Dnevni horoskop za 6.februar 2020

Dnevni horoskop za 6.februar 2020

Dnevni horoskop za 6.februar ove godine.

Ovan – horoskop za 6.februar

Lako vam je da se ponašate nadmeno i uobraženo, kad ste preuzeli na sebe nečije tuđe zasluge, i to će da vam se vrlo brzo obije o glavu, i tako vam i treba, jer ste pokušali da nekome uzmete ono za šta je radio vredno i naporno.

Imate potrebu da se upoznate bolje sa nekom osobom koja vam se dopada, ali vi njoj niste ni najmanje privlačni, i to će da vas rastuži i razočara.

Morate da povedete računa o ishrani jer imate znatan višak kilograma, koji može da utiče i na nastanak metaboličkog sindroma i čitavog niza hroničnih bolesti.

Bik – horoskop za 6.februar

Da ste na vreme radili kako je trebalo, ne biste se sada mučili i bili besni jer ne možete da nikako sastavite kraj sa krajem, i da zaradite novac za osnovne životne potrebe.

Imajte na umu da je vaša veza sa bivšim partnerom propala, jer ste bili preteranom ljubomorni i posesivni, i ne treba da opet ponavljate iste greške.

Stalno ste umorni i malaksali, i morate da se malo više posvetite brizi o svom zdravlju, te da pak i najpre proverite da niste malokrvni, i da uradite analizu krvne slike.

Blizanci – horoskop za 6.februar

Danas je vaš dan, i sve će ići onako kako ste zamislili i očekivali, pa se radujete i ponosni ste na sebe jer ste uspeli da istrajete u idejama i planovima.

Možete da se opustite i da uživate u ljubavi sa voljenom osobom, te da planirate zajednički život i budućnost, jer ste najzad svesni da ste pronašli svoju srodnu dušu.

Često vas muče upale bešike i morate da se javite na vreme lekaru da vam propiše antibiotike.

Rak – horoskop za 6.februar

Vrlo ste nervozni i napeti, i sve nove obaveze vidite kao opterećenje i problem, umesto da ih shvatite kao motiv i izazov, i u tome i jeste glavna prepreka ka vašem ostvarenju planova i baš očekivanom napretku.

Niste raspoloženi da opet počnete da izlazite i ne shvatate kako vaši prijatelji nemaju nikada ni razumevanja za težak period koji prolazite nakon raskida dugogodišnje veze.

Imate zaista teške i česte tegobe u vidu bolova ispod desnog rebarnog luka, pa je verovatno u pitanju poremećaj jetrine funkcije ili zapaljenje/kamen u žučnoj kesi, i javite se lekaru na vreme.

Lav – horoskop za 6.februar

Vama je lako da se ostvarite u poslu koji radite, jer ste osoba koja svemu pristupa ozbiljno i vrlo energično, i uspesi i pohvale se danas samo nižu na vaš račun.

Imate sreće da ste pronašli pravu osobu za sebe, i osećate se zaljubljeno i ispunjeno kao da ste tinejdžer.

Malo vas muči vratna kičma, i verovatno je u pitanju celodnevni rad za računarom, pa radite neke vežbe za vrat i idite na relaks masažu.

Devica – horoskop za 6.februar

Nemate energije ni volje da se bavite nekim zadacima u kojima ne možete da istaknete ni jedan svoj kvalitet, i bolje je da se ne mučite već da date otkaz i potražite posao iz svoje struke.

Rešeni ste da date šansu nekoj vezi koja je tek na početku, ali grešite jer verujete osobi koju ni ne poznajete dovoljno, i koja ni jednog momenta prema vama nije bila iskrena i otvorena.

Proverite vid i pokušajte da se manje nervirate, jer stres utiče na vas mnogo više nego što biste mogli da pomislite.

Vaga – horoskop za 6.februar

Neodlučni ste i sporo razmišljate, i danas je pametnije da neke važne odluke ne donosite sami jer možete da pokvarite sve što ste do sada uradili, i da veoma i razočarate i razljutite nadređene koji su vam ukazali poverenje.

Mučite se da sakrijete svoja osećanja prema nekome ko vam je dugo godina prijatelj, jer se bojite da ta osoba ne oseća isto, i ne želite da narušite prijateljstvo ako grešite u romantičnom smislu.

Najzad ste rešili neke probleme sa zdravljem, i možete da odahnete ali ne i da se sasvim opustite i da opet zapustite ono što jeste najvažnije, a to je dobro opšte stanje organizma u celini.

Škorpija – horoskop za 6.februar

Vama je baš sasvim svejedno kako će da se završi na kraju neki projekat koji ste vi započeli, jer i želite da date otkaz i da počnete sa nekim svojim prijateljem privatni posao, pa radite sve preko volje kako biste samo odradili otkazni rok.

Srećni ste u ljubavi i nemate razloga da se za bilo šta nervirate, pa makar na tom polju možete reći da vam cvetaju ruže.

Imate česte upale uha i neke komplikacije mogu biti vrlo ozbiljne, ako se lečenje ne započne na vreme i ne sprovede kako treba.

Strelac – horoskop za 6.februar

Srećni ste jer vas svi u kolektivu i vole i podržavaju, i kao tim funkcionišete savršeno, što se uostalom i vidi po rezultatima.

Na kraju ste odlučili da nekoj staroj ljubavi pružite novu priliku, ali ne vidite koliko grešite i pak i koliko ćete da patite, jer niste poslušali svoje prijatelje koji su pokušali da vam otvore oči.

Imate neke probleme sa radom štitne žlezde, te uradite ultrazvučni pregled kao i analizu nivoa tiroidnih hormona u krvi.

Jarac – horoskop za 6.februar

Vama je sve danas lako i motivisani ste da radite sa maksimumom volje i energije, jer imate sve predispozicije da se ostvarite na poziciji na kojoj ste jer je na kraju to i ono što volite i za šta ste se školovali.

Niste raspoloženi za neke nove veze i stalno ste u prošlosti u svojim mislima, i ne možete tako da živite i da maštate o idealnoij vezi, a stalno ste sami.

Česte su neke promene na koži i možda je u pitanju manifestacija neke teže sistemske bolesti ili poremećaja imuniteta, pa se na vreme javite lekaru, i nemojte da se lečite na svoju ruku.

Vodolija – horoskop za 6.februar

Niste zadovoljni ni platom ni pozicijom na poslu koji radite, i iako je to trebalo da bude samo baš i privremeno rešenje, ostali ste da stalno radite kao honorarac i ne možete više da podnesete takav pritisak koji vam je nametnut.

Niste srećni u vezi sa partnerom, i primećujete da se on od vas vrlo distancirao i kao da želi da sa vama raskine, ali ne zna kako.

Imate česte glavobolje i jako loše spavate, pa se danas pripazite povreda na poslu ili u saobraćaju jer ste vrlo rasejani i dekoncentrisani.

Ribe – horoskop za 6.februar

Jako vam je teško da se fokusirate na posao koji vas ni najmanje ne zanima i za koji niti ste pak dovoljno plaćeni niti iko priznaje vaše zasluge, već se nadređeni bogate na vaš račun a vi jedva sastavljate kraj sa krajem.

Imate potrebu da partneru iskreno kažete da niste spremni na zajednički život, te i da je to za vas trenutno preveliko opterećenje i izazov.

Možda je pametno da uradite EKG i neke analize srčanih funkcija, jer pored jasnih aritmija imate i naslednu predispoziciju za oboljenja kardiovaskularnog sistema.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!