Dnevni horoskop za 5.jun 2019

Dnevni horoskop za 5.jun 2019

Dnevni horoskop za 5.jun je stigao, pročitajte u tekstu.

Ovan – horoskop za 5.jun

Ponašate se nezrelo i neodgovorno, i posao vam je u drugom planu iako niste takva osoba, jer vas danas muče privatni problemi.

Imate neke nesuglasice sa partnerom, jer ste poverovali u glasine koje ste čuli i ne dovoljavate mu da vam ispriča svoju verziju događaja i unapred ste doneli odluku koja se tiče vaše veze.

Moguća je zubobolja, pa je vreme da se obratite svom stomatologu.

Bik – horoskop za 5.jun

Borite se sa nekim predrasudama koje ljudi sa posla imaju prema vama, ali je najbolji način da se dokažete kroz posao, jer drugačije niko i ne želi da menja mišljanje o vama.

Ostavićete partnera bez teksta svojim planiranim iznenađenjem, ali generalno tako ništa nećete da rešite, jer su sve situacije u koje ste dospeli posledica toga što ne razgovarate otvoreno.

Previše ste narvozni i muči vas nesanica, pa se teško koncentrišete na obaveze i zadatke koje imate.

Blizanci – horoskop za 5.jun

Odlično ste odradili neke zadatke, i svi su se iskreno obradovali i sa vama će da proslave uspehe, jer su svesni vašeg rada i zalaganja, i u vašem kolektivu nema sujete i ljubomore što je retkost.

Partner vas ne razume, i ne želi stalno da sluša vaša opravdanja i izgovore, pa će danas vaša veza biti na pravom testu, i moraćete da se suočite jedno sa drugim.

Neka stara povreda vas opet muči, pre svega jer ste bili nesmotreni i opet ste ponovili istu grešku, pa se sada mučite i trpite bolove.

Rak – horoskop za 5.jun

Dobićete šansu da se dokažete i da odradite neki projekat koji je prekretnica za vašu karijeru, pa i treba da se potrudite da ne propustite tako dobru priliku.

Nemate razloga da se ljutite na partnera jer ništa loše nije učinio, i to što ste vi neraspoloeni ili se osećate napeto, ne treba da vam bude opravdanje da sve prebacujete na osobu koja vas podržava i voli.

Nemojte da zanemarujete kašalj koji vas duže vreme muči, jer stanje može biti puno ozbiljnije nego što mislite.

Lav – horoskop za 5.jun

Ostvarenje nekih planova je sasvim izvesno, i veoma ste ushićeni jer radite uspešno ono što baš i volite i što vas ispunjava.

Vama je neka osoba veoma privlačna, ali niste sigurni da li ona ima simpatije prema vama, pa ne treba da se snebivate jer ne gubite ništa ako je pozovete na piće i tada procenite da li ste zaista vi i ona kompatibilni kao par.

Imate probleme sa gojaznošću i počinje da vam smeta preterana kilaža, pa je vreme da razmislite o redukovanju ishrane i da počnete da vežbate.

Devica – horoskop za 5.jun

Pravite se naivni, a vrlo dobro znate da ste vi sabotirali neke kolege, i to zaista sa vaše strane nije u redu, jer ste generalno od njih uvek imali i pomoć i pidršku.

Partner vas ne poštuje i ne sluša šta govorite, pa stičete utisak da vaša veza postaje površna i da se samo vi zalažete za neke vrednosti, dok je vašem emotivnom partneru svejedno.

Muči vas nesanica i nervoza, ali ne možete da shvatite šta je pravi uzrok problema.

Vaga – horoskop za 5.jun

Premišljate se da li da prihvatite neku poslovnu ponudu, i ne treba da se oslanjate na tuđe savete i mišljenja već da poslušate sebe, jer vam okolina baš i ne želi dobro kao što mislite.

Neočekivani susret će da vam sasvim ulepša i promeni dan, i bićete odlično raspoloženi u društvu osobe koju ste smatrali prijateljem, ali se među vama stvorila nenadana hemija.

Čuvajte se prehlade, i uzimajte u narednom periodu više vitamina jer ste izloženi nekim virusima i imate loš imunitet.

Škorpija – horoskop za 5.jun

Idealan dan za ostvarenje nekih planova i ideja, pa ne treba da se premišljate i dvoumite da li je taj trenutak da izložite svoj projekat, jer morate da iskoristite vreme u svoj benefit.

Ostavite sve po strani i pokušajte da shvatite partnera, jer niste u pravu što smatrate da se ponaša loše prema vama, kada u suštini vama veza jeste usputna stvar i posao vam je prioritet.

Zdravlje vam je danas odlično.

Strelac – horoskop za 5.jun

Dobili ste ponudu koja je odlična, ali ste skloni da se premišljate i da čekate predugo, pa vam lako može da izmakne prilika koja se ukazala nenadano, jer je kolega dao otkaz i vi ste bili baš idealan izbor za tu poziciju.

Opterećeni ste partnerovim ponašanjem, i stalno razmišljate da li je stvarno iskren prema vama ili samo ne želi da vas izgubi, pa se ponaša umiljato i čini vam sve po volji.

Boli vas rame ili koleno, i morate da se obratite lekaru jer je moguće da ste svojom nepažnjom povredili neki nerv ili mišić, i potrebna je ozbiljna terapija jer je bol veoma jak.

Jarac – horoskop za 5.jun

Imate neke stalne nedomice da li ste izabrali pravilne prioritete, ali vam to samo odvlači pažnju i ne možete da budete mislima na sto strana, jer to znatno smanjuje produktivnost.

Ponašate se neozbiljno i ne želite da se posvetite partneru u potpunisti i on će na kraju shvatiti da ga uzimate zdravo za gotovo, i potenciraće raskid veze što će vama biti dosta teško.

Nemojte se opterećivati previše, jer je stres zaista poguban po vas i olako se razbolite pošto vam, je imunitet loš, ali nemate nikakve zdrave i dobre životne navike.

Vodolija – horoskop za 5.jun

Ostvarićete neke planove, ali opet nećete biti zadovoljni, i okolina to neće da razume već će da svi smatraju da ste nezahvalni i drski.

Neko pokušava već duže vreme da vam se približi, ali mu vi ne dopuštate jer ste rezervisani i baš se bojite da pokažete osećanja, pošto ste nedavno prošli kroz bolan raskid i ne znate kome možete da verujete.

Imate probleme sa bubrezima, i treba da se obratite što pre lekaru.

Ribe – horoskop za 5.jun

Ne radite kako treba, jer ste previše osetljivi na kritike i prilagođavate se tuđim mišljenjima, pa vas to baš može koštati u smislu ostvarenja željenih rezultata.

Imate nekog tajnog obožavaoca, koji pokušava da vam se približi i šalje vam signale, ali ste vi sasvim za njih neosetljivi jer osobu koja vas simpatišer smatrate samo prijateljem.

Odlično zdravlje, i samo nastavite da vodite zdrav život i za vas nema straha od skorijih i nekih ozbiljnijih tegoba.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!