Dnevni horoskop za 6.mart 2020

Dnevni horoskop za 6.mart 2020

Dnevni horoskop za 6.mart.

Ovan

Propustili ste neke odlične prilike da radite posao u struci, i sada ste prinuđeni da radite razne honorarne poslove kako biste sebi uspeli da obezbedite kakvu takvu materijalnu egzistenciju.

Vrlo ste nesigurni u sebe i gubite poverenje u emotivnog partnera, jer sve više imate utisak da se osoba koju volite sa vama poigrava, te i da vas ne voli već je sa vama samo iz koristi.

Često vas muče vrtoglavice i mučnina, pa je poželjno da uradite analizu krvne slike i da proverite vrednosti krvnog pritiska, jer je sasvim verovatno da patite od hipotenzije.

Bik

Imate potrebu da stalno naglašavate neke svoje ranije uspehe, ali je činjenica da stagnirate jer ste se opustili i očekujete da se neke obaveze obave same od sebe, te ste postali vrlo i lenji i zaista neodgovorni.

Stalno imate neke konflikte sa partnerom oko beznačajnih stvari, pa pazite da se vaš odnos zbog toga ne zakomlikuje i da ne dovedete sebe u situaciju da raskinete jednu zaista lepu vezu.

Imate probleme sa čestim upalama respiratornih puteva, te je važno da ne ignorišete kašalj i bolove u grudima i da se na vreme javite lekaru za terapiju, posebno ako već bolujete od neke hronične plućne bolesti, kakva je astma.

Blizanci

Puni ste kompleksa i težite da ostvarite napredak u oblastima za koje nemate iskustva ni ikakve kvalifikacije, pa samo sebi otežavate i nalazite opravdanja za to što vam se zapravo ništa ne radi i nemate motivaciju da se potrudite da zaradite pošteno svoju platu.

Ne smete da stvarate nove veze na osnovu predrasuda i da se postavljate prema ljudima koji vam se udvaraju kao da ste od njih bolji i kao da su oni manje vredni od vas, jer vas to nikuda neće dovesti.

Muče vas neke alergijske ereakcije koje su dosta teže nego što ste očekivali, pa ste rešeni da se malo više posvetite svom zdravlju i da ojačate imuni sistem, jer vas tegobe vrlo muče.

Rak

Niste u stanju da sve obaveze koje ste preuzeli na sebe odradite na vreme i kvalitetno, ali to što pokušavate da oduglovlačite, samo vam stvara dodatnu tenziju i probleme, i ne donosi boljitak.

Osamili ste se preterano i morate da počnete da izlazite i da se družite sa ljudima, i da ne srljate nužno u neke nove romanse jer imate vremena da nađete osobu koja je vaša srodna duša.

Imate probavne smetnje koje su možda posledica akutnog gastritisa ili neke lake virusne crevne infekcije, pa je potrebno da se javite lekaru radi pravovremene dijagnoze i odgovarajuće terapije.

Lav

Skloni ste da koristite svoje kolege i saradnike i da na njihov račun ostvarujete rezultate bez baš i malo stida i srama, i kada se svi budu okrenuli protiv vas, ne treba da se pitate zašto je to tako.

Partner je pokušao da vas iznenadi, ali je vaša ljubomora i posesivnost sve uspela da upropasti, i umesto lepog druženja izlazak je bio pravi fijasko.

Treba da se obratite stomatologu na vreme i da ne ignorišete upornu zubobolju i propratnu upalu desni, kako problem ne bi postao ozbiljniji i time i teži za lečenje.

Devica

Danas je vaš dan na poslu, i uspećete da ostvarite sve zadate projekte na vreme, pa neće izostati ni pohvale nadređenih kao ni ponuda za bolju poziciju i naravno adekvatnu novčanu naknadu.

Veoma ste postali nesigurni u sebe od kada ste raskinuli dugogodišnju vezu, pa ste počeli da sa nekim osobama koje vam nisu realno dostupne, i flertujete i ulazite u tajne romanse i avanture.

Morate da popravite kondiciju, jer je višak kilograma koji vas dugo muči, nastao kao rezultat i nepravilne ishrane i sedećeg načina života.

