Dnevni horoskop za 6.januar 2020

Dnevni horoskop za 6.januar 2020

Dnevni horoskop za 6.januar.

Ovan – horoskop za 6.januar

Sigurni ste da ste sve odradili kako treba i nadate se da će rezultati da budu zadovoljavajući, pa ste napeti i iščekujete neke nove prilike i možda unapređenje na bolju poziciju.

Odlično ste se snašli na nekom romantičnom sastanku sa osobom koja vam se dopada, pa je ona vama impresionirana, i ne može na vas da prestane da misli i stalno vam šalje poruke i želi da se ponovo vidite.

Proverite stanje arterijskog krvnog pritiska, jer sve simptome koje imate možete da povežete sa hipertenzijom.

Bik – horoskop za 6.januar

Želje su jedno, a realne mogućnosti su nešto sasvim drugo, i vi generalno i imate taj problem da precenjujete sebe, i da imate velike ambicije koje nisu u skladu sa vašim stvarnim potencijalom.

Iako se nekome dopadate i pokušava da vas na svaki način osvoji, vi trenutno niste spremni na neku novu vezu, jer patite za bivšim partnerom i ne prestajete da o njemu razmišljate svaki dan.

Boli vas glava i česti su migrenozni napadi, kada vam samo treba mir i tišuina, i jedna zamračena prostorija da se odmorite dok tegobe ne prođu.

Blizanci – horoskop za 6.januar

Nadate se da ćete da dobijete najzad priliku da pokažete sve svoje potencijale i kreativnost koju imate u sebi, ali nadređeni stalno potenciraju neke vaše kolege i vama to počinje da zaista smeta.

Srećni ste i ispunjeni na ljubavnom polju, i zaista nemate ni na šta da se požalite, i sve je savršeno i maštate datako ostane i ubuduće.

Morate da se malo bolje brinete o sebi i svom zdravlju, te da ne posmatrate višak kilograma kao jedan estetski problem, već i kao važan i ozbiljan faktor rizika i za nastanak srčanih oboljenja, i za razvoj metabolčkog sindroma.

Rak – horoskop za 6.januar

Iako ste pokušali da se prilagodite i da radite ono što vam nije struka, očito je po rezultatima da se nikako ne snalazite i niste srećni ni zadovoljni, pa ste rešeni da nađete drugi posao što je pre moguće.

Nekako ste se sa partnerom doveli u situaciju da sve probleme potiskujete, i da ste se distancirali jedno od drugog, i sva je prilika da će veza da vam zapadne u ozbiljnu krizu.

Imate česte probleme sa upalama respiratornih sluznica, pa ne smete da ignorišete kašalj i bol ili probadanje u grudima, kako ne biste dobili upalu pluća.

Lav – horoskop za 6.januar

Jasno vam je da ste napravili neke vrlo velike greške i propuste u radu, i nadate se samo da to baš nadređeni neće da primete, dok nekako sve ne uspete da ispravite i popravite stvari na bolje.

Imate potrebu da se stalno upuštate u neke neobavezne veze i avanture, ali to i ne bi bio problem da niste u dugoj vezi, te i da to ne radite sve partneru iza leđa.

Bolovi u predelu pupka su možda posoledica problema sa pankreasom, pa obavezno uradite jedan ultrazvučni pregled, kao i analizu enzima koji su važni za digestivnu funkciju.

Devica – horoskop za 6.januar

Možda ste vi baš preterali u nekoj svađi sa kolegama i sada se kajete zbog toga, ali ne treba da se obazirete na to ko vas voli a ko ne, jer nemate od toga ništa, i to vam neće doneti platu.

Imate želju da se malo udaljite od svega i svih i da se osamite kako biste preboleli nedavni raskid, ali vas prijatelji nikako ne ostavljaju na miru, te i insistiraju da se pokrenete i da više izlazite.

Boli vas ruka koju ste i ranije povređivali i sada ste nepažnjom tu povredu obnovili, a pošto je u pitanju neuropatski problem, vama je vrlo teško da bez lekova za bolove pregurate dan.

