Dnevni horoskop za 7.avgust 2019

Dnevni horoskop za 7.avgust 2019

Dnevni horoskop za 7.avgust.

Ovan – horoskop za 7.avgust

Nedavno ste izgubili velike količine novca tako da ste svesni koliko morate naporno da radite da biste taj gubitak nadomestili, i zato ubuduće vodite malo više računa o svojim finansijama.

Ljubav na daljinu ili ljubav preko žice retko uspeva, i možda trenutno niste toga svesni jer ste u oblacima, ali kada se osvestite, verovatno ce već biti kraj.

Zdravlje vam nije baš najbolje u poslednje vreme, i muči vas gorušica, pa izbacite kiselu hranu i jake začine.

Bik – horoskop za 7.avgust

Gledate pojedine ljude oko sebe i pitate se kojim se poslom to oni bave kada postižu sve da imaju, jer oni imaju dobre automobile, putuju, uživaju u skupim restoranima, a i kući su uvek na vreme dok vi ostajete prekovremeno. Boli vas nepravda, ali ništa realno ne možete da promenite.

Nisu vam jasni neki postupci partnera, jer zaista ponaša se divlje i bahato i uopšte nije ona stara osoba u koju ste se zaljubili, te i pomalo ste razočarani jer ste u strahu od toga šta sledi.

Zdravlje je stabilno, iako vas muče laki bolovi u leđima, a jer niste previše aktivni pa se osećate teško i tromo.

Blizanci – horoskop za 7.avgust

Radite punom parom i zaista vi ne osećate preveliki umor, jer pre svega prija vam radno mesto na kome ste i zato vam rad nije naporan, već sasvim naprotiv, veoma ste zadovoljni.

Kada bi vam partner posvećivao makar polovinu pažnje od one koju vi dajete njemu, sve bi u vašem odnosu bilo u redu, a ovako ste vi nezadovoljni jer on ne vidi da greši i nema vam izlaza dok ne porazgovarate otvoreno.

Zdravlje je veoma dobro, i vi što bi se reklo i održavate u zdravom telu zdrav duh.

Rak – horoskop za 7.avgust

Dobili ste nepristojnu ponudu za prelazak u drugu firmu, i zato vas pomalo i plaši šta se tamo od vas očekuje i da li ćete ta očekivanja ispuniti, ali samo hrabro i sve će da bude i bolje nego što ste zamišljali.

Od kada ste sami zaboravili ste šta znači voleti i biti zaljubljen, i šta znači ljubav i taj osećaj da ste voljeni i zaštićeni.

Jasno vam je da nećete doveka moći da odlazete odlazak kod zubara, jer naravno da niko te posete ne voli pa čak ih se pojedini i plaše, ali ne tražite opravdanja i nemojte reći da ste iz ove druge grupe.

Lav – horoskop za 7.avgust

Ne shvatate u šta se upuštate kada prihvatate sve da radite kako biste se dokazali, ali vas zapravo svi iskorišćavaju i na vaš račun prikupljaju za sebe posne i uspehe.

Ne izlazite, ne provodite se, i postali ste pravi kućni tip, ali tako nikako ne možete da pronađete partnera i da oistvarite neku vezu jer niko neće da dođe na vaša vrata da vam ponudi da izađete na sastanak.

Proverite krvnu sliku jer ste oduvek bili anemični, a kako ne vodite računa o ishrani i zdravlju, male su šanse da su vam i sada rezultati dobri.

Devica – horoskop za 7.avgust

Ne razumete zašto kolege imaju potrebu da vas sabotiraju, ali je najpametnije da se posvetite radu i sebi i da ne učestvujete u njihovim tračartenjima i ogovaranjima jer će na kraju za sve vas da okrive.

Nemate potrebe da se pravdate partneru za svaki svoj korak, jer je on patološki ljubomoran i nema za vas razumevanja i stalno vam pravi scene, pa je pametnije da razmislite dobro pre nego što sa takvom osobom počnete zajedničku budućnost.

Muči vas migrena i sve vam smeta i zvuk i svetlo, i najbolje je da se povučete u zamračenu i mirnu propstoriju dok vas napad ne prođe.

