Dnevni horoskop za 6.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 6.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 6.oktobar.

Ovan – horoskop za 6.oktobar

Umara vas nečija stalna potreba da vas kritikuje i da vas sabotira, i ne razumete ljudsku zavist i potrebu da drugima podmetne nogu, a da sebe na takav način izdiže i veliča.

Vi ste neko ko ne ume da pravi kompromise i ništa niste naučili iz prethodnih emotivnih veza, pa opet radite isto, i opet na isti način dovodite u pitanje opstanak svoje veze sa partnerom.

Upala uva vam je zadala dosta muka, i sada imate izraženu nagluvost, pa ste vrlo uplašeni i zaista i zabrinuti, ali je ona zaista prolazna i biće sve u najboljem redu.

Bik – horoskop za 6.oktobar

Danas je jedan fantasičan dan za ostvarenje svih poslovnih planova i ambicija, ali što je zaista i najvažnije neće manjkati ni novca ni unapređenja, pa ćete biti i više nego srećni i zadovoljni.

Ne treba da se stalno raspravljate sa partnerom i da se oboje ponašate kao deca, već treba da pak sednete i da racionalno o svemu što vas muči porazgovarate iskreno i otvoreno, bez zadrški.

Morate da se malo više posvetite sebi i svom zdravlju, jer ste i psihički dosta loše i stalno ste vrlo i napeti i nervozni, a to dosta utiče i na imunitet i svako malo ste bolesni.

Blizanci – horoskop za 6.oktobar

Svi vaši pokušaji da ostvarite neke planove i ideje, završe neuspehom i to vas vrlo frustrira i čini da se loše osećate, jer trpite kritike nadređenih i podsmehe kolega.

Vama je neka osoba predmet interesovanja, ali nemate hrabrosti da joj priđete jer ne verujete da kod nje imate ikakve šanse, mada jasno je da nećete znati ako ne pokušate ništa.

Muči vas probava, i najbolje je da prvo promenite način ishrane i da uradite neke osnovne analize i parametre digestivnih enzima.

Rak – horoskop za 6.oktobar

Ostavite se za sada ideje da počnete sopstveni posao, jer niti imate realno finansijskih sredstava, a niti ste sposobni da sve sami organizujete, i samo rizikujete da propadnete i da upadnete u velike dugove.

Nemate vremena ni volje da se sa partnerom stalno svađate i da iznova analizirate vaš odnos, jer ako se ljubav ugasila, onda zaista nema svrhe da se bilo šta nastavlja iz neke navike.

Apetit vam je nikakav i po dosta ste oslabili, pa je najbolje da uradite neke osnovne laboratorijke analize, te i da utvrdite koji je uzrok takvog vašeg stanja.

Lav – horoskop za 6.oktobar

Uzaludno je to što radite i trudite se do maksimuma, kada nemate nikakve šanse da napredujete i da se istaknete, jer šefovi već imaju neke svoje miljenike kojima je zagarantovano unapređenje, i vas samo boli nepravda i to što se osećate zarobljeno jer ne možete da date otkaz i da svemu ipak okrenete leđa.

Partner vas ne voli kao i ranije, i iako ste toga i sami svesni, vama je lakše da se pretvarate da je sve u redu i da nastavljate tu jednu farsu od emotivnog odnosa, jer vam je samo stalo do mišljenja okoline.

Noge su vam otečene i bolne, i pokušajte da rešite probleme sa perifernom cirkulacijom jer je to najverovatniji uzrok tegoba.

Devica – horoskop za 6.oktobar

Nekada se zapitate da li vam je sve ovo trebalo, i da li je moralo da se srlja ka liderskoj poziciji, jer je sada na vama sva odgovornost, a kolege vas ni najmanje ne poštuju, jer su naviknute da pak i redovno primaju platu, a da ne rade skoro ništa.

Ako ste slobodni, neka osoba u znaku Strelca će da vam se udvara i da pokuša da vas osovoji, ali vama ona po temperamentu ne odgovara, pa se ne upuštajte ni u neku avanturu, jer ćete da se baš pokajete.

Zdravlje je najzad solidno, mada niste sasvim rešili neke probleme sa viškom kilograma, pa se vi držite dijete i redovno vežbajte i dalje.

