Dnevni horoskop za 5.januar 2020

Dnevni horoskop za 5.januar 2020

Dnevni horoskop za 5.januar.

Ovan – horoskop za 5.januar

Danas ste napeti i nervozni, i najbolje je da ne ulazite u sukobe sa kolegama i nadređenima, te i da ne počinjete nikakve nove i zahtevne projekte.

Partner nema više zaista razumevanja za neke vaše hirove niti volje da se stalno svađa i raspravlja oko besmislenih sitnica kojima vi pridajete važnost i značaj.

Pojačano ste osetljivi na neke alergene i viruse, pa pokušajte da nekako i ojačate imunitet.

Bik – horoskop za 5.januar

Sasvim ste sigurni u sebe i svesni koliko vredite, pa nemate nameru da se previše opterećujete nekim minornim projektima, već zahtevate da radite odgovorne zadatke koji vam mogu dati baš i željenu poziciju i ostvariti ambicije.

Niste zadovoljni u vezi sa partnerom, i ne želite da trpite neke stvari, pa ćete pokušati da sve vi i nekako popravite, ali ste spremni na raskid ako ne ide kako treba, da sebe i voljenu osobu ne biste bez potrebe mučili, te tako i oboje bili nesrećni.

Boli vas glava i imate upalu sinusa, pa se pokušajte nekako inhalacijom i alternativnim metodama rešiti muka, te i nelagodnosti koja je već psotala hronično teška.

Blizanci – horoskop za 5.januar

Nemate sreće u poslu i sa kolegama nikako ne funkcionišete, pa ste rešeni da što pre potražite nešto bolje da radite.

Morate da shvatite da ni jedna veza nije idealna, te i kao neka koju ste zamišljali i o kojoj ste maštali, pa tako i da su ključni kompromis i iskrenost u svakom trenutku.

Proverite vid i pazite se poverda na radu i u saobraćaju, jer ste rasejani i neispavani, i stalno ste pod nekim stresom, pa i sve vam nekako fali i smeta.

Rak – horoskop za 5.januar

Važno je da shvatite svoje realne potencijale i da prioritete odredite na vreme, kako ne biste pak i pravili nepotrebne greške u poslu, i kako ne biste posle svega dobili otkaz.

Imate sreće sa partnerom i svesni set koliko vas on i voli i uvek podržava, i ne želite da vas takva osećanja koja imate ikada prođu, te i da sadašnja sreća ikada prestane.

Niste dobro, ali ignorišete sve tegobe koje imate, pa je pametno da se javite lekaru i da sve neke i preglede i analize na vreme obavite, kako ne biste sami sebi zakomplikovali situaciju.

Lav – horoskop za 5.januar

Odlično ste se organizovali i ništa vam ne pada teško na poslu, jer ste motivisani da radite ono što volite, pa i gde i možete da ispoljite svu svoju kreativnost i znanje.

Možda je pametno da odbijete udvaranje nekog kolege sa posla, jer on od vas krije da je zauzet i želi da počnete tajnu romansu, i samo ćete na kraju biti povređeni i patiti ako se budete zaljubili.

Boli vas vratna kičma i leđa, verovatno od sedećeg načina života, pa je pametno da najpre odete na naku masažu, te i da radite preporučene vežbe koje ste dobili od fizijatra već ranije zbog istog problema.

Devica – horoskop za 5.januar

Vreme je da se saberete i da radite odgovorno i kvalitetno, jer ste zapustili karijeru zbog nekih drugih problema, a koji su vas opterećivali stalno u poslednje vreme.

Niste raspoloženi da sklapate nova poznanstva i da ulazite u neke avanture i prolazne veze, pa vam i smeta nečije navalentno udvaranje, i vrlo ćete drsko da tu osobu postavite na mesto koje i zaslužuje.

Imate česte zubobolje i prateću upalu desni, pa se javite na vreme stomatologu da problem ne bi postao dosta ozbiljniji i teži.

Vaga – horoskop za 5.januar

Niste sposobni da radite u timu, i stalno se svađate sa kolegama i jedni druge sabotirate, pa će nadređeni na kraju da reaguju, te i možete da izgubite šansu da se dokažete pred nekim starnim partnerima i da unapredite karijeru.

Ljubav vam je naklonjena, i sasvim ste zadovoljni i uživate sa emotivnim partnerom, te i nemate na šta da se realno požalite.

Imate česte upale zglobova i mišića, kao i neke povrede koje su posledica preteranog bavljenja sportom, nakon godina sedećeg života koji ste imali kao lošu naviku.

Škorpija – horoskop za 5.januar

Vama je danas sve krenulo kako ne treba, i najbolje je da ne preuzimate nove obaveze i zadatke, jer ni ove stare koji su se nakupili ne uspevate da racionalno rešite i kvalitetno odradite na vreme.

Niste srećni u vezi sa partnerom, jer osećate da vas pritiska da počnete zajednički život, ali to radi vrlo spretno i indirektno, i to vas još više nervira.

Zdravlje je najzad dobro, pa nastavite da se pravilno hranite i da vežbate, te slušajte savete lekara i biće sve dobro i u redu.

Strelac – horoskop za 5.januar

Nikako da se saberete i da počnete da shvatate odgovornosti i obaveze koje su pred vama, pa sve samo otaljavate i ne možete ni da očekujete da se ostvarite u poslu koji radite preko volje, a i koji vam je teskoban i mučan.

Pertner vam nije veran i samo vas laže i traži izgovore da se što manje viđate, ali iako vas na sve to prijatelji upozoravaju, vi ne želite da uvidite istinu.

Imate česte probleme sa krvnim pritiskom, i vrednosti variraju i daju izražene simptome, pa treba da i nekako prilagodite terapiju.

Jarac – horoskop za 5.januar

Sreća je danas na vašoj strani, i uspećete da obavite sve prema prethodno planiranom rasporedu, pa će da vam ostane i vremena da organizujete nove zadatke i napravite planove za sutra.

Niste spremni da se upustite u novu ljubavnu vezu, jer ste tek nedavno raskinuli romansu sa baš svojim dugogodišnjim partnerom i još uvek patite.

Proverite sluh, jer je moguće da je nagluvost posledica povrede ili upale srednjeg ili unutrašnjeg uha.

Vodolija – horoskop za 5.januar

Mislite da ste spremni da napredujete i da zaslužujete bolju poziciju, ali nadređeni su ti koji realno znaju vaše mogućnosti i veruju da nemate tu lidersku crtu u sebi, jer lako pucate pred previše odgovornosti i obaveza.

Imate šansu da upoznate neku osobu koja vam se dugo dopada, i ne treba da se pretvarate da ste ono što niste da biste je impresionirali.

Budite malo odgovorniji prema sebi i svom zdravlju, ali ne u smislu da postanete hipohondar i da izmišljate tegobe, te i svako malo idete kod lekara, a da ste sasvim dobro i zdravi.

Ribe – horoskop za 5.januar

Težite da sve obaveze obavite na vreme i kvalitetno, ali ste sami sebi stvorili prepreke i počeli ste da reagujete ishitreno i brzopleto i da pravite greške.

Umara vas stalna potreba da se partneru i pravdate za svaki svoj korak, jer je on ljubomoran i posesivan preko svake granice.

Imate pojačano opadanje kose, pa je moguće da je uzrok stres, ali i neka infektivna ili imunska sistemska bolest, pa se javite dermatologu.

Sponzorisano:

Loading...
error: Content is protected !!