Vaga – horoskop za 7.avgust

Ne pristajete na kompromise jer ste svasni da ste vi u pravu i da ne može da vam se kao opravdanje za kritike prebaci manjak radnog iskustva.

Upustili ste se u neku zabranjenu romansu, i vama su osećanja pomešana između kajanja i uživanja i uzbušenja.

Svaka infekcija se kod vas ispoljava vrlo ozbiljno, jer vam je oslabio imunitet i ništa zaista ne preduzimate da promenite loše navike i da se pametnije ophodite prema svom organizmu.

Škorpija – horoskop za 7.avgust

Samo od vašeg pristupa zadacima i obavezama i odgovornosti da ispoštujete zadate rokove, zavisi da li ćete da uspete da napredujete ili ćete da i dalje tapkate u mestu i da za sve okrivite nekog drugog ili nepovoljne okolnosti.

Počećete da sve češće izlazite i na taj način ćete svakako da uveaćte šansu za neka nova poznanstva, lepe i zanimljive flertove i uzbudljive romanse, ali postoji mogućnost da upoznate i onu pravu osobu, i stoga samo napred i opušteno.

Bolovi u zglobovima su najverovatnije nastali jer ste ih naglo preopteretili ili povećanjem kilaže ili pak preteranom fizičkom aktivnošću.

Strelac – horoskop za 7.avgust

Mučite se da posignete neke rezultate, ali vam zaista ne ide i ne možete da shvatite kako svi oko vas olako i brzo uspoevaju u svemu čega se prihvate, ali je poenta u tome da oni uzajamno zaista sarađuju i jedni druge savetuju, a vi po svaku cenu želite da radite sami.

Imate neku ponudu od strane partnera za zajedničko preseljenje u drugo mesto, ali vi to nećete shvatiti kao lep gest već kao uslovljavanje da se sa njim preselite tamo gde on želi i gde njemu i odgovara.

Muči vas nesanica i vrlo ste nervozni i razdražljivi već duže vreme, pa pookušajte da nađete način da se malo opustite.

Jarac – horoskop za 7.avgust

Nije pravi trenutak da razmišljate o nekom privatnom poslu, pa se strpite dok vam finansije ne budu na boljem nivou i dok ne razradite planove i ideje kako ne biste propali i brže nego što ste počeli.

Sami ste duže vreme i to vam na neki način i prija, ali ste valjda svesni da vam to umamnjuje šanse cda nekoga upoznate i da počnete makar neko novi i lepo druženje koje može a i ne mora da preraste u romansu.

Zdravlje vam je najzad stabilno, i rešeni ste da iskoristite i dobro raspoloženje da prošetate i da uživate u druženju sa dragim ljudima i tako na kratko makar suprimirate stres.

Vodolija – horoskop za 7.avgust

Radite mnogo više i duže nego što ste planirali, jer ste u želji da brže napredujete i da osigurate svoju budućnost u firmi, vi prihvatili na sebe i više obaveza nego što možete da postignete da odradite.

Veoma lep i dinamičan odnos sa partnerom, i srećni ste i zadovoljni što pored sebe imate nekoga ko vas tako dobro poznaje i razume, i voli vas neizmerno.

Problemi sa bubrezima vas duže vreme muče, i svakako treba da se obratite lekaru, ali ipak i u međuvremenu uzimajte što više tečnosti i vitamina C i pijte uvin čaj.

Ribe – horoskop za 7.avgust

Ako ste duže vreme nezaposleni, imate šansu da dobijete posao i vašoj sreći neće biti kraja, jer ste se vrlo dugo mučili radeći neke slabo plaćene honorarne poslove koji su bili nedigurni i baš od danas do sutra.

Partner vas ne podržava i ne želi da vas razume i svađe su sve češće i sve žustrije, pa razmišljate da se najzad raziđete, jer je očigledno da vaša veza nema budućnosti.

Nemate vremena da se posvetite sebi, i sve je rezultiralo time da zapustite svoje zdravlje i sada snosite posledice jer vam se neke hronične bolesti akutizuju i stvareju velike probleme.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!