Vaga

Treba da naučite da izgradite poverenje među kolegama, jer kada dođete u situaciju da vam je potrebna pomoć, nećete imati nikoga da se oslonite jer ste sve oko sebe ponižavali i stalno i omalovažavali.

Neka osoba o kojoj ste dugo razmišljali, pojaviće se nenadano u vašem životu, i uspećete da uspostavite divan odnos koji može da se pretvori u kvalitetnu i lepu romansu.

Muče vas bolovi u lumbalnom delu leđa, i verovatno je da je po sredi upala mokraćnih kanala i/ili pesak u bubrezima, pa se na vreme javite lekaru kako se stanje ne bi pogoršalo dodatno.

Škorpija

Bez potrebe se sada kajete jer ste propustili neke prilike da napredujete i da se usavršavate u struci, pa su vam svi drugi krivi, i vrlo ste nezreli i neodgovorni kada svu odgovornost najzad i prebacujete na kolege sa kojima radite.

Dugo ste srećni i u stabilnoj vezi, ali sve će to da poremeti ponovni susret sa bivšim partnerom, prema kome očigledno još uvek imate neka osećanja i koga niste uspeli da prebolite.

Bolovi ispod desnog rebarnog luka i propratna žutica, mogu biti prva manifestacija bolesti jetre i/ili žučne kese, pa uradite ultrazvuk i neke osnovne laboratorijske analize i nikako nemojte da ignorišete problem koji imate.

Strelac

Umorili ste se od posla koji je baziran na stalnom radu na terenu, pa bi vam prijalo da radite u kancelariji i imate potrebu da o tome porazgovarate sa nadređenima, i nadate se da će da oni i razumeju vaše potrebe i da vam izađu u susret.

Vaš partner se ponaša vrlo napadno i stalno inicira neke svađe i rasprave, ali vi pokušavate da ostanete smireni i da ne pogoršavate situaciju, jer imate preko glave drugih problema.

Morate da povedete računa o ishrani, pre svega jer imate naslednu predispoziciju za srčane probleme i za nastanak dijabetesa, a nivoi glukoze i lipida u krvi su vam stalno iznad onih normalnih referentnih vrednosti.

Jarac

Muka vam je da radite posao od koga samo možete da preživljavate, ali ste svesni da morate da sebi obezbedite osnovnu egzistenciju dok ne pronađete posao u struci, pa se sami vi potrudite da najzad rešite svoj status.

Sasvim ste se povukli u sebe i osamili ste se jer ste sebe ubedili da ne možete da pronađete nikog ko je za vas dobar i ko će da vas voli sa svim vašim vrlinama i manama, ali je pametno da ipak i počnete da izlazite i sklapate nova poznanstva, jer samo tako možete da nađete osobu koja je za vas ona prava.

Muči vas bol u vratnoj kičmi, pa je pametno da radite mneke vežbe ili da odete na masažu, kako se ne biste ukočili.

Vodolija

Rešeni ste da date otkaz na sadašnjem poslu jer zaista nemate nikakve izglede da napredujete i da bolje zarađujete, ali je pametno da ne pozajmljujete novac i ulažete u neke rizične projekte već da nađete za početak partnera koji bi sa vama pokrenuo zajednički posao.

Vama nikako nije jasno zašto se vaš prijatelj tako ponaša i ne shvatate da se on u vas zaljubio, ali da ne zna da li da vam sve prizna, jer se boji da vi ne osećate isto, i po svoj prilici je u pravu.

Morate da proverite stanje sluha, jer je nagluvost posledica prethodne teške akutne upale srednjeg uha, i možda je problem ozbiljniji nego što ste mislili u startu.

Ribe

Ne treba da srljate i da dajete otkaz na sadašnjem poslu, makar dok ne obezbedite neko novo radno mesto, jer nemate sredstva za početak privatnog posla, i samo ćete sebi stvoriti probleme.

Ne treba da olako odbacujete nečija udvaranja i šansu da nađete novu ljubav, sve jer imate neke predrasude i predubeđenja, a da osobi kojoj se dopadate dugo, niste ni dali priliku da je vi bolje upoznate.

Stalni bolovi i otoci u nogama, verovatno su posledica proširenih vena i proverite kako da nađete rešenje za lošu perifernu cirkulaciju, umesto da uporno ignorišete tegobe.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!