Dnevni horoskop za 6.jul 2019

Dnevni horoskop za 6.jul 2019

Dnevni horoskop za 6.jul ove godine.

Ovan – horoskop za 6.jul

Nerviranje vam neće doneti ništa dobro, i pametnije je da se posvetite obavezama nego da se rasplinjujete na to šta o vama ko misli i govori.

Imate neku lepu ponudu za izlazak sa partnerom, pa ćete najzad da se opustite i da uživate posle dužeg vremena u zajedničkim trenucima.

Zdravlje vam se polako popravlja, jer ste slušali lekarske savete i poštovali terapiju koja vam je propisana.

Bik – horoskop za 6.jul

Tvrdoglavi ste i uvek želite da isterate svoje, ali ovog puta vam to neće doneti baš očekivanu satisfakciju i imaćete samo dodatne probleme i poteškoće.

Partner vas stalno ispituje i sumnjičav je prema svakome ko je vama prijatelj, i takva vrsta ljubomore počinje da vam smeta jer smatrate da je patološka.

Ne čujete dobro i potrebno je da prekontrolišete sluh što pre, jer je moguće da se radi o ozbiljnoj bolesti.

Blizanci – horoskop za 6.jul

Vreme vam ide na ruku i sve ćete uspeti da završite u zadatim rokovima, ali ne treba da se opet opustite i da sebe dovedete u situaciju da brzate i da se opteretite poslom koji ste mogli realno odmah da završite.

Neočekivani telefonski poziv od osobe o kojoj dugo razmišljate, shvatićete kao signal da treba da pokušate da sa njom ostvarite romantičan odnos.

U poslednje vreme su vrtoglavice sve učestalije i vi ne znate u čemu je problem, ali je već krajnje vreme da se javite lekaru za pomoć i dijagnozu.

Rak – horoskop za 6.jul

Izmoreni ste i nervozni jer ništa ne ide onako kako ste očekivali, pa ćete da pravite i greške i da se ponašate nerazumno prema saradnicima, kao da su vam oni za sve krivi i odgovorni.

Neko koga smatrate prijateljem prema vama ima romantična osećanja, ali se premišlja da li da vam sve prizna jer je potajno svestan da vi zaista ne osećate isto.

Pokušajte da se bolje hranite i da se bavite sportom, jer vam je organizam u lošem stanju i imuni sistem vam je veoma slab.

Lav – horoskop za 6.jul

Nemate vremena da se predomišljate i ako ste prihvatilki neke zadatke, treba da baš date svoj maksimim bez obzira na to da li volite ili ne volite svoj posao.

Shvatili ste koliko ste pogrešili kada ste ostavili dugogodišnjeg partnera, i iako želite da sve pokušate da popravite on nije zainteresovan da sa vama opet gradi romansu jer ste ga veoma povredili i razočarali.

Imate probleme sa upalom sinusa i ona se stalno pogoršava kada su vremenske prilike nepovoljne ali nemate neko konkretno rešenje za to stanje koje vas muči.

Devica – horoskop za 6.jul

Ne obraćajte pažnju na druge ljude i mislite o onome što su vama prioriteti, a ako imate potrebe da se savetujete sa nekim kolegama, imajte na umu da nisu svi prema vama iskreni i jednako i dobronamerni kao što verujete.

Neka bezazlena avantura iz prošlosti može da se obnovi i da preraste u neku dugu i baš kvalitetnu vezu, jer ste sa godinama sazreli i shvatili neke svoje prioritete i potrebe koje imate i očekujete od partnera.

Umarate se lako i brzo pa proverite stanje srca i krvnih sudova jer ste možda već u riziku od porasta pritiska.

Vaga – horoskop za 6.jul

Nije u redu da nikome ne verujete jer ste ipak radnik koji je u timu sa kolegama, i ne smete da se ponašate kjao da ste vi bolji i sposobniji, jer tako dodatno stvarate konflikte i napetost koji se odražavaju na rezultate.

Problemi i sve češće svađe sa partnerom, naveli su vas da se preispitujete i da posumnjate da li je to osoba sa kojom želite da gradite budućnost.

Smatrate da se vaše stanje popravilo, ali je predlog da proverite krvnu sliku jer vam rezultati prošli put i nisu bili tako dobri kao što ste mislili.

Škorpija – horoskop za 6.jul

Očekujte dan prepun stresa i problema na poslu, pa ćete jedva čekati da se sve završi i da se odmorite i napunite baterije za nove izazove.

Romantičan vikend sa partnerom, koji je on osmslio kao iznenađenje za vas, potvrdiće vam da ste našli osobu sa kojom je vredan svaki momenat koji provedete zajedno.

Pazite se povreda na radu ili u saobraćaju, jer ste sasvim nepažljivi i nemate osećaja da ste vi za nešto krivi ili da niste fokusirani.

Strelac – horoskop za 6.jul

Posao vam je zadovoljstvo i presrećni ste jer ste pronašli da radite i ono što volite i od čega vi i zarađujete sasvim pristojno, a uz to vam ništa nije naporno ni teško.

Partner je počeo da vas uslovljava da pređete na viši nivo u vašem odnosu i to vama stvara stres i pritisak i veoma vam smeta.

Upala vena na nogama će da vas zaista namuči, ali je to posledica nekretanja i morate da ubuduće izbalansirate fizičku aktivnost.

Jarac – horoskop za 6.jul

Pomažete nekome ko ima slične stavove i ideje kao i vi sami, pa ste zadovoljni što možete sa nekom da se poistovetite id a radite kao pravi tim.

Neki bezazleni flert može da donese neočekivane emocije i da vas sasvim zaokupira neko koga ste dugo smatrali samo dobrim prijateljem.

Muče vas stalne i ponavljane respiratorne infekcije i vreme je da povedete računa o imunitetu i opštem zdravlju organizma.

Vodolija – horoskop za 6.jul

Pravi je trenutak da tražite i povišicu i unapređenje, jer se otvorila pozicija koja je za vas idealna i predočite šefu da ste baš vi osoba koja će najbolje da se snađe i da daje najbolje rezultate.

Ne treba da se stalno svađate sa partnerom oko istih nevažnih sitnica, već da se potrudite da se sporazumete i da razgovarate o svemu iskreno i otvoreno.

Imate neke ozbiljne glavobolje i potražite lekarski savet jer one mogu da imaju mnogo uzroka u svojoj pozadini.

Ribe – horoskop za 6.jul

Kolege vas ogovaraju i uopšte ne poštuju vaš rad i zalaganje, ali ste vi već navikli da se borite za sebe i da vaši rezultati budu merilo onoga što radite.

Razmišljate o nekome sa kime ste davno raskinuli, i sve to jer ste veoma usamljeni i potrebno vam je i pažnje i nežnosti, ali nije pametno da ponavljate iste greške.

Dobro zdravlje i opšte stanje organizma.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!