Dnevni horoskop za 5.mart 2020

Dnevni horoskop za 5.mart 2020

Dnevni horoskop za 5.mart.

Ovan

Morate da se u daljem radu vodite pravimn vrednostima i da sebi utvrdite prioritete kako ne biste gubili vreme bez potrebe.

Želite da osvojite nekoga ko vam se već dugo dopada, ali nema potrebe da se pretvarate da ste ono što niste jer tako nećete nikoga da impresionirate.

Niste skloni da brinete o svom zdravlju, pa su česte neke banalne infekcije koje vama stvaraju velike probleme jer vam je imunitet veoma oslabljen.

Bik

Ne treba da oklevate da zatražite savet od nekog iskusnijeg kolege sa kojim dugo radite i kome verujete u potpunosti i svesni ste da zaista želi da vam pomogne od srca.

Uživate u ljubvavi sa partnerom, i ne biste voleli da bilo šta naruši vašu idilu, te ste svesni da postoji problem sa nekom trećom osobom koja pokušava da vam se umeša u vezu, ali ćete na kraju da je oboje ignorišete.

Vreme i klima vam ne prija i morate da se čuvate respiratornih infekcija, te da svaku prehladu odležite i da poslušate savete lekara i ne ignorišete simptome već ih sanirate na vreme.

Blizanci

Danas na poslu ne ide ništa kako ste zmislili, ali ne dajte da vas to obeshrabri jer se sve može u trenu promeniti, i nikako ne smete da pre vremena odustanete.

Niste ni svesni koliko zbunjujete svog partnera, koji ni posle duge veze sa vama zaista ne zna šta želite i da li ste srećni ili ne u vašem odnosu.

Neispavani ste i stalno rastrešeni i nervozni, pa je važno da neke probleme ne potiskujete i da sa stručnim licem o svemu porazgovarate, sve kako ne biste ugrozili i svoje mentalno i somatsko zdravlje.

Rak

Srećni ste jer radite u kolektivu koji je pun energije ali i uzajamne podrške, i sve timski stižete na vreme i kvalitetno da odradite, jer svako podržava onog drugog i pomaže kada je potrebno.

Vi ste vrlo opterećeni obavezama i zaista nemate vremena da se posvetite partneru dovoljno, ali iako se trudite on ne želi to da prihvati i dao vam je ultimatum da odaberete karijeru ili pak vašu ljubav.

Morate da redovno proveravate krvnu sliku, posebno jer ste u poslednje vreme veoma malaksali i umorni, te ste izraženo bledi i sva je prilika da ste malokrvni i da vam fale gvožđe i vitamini.

Lav

Nemate volje ni energije da radite ono što vas ne zanima, pa ste nekako i odsutni i ne želite da prihvatite ničiju ideju i savet iako uporno i grešite.

Ne treba da stvarate neke predrasude o ljudima koje ne poznajete, pa ako se neko već trudi da vas osvoji i šarmira, lepo je da mu date šansu.

Muči vas povišen krvni pritisak i simptomi se ne povlače na propisanu terapiju, i ne treba da više oklevate već da se javite lekaru i da promenite kombinaciju antihipertenziva.

Devica

Pred vama je odlična prilika da se zaposlite u struci, i ne smete da propustite šansu koja će da vam se ukaže, jer ćete u suprotnom da se stalno kajete.

Imali ste neka loša iskustva sa emotivnim vezama, i vi ste se sasvim povukli u sebe i osamili ste se, ali vam to neće pomoći da nađete svoju sreću, pa je pametnije da se trgnete i opet počnete da izlazite i sklapate neka nova lepa poznanstva.

Smeta vam sedeći način života, i on utiče i na vašu kičmu i zglobove, ali i na cirkulaciju i opšte stanje organizma, i važno je da najzad počnete da vežbate i da poboljšate svoju kondiciju.

Vaga

Svesni ste da vam je novac preko potreban iako ne violite da radite posao koji ne daje nikakve šanse da se napreduje i da pokažete bilo kakvu kreativnost i posebnost.

Nemate razloga da sumnjate u partnerovu iskrenost i vernost, pa ako već tražite neki razlog da prekinete vezu koja vam je dosadila i koja vas više ne ispunjava, budite fer i korektni i recite tako kako se i osećate.

Morate da se pazite nekih alergijskih reakcija i da naravno izbegavate faktore za koje ste svesni da mogu da vam izazovu anafilaksu i čak i da vam ugroze život zbog preosetljivosti i unakrsne antigene reakcije.

Škorpija

Danas ste ste rešeni da sve samo otaljavate jer je plata i tako mizerna i nije vas briga da se baš i preterano mučite i ulažete vreme i energiju kao što ste radili ranije za svoj posao.

Neka stara ljubav koju niste uspeli da prebolite, iznenada se opet pojavila u vašem životu, i sada ste stavljeni u nedoumicu da li da ostavite partnera ili ta osoba nije vredna da zbog nje opet sve žrtvujete.

Sve su izraženiji poremećaji srčanog ritma, pa je najbolje da uradite EKG i da proverite neke analize srčane funkcije, jer imate genetsku predispoziciju i stvar je vrlo potencijalno ozbiljna.

Strelac

Pokušavate da se snađete najbolje što možete, ali ste već zakasnili u nekim koracima i sami ste sebe uspeli po ko zna koji put da sabotirate.

Neko koga već dugo ponajete pokušava da vam izjavi ljubav, ali vi niste sigurni u svoja osećanja, pa se na sve načine trudite da izbegnete temu koja je romantične prirode.

Malaksali ste i stalno umorni, pa treba da uradite neke opsežnije analize jer postoji veliki broj uzroka koji mogu dati ovakve početne simptome.

Jarac

Imate danas šansu da ostvarite odličan napredak i da dobijete neke pohvale i ponude za bolju poziciju, pa ćete biti prezadovoljni i presrećni.

Vaš partner se ponaša preterano ljubomorno i posesivno, te je sklon da vam pravi scene pred poznanicima i kolegama, i to vam zaista vrlo smeta.

Stalno ste pod stresom i nemate vremena da se brinete o sebi, pa je moguće da neka akutna bolest pređe u hroničnu formu i da sebi samo otežate i produžite lečenje.

Vodolija

Ne umete da sve svoje ideje realizujete adekvatno, jer ste preterano analitični i sitničavi i tako vi samo gubite dragoceno vreme.

Ne uspevate da nađete kompromis sa partnerom, i oboje ste vrlo tvrdoglavi i ako tako nastavite ljubav neće biti dovoljna da vaša veza opstane i da ostanete zajedno još dugo.

Pojačano vam opada kosa, i moguće je da je u pitanju stres, ali ipak proverite sa dermatologm da li imate neke lokalne ili sistemske zapaljenske ili infektivne bolesti.

Ribe

Ne uspevate da realizujete sve ono što ste zamislili, i shvatate da nadređeni gube strpljenje, pa se sve više upetljavate u probleme i sami sebe sputavate.

Ne želite da se upuštate u neke avanture i neobavezne veze, i svesni ste da je pametnije da ostanete sami dok ne pronađete nekoga ko je spreman da sa vama počne ozbiljnu romansu.

Vama je hronična glavobolja veliki problem, i potrebno je da se najzad i posavetujete sa lekarom i da utvrdite šta je glavni uzrok i prema tome i počnete terapiju.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!