Dnevni horoskop za 5.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 5.oktobar 2019

Dnevni horoskop za 5.oktobar ove godine čitajte u nastavku ovog teksta.

Ovan – horoskop za 5.oktobar

Ne treba da budete brzopleti i da stalno vi prvi trčite pred rudu, jer upravo zato i pravite baš neke greške i propuste u poslu.

Nakon duge i stabilne veze ili braka, dolazi jedan vrlo loš period i moguće je da sve krene po zlu, a danas je dan kada je najbolje da ne započinjete rasprave sa partnerom ni oko čega.

Bole vas i peku oči, pa je moguće da je u pitanju neka akutna infekcija ili alergijska reakcija.

Bik – horoskop za 5.oktobar

Odlučite se šta zapravo želite, jer ste toliko težili liderskoj poziciji ali je činjenica da se nikako u njoj ne snalazite.

Mučno vam je da se objašnjavate sa partnerom oko svake sitnice za koju vam prigovara, pa ste baš i rešeni da sve takve napade samo ignorišete.

Pritisak vam veoma varira, i vrlo je moguće da vam smetaju vremenske prilike, i da ste zato vrlo nervozni i razdražljivi.

Blizanci – horoskop za 5.oktobar

Imate stalno neki negativan stav i pristup vam je loš, jer kako mislite takav vam je i život, i svojim stalnim žalbama i negativizmom gušite ljude oko sebe.

Ako vam nečije udvaranje smeta i ako mislite da je ta osoba navalentna i nepristojna, jednostavno na nju ne obraćajte pažnju, i sama će da shvati da treba da odustane.

Glavobolja vam zadaje dosta muka, pa pokušajte da se odmorite i da se naspavate, te ipak izađite u laganu šetnju ili popijte kafu sa prijateljima.

Rak – horoskop za 5.oktobar

Ne treba da slušate druge već uvek i samo sebe, i ako i pogrešite u nekim zadacima, znaćete i da ste sami odgovorni i nećete da se kajete u tolikoj meri, već da uvidite jasno u čemu je problem.

Prija vam samoća i ne želite da srljate u neke nove veze, pa ćete da odbijete danas poziv prijatelja da izađete sa njima u provod.

Muka vam je već nekolikoi dana, i ako simptomi ne prođu otiđite na pregled kako biste utvrdili uzrok, jer možda nije tako bezazlen, niti je vezan nužno za sistem za varenje.

Lav – horoskop za 5.oktobar

Pokušajte da se smirite i da sve obaveze raspodelite racionalno i da sve odradite kako ste ranije planirali.

Neko ko vam se dopada je zauzet, i najbolje je da na vreme odustanete i da sebe bez neke potrebe kompromitujete.

Proverite krvnu sliku, jer ste bledi i malaksali, pa ste vrlo verovatno i anemični.

Devica – horoskop za 5.oktobar

Poslušajte savete nekih iskusnijih kolega, jer ne treba stalno da mislite da ste vi najpametniji i da sve najbolje znate da radite.

Danas je pred vama jedan vrlo buran dan na polju emocija, i imaćete neke lepe i baš neočekivane trenutke.

Nemate kondicije i potrebno vam je malo više rada i truda da biste skinuli višak kilograma.

Vaga – horoskop za 5.oktobar

Možda je došlo vreme da promenite posao, jer zaista uzaludno trošite i vreme i energiju, a najzad ne dobijate ni željeno unapređenje niti se vaš rad i trud ceni i uvažava.

Morate da naučite da ljubav jeste kompromis i dogovor, i da ne možete sve da radite po svome i da se ponašate detinjasto čim vam partner ne učini sve po volji.

Imate sve predispozicije za oboljenja srca i velikih krvnih sudova, pa ne čekajte da se pojave baš oni teži simptomi i na vreme radite preventivne preglede.

Škorpija – horoskop za 5.oktobar

Treba da naučite da se smirite i da pre nego donesete odluku ipak izbrojite do deset u sebi, kako ne biste prenaglili i kasnije se kajali, a i sebe i svoj tim doveli u nezgodan položaj.

Vama je partner neveran, ali vi za to nemate dokaza, osim sporadičnih ogovaranja i rekla-kazala, pa je najbolje da sebe ne mučite, već da insistirate na iskrenom i otvorenom razgovoru.

Stres vam je najveći neprijatelj, i slabo i spavate i nemate apetita, pa nađite nmačin da se malo opustite, makar to bilča neka lagana šetnja u prirodi, omiljena knjiga ili izlazak sa prijateljima.

Strelac – horoskop za 5.oktobar

Kolege vas obožavaju jer ste uvek tu da im pomognete i da se sa njima izborite za neke više ciljeve, i jedino to je razlog što nioste dali otkaz i što ste ostali u firmi gde i niste zadovoljni platom.

Vama je neka osoba koju ste tek upoznali, tražila broj telefona i sada je počela da vas uznemirava i ne prestaje da vam se vrlo navalentno i preko mere nabacuje, pa ste se pokajali i najbolje je da je blokirate.

Otputujte negde ili se jednostavno malo opustite u izletu sa dragim osobama, jer prijaće vam neka promena i drugačiji način da provedete dan, jer ste psihički vrlo opterećeni.

Jarac – horoskop za 5.oktobar

Ne razumete kako neko nema poštovanja za vaše vreme, i takvu ljudsku drskost i bezobrazluk ste odlučni da više nećete da tolerišete.

Činite drugima na sopstvenu štetu, pa ne treba da izađete sa nekom ko vam se ne dopada stvarno, samo kako mu ne biste povredili osećanja, iako ni najmanje ne uživate u razgovoru i druženju sa tom osobom.

Muči vas zubobolja, i zaista strah ne može da bude opravdanje za to što se ne javite stomatologu za pomoć.

Vodolija – horoskop za 5.oktobar

Iako vam se finansije značajno popravljaju u odnosu na protekli period, vi opet niste srećni jer ste navikli da možete da zadovoljavate sve svoje prohteve i hirove.

Ako ste slobodni, pred vama je danas jedno lepo i iznenadno poznanstvo sa osobom sa kojom baš možete da imate jednu zaista burnu i stratsvenu romansu.

Bolovi u zglobovima i mišićima su posledica naglog opterećenja lokomotornog sistema sportom i treba da malo izbalansirate odlaske u teretanu i period odmora.

Ribe – horoskop za 5.oktobar

Vrlo ćete danas uspešno da realizujete neke ranije planove za poslovno putovanje, i inostrani partneri će biti i više nego zadovoljni vašim radom i zalaganjem.

Rastanak sa partnerom je sasvim izvestan, i samo je bilo pitanje trenutka kada ćete da se udaljite i definitivno raskinete, jer zaista već dugo nikako ne funkcionišete.

Moguće su povrede u saobraćaju i na radu, te pokušajte da budete malo pažljiviji i koncentrisaniji na svakodnevne aktivnosti.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!