavno ne dopadate.

Zdravlje vam se popravilo, pa možete da se malo i opustite, ali nastavite da uzimate minerale i vitamine, i da prevenirate neke tegobe umesto da zapustite svoje opšte stanje organizma.

Devica – horoskop za 7.februar

Malo vam je dosadilo da ste stalno vi na meti kritika i smatrate da se nadređeni prema vama ponašaju vrlo bahato i bezobzirno, i ne želite da to trpite pa ste rešeni da date otkaz na poslu.

Imate sreće u ljubavi i bar tom polju možete da se opustite i da uživate u svakom romantičnom trenutku sa voljenom osobom.

Pojačano vam opada kosa i verovatno je da ste pod stresom, ali ipak uradite neke dodatne analize kod dermatologa.

Vaga – horoskop za 7.februar

Dan nije baš najbolji za neke nove planove i projekte pa se potrudite da radite samo ono u šta ste sasvim sigurni, a kako ne biste napravili bespotrebne greške.

Imate potrebu da se malo povučete u sebe i da o svemu razmislite, i niste baš voljni da izlazite i da ludujete svake večeri sa prijateljima.

Proverite stanje krvnog pritiska, i promenite kombinaciju lekova u dogovoru sa lekarom ako vam ova sadašnja nikako i ne popravlja stanje.

Škorpija – horoskop za 7.februar

Volite posao koji radite ali nemate izgleda da napredujete, pa i rešeni ste da date otkaz i da se pak oprobate u sopstvenom biznisu.

Nemate probleme da prihvatite partnerove ideje i želje, ali vam smeta kada on vas ignoriše i ne ceni ništa što ste za njega uradili, i sve više uviđate da to nije osoba sa kojom želite da gradite budućnost.

Muka vam je i imate često povišenu temperaturu, pa je moguće da je po sredi neki stomačni virus i obratite se lekaru na vreme.

Strelac – horoskop za 7.februar

Muči vas svađa sa nekim od kolega i svesni ste da ste vi pogrešioli ali ste ipak tvrdoglavi da sve priznate, i takva tenzija se odražava i na posao koji radite kao tim.

Smeta vam što je partner počeo da se ponaša dosta drugačije od kada živite zajedno, i vama nije u interesu da se vaš odnos pogorša, pa ste počeli da samo vi pravite kompromise.

Boli vas želudac verovatno od stalnog stresa i nerviranja, pa proverite da nemate gastritis ili čak i stres ulkus.

Jarac – horoskop za 7.februar

Sve vam danas ide kako ste i očekivali, i ne možete da sakrijete radost i ushićenje, jer ćete na sastanku biti unapređeni na željenu poziciju i dobiti lep novčani bonus.

Pokušajte da se manje svađate sa partnerom, jer ne treba da neke svoje frustracije iskaljujete na onome ko se stalno trudi da vas i podrži i razume.

Imate probleme sa nesanicom i posledična glavobolja i rasejanost mogu dovesti do nekih lakših ili čak i ozbiljnijih povreda.

Vodolija – horoskop za 7.februar

Malo vam uvek fali da ostvarite željene planove i ideje, i sve je tako jer ste tvrdoglavi i morate da stalno vi nastojite da budete u pravu i da se nekome dokazujete.

Neka osoba koja vam se dopada je već zauzeta i nema potrebe da sebe kompromitujete i da insistirate na nekoj tajnoj vezi ili avanturi, jer ste bolji i vredniji od toga.

Malo vas muče problemi sa zglobovima, i moguće je da su u pitanju neke početne reumatske promene, pa se svakako javite lekaru.

Ribe – horoskop za 7.februar

Bespotrebno sebe opterećujete stvarima koje ne možete da promenite na poslu, te je bolje da radite kao i do sada i da zarađujete pošteno svoj novac.

Imate sreće da ste pronašli osobu koja vas stvarno razume i u svemu podržava, i neizmerna ljubav među vama je stvarno i više nego očigledna.

Muči vas probava i ne treba da ignorišete tegobe kouje imate već da uradite neke za početak one i zaista osnovne analize.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!