Dnevni horoskop za 6.novembar 2019

Dnevni horoskop za 6.novembar 2019

Dnevni horoskop za 6.novembar ove godine.

Ovan – horoskop za 6.novembar

Puni ste elana i volje da radite i da date svoj maksimum, pa vam danas na poslu ništa neće biti poteškoća već izazov i motivacija.

Nemate sreće u ljubavi, ali se ni ne trudite da upoznajete nove ljude i da izlazite, te ste se sasvim osamili i povukli u sebe.

Muče vas otoci i bolovi u nogama, pa uzimajte magnezijum i malo više šetajte u slobodno vreme.

Bik – horoskop za 6.novembar

Vama je danas na poslu odličan dan da pokažete svoju kreativnu i logičku stranu, i nadređeni će biti i više nego zadovoljni rezultatima koje ćete da ostvarite.

Veza na daljinu koju ste nedavno započeli sa osobom koju ste upoznali na poslovnom putovanju, nema izgleda da uspe, i vama je lakše da to na vreme prekinete.

Imate probleme sa vidom i obratite se očnom lekaru, jer suzenje i zamućenja vidnog polja možda nisu tako bezazlen i naivan problem.

Blizanci – horoskop za 6.novembar

Sasvim ste se iznenadili nekim ponudama da počnete da radite u inostranstvu, i to vam je bila oduvek želja, pa ste spremni i da se usavršavate dodatno i posebno da se posvetite učenju jezika.

Skloni ste flertu i prolaznim avanturama i vezama, jer jednostavno želite da uživate u životu i vi niste spremni da još uvek pravite neke ozbiljne planove za budućnost.

Proverite hormonski status, jer neki simptomi koje sve češće imate mogu da ukažu na poremećaj rada tiroidne žlezde i/ili nadbubrega.

Rak – horoskop za 6.novembar

Skloni ste da brzate i da donosite ishitrene i nepromišljene odluke, i onda da druge krivite za svoje nedoslednosti i greške u radu.

Partner vas uopšte ne voli i sa vama je samo iz koristi, ali vi to nikako ne uviđate jer ste se zaista iskreno i slepo zaljubili, i ne slušate prijatelje i njihova upozorenja.

Imunitet vam je zaista vrlo loš, i česte su i respiratorne infekcije i alergije, pa se zdravije hranite i uzimajte neke vitamine u obliku suplemenata.

Lav – horoskop za 6.novembar

Najzad ste danas uspeli da se pokrenete sa mrtve tačke, jer ste vrlo dugo stagnirali u poslu i to ne svojom krivicom, ali vi niste osvetoljubiva osoba ili zlopamtilo.

Malo vam je svega preko glave i veza sa partnerom će danas da zapadne u ozbiljnu krizu, jer vi niste navikli da samo vi ulažete u vaš odnos, i da pravite stalno neke kompromise.

Muka vam je i boli vas često stomak, pa uradite ultrazvučni pregled abdomena i pokušajte da se hranite sa manje kaloričnom i masnom hranom, kao i da izbegavate prejedanje slatkišima.

Devica – horoskop za 6.novembar

Iako ste vrlo ambiciozni, niste realni u sagledavanju svojih potencijala i mogućnosti, i sve radite pogrešno, jer prihvatate ono što realno niste u stanju da završite na vreme.

Moguće je da vam se dopada neka osoba koja je već zauzeta, i nemojte da kvarite kolegijalan odnos ili prijateljstvo zarad neke prolazne veze ili avanture.

Proverite stanje krvnog pritiska kao i osnovne parametre srčanog rada, jer imate često bolove u grudima, malaksalost i preskakanje srčanog ritma.

Vaga – horoskop za 6.novembar

Iako se kolege stalno trude da vam pomognu, vi mislite da ste najpametniji i zato stalno i grešite i nikako ne uspevate da napredujete.

Moguće je da će vaša emotivna veza uskoro da pređe na jedan viši nivo, te da ćete sa partnerom i početi zajednički život ili čak i stupiti u brak.

Depresivni ste i skloni da često menjate raspoloženja, pa pokušajte da porazgovarate sa nekim ko je stručan, jer je prihoterapija prva i osnovna vrsta pomoći kod psihičke napetosti.

Škorpija – horoskop za 6.novembar

Danas ste spremni da sve rizikujete i da počnete sopstveni posao, ali ste za partnera izabrali baš i pogrešnu osobu i samo ćete sve da upropastite kada uložite u neke nesigurne projekte i sve će da propadne brže nego što ste se nadali.

U ljubavi vam danas ne cvetaju ruže, pa se trudite da izbegavate svađe sa partnerom, jer može na kraju sve da ispadne mnogo ozbiljnije, i da rezultira raskidom.

Muči vas bol u predelu lumbalne kičme, i pored toga što morate da se javite hitno lekaru, radite i neke lakše vežbe kako se ne biste ukočili.

Strelac – horoskop za 6.novembar

Kolege vas zaista vole i vama je rad u timu pravo zadovoljstvo, jer nema nikakve zavisti i neke ljubomore među vama, i sve rezultate složno ostvarujete.

Kolega sa posla vam se uporno udvara, ali ste svesni da je zauzet i da sa vama želi avanturu ili tajnu romansu, i vama to počinje da smeta, i ni najmanje vam ne imponuje kako on to smatra.

Čuvajte se povreda u saobraćaju, i pokušajte da se naspavate, te i da malo smanjite stres i stalnu nervozu.

Jarac – horoskop za 6.novembar

Nikako ne uspevate da pronađete neki posao u struci, pa ste prinuđeni da radite neke honorarne poslove koji vas iscrpljuju i oduzimaju pouno vremena, a zarada je zaiusta minimalna i nemate nikakve izglede da nešto uskoro promenite.

Nervozni ste jer stalno mislite na nekog bivšeg partnera, i jedva odolevate iskušenju da ga najzad i pozovete, te i da pokušate da se sa njim i pomirite.

Muči vas nesanica i stalno ste dekoncentrisani i rasejani, pa su danas moguće i neke povrede i/ili prelomi ekstremiteta.

Vodolija – horoskop za 6.novembar

Danas je dan na poslu zaista po vas veoma loš, i nećete moći ništa od planiranog da ostvarite, jer ste se opustili ili ste i prihvatili previše zadataka, pa samo otaljavate obaveze i ne mislite uopšte na norme i na kvalitet projekata koje treba da ispunite.

Najzad ste srećni u ljubavi, i uživate u svaklom trenutku sa partnerom, koji vam uvek prirtedi baš neke lepe sitnice i iznenađenja, jer zna koliko vam to znači.

Zdravlje je solidno, ako se izuzme činjenica da ste sasvim neodgovorni i da se ne hranite zdravo i uopšte ne vežbate.

Ribe – horoskop za 6.novembar

Najzad se nazire kraj nekog lošeg perioda, i danas ste baš presrećni jer ste dobili nove šanse da se pokažete i opet su vam šefovi ukazali poverenje, jer su svesni koliko ste vredni i koliko marljivo radite.

Idealan je dan da partneru poklonite malo pažnje i nežnosti, te da mu priredite neko romantično veče i da ga na taj način i iznenadite.

Muči vas upala mokraćne bešike, te se javite na vreme lekaru, a jer su dizurične smetnje postale vrlo izražene kao i bol u donjem centralnom delu stomaka.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!