Dnevni horoskop za 6.decembar 2019

Dnevni horoskop za 6.decembar 2019

Dnevni horoskop za 6.decembar.

Ovan – horoskop za 6.decembar 

Opterećuju vas neki problemi koje realno nemate načina da rešite, i samo se bez potrebe stresirate i nervirate svaki dan.

Partner vas ne voli kao ranije i želi da sa vama raskine, ali vi to ni ne naslućujete, jer je on prema vama pažljiviji i nežniji nego inače, pa ćete da se na kraju i neprijatno iznenadite.

Muči vas glavobolja i jako loše spavate, i morate da nađete način da se rešite stresa, jer vam baš realno ništa ne ide kako treba u poslednje vreme.

Bik – horoskop za 6.decembar 

Umorni ste od posla i jedva izdržavate naporan tempo, ali nemate prilike da dobijete novi i bolji posao, te morate da trpite i da date svoj maksimum kako biste sačuvali ovaj jedini izvor prihoda.

Neka iznenadna romansa vam se može dogoditi, i iako niste ni slutili, osoba sa kojom ste se skoro i upoznali, može biti ona prava za ceo život.

Problemi sa krvnim pritiskom su sasvim realni i evidentni, ali morate da proverite da li vam vaša sadašnja terapija pomaže, te da je promenite ako nije delotvorna i ako simptomi i dalje traju.

Blizanci – horoskop za 6.decembar 

Najzad ste pronašli način da se danas izborite sa zaostalim projektima i zadacima, i nadređeni će biti i više nego zadovoljni.

Veza sa partnerom funkcioniše sasvim dobro, ali imate utisak da su se vaše emocije promenile i da su strasti nestale, pa je sve postala navika i rutina.

Budite danas oprezni u saobraćaju, jer su moguće neke lakše povrede zbog vaše nepažnje i neke dekoncentrisanosti.

Rak – horoskop za 6.decembar 

Možda je pametno da probate da počnete sopstveni posao, te da se uortačite sa nekim kolegom ili prijateljem i da tako i lakše podneste početne finansijske izdatke i ulaganja koja su nužna.

Ne treba da se olako upuštate u neke flertove i avanture, jer samo tako sebi stvarate lažni osećaj sreće, a u stvari vam je potrebna stabilna i duga veza koja ima budućnost i šansu za brak.

Muka vam je i stalno vas boli želudac, pa proverite neke osnovne parametre digestivne funkcije, i nemojte tako lako sve da pripisujete stresu i nervozi.

Lav – horoskop za 6.decembar 

Malo ste se povratili od prvobitnog šoka, i spremni ste da nastavite da radite dalje, ali vam je baš izdaja kolega ostavila gorak ukus u ustima i ne možete tako lako da sve zaboravite i da oprostite.

Ne treba da se upuštate u tajnu vezu sa nekim kolegom sa posla, jer ćete samo sebi da stvorite baš veliki problem, i ništa sem kajanja nećete na kraju imati od te avanture.

Boli vas kičma i stalno ste u strahu da se stanje ne pogorša, ali ubuduće slušajte savete lekara i idite na fizikalnu terapiju redovno i angažujte se malo bolje za svoje zdravlje.

Devica – horoskop za 6.decembar 

Niste spremni da napustite posao koji radite, ali ste svesni da nemate ni šansu za unapređenje, niti za neke bolje finansije, pa stalno imate manjak novca, i ne možete da sastavite kraj sa krajem.

Ostavili ste dugogodišnjeg partnera i sada se kajete, pa umesto da krenete dalje, vi stalno patite i očajavate, te i imate potrebu da se pomirite sa osobom koja vas zaista ne zaslužuje ni najmanje.

Imate probleme sa čestim upalama krajnika i ždrela, pa ojačajte svoj imunitet i pazite da se ne izlažete previše hladnoći, te i uzimajte neke tople napitke i lekove protiv bolova i upale.

Vaga – horoskop za 6.decembar 

Odnos sa kolegama na poslu nikada nije bio gori, i vama sve to stvara stres i nervozu, i zato i ne možete da se saberete, i da se fokusirate na radne zadatke kojih imate i previše.

Muči vas ljubomora i sumnjate da vam partner nije veran, ali nemate dokaza za to, pa ste spremni čak i da mu pretražujete poruke u telefonu i prisluškujete razgovore.

Niste dobro i stalno imate osećaj malaksalosti i umora, pa ako ste uz to i bledi i umorni, proverite da možda niste malokrvni.

Škorpija – horoskop za 6.decembar 

Dan na poslu je idealan da završite neke stare zaostale projekte, ali ni nemojte da prihvatate više nikada ono što ne možete da postignete.

Neka osoba koju ste nedavno upoznali, pokušava da vas na sve načine osvoji, ali se ona vama ne dopada i ne želite čak ni da joj date priliku da vam pokaže svoje kvalitete.

Neki simptomi koje imate, ukazuju na moguću upalu mokraćne bešike,ili čak i na kamen i pesak u bubrezima, pa se na vreme javite lekaru.

Strelac – horoskop za 6.decembar 

Pred vama su vrlo danas i sutra vrlo naporni projekti, i samo je važno da ostanete pribrani i da se dobro organizujete, i uspeh je zagarantovan.

Počeli ste zajednički život sa emotivnim partnerom, pa iako ste imali strah kako ćete da se najzad i snađete u toj nekako novoj situaciji, sve je savršeno i nemate nikakve trzavice i razlog za brigu.

Nepažnjom ste obnovili neku staru povredu ramena, i sada trpite jake bolove i morate da se pazite i da idete na redovne terapije.

Jarac – horoskop za 6.decembar 

Naporno vam je da radite i svoj i tuđi posao, jer su neke vaše kolege zaista neodgovorne, a vama je liderska pozicija donela i veće odgovornosti, pa ne možete sada da se žalite.

Imate neku lepu priliku za romantično putovanje sa partnerom, i jedva čekate da se osamite i da sve ostavite iza sebe, te i da se posvetite ljubavi i da budete jedno drugom centar sveta.

Česte su neke zubobolje i problemi sa desnima, pa ne smete da odlažete posetu stomatologu, pod izgovorom da vas je strah.

Vodolija – horoskop za 6.decembar 

Ostavite se makar za sada ideje da potražite dodatni posao, pa je pametnije da malo više štedite jer generalno nemate vremena da postignete ni zadatke koji su vam važni na sadašnjem radnom mestu.

Niste raspoloženi da izlazite i da sklapate nova poznanstva, ali morate da svesno i razumno baš i prestanete da se vraćate u prošlost, te i da razmišljate kako bi bilo da ste opstali u vezi sa bivšim partnerom.

Zdravlje je najzad dobro i možete da se malo opustite i da ne brinete o opštem stanju organizma.

Ribe – horoskop za 6.decembar 

Dobar dan za neke nove projekte i početak odličnih poslovnih saranji, pa se potrudite da sve prepreke rešavate u hodu kako ne biste gubili vreme bez potrebe.

Najzad ste se ponadali da ste pronašli pravu osobu za sebe, i onda ste čuli da vas partner vara i laže, ali ne želite da verujete prijateljima i smatrate da žele da vam samo pokvare sreću.

Proverite stanje jetrine funkcije, jer imate česte bolove ispod desnog rebra, kao i jasno izraženu žuticu.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!