Vaga – horoskop za 6.oktobar

Puni ste radnog elena i optimistični u vezi nekih predstojećih projekata, pa se sve to u vama i vidi, te i motivacija i volja da napredujete i da se dokažete, su vaš osnovni pokretački i najbolji mehanizam.

Nemojte da se ponašate prema voljenoj osobi onako kako ne biste voleli da ona vas tretira, pa ako imate nešto da joj kažete recite na vreme, a ne da ono što se tiče vas dvoje čuje na kraju od neke pete osobe.

Iako imate višak kilograma, ne znači da ste se ugojili, već je možda u pitanju problem sa nekim nakupljanjem viška tečnosti u organizmu pa ipak ako primetite nagli skok kilaže, obratite se svom lekaru za savet i dijagnozu.

Škorpija – horoskop za 6.oktobar

Neko je na vas ljubomoran i zavidan, ali ste vi naučili da radite prema svojim planovima i da na takve stvari zaista ne obraćate pažnju, kako ne biste gubili na neke gluposti dragoceno vreme i pozitivnu energiju.

Neke neočekivane promene na polju ljubavi vas danas očekuju, i bićete sasvim ushićeni i nakon dužeg vremena ćete da osetite i leptiriće u stomaku.

Zdravlje vam nije uopšte dobro, i neki simptomi su se nakupili vremenom, da zaista više ne znate kod kog lekara specijaliste prvo da odete, i ne smete vi da se na dalje ponašate tako neodgovorno prema sebi.

Strelac – horoskop za 6.oktobar

Uspećete da ostvarite odlične rezultate, ali pod uslovom da se ne držite rigidno nekih svojih starih stavova io ideja, već da pokušate da se sa timom kolega o svemu usaglasite i da pronađete ono baš najbolje rešenje, kako bi uspeh bio zagarantovan.

Iako će da vam se u ljubavi dese neke promene koje niste očekivali, one će da vam unesu jednu sreću i radost u odnos sa partnerom, pa ćete biti zaista na ovom polju ispunjeni i zadovoljni.

Možda imate neke teže upalne procese u organizmu, jer vam je poslednjih nekoliko dana stalno povišena telesna temperatura, a antipiretici vam ne pomažu ni nnajmanje.

Jarac – horoskop za 6.oktobar

Na poslu vam danas zvezde nisu naklonjene, i sve što pokušate da realizujete krenuće u nekom neočekivano lošem smeru, pa sve što ne morate da danas odradite, vi ipak odložite za neki bolji period.

Putovanje sa partnerom koje vam predstoji, doneće neke lepe i pozitivne promene u vašoj vezi, bilo da je u pitanju sklapanje braka, i/ili početak zajedničkog života i dalje planiranje budućnosti.

Muči vas grlobolja, i upala sinusa je veoma izražena, i neki propisani lekovi baš i ne pomažu, pa možda možete da pokušate sa metodama alternativne medicine.

Vodolija – horoskop za 6.oktobar

Izvanredan dan za sticanje nekih finansijskih dobitaka, pa se potrudite da sve zadatke odradite na vreme i očekivani bonus neće da izostane, mada će svakako biti onih zavidnih i ljubomornih.

Neka osoba koju ste skoro upoznali, u vama je opet probudila neke divne emocije i opet se zaista osećate spremno da volite i da budete voljeni.

Upala mokraćne bešike je najverovatniji uzrok bola u donjem delu abdomena, kao i baš čestog mokrenja i poznatih dizuričnih simptoma, i morate da pijete antibiotike da adekvatno sanirate infekciju.

Ribe – horoskop za 6.oktobar

Danas vam jednostavno ne ide na poslu, i sve jer pokušavate na svaki način da nekoga zadivite i impresionirate, i sasvim ste se pogubili u svojim idejama i planovima, i želja za pozicijom vam je pomutila rezonovanje.

Pomirićete se sa nekim bivšim partnerom, ali takva veza će na žalost da opet bude kratkog veka.

Proverite krvnu sliku, i uradite neke osnovne hormone, jer je moguće da imate poremećaj u radu štitne žlezde, i da su neki simptomi otuda i potekli.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!