Vaga – horoskop za 6.januar

Dan je kao stvoren da ostvarite neke nove rezultate i da pokažete koliko ste sposoban i vredan radnik, pa da se nadređeni najzad nekako i dosete da vas unaprede i da vam povećaju platu.

Dopadate se nekome ko je od vas puno stariji po godinama, ali vi nemate zaista problem sa tim predrasudama, mada vas je po malo strah šta će reći okolina i vaši najbliži o svemu tome.

Morate da se bolje brinete o sebi, jer ste stalno neispavani i nervozni, pa ste dekoncentrisani i često ste skloni povredama, koje su nekada lakše ali nekada i teže vrste.

Škorpija – horoskop za 6.januar

Kada ste tražili unapređenje i dobili željenu funkciju, trebalo je da budete svesni i kolike to nove i velike odgovornosti donosi, i sada ne treba da kukate i da se žalite jer radite i prekovremeno i baš i morate da ispravljate svačije pogreške.

Raduje vas neko skoro romantično putovanje sa partnerom, jer ste svesni da ste se po malo i baš vi udaljili zbog obaveza, i nadate se da ćete da rasplamsate stare strasti i nežnosti kada se malo i osamite daleko od svega i svih.

Boli vas grlo i krajnici, jer ste veoma lošeg stanja imuniteta i ne radite generalno ništa da to i bar popravite, pa najzad i uzimajte više vitamina i počnite da se hranite zdravije, da vežbate i da se i manje nervirate.

Strelac – horoskop za 6.januar

Uvek ste pozitivni i motivisani da radite i date svoj maksimum, pa ste omiljeni i među kolegama i kod saradnika, i pred vama je jedna blistava karijera ako tako nastavite na dalje.

Imate česte probleme sa partnerom, jer on ne shvata koliko je vama posao važan i stalno vam pak i prebacuje što mu ne posvećujete više pažnje i vremena, ali vas to ne tangira previše jer ste vrlo svesni da vas on voli, te i da samo mora nešto da vam prebaci.

Muči vas jak bol u donjem delu stomaka, i verovatno je u pitanju akutna upala mokraćne bešike, pa je pametno da na vreme počnete terapiju antibioticima.

Jarac – horoskop za 6.januar

Nikako da se saberete i da počnete da radite kako treba, a onda se pitate zašto samo vi stagnirate dok svi oko vas ređaju uspehe, te i dobijaju nagrade i pohvale.

Umara vas stalna potreba prijatelja i porodice da vam se mešaju u privatni život, te ste rešeni da prtestanete da im se opravdavate za svoje izbore, pa i da radite kako vama prija i ono što vas čini srećnim.

Stalno ste nervozni i napeti, pa ste skloni i da menjate raspoloženja, i niste zaista u tom nekom psihičkom smislu dobro, pa potražite savet psihologa.

Vodolija – horoskop za 6.januar

Uspeh je zagarantovan na poslu koji radite, ali ne treba da se preterano polakomite na neke veće projekte kojima niste dorasli, i da sve sami sebi opet upropastite.

Srećni ste jer ste najzad raskinuli jednu patološku vezu sa partnerom, koji je bio i ljubomoran i posesivan, pa i stalno je imao neke zahteve i gušio vas je svojim ponašanjem.

Imate probleme sa radom jetre ili žučne kese, pa uradite ultrazvučni pregled i proverite funkciju i količinu enzima u serumu.

Ribe – horoskop za 6.januar

Nemate volje da se nervirate više za nečije tuđe greške i propuste, pa ćete da se opustite i da i vi radite samo onako kako vama najviše odgovara.

Ako ste sami i slobodni, ne opterećujte se nalaženjem neke srodne duše, jer će ljubav da vam se desi kada se najmanje nadate.

Možda je pametno da proverite funkciju štitne žlezde, jer imate neke simptome koji su posledica prekomerne količine tiroidnih hormona u krvi.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!