Dnevni horoskop za 5.jul 2019

Dnevni horoskop za 5.jul 2019

Dnevni horoskop za 5.jul ove godine.

Ovan – horoskop za 5.jul

Ponašate se neodgovorno i bahato, iako niste u pozicijida zahtevate neke bolje uslove jer ste lenji i niste posvećeni potpuno onome što radite.

Partner vam sprema neko iznenađenje, ali vama će to zapravo stvoriti neke nedoumice jer niste spremni još uvek za tako radikalne promene i odluke za budućnost.

Imate probleme sa povišenom telesnom težinom i vreme je da nešto preduzmete po tom pitanju a ne da se samo žalite.

Bik – horoskop za 5.jul

Smatrate da se samo vi trudite i da se kolege koriste o neke vaše zasluge a pod izgovorom timskog rada i zajedničkih krajnjih rezultata koji su važni za firmu.

Flertujete sa nekim ko vam se dugo dopada i vreme će pokazati da li vaš odnos ima perspektivu, ali je važno da je vama lepo i da vam prija.

Prekontrolišite srce i pluća jer se preterano lako i brzo zamarate i imate neke tegobe u grudnom košu koje ne smete da zanemarujete olako.

Blizanci – horoskop za 5.jul

Odlični rezultati su posledica vašeg napornog rada i truda da sve projekte obavite baš kako treba i nadređeni će da vam ponude neku bolju poziciju koja će da vam bude samo polazna osnova za dalji napredak.

Nekome se veoma dopadate i niste toga ni svesni, jer ste verovali da ta osoba gaji prema vama samo duboko prijateljstvo, pa ćete da budete srećni jer ste i vi o njoj već dugo razmišljali.

Proverite hormonski status jer vam je metabolizam usporen i moguće je da je uzrok endokrini disbalans.

Rak – horoskop za 5.jul

Ostavite se neke ideje da sve odradite preko reda i da samo otaljate zadate obaveze, jer ne želite da u ovom momentu razočarate šefove koji imaju i inače neke zamerke na vaš rad.

Partner vam nije iskren i pokušava da se opravda za svoje pogreške, ali vama je veći problem što nemate otvorenu i iskrenu komunikaciju i što imate utisak da se samo vi trudite u vezi u kojoj ste dugo.

Problemi sa perifernim venama vam već dugo zadaju probleme i nevolje, i ne znate šta da radite.

Lav – horoskop za 5.jul

Odlične ideje koje ste predložili kolegama će biti neshvaćene i moraćete sami da sve realizujete, a to će da vas razočara i naljuti jer ste vi uvek svakome rado pomagali u planovima.

Počelo je da vas umara stalno partnerovo pridikovanje, i upali ste u jednu kolotečinu i odnos vam više ne prija, pa je potrebno da nešto radikalno promenite kako ne biste prekinuli vezu.

Najzad je zdravlje zadovoljavajuće, iako ne treba da se preterano opuštate i da se vratite na stare loše navike i poroke koji su vam stvorilivelike probleme i tegobe.

Devica – horoskop za 5.jul

Dan je idealan da se pokažete u najboljem svetlu i da ostvarite neke ideje i zamisli na kojima ste dugo i vredno radili, i koje će nadređene da ostave bez teksta.

Morate da se malo više posvetite svom emotivnom životu, jer ste realno veoma usamljeni i vrlo i nesrećni ali potiskujete nezadovoljstvo i zatrpavate se obavezama.

Muči vas nesanica i nervoza, i to vam remeti koncentraciju i pažnju u svakodnevnim obavezama i aktivnostima.

Vaga – horoskop za 5.jul

Ostanite dosledni odlukama koje ste doneli i nemojte da se predomišljate i da se stalno opet iznova preispitujete jer to ostavlja utisak da ste neozbiljni i da neradite kvalitetno posao za koji ste školovani.

Neočekivani susret ili novo poznanstvo može da lako preraste u nešto više i da shvatite da vam ta osoba zapravo u svemu odgovara.

Proverite vid i nemojte izbegavati da kažete lekaru za tegobe koje vas muče već duže vreme.

Škorpija – horoskop za 5.jul

Ne želite da radite posao koji vas umara i opterećuje i koji vam zapravo samo stvara probleme i stres, ali nemate zaista nikakav drugi izbor niti izvor prihoda i morate da istrpite sve.

Ne treba da svoju nervozu prenosite na partnera, jer ste nepodnošljivi u poslednje vreme i ne vidite koliko to ugrožava vaš emotivni odnos.

Treba da se više krećete i da pokušate da se hranite zdravije jer su problemi sa kilogramima samo jedna stavka u vašem opštem poremećaju metabolizma.

Strelac – horoskop za 5.jul

Imate neke ozbiljne probleme na poslu koje morate da rešite inače ćete doći u konflikte sa nadređenima koji će za sve vas da okrive.

Preterano ste se opustili i želite neku avanturu i kratkotrajnu romansu, iako ste skoro raskinuli dugu vezu i nemate potrebe da srljate u emotivnom smislu.

Bole vas zglobovi i kičmeni stub, i treba da se malo aktivnije bavite sportom id a se pokrenete iz jednog sedećeg načina života.

Jarac – horoskop za 5.jul

Umaraju vas stalne svađe i sukobi sa kolegama, koje samo žele da vas sabotiraju jer su zaista ljubomorne na vaš rad i postignuća in e mogu da vas nikako private kao ravnopravnog timskog igrača.

Neočekivani poziv od osobe sa kojom ste imali neku kratkotrajnu romansu, i koja će da vam se sasvim otvori i prizna da je sve vreme mislila na vas i da želi ozbiljnu vezu.

Muče vas bolovi u krstima i moguće je da imate pesak ili kamenac u bubrezima, pa je poželjno da obavite analize i da simptome ne zanemarujete olako.

Vodolija – horoskop za 5.jul

Smatrate da ste samo vi u pravu id a niko ne treba da vam daje savete i sve shvatate kao nečiju nameru da vas povredi i uvredi, iako se kolege trude da se postave dobronamerno prema vama.

Nemate volje ni želje da se raspravljate sa partnerom, jer vas njegovo ponašanje umara i veoma vas opterećuje i razmišljate da prekinete vezu iako ste zaista planirali budućnost sa njim.

Imate probleme sa sistemom za varenje i morate da se obratite što pre specijalisti a ne da stalno ignorišete simptome.

Ribe – horoskop za 5.jul

Iako ste dali svoj maksimum u nekim projektima, nikako ne uspevate da postignete sve što ste planirali i to vas veoma opterećuje i nervira.

Pokušajte da shvatite partnera i da mu posvetite više pažnje i nežnosti, jer zaista prolazi kroz težak period i potrebna mu je vaša ljubav.

Ne možete da spavate i moguće je da se povredite jer vam pažnja popušta pa budite obazrivi u saobraćaju i ako radite neki rizičan posao.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!