Dnevni horoskop za 5.novembar 2019

Dnevni horoskop za 5.novembar 2019

Dnevni horoskop za 5.novembar ove godine čitajte u nastavku teksta.

Ovan – horoskop za 5.novembar

Na poslu ste prezadovoljni, a posebno vam je drago jer su vas kolege prihvatile i jer su za vas uvek tu kada vem je pomoć potrebna.

Partner vas zaista iskreno voli, i nemate razloga da sebe opterećujete sumnjama u njegovu ljubav i vernost.

Pazite se nekih povreda i preloma, posebno ako ste počeli naglo da se bavite sportom ili idete često u teretanu i preterujete u vežbanju.

Bik – horoskop za 5.novembar

Naporan vam je neki novi posao koji ste počeli da radite, ali ste i svesni da ne možete da se žalite jer vam je novac zaista preko potreban.

Imate sreće u ljubavi i sve vam ide onako kako ste zamislili, pa ćete uskoro početi da pravite i planove za zajedničku budućnost sa partnerom.

Proverite krvnu sliku jer neki simptomi koje imate u poslednje vreme mogu da ukazuju na to da ste anemični.

Blizanci – horoskop za 5.novembar

Borite se da se dokažete nadređenima i da sebi obezbedite unapređenje i bonuse, ali vam danas zaista sve ide naopako, i onako kako niste očekivali.

Muči vas ljubomora i partner ne razume vaše ponašanje i stalne scene i dramu, jer vam nikada nije davao povoda da u njega posumnjate.

Imate probleme sa stalnim alergijama, i pokušajte da na neki način popravite imunitet i da najpre i ostavite cigarete, kao svoj veliki porok i lošu naviku.

Rak – horoskop za 5.novembar

Ne volite nepravdu i nepotizam, i to što ne umete nekada da prećutite i da se povučete u stranu, smeta samo vama i uništava vam priliku da napredujete.

Lako sklapate neka nova poznanstva i prijateljstva, koja vremenom mogu da prerastu i u nešto više, ali sve to najpre zavisi od vas i od toga da li želite da gradite novu romansu ili ne.

Proverite krvni pritisak, jer imate neke početne i sasvim i jasne simptome arterijske hipertenzije.

Lav – horoskop za 5.novembar

Niste osoba koja pristaje na kompromise zarad nekog lakšeg ostvarenja ciljeva i veće zarade, pa ćete da se potrudite da završite započeto, i da onda potražite novi posao na kome se ne ceni samo licemerje već rad i zalaganje.

Nekoj osobi koju dugo poznajete ste sasvim dragi i simpatični, i želela bi da sa vama počne neku lepu romansu, ali ne zna da li ima šanse, pa i dvoumi se da vam prizna svoja osećanja.

Neke tegobe sa radom štitne žlezde, i disbalans tiroidnih hormona su sve izraženije, i moguće je da će lekar da predloži operaciju.

Devica – horoskop za 5.novembar

Danas ćete na sreću da ostvarite neke finansijske bonuse, što će da vam pokrije neke dugove i da povrati malo stabilnosti u vašu svakodnevnicu, jer zaista trošite više nego što možete da zaradite.

Osoba koja vam se dopada je zauzeta i ne želi da se sa vama upušta u neke avanture i tajne veze, i biće vas sramota što ste se poneli tako nepromišljeno preman njoj.

Muka vam je već neko vreme, i iako je izvesno da je u pitanju samo prehlada ili stomačni virus, ovaj simptom je moguća manifestacija čitavog niza oboljenja, pa se na vreme javite lekaru.

Vaga – horoskop za 5.novembar

Imajte u vidu da neke odluke koje donesete mogu direktno da utiču na vašu dalju karijeru, pa ipak dva puta razmislite i ne brzajte kao što imate običaj.

Vaš odnos sa partnerom sami komplikujete bez ikakve potzrebe, i pazite da mu vaše takvo ponašanje ne dosadi, jer i onako ima neke svoje probleme i poteškoće.

Čuvajte se povreda u saobraćaju, jer ste sasvim nepažljivi i dekoncentrisani u poslednje vreme.

Škorpija – horoskop za 5.novembar

Na poslu se danas trudite da ostanete profesionalni kao i uvek, ali vam smetaju neke kolege koje se na svaki način trude da ospore vaše zasluge i ideje.

Neko ko vam se dugo dopada, najzad će da vas pozove na sastanak, i bićete sasvim ushićeni i proradiće vam leptirići u stomaku.

Imate bolove u zglobovima i mišićima, i pokušajte da malo manje fizički sebe opterećujete, te da smanjite naporne treninge u želji da skinete višak kilograma.

Strelac – horoskop za 5.novembar

Nije pravi trenutak da se sukobljavate sa kolegama i šefovima, jer vam je pozicija na poslu i tako neizvesna, i svi su primetili da se ne angažujete kao ranije i da ste popustili u kvalitetu svog rada.

Imate izgleda da upoznate neku zanimljivu osobu i da sa njom počnete lepu romansu, ali ne treba da se pretvarate vda ste ono što niste, kako biste je impresionirali na takav način.

Proverite sluh, jer ste nedavno imali tešku akutnu upalu spoljašnjeg uha i možda je to posledica neke neadekvatne terapije, a koja je sprovedena od strane nedovoljno stručnog lekara.

Jarac – horoskop za 5.novembar

Danas vam ništa ne ide od ruke, pa nemojte da radite neke projekte koji su važni za vašu dalju karijeru, već rešite neke manje probleme, i one bitne odluke ostavite za bolji momenat.

Usamljeni ste i tužni, i smatrate da samo vi nemate sreće u ljubavi, i da je problem u vama i u tome što ste nesigurni u sebe, te i nedovoljno atraktivni i zanimljivi.

Zdravlje se najzad popravlja, i makar na tom aspektu možete da budete bezbrižni i da odahnete.

Vodolija – horoskop za 5.novembar

Ne uspevate danas nikako da se dokažete i da izbijete u prvi plan sa nekim svojim idejama i sa planovima, za koje smatrate da su odlični, ali i da nadređeni to ne umeju da cene i primete.

Muči vas stalna sumnja da ste pogrešili jer ste raskinuli vezu sa osobom koja je bila vaša srodna duša, i umesto da krenete dalje i da uživate u novim prilikama, vi ste se zatvorili u sebe i stalno razmišljate o prošlosti.

Zdravlje je stabilno.

Ribe – horoskop za 5.novembar

Niste zadovoljni na sadašnjem poslu, i sve češće razmišljate da potražite neko bolje radno mesto, na kome biste mogli da se sasvim istaknete, ali nije baš povoljan trenutak za tako nešto.

Uživate u ljubavi i sasvim ljubomorno čuvate sve ono lepo što imate sa svojim dugogodišnjim partnerom.

Zdravstveni problem koji dugo ignorišete, danas može da vam stvara ozbiljne probleme i nemojte da izbegavate odlazak kod lekara.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!