Dnevni horoskop za 6.jun 2019

Dnevni horoskop za 6.jun 2019

Dnevni horoskop za 6.jun ove godine možete čitati u nastavku.

Ovan – horoskop za 6.jun

Ponašate se nezralo i neodgovorno na poslu, i ako vam se ne dopada to što radite dajte otkaz a ne da nekom drugom smanjujete šanse i produktivnost.

Ljuti ste na partnera jer vam je prećutao neke važne činjenice, i vrlo ste posesivni i ljubomorni iako nemate razloga za to.

Odlično opšte zdravlje.

Bik – horoskop za 6.jun

Veoma se mučite i trudite da se pokažete i dokažete, ali vam na žalost danas ništa ne ide onako kako želite, i bolje je da sačekate neki povoljiniji trenutak.

Odličan odnos sa partnerom, prepun strasti i nežnosti, pa ćete danas sa te strane biti zadovoljni.

Imate neke akutne simptome infekcije, ali ih nemojte ignorisati jer nisu sasvim laki i bezazleni.

Blizanci – horoskop za 6.jun

Jedva čekate kraj nekog perioda napetosti i obaveza na poslu, jer vam je zaista potreban odmor i previše ste se zalagali i trudili da se dokažete i pokažete da ste ozbiljan i predan radnik.

Osećate se usamljeno i ne znate kome da se obratite jer ste partnera svojim ponašanjem udaljili od sebe, ali vam ponos i sujeta ne daju da ga pozovete i sve razjasnite.

Moguća je kostobolja koja je verovatno povezana sa nepovoljnim vremenskim prilikama.

Rak – horoskop za 6.jun

Odličan dan na poslu, svi su prezadovoljni vašim idejama i kolektiv u kome radite vas naprosto obožava i uvek vas hvali i daje jedan podsticaj da radite više i bolje.

Imate neke planove sa partnerom koje ste dugo želeli da realizujete ali ćete se zaista neprijatno iznenaditi kada on odbije vaše ideje, uz neke nespretne izgovore i laži.

Ostavite se poroka, i redukujte svoju ishranu jer vam krvna slika nije najboilja i u riziku ste od poremećaja metabolizma i hroničnih oboljenja.

Lav – horoskop za 6.jun

Stalno ste pod pritiskom i imate potrebu da se dokazujete, ali vas zbog nastojanja da se namećete ljudi i ne vole i vi toga nikako niste svesni.

Ponašate se nezrelo i preterano posesivno prema partneru, i uopšte nemate razumevanja za njegove želje i potrebe i nemojte se iznenaditi ako vam saopšti da želi da se raziđete.

Nervozni ste i dugo vas muči nesanica, ali morate da nađete uzrok problema a ne da se ponašate kao da je sve u redu.

Devica – horoskop za 6.jun

Olako ste shvatili neki posao, i niste se na vreme organizovali i sve ste odradili na brzinu, pa vrlo strepite od toga kakav će biti krajnji rezultat.

Ne prihvatate neki partnerov ultimatum, pa je moguće da ćete staviti tačku na vezu koja je trajala dugo i koja je imala velike šanse da opstane u budućnosti.

Imate probleme sa sinusima i disajnim putevima, i iako su oni bezazleni ne treba da ih ignorišete.

Vaga – horoskop za 6.jun

Ostavite se nekih maštanja i planova koji nisu realni, i koncentrišite se na tekuće obaveze jer ste se preterano zaneli u neke ideje koje možda nikada nećete moći da realizujete.

Osoba koja vam je duže vreme u blizini će da vam saopšti svoja osećanja, što će da vas iznenadi ali ćete biti u problemu jer nećete moći da joj uzvratite jer je gledate samo kao prijatelja.

Zdravlje je dobro, ali je pametno da se malo promeni način ishrane i da ostavite poroke koji loše utiču na vaš organizam u celini.

Škorpija – horoskop za 6.jun

Ljutite se bez osnova na svoje saradnike, jer ne umete da prihvatite svoju odgovornost, i to će da vas na kraju veoma skupo košta kada vam u narednom periodu svi okrenu leđa, a pomoć vam tad bude preko potrebna.

Idealan odnos sa partneom, koji ste izgradili na poverenju i razumevanju, i nemate šta da dodate i da oduzimate, jer je sve sasvim idilično.

Imate u poslednje vreme neke vrtoglavice, koje ne bi trebalo da ignorišete i već danas se obratite svom izabranom lekaru za analize.

Strelac – horoskop za 6.jun

Od vas se previše očekuje, i ne umete da radite pod pritiskom, pa ste sebi postavili nerealan cilj i nećete ostvariti ništa od onoga što ste pretpostavili kao obaveze.

Imate nekog tajnog obožavaoca, ali na to ne obraćate pažnju jer ste u braku ili dugoj vezi, pa vam se sve to čini kao dečija igra i imponuje vam ali ne pridajete važnost nečijim iskrenim osećanjima i na taj način osobu povređujete nesvesno.

Muči vas glavobolja jer ste napeti i pod stresom zbog obaveza na poslu.

Jarac – horoskop za 6.jun

Skloni ste da se samosažaljevate, ali ste generalno lenji i sami ste krivi jer niste stigli da završite neke obaveze i zadatke, jer ne umete da se organizujete i vrlo ćete da razočarate kolege i šefa.

Nemate nikakav ljubavni život, i sebe tešite da nemate vremena od obaveza, ali vam zapravo manjka nežnosti i ljubavi.

Imate neke akutne simptome hroničnog oboljenja disajnih puteva, pa treba da se javite lekaru.

Vodolija – horoskop za 6.jun

Predivan dan na poslu, i vi ste prezadovoljni jer ste sve završili prema planu, i niste sebi dopustili da vas neke privatne muke i problemi dekoncentrišu.

Svađa sa partnerom je proistekla iz nerazumevanja, i on smatra da je u pravu i da se vi ne trudite oko vašeg odnosa, ali je u suštini to netačno, i moguće je da je on našao nekog drugog.

Nemate nikakve probleme sa zdravljem, i možete biti u tom smislu zadovoljni.

Ribe – horoskop za 6.jun

Ostvarili ste sve zadatke i planove, i zaslužili ste odmor i opuštanje, ali vi ne umete da se zaista i relaksirate i opet ceo dan mislite na neke predstojeće projekte.

Vreme je dragoceno i treba da cenite svaki trenutak proveden sa partnerom, posebno jer može da se desi da naredni period budete razdvojeni na duže zbog poslovnih obaveza.

Imate jake bolove u stomaku, i morate da se javite lekaru da uradi analize i utvrdi tačan uzrok.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!